FK Radnički Lukavac

Maniaacs
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Maniaacs » 20 dec 2012, 22:03

Zoom088 je napisao/la:Vratio se :D.
Evo večeras smo zajedno on, Casper i ja gledali Zimsku ligu u Lukavcu.
Ima li kakvih potencijala tamo? :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 20 dec 2012, 22:12

Naši juniori oduševili :).
Prvotimci su se "razgranali" po drugim ekipama.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 21 dec 2012, 16:15

Zoom088 je napisao/la:Naši juniori oduševili :).
Prvotimci su se "razgranali" po drugim ekipama.
Dobro je hajde, nek ima potencijala u omladincima :)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 22 dec 2012, 18:09

Da li se možda Zlatko Tomić vraća u Radnički.....;)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 22 dec 2012, 23:04

sodagrad je napisao/la:Da li se možda Zlatko Tomić vraća u Radnički.....;)
Kakvo bi to bilo pojačanje, baš sam ga juče gledao u dvorani, a sada da li je moguće da se vrati pojma nemam, gdje uopšte igra i kakva je situacija, znam da je otišao vani, a skinuo je višak kilograma, kakav bi tek sad bio..
1921
1989

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 22 dec 2012, 23:14

VolimRadnicki je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Da li se možda Zlatko Tomić vraća u Radnički.....;)
Kakvo bi to bilo pojačanje, baš sam ga juče gledao u dvorani, a sada da li je moguće da se vrati pojma nemam, gdje uopšte igra i kakva je situacija, znam da je otišao vani, a skinuo je višak kilograma, kakav bi tek sad bio..
Ja mislim da igra u Austriji ili Svicarskoj, nisam bas siguran, valjda je tako.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 28 dec 2012, 13:25

Ima li kakvih novosti u vezi kluba, ja sam čuo jednu i ne mogu da vjerujem, mislim da nije istina ali eto kažu ovdje da je Elmir Kuduzović bivši igrač Radničkog, trenutno igrač Čelika koji je na transfer listi u tom klubu i ne računaju na njega više izjavio: "Da mu je poniženje da igra za Radnički", eto toliko, ja u ovo ne vjerujem jer mu je Radnički dao sve tu je bio od malih nogu prije odlaska u Željezničar, pa Slobodu, Čelik itd.....

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 28 dec 2012, 13:46

sodagrad je napisao/la:Ima li kakvih novosti u vezi kluba, ja sam čuo jednu i ne mogu da vjerujem, mislim da nije istina ali eto kažu ovdje da je Elmir Kuduzović bivši igrač Radničkog, trenutno igrač Čelika koji je na transfer listi u tom klubu i ne računaju na njega više izjavio: "Da mu je poniženje da igra za Radnički", eto toliko, ja u ovo ne vjerujem jer mu je Radnički dao sve tu je bio od malih nogu prije odlaska u Željezničar, pa Slobodu, Čelik itd.....
Druze ne vjeruj svemu sto cujes. Elko i jest kvalitet igraca za veci klub od Radnickog a i da nije 27-28 mu je godina i mora obezbjediti egzistenciju a to u Lukavcu ne moze tako da mu je u svakom slucaju prioritet bilo kakav odlazak u inostranstvo.
A ako ne vjerujes kako si sam reko ne znam sto pises gluposti tipa rekle zene ......

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 28 dec 2012, 16:12

lukavac_21 je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:Ima li kakvih novosti u vezi kluba, ja sam čuo jednu i ne mogu da vjerujem, mislim da nije istina ali eto kažu ovdje da je Elmir Kuduzović bivši igrač Radničkog, trenutno igrač Čelika koji je na transfer listi u tom klubu i ne računaju na njega više izjavio: "Da mu je poniženje da igra za Radnički", eto toliko, ja u ovo ne vjerujem jer mu je Radnički dao sve tu je bio od malih nogu prije odlaska u Željezničar, pa Slobodu, Čelik itd.....
Druze ne vjeruj svemu sto cujes. Elko i jest kvalitet igraca za veci klub od Radnickog a i da nije 27-28 mu je godina i mora obezbjediti egzistenciju a to u Lukavcu ne moze tako da mu je u svakom slucaju prioritet bilo kakav odlazak u inostranstvo.
A ako ne vjerujes kako si sam reko ne znam sto pises gluposti tipa rekle zene ......
Meni nikad nije bio dobar igrač i bolje da ne igra ni sad u Radničkom pojačat će nas, tebi ako je dobar džaba ti i ne prosipaj se bogati u inostranstvo da ide, pa on i u Čeliku iz Nikšića nije mogao da igra, a kamoli negdje drugo da ode, ako se ne vrati u Radnički može onda lagano da igra po ovim noćnim turnirima......;)

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 29 dec 2012, 00:39

sodagrad je napisao/la:
lukavac_21 je napisao/la:
Meni nikad nije bio dobar igrač i bolje da ne igra ni sad u Radničkom pojačat će nas, tebi ako je dobar džaba ti i ne prosipaj se bogati u inostranstvo da ide, pa on i u Čeliku iz Nikšića nije mogao da igra, a kamoli negdje drugo da ode, ako se ne vrati u Radnički može onda lagano da igra po ovim noćnim turnirima......;)

Aj sad lijepo procitaj sta sam napisao pa probaj shvatit al polako rijec po rijec. Pa onda procitaj sta si napisao u prvom svom postu pa sta u drugom i vidi imal povezanosti i logike.

