FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ripper
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ripper » 28 dec 2012, 21:23

slika

Divan covjek :!: sve najbolje mu želimo u 2013, njemu i njegovoj familiji. I da pravedno sudi kao što uvijek to cinio.
Zalužio je Henning više poštovanja na ovoj temi.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 dec 2012, 21:28

Prestao je da sudi nakon one utakmice :mrgreen:
Ono mu je kao bila oproštajna utakmica, i prva utakmica koju je sudio u evropi :mrgreen:
naprijed rejal

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 28 dec 2012, 21:31

slika

Massimo Busacca - olicenje pravde :!:
Još jedan velikan i neprikosnoveni autoritet kojeg istinski culesi poštuju. Rado viđen gost na Nou Campu. Kad se pomene Massimovo ime, ustane se iz poštovanja.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 28 dec 2012, 22:59

Meni je glupost kad sudije pocnu pomagati jacoj ekipi protiv slabije, govorim opcenito. Jaci su a plus imjos sudije pomazu. Ja sam vise za ono ako igra velika ekipa i slabija, da se malo toj slabijoj pomogne :D

Bez dvojbe je Messi najbolji na svijetu. Iako bi ja volio da je to Ronaldinho, ali... Koje imalo realan reci ce da je Messi najbolji. Ronaldo jeste sjajan igrac ali trenutno nemoze zajedno sa Messijem, nije daleko od Messija ali ipak je Messi bolji od njega. Ronaldo igra na snagu, previse umisljen. Sto kaze Osim: " Messi mozda nije zgodan kao Ronaldo, ali nismo pede.ri" :D :lol: :lol:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 29 dec 2012, 00:12

[youtube][/youtube]
proslave golova u el clasicima :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 dec 2012, 12:04

Poigravanje sa ''kraljevima''.

[youtube][/youtube]
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 29 dec 2012, 18:22

http://www.hrsport.net/kolumne/453199/p ... -je-lagan/" onclick="window.open(this.href);return false;

malo realnosti

Mancini
Kontakt:

Fc Barcelona

Post Postao/la Mancini » 29 dec 2012, 21:52

Koje je sezone Barca ispala od Reala u Ligi šampiona i u kojoj fazi takmičenja,jeli 2002/2003?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 29 dec 2012, 22:11

Sezonu ranije. U polufinalu.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Mancini
Kontakt:

Fc Barcelona

Post Postao/la Mancini » 29 dec 2012, 22:24

Onda je Real ispao od Juventusa 2002/2003.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 29 dec 2012, 22:31

Tako je. I Real i Barca :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 dec 2012, 01:39

lijep clanak nema sta

novinar je dobro primijetio da zbog svih silnih golova i rekorda ljudi messija gledaju skoro iskljucivo kao strijelca, a zaboravlja se u stvari koliko je on mocan igrac i bez tih golova, koliko asistira, koliko ucestvuje u gradjenju akcija, koliko dobro cita taktiku, koliko otvara prostora saigracima itd

messi ce sto posto dobiti cetvrtu zlatnu loptu za redom jer smijesno bi bilo da ne dobije, iako bi vecina nas voljela da to dobije iniesta, ili xavi recimo da je usao medju tri, ronaldo nema nikakvih sansi i po meni prije ronalda bi to trebao dobiti casiljas, pa cak i falcao

messiju dakle 4. zlatna lopta za redom, dodamo li tome da je dvaput bio drugi u tom izboru, nevjerovatnih dakle 6 sezona od 18. do 24. godine, nevjerovatne igre i jos nevjerovatnija konstantnost. svako ko prati fudbal pomnije i gleda objektivno stvari vec sad priznaje da je messi najveci ikada jer tesko je iko imao takvih 6 sezona u karijeri cijeloj

ja ocekujem da messi nece stati ni na ovoj cetvrtoj lopti, vrlo vjerovatno ako ne bude povreda kompletirat ce ovu strasnu seriju i sa petom i onda bi mogao malo odmoriti. kad vidimo nacin na koji igra mislim da nema teorijske sanse da i u godini koja pocinje za koji dan messi se zasiti, ili da barcelona dozivi neki radikalniji pad pa da se messi onda izgubi u sivilu

