Eh ovako...citam vec neko vrijeme ovu temu i fakat ne razumijem ovog cikcangu.Malo mi ide na živce i samo sere i preuveličava.Za koga navijam i koga gotivim vidite u nicku.
Eh sad,ćune da pametujem o Arsenalu u prvom postu,nego mali uvod za derbi protiv peradi za vikend.
Iako kokoši najavljuju borbu za Top4 mislim da jos nisu kao ekipa sazreli za to jer bez Modrića to je druga ekipa,a Modrić je npr. u poredjenu s Arsenalovim veznjacima jedan prosječan fudbaler.I tu je sve već rečeno.
Druga stvar koja Arsenalu ide na ruku je da nas u Premier ligi nisu dobili vec nevjerovatnih 13 godina,odnosno otkako je AW preuzeo klub Yidsi protiv nas nisu slavili.
Sto se same utakmice tice,njima vec nedostaje Modric,a za druge fudbalere u ovom trenutku zaista ne znam.
Kod nas je situacija opet drugacija:Fabianski,Denilson,Walcott i Rosa su out,dok su se od povreda oporavili Nasri i Almunia,ali sumnajm da ce započeti utakmicu.
Vjerovatni sastav:
Manonne
Sagna Gallas Vermaelen Clichy
Song
Cesc Diaby
Bendtner Arshavin
RvP
Sta jos vise reci,osim da se nadam pobjedi i nastavljanju uspjesnog niza rezultata i konacnom osvajanju nekod od 4 trofeja ove godine.Pozdrav svim simpatizerima i navijacima Arsenala,kao i svima koji prate i pisu u ovoj temi.