P.S. koliko ti je godina i to je jako bitno?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 29 dec 2012, 14:49

Napisao sam što sam čuo i to od izvora bliskih klubu, a poslije sam napisao kako ja lično ne bi volio da on igra za Radnički to je moje mišljenje, a ti si napisao kako treba negdje ići vani da zaradi sebi kesa, i to je uredu, ali ko će brate njegovo je prošlo, u godinama je, napisao sam nije mogao da igra u Čeliku iz Nikšića a kako će negdje u npr. Njemačka, Švicarska, Austrija itd. jedino ako ode u neku petu ligu i ako opet ima nekoga da ga progura...:)

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 29 dec 2012, 15:01

Onda ti veze nemas kakav je kuduz igrac ili nemas veze narodski receno o lopti.Kula je pravi igrac i kada bi vama dosao bio bi ubjedljivo najbolje pojacanje zasto se komentarise o nekome ko ima dosta utakmica premijer lige u nogama i dolazi u ligu koja je nikakva i kao on nevalja.Daje nemojte se provaljivati

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 29 dec 2012, 15:26

sloboda je napisao/la:Onda ti veze nemas kakav je kuduz igrac ili nemas veze narodski receno o lopti.Kula je pravi igrac i kada bi vama dosao bio bi ubjedljivo najbolje pojacanje zasto se komentarise o nekome ko ima dosta utakmica premijer lige u nogama i dolazi u ligu koja je nikakva i kao on nevalja.Daje nemojte se provaljivati
Zato sam ga druze i pitao koliko ima godina tj koliko pamti igre kuduza iz Zelje, Slobode Celika itd. Rec za njega da je los igrac moze samo ko ga nije gledao.ja nisam nigdje rekao da ide u primeru ali rjesenje egzistencije je za nase pojmove i 3 bundesliga, tako da nasa prva liga ne pruza nikom nista osim eventualno za odrzavanje forme da bi se pobjeglo gdje vani sto prije. Nisam ovdje da ga branim ali ne volim lazi pa tako mi ova ´izjava´ da mu je kao ponizenje igrati za Radnicki prilicno smeta jer vidim kuduza skoro svaki dan da suta loptu na terminima s obicnom rajom tako da ta prica ne stoji.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 29 dec 2012, 16:48

Nema razloga da se tako prica o Elki, ipak je on naš i cisto sumnjam da je to rekao !!!!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 31 dec 2012, 14:36

Kuduz i ja dosta vremena provodimo zajedno a ovakvo nešto on nikada nije rekao (mislim na ovo da mu je poniženje igrati za Radnički). On voli sve što je vezano za Lukavac i ne zaboravlja klub u kojem je ponikao, tako da zaista ne stoji ova priča.

Momak ima neke ponude iz inostranstva i vjerovatno će karijeru nastaviti van BiH.

Svim navijačima i simpatizerima FK Radnički, kao i ostalim sportski orjentisanim ljudima želim puno zdravlja, sreće i uspjeha u Novoj 2013. godini.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 31 dec 2012, 14:45

To izjavljuju ljudi o kuduzu koji su velike neznalice odnosno u djetinjstvu dobili dijagnozu netalentovani za sport .Igrao covjek za zelju, celik,slobodu nase velike klubove i nevalja.Ma mi smo bagra od naroda svabo bi ti digo spomenik kod nas onaj sto radi kao automehanicar pametuje treneru kako i sta to je nas mentalitet zato smo tu gdje smo.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 31 dec 2012, 15:04

Sretna nova 2013 godina. Lijep provod :D

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 05 jan 2013, 12:33

Ima li kakvih novosti u klubu, pojačanja, odlazaka, jel pripreme počinju za 10 - tak dana, mislim 14 ili 15 Januar ako se ne varam.......;)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 07 jan 2013, 12:03

Ako neko zna kad su tacno pripreme? Da ovdje napise, ako nije problem ..

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 10 jan 2013, 19:32

Zoom, Casper.. znate li kada je prozivka? Gdje će se odraditi pripreme, kakva je situacija sa igračkim kadrom, hoće li neko napustiti klub ili je već napustio i da li će biti novih igrača?
1921
1989

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.