Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Zodiac
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Zodiac » 28 dec 2012, 19:18

Suarez će izgleda ipak biti spreman za susret protiv QPR,ostaćemo uskraćeni napadačke role ćelavog dominatora.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 dec 2012, 20:11

Nista ne dolazi preko noci,pa tako ni uspjeh.
Ove sezone je cilj opstanak u ligi uz zadrzavanje najvaznijih igraca i na veoma dobrom smo putu da ovo i uspije.Naredne sezone borba za sredinu ljestvice i EL dok one 3 sezone u LP sa dovodjenjem nekoliko pojacanja.E tek onda one 4 godine po naslov.
Pa zar se nismo smijali Kloppu i BvB-u u pocetku dok im se danas divimo,tako je sad i sa nama svi nas zaebavaju po forumu a za 2-3-4 godine il ce nas postovat il ce nas zaebavat po Championshipu druge nema
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 28 dec 2012, 21:00

Carlo je napisao/la:http://www.birminghammail.co.uk/sport/f ... one-389303

Predsjednik Birminghama potvrdio da smo zainteresovani za Butlera. Izgleda da je došao kraj i Reini.
Ma ne razumijem sto se zaokupljuju problemom golmana kad ima i vecih propuha u timu koje necemo imenovat :mrgreen:
Kad je vec rijec o golmanu zasto ne ovaj ?! :mrgreen:
slika

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 28 dec 2012, 21:16

Koliko samo promašenih transfera u zadnje vrijeme je bilo taj bi debeljko bio sasvim isplativa investicija :mrgreen: .

Protiv QPR Coates mora u prvih 11,ja ne znam šta više Agger ili Skrtel trebaju uraditi pa da Sebastian dobije šansu,zato i igraju onako loše što im je zamjena vremešni Carra i neiskusni urugvujac koga izgleda ne uzimaju za ozbiljno.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 28 dec 2012, 21:34

Možda ne bi bilo toliko loše i da se je Coatesu dala pozicija defanzivnog veznjaka za vrijeme dok je Lucas bio out. :?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 28 dec 2012, 21:42

Moglo je baš,ima dobru tehniku,snažan u duelu ...vidiš, odlična zamisao čudi me da u klubu nisu razmišljali o tome,vjerujem da bi on pristao i na to samo da igra,ali da je englez kojim slučajem dosad bi sebi zacementirao mjesto u prvih 11 .

Al opet puno je tu veznjaka bilo od kojih nema neke koristi ,otočki talenti Henderson,Shelvey i Allen i loše verzije Sahina i Gerrarda a kada su tu trenutno doda i skoro oporavljeni Lucas nije ni čudo što nam Villa i Stoke uvališe po tricu :roll: .

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 28 dec 2012, 21:58

Zodiac je napisao/la:Koliko samo promašenih transfera u zadnje vrijeme je bilo taj bi debeljko bio sasvim isplativa investicija :mrgreen: .

Protiv QPR Coates mora u prvih 11,ja ne znam šta više Agger ili Skrtel trebaju uraditi pa da Sebastian dobije šansu,zato i igraju onako loše što im je zamjena vremešni Carra i neiskusni urugvujac koga izgleda ne uzimaju za ozbiljno.
Agger i Skrtel kontaju da nemaju konkurenciju pa likovi sebi mogu zabit i gol "haj sta fali kad rodžo nema koga osim nas dvojice" :mrgreen:
Ako se vako nastavi Coates za nekoliko mjeseci mozda i sljedeceg ljetnjeg prijelaznog roka i otidje sa Anfielda sta ce kad nema minutaze ha ja.. I tako jos jedan upropasten igrač...(btw. tako je i sa Insuom bilo, lik je imao talenta samo sto slijepci sa Melwooda to nisu iskoristili )

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 28 dec 2012, 22:04

Baš. Emiliano mi je bio jedan od dražih igrača Liverpoola. A mogle su se uštediti bar pare za Enriquea. 8 000 000 eura je fina para.

Al' svejedno, ja mislim da se j' napravilo puno sa promocijom Wisdoma, Raahema i Susa. Ja nisam ni mislio da liverpoolova akademija ima toliko tako dobrih igrača. Ajde vjerovao sam za Raahema, al' za drugu dvojcu nisam ni pomišlj'o. Biće oni jako fini igrači. Napredak sa tim je očigledan, još malo... ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 dec 2012, 22:11

Glen i Enrique su se pokazali kao odlicni u napadu, a krila su nam katastrofalna, tako da smo komotno mogli igrati sa 3-5-2 formacijom. Skrtel, Coates i Agger nazad, Glen, Lucas, Gerrard, Allen i Enrique u sredini te Sterling i Suarez u napadu. :roll:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 dec 2012, 22:21

Nesto kontam ovih dana, bolje da dodju novi igraci, pa bilo koji, dosadilo mi je psovat istim.

Kriminalac Shelvey, hem hocu da popizdim sto njega gledam, hem mi jaran kaze da ce bit strasan igrac i da je bolji od Sterlinga isl. Frajer mrtav ozbiljan.

