Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Head
-
Kontakt:
jug-onostalgicar je napisao/la:Head je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:malo sam se i ja raspitao sinoc , u igri mu je ostanak samo ako ne bude imao gdje ic, ne igra mu se u Sarajevu ni sekunde nego nije imao gdje drugo- ako mene lazu, lazem i ja vas da se odmah ogradim.
Lazu te,budi siguran.
ne lazu ga al bas nimalo....
jedini klub koji mu je mogao dati para u nasoj ligi je željo i olimpic a nijedan od tih klubova nebi pristao na onakve uslove kakve je on trazio, sarajevo je pristalo
Eto ti bolje znas,upravu si...
Kako ste samo dosadni.Ovako ste se javljali poslije evrope i selili ga pa covjek opet ost'o.
A sto se tice zeljeznicara ne bi Said igr'o u njemu po cijenu zavrsetka karijere.Jednostavno postoje ljudi koji ne zele da igraju za taj radnicki klub.
1946
-
storm_raider
-
Kontakt:
Postao/la storm_raider » 29 dec 2012, 13:39
Ne bi njega Zeljo ni htio, papke ne dovodimo u klub.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
molotovljev
Postao/la molotovljev » 29 dec 2012, 13:45

..Sale, plivaš mi cenera. Kažem ti ja, forum je prava stvar...znaš onu staru 'ugodno s korisnim'.
Pročitaj pažljivo, kaže: jedini klub, pa u nastavku dva kluba, kontam da nije na pomolu fuzija..
..cire im brate, nemate vi za bibera.
F.K.SARAJEVO
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 29 dec 2012, 13:51
storm_raider je napisao/la:Ne bi njega Zeljo ni htio, papke ne dovodimo u klub.
Zato imate Svraku,Jamaka i Colica papke na kvadrat. Raspitaj se sta su neku noc radili

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
dino lj
-
Kontakt:
Ma prijatelju pusti ih neka zive u iluzijama vidis da ovaj gore je iz porodice <nobelovaca>.I ptice na grani znaju da je Said dobio nogu od Amara pa je zato govorio one svoje gluposti i sirio svoj primitivizam.Eto mi radnicki klub bez takve zvijezde uzimamo i uzimacemo trofeje a oni kao elitni klub intelektualaca iz KOS-a vise se i ne sjecaju zadnjeg trofeja.Njima objasnjavati nesto je cista utopija i Sizifovski posao,pa jarane pusti ih neka zive u svojim iluzijama.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
-
Head
-
Kontakt:
Meni samo jedan stvar nije jasna.
O daljnoj sudbini Saida Husejinovica vise se brinu navijaci zeljeznicara,slobode nego navijaci Sarajeva.

1946
-
terabajt
-
Kontakt:
Mozda ovi drugi samo zele da vam otvore oci

.
-
Head
-
Kontakt:
terabajt je napisao/la:Mozda ovi drugi samo zele da vam otvore oci

.
Halo terabajt imas kapacitect mozga k'o 1 bit.
Boli nas qrac za vase misljenje.Samo smarate ovdje po temi nekim stvarima koje nas ne zanimaju.
Sad ja trebam ici na temu Gradine i pametovati i brinuti se zasto je Ordagic otiso u Zvijezdu a ne negdje drugo.
1946
-
High
A šta bi sa onim travarem?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Sarajlijc@
-
Kontakt:
Postao/la Sarajlijc@ » 29 dec 2012, 14:09
Nego ovi navijaci Levskog bas imaju kompleks neki prema nama, zar ih toliko boli poraz hahahaha
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
molotovljev
Postao/la molotovljev » 29 dec 2012, 14:49
Tako je dino, šta vi nama imate objašnjavati, ništa. U amfiteatar pa objašnjavajte i držite predavanja.
Uostalom znaš i sam da si pokušao objasniti neke stvari nakon Maribora, pa su te uzeli na zub
i proglasili pitarom. I sad, da bi se oprao, prinuđen si pisati nešto protiv svoje volje. Dobar si ti čovjek.
F.K.SARAJEVO
-
ZeroStyle
-
Kontakt:
dino lj je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Ne bi njega Zeljo ni htio, papke ne dovodimo u klub.
Ma prijatelju pusti ih neka zive u iluzijama vidis da ovaj gore je iz porodice <nobelovaca>.I ptice na grani znaju da je Said dobio nogu od Amara pa je zato govorio one svoje gluposti i sirio svoj primitivizam.Eto mi radnicki klub bez takve zvijezde uzimamo i uzimacemo trofeje a oni kao elitni klub intelektualaca iz KOS-a vise se i ne sjecaju zadnjeg trofeja.Njima objasnjavati nesto je cista utopija i Sizifovski posao,pa jarane pusti ih neka zive u svojim iluzijama.
Ove sezone vam nema titule.zar nevidite da se raspadate.Otisao Zeba, sad ce i Svraka,Adilovic pa i Kvesic, ko vam ostaje?Bekric i Zolotic xD
P.S.
A nema ni Osima na celu saveza.
-
dino lj
-
Kontakt:
molotovljev je napisao/la:Tako je dino, šta vi nama imate objašnjavati, ništa. U amfiteatar pa objašnjavajte i držite predavanja.
Uostalom znaš i sam da si pokušao objasniti neke stvari nakon Maribora, pa su te uzeli na zub
i proglasili pitarom. I sad, da bi se oprao, prinuđen si pisati nešto protiv svoje volje. Dobar si ti čovjek.
Iza svake napisane rijeci poslije one bruke i odnosa prema klubu,njegovom dresu i tradiciji u Trebinju i Mariboru i dan danas stojim,to je moje misljenje i stav pa me pravo da ti kazem uopste ne zaninaju ti sto su me uzeli na zub.Za mene je Zeljo svetinja i jedino sto je vjecno a oni sto ga predstavljaju su prolazni i medju njima ima onih sa manje ili vise karaktera i dostojanstva.Za razliku od vas(ne mislim na sve) moji idoli nisu ljudi iz moga kluba koji ce privrzenost klubu objasnjavati primitivnim istupima i izjavama prema vama.A vama su upravo radi takog ponasanja Blekic i sad Said bozanstva.Cime se budala ponisi toga se pametan stidi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
-
Radmilo
"Za godinu dana dobiću više od 250.000 eura. Ne znam da li će Sarajevo imati pravo na obeštećenje. S obzirom na to da su preostala dva mjeseca do isteka ugovorne obaveze, teško je očekivati da bilo koji klub plati odštetu pošto može sačekati kraj ovog perioda. Ne bi mi odgovaralo da treniram sa CSKA, dok ne potpišem ugovor jer u tom slučaju ne bih igrao utakmice. Volio bih da postignem dogovor sa bordo klubom, te da rastanak bude korektan kao što je bio i dolazak. Ne želim zatezanja ni sa jedne strane", riječi su Husejinovića.
Bitno je ti da se situiraš za klub te nebriga svako tebe zna, nula čovjek i karakter igrač i nešto vrijediš u našim okvirima ostalo taraba.
-
Buu
-
Kontakt:
Naguzi vas guza

