Amir Durgutovicastra1922 je napisao/la:iii novi trener jeeee.............
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
mastuluuuuuuuuuuuuuuuuuk odovic je novi trener
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ako je to istina samo cu reci da ce se na Banju Ilidzu nakon dugo vremena vratiti lijepa igra sa puno glova jer Oda forsira takav stil igre.
ODA DOBRODOSAO!
ODA DOBRODOSAO!
sluzbeno je sluzbeno posjetite nasu zvanicnu stranicu.nk zvijezda volim te zvijezdo
oda majstore zmajevi su uz tebe
oda majstore zmajevi su uz tebe
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Odović novi trener Zvijezde
Novi trener NK "Zvijezda-Gradačac" je Milomir Odović. Na sastanku Upravnog odbora održanoj večeras, 29.12.2012. godine, jednoglasno je donesena odluka da se za novog trenera crveno-bijelih imenuje Milomir Odović. Milomir Odović, vlasnik UEFA pro licence, rođen je 26.03.1955. godine u Visokom. Igračku karijeru je započeo u Želji od 1974. - 1984. godine, te u SK Voest Linz (1984-1986) i SV Spittal do 1988. godine. Trenersku karijeru je započeo u FK Željezničar u sezoni 2003-2004, a nastavio u FK Slavija (sezona 2005-2007), Borac (2008.), FK Slavija (2009-2010), FK Velež (2011) i NK Gošk u sezoni 2011-2012. godina. Prvi radni sastanak novog trenera održat će se u četvrtak, 03.01.2013. godine u 11 časova u prostorijama Kluba.
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... r-zvijezde" onclick="window.open(this.href);return false;
Novi trener NK "Zvijezda-Gradačac" je Milomir Odović. Na sastanku Upravnog odbora održanoj večeras, 29.12.2012. godine, jednoglasno je donesena odluka da se za novog trenera crveno-bijelih imenuje Milomir Odović. Milomir Odović, vlasnik UEFA pro licence, rođen je 26.03.1955. godine u Visokom. Igračku karijeru je započeo u Želji od 1974. - 1984. godine, te u SK Voest Linz (1984-1986) i SV Spittal do 1988. godine. Trenersku karijeru je započeo u FK Željezničar u sezoni 2003-2004, a nastavio u FK Slavija (sezona 2005-2007), Borac (2008.), FK Slavija (2009-2010), FK Velež (2011) i NK Gošk u sezoni 2011-2012. godina. Prvi radni sastanak novog trenera održat će se u četvrtak, 03.01.2013. godine u 11 časova u prostorijama Kluba.
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... r-zvijezde" onclick="window.open(this.href);return false;
Napokon djeda mraz donio nam hosafku Masaaaaaallllllaaaaaaaaahhhhhh!!! A ta hosafka ma mom cejfu 

