Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rios

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Rios » 29 dec 2012, 18:11

Trebali bi Dzeki onda upisati ass za onaj 4 gol :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 dec 2012, 18:12

Upravo tako, bitno je da je pokazao da nije nestao, da je još tu, da radi.
Golovi su samo nagrada za njegov trud. Nadam se da će dignuti svoju formu do Grka.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 29 dec 2012, 18:12

Ne mozes vjerovati koliko se cudite sto je autogol samo zbog toga sto je Dzeko u pitanju. Ovaj cak poredi tu situaciju sa zadnjim golom norwicha :lol:

Vjerovatno bi lopta zavrsila u mrezi da nije bilo golmana :mrgreen:

Isto da mu se mijenja ucinak u ocima Mancinija, bio mu ovaj go priznat ili ne :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 dec 2012, 18:14

Kazu, City je u krizi glede napada, pa evo im odgovora.
Mozda jesu u krizi ali Dzeko sigurno nije. ;)
Ocekujem promjenu misljenja svih velikana koji su smatrali Dzeku idealnom zamjenom. Danas im se svima pokenj'o u usta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 29 dec 2012, 18:14

Ma autogol je ovo, ali nema veze odlicno je odigrao danas ;)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

High

Post Postao/la High » 29 dec 2012, 18:15

Neka IZ pošalje zahtjev da se Džeki prizna i ovaj treći gol. Vjerujem da će tako i uraditi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 dec 2012, 18:15

Trebali bi Platt i Mancini više govorit kako im je napad neefikasan pa onda stavljat Džeku u napad 8-)
Inače , premierleague.com kaže kako je asistencija upisana Džeki za onaj gol . Bilo bi fino da je mogao zaokružiti sve sa hattrickom , ali ima vremena i za to :mrgreen:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 29 dec 2012, 18:16

Kako je onda Johnsonu priznat gol prošlo kolo.... Identična situacija...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 dec 2012, 18:18

Ma nema smisla o tome ( auto ) golu pisati, Englezi su uradili šta su htjeli i to je to.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 29 dec 2012, 18:18

Važna je samo zvanična stranica Premiershipa.

Autogol je, ne znam čemu polemika. :roll:

Lopta bi se od stative odbila u polje, a ovako je pogodila golmana i ušla u gol. Šta je to nego autogol? Čestitke Dijamantu na vrlo dobroj utakmici, ali i Kun je danas bio odličan također. Lijepa utakmica. :mrgreen:

Što se Clichyja tiče, nije autogol. Lopta je već išla u okvir gola, on je samo zakačio, promijenio malo smjer i eto, u tim situacijama se ide u korist igrača koji puca, dok je kod Džeke potpuno jasna situacija, jer lopta nije išla u gol već se od stative odbila od protivničkog igrača, tj. golmana. Majke mi, ko da nikad niste vidjeli autogol. :mrgreen:

A što se Johnsona tiče lopta je valjda ispod Harta prošla, nakon što je šutirao, tako da ne može biti nikako autogol, niti je slična situacija. :roll: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 29 dec 2012, 18:19, ukupno mijenjano 2 puta.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

warenge
Kontakt:

Post Postao/la warenge » 29 dec 2012, 18:18

A u ostalom hat-trick ili ne,on je prvi strijelac city-a!
Trenutno! :D

Liscina
Kontakt:

Post Postao/la Liscina » 29 dec 2012, 18:20

Svidjelo mi se danas kako je Dzeko odigrao trcao je dosta i nudio se za razliku od nekoliko proslih utakmica gdje me je nervirao,bio je lijen,samo neka trci ko danas i trudi se bice golova sigurno....Aguero i Dzeko pravi tandem jedan robusan i jedan dosta pokretljiv ja mislim da je to dobitna kombinacija za City...

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 29 dec 2012, 18:20

Dzeko puca pogadja stativu lopta pogadja golmana i ulazi u gol, tj da nije golmana nebi ni bilo gola = cist autogol..Budite objektivni
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 29 dec 2012, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 dec 2012, 18:22

Evo samo nakon ovih postova da napišem nešto šta sam mislio o igri Džeke nakon ove utakmice.
Pa , po prvi put ga vidim da igra pravo dobro ove sezone , odnosno da od početka napada. Vidi se da treba malo samopouzdanja odnosno golova da ga "pogura" pa da igra. Dvaput sam čak vidio kako je uradio stepover, driblao je malo , jednom kroz noge probacio nekom igraču :shock: Šteta što mu nije upisan hattrick , jer je zaslužio al hajde. Otvarao se , trčao , radio pritisak , jednom je čak izašao ispred golmana kad je htio ispucat loptu , i kako golman šutnu , on skoči gore da presiječe loptu . Sjajna partija , nadam se da će ovako nastaviti. I zaslužio je početi sljedeću utakmicu, nema dileme.
Također jedna sjajna stvar je bila kako je primio loptu i spustio je prsima za sebe kad je dao onaj 3. gol , zaista fantastično . I onda šut topovski 8-)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 dec 2012, 18:32

Cestitke Dzeki na 3 postignuta gola...sad dal je ovaj treci njegov( a logicno da jeste) ili su mu ipak priznali asistenciju nije toliko ni vazno! Edin je odigrao odlicnu utakmicu i da jos na ovom nivou odigra naredne 3 utakmice vjerujem da ga niko ne bi mogao izbaciti iz prve postave.....

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 29 dec 2012, 18:34

1 gol svakih 81 minuta, najbolji napadac lige.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 dec 2012, 18:44

U zvaničnoj statistici će biti autogol (što je i razumljivo), ali oni koji su gledali utakmicu i koji će se sjećati iste znaju da je Edin zaslužan za 90% ovog gola. Jbt, pa i Cezar je prije nekoliko kola primio isti gol i pripisan je upravo njemu, nikako napadaču protivničke ekipe koji je pogodio okvir gola. Treba biti realan. ;)
No, također treba biti realan i pohvaliti Edina za današnji učinak. Ne samo po golovima, bio je jedan od boljih u ekipi. Dobro je sarađivao sa Aguerom, a to je najbitnije. Jbg, može ne počne naredni meč, al' barem se iz današnje utakmice moglo primijetiti da on i Aguero funkcionišu dosta dobro i da Mancini treba počinjati ili sa njima dvojicom ili sa argentinskim tandemom. Nikako sa dvojcem Balotelli - Džeko, Džeko - Tevez ili Tevez - Balotelli. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 dec 2012, 18:47

Dzeko igrac utakmice,to je najvaznije! dao je 3 gola,a ovaj trecu ce mu se naknadno sigurno priznati,tu nema dileme! ali gol ili asistencija manje je vazno od njegove dobre partije! svaka cast Dijamantu,ovo mu je 35 gol u dresu Mancestera,25 u ligi....samo naprijed!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 dec 2012, 18:48

Zabio Rooney isti gol na SP 2006(mislim) i normalno pripisan njemu, ovaj Johnson zabi za Sunderland isti gol i njemu pripisaše, ovo Edinu nisu pripisali samo što je Bosanac, dok ovim svojim Englezima redovno pripišu :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 29 dec 2012, 18:50

Na Man.City stranici gol pripisan Dzeki ...

http://www.mcfc.co.uk/News/Match-report ... ec-29-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
Anti Nakarada

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, CAGarfia, DjaniTarik, FerdinandF, Konzerva, M1k3y, perun i 94 gosta.