Nije ni meni lahko.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 28 dec 2012, 22:35

Sterling može biti medju najboljim krilnim igračima svijeta, sem ako ga djeca i žene ne zayebu. Toga se bojim. Previše me podsjeća na Robinha. A inače veliki je talenat, ogroman.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 dec 2012, 22:37

Ma ja bih njega stavio u napad :mrgreen:

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 28 dec 2012, 22:41

Otelo je napisao/la:Nista ne dolazi preko noci,pa tako ni uspjeh.
Ove sezone je cilj opstanak u ligi uz zadrzavanje najvaznijih igraca i na veoma dobrom smo putu da ovo i uspije.Naredne sezone borba za sredinu ljestvice i EL dok one 3 sezone u LP sa dovodjenjem nekoliko pojacanja.E tek onda one 4 godine po naslov.
Pa zar se nismo smijali Kloppu i BvB-u u pocetku dok im se danas divimo,tako je sad i sa nama svi nas zaebavaju po forumu a za 2-3-4 godine il ce nas postovat il ce nas zaebavat po Championshipu druge nema
Smiješno svega mi !!! :lol:
Cilj je plasman u EL u najboljem slučaju, ako to ne uspiju, sezone je neuspjeh !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 28 dec 2012, 22:48

Cilj je da završimo iznad Wigana,Southamptona,Readinga i QPR sve ostalo bi bio bonus :mrgreen: .

Ta 3-5-2 nam je vazda pasala 8-) .

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 28 dec 2012, 23:53

Ja sam definitivno za to da se Coates što više gura.Sve vrijeme se priča o forsiranju mladih igrača, iako se na stoperskoj poziciji to ne radi, iako imamo sjajnog mladog igrača kakav je Sebastian.Malo nesigurno djeluje kad igra, istina, ali ta se nesigurnost i neiskustvo mogu izliječiti samo utakmicama i igranjem.

Na kraju krajeva, ne može bit' gori od Škrtela da ga yebeš. :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 dec 2012, 00:03

Hocel startat Raheem sutra sta mislite?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 29 dec 2012, 00:07

Otelo je napisao/la:Nista ne dolazi preko noci,pa tako ni uspjeh.
Bogami,fino si ovo napisao,samo što mislim da ipak možemo ove sezone u Evropu ako se neke stvari poklope.

Nemojte se zavaravati,mi nemamo tako lošu sredinu.Gerrard je jako dobar u zadnje vrijeme,Lucas polahko hvata formu.Samo je problem taj treći igrač i tu treba nađi dobitnog između Jonje,Hendersona,Sahina,Allena.
Kada se Carra oprosti,trebali bi dovesti još jednog stopera tipa Coatesa,da može mijenjati onu dvojicu koji su se očigledno opustili malo.Kelly će se ubrzo oporaviti kao zamjena Johnsonu (koji racku se dešava sa Wisdomom?),a Enrikeu možda Robinsona prigurati kao konkurenciju.Mada Enrike izgleda mrtav ozbiljan uvijek,jednostavno djeluje mi da uvijek daje sve od sebe.
Reina nek se još drži,a krilo bi bilo nephodno,još jedno,na ljeto.

Znači na ljeto stopera,možda veznjaka i jedno krilo.
Što se mene tiče sad,ako je Sturridge potpisan,ne moraju nikog više dovesti.
Sturridge nije loš na krilu nikako,ali bojim se čim je došao kod nas,obično kod nas igrači u zadnje vrijeme proživljavaju najgore trenutke karijere.
Klasičan napadač mora doći.Ali šta onda sa Suarezom? Na krilo?
To znaju pametniji i ljudi koji su kompetentni govoriti o tome.
Samo se nadam da neće više biti promašenih transfera,vrijeme je da i nas krene.

Protiv QPR-a nažalost gubimo,vrijeme je da i njih krene. :P

Zar tekma nije u nedjelju?

YNWA
You'll never walk alone.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 29 dec 2012, 00:21

Edin TM87 je napisao/la:Hocel startat Raheem sutra sta mislite?
Volio bih da on starta jedino bi trebalo još malo Allena odmorit, taman nek se vrati kad i Borini protiv Mansfielda :D

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 29 dec 2012, 01:22

Rockefeller je napisao/la:Možda ne bi bilo toliko loše i da se je Coatesu dala pozicija defanzivnog veznjaka za vrijeme dok je Lucas bio out. :?
Strasan post,druze nije ti on Martinez iz Bayerna koji takodje ne opravdava svojih 40m.Ja ne mogu da vjerujem na kakve vi ideje dolazite,slozio se ko drugi no KingKenny.
"You'll Never Walk Alone"

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 dec 2012, 01:35

Niko nije rekao da bi se on totalno prekomandovao na poziciiju zadnjeg veznog,već da je bilo dobro pokušati dok je Lucas bio out,i Carra je igrao beka,Glen krilo,Shelvey napadača zašto se onda i Sebastianu nije dala šansa na (recimo dmf)ako se pokaže dobro i jest ako ne nije kraj svijeta (a momak zaslužuje veću minutažu). slika

Uostalom sumnjam da bi lošije odigrao od Allena,Shelveya,Hendersona i sličnih za koje se i ne zna šta im je stvarna uloga,gdje god ih staviš odigraju "grozno" ,Allena izvlači samo ta statistika mada je i ona u nekim slučajevima optička varka :roll: .

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.