-
- Kontakt:
Milomir Odović (rođen 1955. u Ilijašu, Bosna i Hercegovina) je bosanskohercegovački nogometni menadžer.
Karijeru je započeo kao nogometaš u Ilijaš-u. Kao mladi talenat prelazi u FK "Željezničar" 1974. godine. Odigrao je 230 ligaških utakmica i postigao 22 gola za klub u kojem je igrao 11 godina.
Poslje profesionalne karijere postaje trener. Radio je kao trener FK Željezničar do sezone 2003/2004. Nakon odlaska iz Željezničara radi kao trener u FK "Slavija" sa kojom ostvaruje najveći uspjeh u historiji kluba osvajanjem trećeg mjesta u Premijer ligi u sezoni 2006/07 i plasmanom u Intertoto kup. Međutim nakon lošeg starta u sezoni 2007/08. daje otkaz, a ubrzo postaje trener Borca iz Banja Luke sa kojim je izborio plasman u Premijer ligu BiH.
U sezoni 2010/11 vodio je Velež, a u sezoni 2011/12 u zadnjih 10 kola preuzima ekipu GOŠK-a koju uspjeva ostaviti u Premijer ligi.
Karijeru je započeo kao nogometaš u Ilijaš-u. Kao mladi talenat prelazi u FK "Željezničar" 1974. godine. Odigrao je 230 ligaških utakmica i postigao 22 gola za klub u kojem je igrao 11 godina.
Poslje profesionalne karijere postaje trener. Radio je kao trener FK Željezničar do sezone 2003/2004. Nakon odlaska iz Željezničara radi kao trener u FK "Slavija" sa kojom ostvaruje najveći uspjeh u historiji kluba osvajanjem trećeg mjesta u Premijer ligi u sezoni 2006/07 i plasmanom u Intertoto kup. Međutim nakon lošeg starta u sezoni 2007/08. daje otkaz, a ubrzo postaje trener Borca iz Banja Luke sa kojim je izborio plasman u Premijer ligu BiH.
U sezoni 2010/11 vodio je Velež, a u sezoni 2011/12 u zadnjih 10 kola preuzima ekipu GOŠK-a koju uspjeva ostaviti u Premijer ligi.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 29 dec 2012, 20:33, ukupno mijenjano 2 puta.
beton smo,ha zvjezdasi bice dobre lopte na banji
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
elf pouzdan si nema staelf1 je napisao/la:Hotic,odovic i capljic u najuzem krugu za trenera zvijezde...ako od ovih navedenih prihvate uslove kakvi su im ponudjeni sigurno ce jedan od ovih bit
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
- Kontakt:
ODOVIC: "Ne bojim se rada, kod mene su uvijek igrali najbolji i najspremniji bez obzira na ime i prezime. Gdje god sam radio, ekipa je bila poznata po dobroj i napadačkoj igri."
amin jarabi hocemo golovaBosanski zmaj je napisao/la:ODOVIC: "Ne bojim se rada, kod mene su uvijek igrali najbolji i najspremniji bez obzira na ime i prezime. Gdje god sam radio, ekipa je bila poznata po dobroj i napadačkoj igri."

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ekskluzivno: Odović novi trener Zvijezde iz Gradačca
Novi trener NK Zvijezda Gradačac je Milomir Odović. Na sastanku Upravnog odbora održanoj večeras, 29.12.2012. godine, jednoglasno je donesena odluka da se za novog trenera crveno-bijelih imenuje Milomir Odović. Milomir Odović, vlasnik UEFA pro licence, rođen je 26.03.1955. godine u Visokom. Igračku karijeru je započeo u Želji od 1974. - 1984. godine, te u SK Voest Linz (1984-1986) i SV Spittal do 1988. godine. Trenersku karijeru je započeo u FK Željezničar u sezoni 2003-2004, a nastavio u FK Slavija (sezona 2005-2007), Borac (2008.), FK Slavija (2009-2010), FK Velež (2011) i NK Gošk u sezoni 2011-2012. godina. Prvi radni sastanak novog trenera održat će se u četvrtak, 03.01.2013. godine u 11 časova u prostorijama Kluba.

Novi trener NK Zvijezda Gradačac je Milomir Odović. Na sastanku Upravnog odbora održanoj večeras, 29.12.2012. godine, jednoglasno je donesena odluka da se za novog trenera crveno-bijelih imenuje Milomir Odović. Milomir Odović, vlasnik UEFA pro licence, rođen je 26.03.1955. godine u Visokom. Igračku karijeru je započeo u Želji od 1974. - 1984. godine, te u SK Voest Linz (1984-1986) i SV Spittal do 1988. godine. Trenersku karijeru je započeo u FK Željezničar u sezoni 2003-2004, a nastavio u FK Slavija (sezona 2005-2007), Borac (2008.), FK Slavija (2009-2010), FK Velež (2011) i NK Gošk u sezoni 2011-2012. godina. Prvi radni sastanak novog trenera održat će se u četvrtak, 03.01.2013. godine u 11 časova u prostorijama Kluba.