NO PYRO NO PARTY
-
samosarajvo
-
Kontakt:
Postao/la samosarajvo » 29 dec 2012, 18:16
Radmilo je napisao/la:"Za godinu dana dobiću više od 250.000 eura. Ne znam da li će Sarajevo imati pravo na obeštećenje. S obzirom na to da su preostala dva mjeseca do isteka ugovorne obaveze, teško je očekivati da bilo koji klub plati odštetu pošto može sačekati kraj ovog perioda. Ne bi mi odgovaralo da treniram sa CSKA, dok ne potpišem ugovor jer u tom slučaju ne bih igrao utakmice. Volio bih da postignem dogovor sa bordo klubom, te da rastanak bude korektan kao što je bio i dolazak. Ne želim zatezanja ni sa jedne strane", riječi su Husejinovića.
Bitno je ti da se situiraš za klub te nebriga svako tebe zna, nula čovjek i karakter igrač i nešto vrijediš u našim okvirima ostalo taraba.
E nek on
O zna jel nula covijek i karakter hahahha
Da mi je vidjet nekog ko bi ostao ovdije uz bilo kakvu ponudu sa vana (da nije neki Hrvatski ili Srpski drugo ligas).Jedino mi je zasad poznat Torlak koji je odbio Orebro i više niko.
SAIDE SRETNO GDJE GOD ODES! VAMO SI DOBRO DOSO

-
ZZtop10
-
Kontakt:
@samosarajvo
Samir Bekric.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
hz033
-
Kontakt:
Buu je napisao/la:Naguzi vas guza

Guza je nama dovoljno dao, i hvala mu, a kako mi se čini pored Levskog i vas je guzno u prošlom derbiju, pametnom dosta
P.S. A evo guznusmo vas i na turniru, 8:2
U novi boj ...
-
Elegant
-
Kontakt:
"Za godinu dana dobiću više od 250.000 eura. Ne znam da li će Sarajevo imati pravo na obeštećenje. S obzirom na to da su preostala dva mjeseca do isteka ugovorne obaveze, teško je očekivati da bilo koji klub plati odštetu pošto može sačekati kraj ovog perioda. Ne bi mi odgovaralo da treniram sa CSKA, dok ne potpišem ugovor jer u tom slučaju ne bih igrao utakmice. Volio bih da postignem dogovor sa bordo klubom, te da rastanak bude korektan kao što je bio i dolazak. Ne želim zatezanja ni sa jedne strane", riječi su Husejinovića.
Ja ne kontam kakav on dogovor ima postizati sa Sarajevom, istice mu ugovor u februaru on postaje slobodan igrac i ide gdje god hoce. E sad jedino da odmah potpise sa CSKA sa kojim je vec dogovorio uvjete pa da Sarajevo dobije bilo kakave pare, ali sumnjam da ce se to desiti jer ce i oni iz CSKA sacekati dva mjeseca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
High
Derbi susret 2. kola 20. međunarodnog malonogometnog turnira "Asim Ferhatović Hase" između Sarajeva i Željezničara pripao je bordo timu koji je deklasirao komšije s Grbavice rezultatom 8:2.
U prvom smo kolu izgubili 8:3 od Starog Grada.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.