4. zlatna lopta je gotova stvar, a peta ce biti jos i laksa jer ce imati osvojenu spansku ligu sto je sad skoro definitivno, vidjecemo kup kao ce proci, a tu je naravno i liga prvaka koju barca po nekom pravilo u zadnje vrijeme osvaja svake druge godine i zaista je tesko vjerovati da neko moze zaustaviti barcu i messija u pohodu na novu titulu lige prvaka

dakle vrlo lako messi naredne godine moze osvojiti duplu krunu u spaniji, moze se lako ponoviti i da se osvoji sve moguce, messi kad vidimo kako igra uvijek ce biti ili bolji od ostalih ili ubjedljivo bolji, i po meni dakle, vec sad mozemo reci da mu se smijesi i peta lopta, samo da ne bude povreda tezih

ove godine je bilo evropsko, nije osvojena liga prvaka i spanska liga, ali messi je zlatnu loptu izborio nevjerovatnim individualnim dostignucima, u narednoj godini mislim da ce imati nesto slabiju individualnu statistiku, alli zato vise vazniijih trofeja, al opet ce i individualno odskakati od ostalih i to ce biti dovoljno da zaokruzi broj zlatnih lopti na 5, sto je onako lijepo i nekako okruglo, 4 opet djeluje nekako krnjavo, po meni dakle 5 komada, a za 6 ce imati priliku na svjetskom u brazilu i to ce biti puno teze, al po meni eto dakle 4. je vec njegova, 5. je vrlo vjerovatno isto njegova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 30 dec 2012, 01:46

2017. Copa America, racunaj odmah i sedmu.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 dec 2012, 02:01

D10S je napisao/la:2017. Copa America, racunaj odmah i sedmu.
ne balezgaj, pet komada ce objediniti, za kasnije otom-potom

znam da ti je tesko zbog toga sto ce messi kad bude zavrsavao karijeru imati zlatnih lopti vise nego razreda skole sto imaju ovi navijaci reala sto smaraju glupostima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 30 dec 2012, 09:48

Romariooo je napisao/la:
D10S je napisao/la:2017. Copa America, racunaj odmah i sedmu.
ne balezgaj, pet komada ce objediniti, za kasnije otom-potom

znam da ti je tesko zbog toga sto ce messi kad bude zavrsavao karijeru imati zlatnih lopti vise nego razreda skole sto imaju ovi navijaci reala sto smaraju glupostima
Pa vec sada vise ima zlatnih lopti nego razreda osnovne skole. :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Barcino
Kontakt:

Post Postao/la Barcino » 30 dec 2012, 09:57

Slažem se s Romariooom, 4. u nizu osvaja Leo 100%, a veliki su izgledi da osvoji i 5. u nizu, s obzirom da će Barca sigurno osvojiti Primeru i da će Leo biti Zlatna kopačka i Pichichi.

Po logici je Barca na redu da osvoji LP, još se finale igra na Wembleyu. :mrgreen:
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 dec 2012, 10:48

[youtube][/youtube]

dobar ovaj malac sto je proso probu u barci,sad kad ce prec to se nezz :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 dec 2012, 13:14

Podsjeca me na Robinha.
Izuzetan talenat ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 30 dec 2012, 13:34

Iker Casillas je u srijedu uhvaćen sa svojom partnericom, Sarom Carbonero, u Barceloni. Katalonski mediji su to odmah okarakterizirali kao mogućnost dogovora transfera španskog vratara u Barçu, obzirom na nesređenu situaciju u Madridu. Između ostalog, navodi se da je Iker bio samo u posjeti muzeju FC Barcelone.
Čim je pogledao trofeje i cijelu tu atmosferu u Barceloni,sam će tražiti da pređe u BlauGranu :mrgreen:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 dec 2012, 13:55

Trofeja ima vise u Realu.
Jes da ih je vecina iz paleolita, ali i to se broji. :mrgreen:

Imal sta za pojacanja ?
Od Neymara izgleda nista jer kako njegov babo kaze, on bi u Barcu dosao tek nakon SP-a 2014.

Jedan vrhunski stoper bi bio sasvim dovoljan.
Primjera radi Thiago Silva ili Hummels. :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.