-
- Kontakt:
Zadovoljan sam sa izborom novog trenera, Odovic je po kvaliteti sigurno medju 4-5 trenera u BiH.
Ono sto nas moze hrabriti jeste cinjenica da je Odovic do sada vodio uglavnom ekipe koje su bile u situaciji kao sto smo mi trenutno,tj u borbi za opstanak ali da ih je sve uspio spasiti i na kraju prvenstva zavrsiti negdje u sredini tabele (Slavija,Velez,GOSK, a uveo je Borac u PL).
Jos jedna pozitivna stvar kod njega je da igra atraktivan fudbal sa dosta golova,forsira pas igru.
U sjecanju mi je i dan danas ona utakmica na Banji, Zvijezda-Slavija 2:3 u sezoni 2009/10 kada su nas nadigrali u svim segmentima igre,pogotovo pas igrom, a upravo je na klupi Slavije sjedio Odovic.
Ono sto nas moze hrabriti jeste cinjenica da je Odovic do sada vodio uglavnom ekipe koje su bile u situaciji kao sto smo mi trenutno,tj u borbi za opstanak ali da ih je sve uspio spasiti i na kraju prvenstva zavrsiti negdje u sredini tabele (Slavija,Velez,GOSK, a uveo je Borac u PL).
Jos jedna pozitivna stvar kod njega je da igra atraktivan fudbal sa dosta golova,forsira pas igru.
U sjecanju mi je i dan danas ona utakmica na Banji, Zvijezda-Slavija 2:3 u sezoni 2009/10 kada su nas nadigrali u svim segmentima igre,pogotovo pas igrom, a upravo je na klupi Slavije sjedio Odovic.
Oda je dobar trener i sigurno ce Vam dosta pomoci u nastavku sezone, ali vama (kao i svakom premijerligasu) treba trener na duze staze... vidjecemo sta ce biti sa Odovicem,mada sam skeptican
-
- Kontakt:
Zasto Oda ne bi bio trener na duze staze??nime_tm87 je napisao/la:Oda je dobar trener i sigurno ce Vam dosta pomoci u nastavku sezone, ali vama (kao i svakom premijerligasu) treba trener na duze staze... vidjecemo sta ce biti sa Odovicem,mada sam skeptican
za sada odlicno dovededn jedan od boljih nasih trenera i doveden jedan od najtalentovanijih mladih igraca ordagic.sada jos jedno tri dobra iskusna igraca i pripreme mogu poceti
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Astra potrebno je nama vise od 3 kvalitetna igraca, jedno minimalno 5.( 3 igraca u vezi,1 napadac, 1 stoper)astra1922 je napisao/la:za sada odlicno dovededn jedan od boljih nasih trenera i doveden jedan od najtalentovanijih mladih igraca ordagic.sada jos jedno tri dobra iskusna igraca i pripreme mogu poceti
Šta reći,Ordagić,Odović.....ko je sljedeći,ovo do sada vrijedno aplauza 

- slavko njegus
- Kontakt:
dobili ste top trenera...
ma ne sumnjam u dobra pojacanja jel nasi su vidjeli kako smo prosli proslu polusezonu i vjerujem da ce sve uciniti da se ista ne ponovi..puno ce zavisiti od odlazaka ja mislim da ce jos neki igraci otici ali otom potom.nadam se ostanku pandze i dzafica,jel mislim da necemo na siromasnom trzistu naci bolje igrace od njihBosanski zmaj je napisao/la:Astra potrebno je nama vise od 3 kvalitetna igraca, jedno minimalno 5.( 3 igraca u vezi,1 napadac, 1 stoper)astra1922 je napisao/la:za sada odlicno dovededn jedan od boljih nasih trenera i doveden jedan od najtalentovanijih mladih igraca ordagic.sada jos jedno tri dobra iskusna igraca i pripreme mogu poceti
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.