Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Zoran Pavlovic garantuje da ce njegov transfer biti predmet istrage za jedno godinu dana. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma ko zna , ne traže ga džabe. Možda ciljaju ka nekoj novoj formaciji odnosno da promjene nešto u ekipi , tako da ima i mjesta za Stevanovića. Nadam se najboljem.
Bolje u Sevilju nego Rusiju, ali Bundesliga bi bila ko budali šamar....
Sevilla je po meni savrsen izbor za Stevu.Po meni je on rođen za Primeru,a u Sevilli itekako moze napredovati.Oni su spremni prodati Reyesa i samim tim ce se stvoriti situacija da se Stevo s vremenom nametne.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sevilla je veliki klub,i bilo bi odlicno da Miroslav ode u Spaniju,tamo bi mogao jos vise napredovati... stadioni su im odlicni,klima takodjer,liga uz Englesku najjaca na svijetu...sta vise treba!? ovo ce biti i velika stvar za nasu reprezentaciju,dobijamo igraca koji ce dostojno zamjeniti Misimovica u buducnosti!
- Goalgetter
- Kontakt:
Nece mu manjkati na konkurenciji, ima Jesusa Navasa na toj poziciji ..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bolje bi mu bilo u bundesku 3x
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
a ti se umij ledenom vodom i ponovo pročitaj post pa možda skontaš zašto sam ovo napisaoSabinho je napisao/la:catalonia je napisao/la:1. Imamo najjaču reprezentaciju na svijetuciza je napisao/la:kad prestanete od nasih irgaca pravit mesije,jer da to jesu mi bi igeali makar na jednom prvenstvu do sad!
2. Džeko i Vedo su najbolji svijetski napadači
3. Pjanke je najbolji veznjak
4. Spaha je najbolji stoper
5. Begović najbolji golman
A ti idi svršavaj na mandžukića i ostale "tvoje" mesije.
Idi momak umij se ledenom vodom,sto nalupa gluposti!!! Ccc,cuj Dzeko i Ibisevic najbolji napadaci,pa onda Pjanic veznjak,Spahic najbolji stoper![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaka tebi cast,nasmijao si me kao niko nikad!

.
@catalonia nije doslovno mislio da su oni najbolji, nego je to argument za vas sto sputavate nase igrace kao da su kante, a imaju itekako kvalitet za mnoge "izvikane" igrace u mnogo vecim reprezentacijama i klubovima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
daoće otići to bi bilo super,sevilja je sličan klub poput arsenala,barem gaje takav fudbal,a imao bi u kapitenu odlicnu podrsku..

Sad da li je ovo tačno ko će ga znati, ima dosta balavaca tu.
Ma kakvo to ba djeca neka vode taj sajt kreteni
BH Super Sport je potpuna glupost od stranice. To se neko zajebava , oni su čak objavili onu priču o nekom liku bosancu što igra za U21 repku Austrije i igra za Real Madrid , a oće da igra za Bosnu 

Kako ni na jednom spanskom portalu nema ova vijest ? Da ne bude kao sa Huseinovicem ,trazi ga Espaynol a on zavrsi tamo u nekoj Cska Sofiji . Hajmo pretpostaviti da je vijest istinita,to bi bilo odlicno za mladog fudbalera kao sto je Stevanovic koji ima sve predispozicije da postane vrhunski igrac . Sevilla je Evropski velikan i posluzila je kao ''odskocna daska'' za mnogo igrace koji danas igraju po najvecim klubovima . Ko zna, mozda nekada i Stevanovic dogura do Atletica recimo
sve je do njega .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
http://www.****/s272393/Sport/Fudba ... vilji.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Edo Baajka
- Kontakt:
Evo i sa stranice Vojvodine:
http://www.fkvojvodina.com/press.php?id ... +u+sevilji" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkvojvodina.com/press.php?id ... +u+sevilji" onclick="window.open(this.href);return false;
- Principatus
- Kontakt:
Ovo izgleda jos nije 100% potvrdjeno i zvanicno, ali nadam se da je istina. Bilo bi stvarno prejako. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Odlično za Mireta , ne mijenja boje dresa , lakše će se snaći u Sevilli 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.