Sta mislis o tome.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nije lose.Bolja opcija svakako od Xumetre (mada prema o istom imam veliko misljenje).Posudba i Valencia zadrzava pravo da ga otkupi.Nije loseM4kaveli je napisao/la:Adi eto izgleda da ce Cuenca na posudbu u Valenciju ?
Sta mislis o tome.
Ma bitno je da ce ga Barca kupit od Valencie za tri/cetri sezone ,za neki 13-18 milionaAdi_Zepce je napisao/la:Nije lose.Bolja opcija svakako od Xumetre (mada prema o istom imam veliko misljenje).Posudba i Valencia zadrzava pravo da ga otkupi.Nije loseM4kaveli je napisao/la:Adi eto izgleda da ce Cuenca na posudbu u Valenciju ?
Sta mislis o tome.
To i da ce on itekako dobro doci Valenciji.Mali ima potencijal i s njim ce biti zesca konkurencija u timu,a samim tim i veca kvalitetadeenniiVCF je napisao/la:Ma bitno je da ce ga Barca kupit od Valencie za tri/cetri sezone ,za neki 13-18 milionaAdi_Zepce je napisao/la:Nije lose.Bolja opcija svakako od Xumetre (mada prema o istom imam veliko misljenje).Posudba i Valencia zadrzava pravo da ga otkupi.Nije loseM4kaveli je napisao/la:Adi eto izgleda da ce Cuenca na posudbu u Valenciju ?
Sta mislis o tome.
Na krilu,jer ideja o Cuenci je stigla iz razloga sto Feghouli ode na Africki Kup nacija.Cuenca je zamjena za njega.M4kaveli je napisao/la:Samo ja ne znam gdje bi on igrao.
Kao ofanzivni vezni ili na krilu ?
DaM4kaveli je napisao/la:A kad se Feghouli vrati, Cuenca na klupu ?
Ima mjesta i ta,ali Valencia u svojoj canteri nema kvalitetno desno krilo.Recimo u "B" timu to igra Armiche,koji vec ima 24 godine,Momak je solidan,ali ne za jace lige.Njemu je 3.liga vrh,vrhova.Drugi je Robert Ibanez,veliki je talenat,ali je non-stop povrijeđen.Sad ima pauzu zbog problema sa koljenom od 2 mjeseca.Ostali krilni igraci su vecinom ljevacijuznjak> je napisao/la:Alba vam je najbolja opomena da ne treba dovoditi nikog iz Farse . Jednostavno bolje vam je da pruzite nekom svom klincu priliku ,nego da se od Valencije pravi klub koji ce biti odskocna daska za igrace iz la masie . Valencia ima jednako kvalitetnu canteru,i to treba forsirati .
Zasto ne bi malog Bernata pomjerili na desno krilo? Danas jedan moderni krilni napadac moze igrati na obje strane napada. Bernat je mlad igrac koji mora jos dosta toga raditi i nauciti, a ovako jedno iskustvo moze mu samo pomoci u karijeri da bude jos bolji krilni napadac. Imas mnogo ljevaka koji se bolje snalaze na desnoj strani terena zato sto im je lakse da se namjeste za udarac . Primjer Robena i Messija koji uglavnom kroz solo akcije po desnoj strani, izvlace se prema sredini i sutaju.Adi_Zepce je napisao/la:Ima mjesta i ta,ali Valencia u svojoj canteri nema kvalitetno desno krilo.Recimo u "B" timu to igra Armiche,koji vec ima 24 godine,Momak je solidan,ali ne za jace lige.Njemu je 3.liga vrh,vrhova.Drugi je Robert Ibanez,veliki je talenat,ali je non-stop povrijeđen.Sad ima pauzu zbog problema sa koljenom od 2 mjeseca.Ostali krilni igraci su vecinom ljevacijuznjak> je napisao/la:Alba vam je najbolja opomena da ne treba dovoditi nikog iz Farse . Jednostavno bolje vam je da pruzite nekom svom klincu priliku ,nego da se od Valencije pravi klub koji ce biti odskocna daska za igrace iz la masie . Valencia ima jednako kvalitetnu canteru,i to treba forsirati .
Nista jos jer traze investitora.Uglavnom novosti oko Valencije su vecinom oko pojacanja.Kazu da se Albiol 99% vraca kuci,a da Arsenal zeli Guaitu i Ramia.juznjak> je napisao/la:Sta je sa Nuevo Mestallom ,Adi ? Jel ima ikakvih naznaka da ce poceti uskoro radovi
Alves jeste dobar,ali Guaita je ipak domaci.U svakom slucaju ja bi prije,kao i vecina "pravih" navijaca Valencije da ode Alves,a da ostane Guaita.Nista slabiji golman nije,a jos je i mladi od AlvesaL_blancos je napisao/la:Pored Alvesa, koji je u top 3 golmana Primere, Guaita je totalno nepotreban. Jos ako je istina da su spremni dati 15 m za njega onda bi to obezbjedilo Valenciji sredstva za jedno kvalitetno pojacanje.
Bilo neki špekulacija,al neće preći :sM4kaveli je napisao/la:Jel John Terry prelazi u Valenciu ?
Nema sanse da ce on doci.Nova pojacanja u odbrani ce biti vjerovatno Albiol i Matias Silvestre,s tim da ce to znaciti odlazak Ramija.M4kaveli je napisao/la:Jel John Terry prelazi u Valenciu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.