Pandza ce otici samo ako nasi dobiju kvalitetnu ponudu jer on ima jos 1,5 godinu ugovora sa Zvijezdom.astra1922 je napisao/la:ma ne sumnjam u dobra pojacanja jel nasi su vidjeli kako smo prosli proslu polusezonu i vjerujem da ce sve uciniti da se ista ne ponovi..puno ce zavisiti od odlazaka ja mislim da ce jos neki igraci otici ali otom potom.nadam se ostanku pandze i dzafica,jel mislim da necemo na siromasnom trzistu naci bolje igrace od njihBosanski zmaj je napisao/la:Astra potrebno je nama vise od 3 kvalitetna igraca, jedno minimalno 5.( 3 igraca u vezi,1 napadac, 1 stoper)astra1922 je napisao/la:za sada odlicno dovededn jedan od boljih nasih trenera i doveden jedan od najtalentovanijih mladih igraca ordagic.sada jos jedno tri dobra iskusna igraca i pripreme mogu poceti
Sigurno ga nece pustiti za male pare.Dzafic je ugovor istekao i sa njim ce pregovarati o produzenju, a ako uzmemo cinjenicu da ga je odovic vodio prosle sezone u GOSKU-u i da mu je bio jedan od najboljih igraca mislim da ce Dzafic ostati u Zvijezdi.On je doasao kasno u 5-6 kolu,bio jefizicki nespreman a i Kuntic ga nije znao iskoristiti.