Dobar si ti, ali pojma o ovome nemas. Bez uvrede.DANTES je napisao/la:Jedini put da CR uradi nešto odlučujuće u velikoj utakmici...
Inače kakav Del Boske... Solidan je, ali reći da je bolji od Moa je kriminalno.... Jes teško kopirati Barsin stil sa svim onim igračima....
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ti smatraš da je Brko bolji..... Ja ne....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Nail for Real
- Kontakt:
Podcjenjujes trenera koji je uzeo dvije Lige Sampiona sa stilom. Gospodina u svakom smislu te rijeci, apsolutnog vladara svlacionice i psihologije fudbala...
Mourinho je veliki trener ali je i del Bosque takodjer.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma ja kakav Del Boske, uzeo čova EP i SP ono hladno..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Nije čova nego čovjek. I nije uzeo titule sa zanzibarom već sa španijom, najjačim kolektivom koji je igrao fudbal nazad 10 godina.
naprijed rejal
Gospodin s onakvim ponasanjem, e moj Nail.Nail for Real je napisao/la:Podcjenjujes trenera koji je uzeo dvije Lige Sampiona sa stilom. Gospodina u svakom smislu te rijeci, apsolutnog vladara svlacionice i psihologije fudbala...
Covjek je uradio velike rezultate i to mu se ne moze osporiti, ali ponasanje ????
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pa prica o Del Bosqueu, razmisli malo prije nego napadas cccbparena je napisao/la:Gospodin s onakvim ponasanjem, e moj Nail.Nail for Real je napisao/la:Podcjenjujes trenera koji je uzeo dvije Lige Sampiona sa stilom. Gospodina u svakom smislu te rijeci, apsolutnog vladara svlacionice i psihologije fudbala...
Mourinho je veliki trener ali je i del Bosque takodjer.![]()
Covjek je uradio velike rezultate i to mu se ne moze osporiti, ali ponasanje ????
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Nisam napao nikoga nit kada napadam. Mislio sam da hvali Murinja. Meni je brkica primjer gospodina.Raul7 je napisao/la:Pa prica o Del Bosqueu, razmisli malo prije nego napadas cccbparena je napisao/la:Gospodin s onakvim ponasanjem, e moj Nail.Nail for Real je napisao/la:Podcjenjujes trenera koji je uzeo dvije Lige Sampiona sa stilom. Gospodina u svakom smislu te rijeci, apsolutnog vladara svlacionice i psihologije fudbala...
Mourinho je veliki trener ali je i del Bosque takodjer.![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- RealMoudrid
- Kontakt:
To se arena prosuo? Ništa novo. 
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Ti se ne prosipas ha ?RealMoudrid je napisao/la:To se arena prosuo? Ništa novo.
Ekipa godine prema izboru čitatelja Marce (4-3-3):

Company bi trebao isto biti u ekipi godine sto jest jest covjek je terminatormandraX je napisao/la:Ekipa godine prema izboru čitatelja Marce (4-3-3):
Ako se gleda prosla sezona, trebao bi.
Pique i Puyol bili vise pod povredom nego sto su igrali.
Kao i Thiago Silva.
Ali posto je ovo Marcinih 11, samo Lahm nije iz Primere.
Pique i Puyol bili vise pod povredom nego sto su igrali.
Kao i Thiago Silva.
Ali posto je ovo Marcinih 11, samo Lahm nije iz Primere.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Nail for Real
- Kontakt:
Sa kim je Xavi pio jutros kafu?
bio u shopingu pa onda kupovo mlijeko a popodne iso u kino.Nail for Real je napisao/la:Sa kim je Xavi pio jutros kafu?
Dvije? Ja znam za jednu! Inače ono sa ekipom španije je prvo aragonjes uzeo titulu, ovaj samo nastavio.... Nije im on donio pobjednicki mentalitet, samo nastavio gdje đedika počeo.... Sem Reala sa najjačim timom u istorji kluba, gdje se još dokazao? Murinjo je sa jednim Portom koji je imao dobre igrače ali ne za nešto više od 1/8 finala uzeo LS...Nail for Real je napisao/la:Podcjenjujes trenera koji je uzeo dvije Lige Sampiona sa stilom. Gospodina u svakom smislu te rijeci, apsolutnog vladara svlacionice i psihologije fudbala...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Druze ti si pomjesao LP,sa Svj.prvenstvomDANTES je napisao/la:Dvije? Ja znam za jednu! Inače ono sa ekipom španije je prvo aragonjes uzeo titulu, ovaj samo nastavio.... Nije im on donio pobjednicki mentalitet, samo nastavio gdje đedika počeo.... Sem Reala sa najjačim timom u istorji kluba, gdje se još dokazao? Murinjo je sa jednim Portom koji je imao dobre igrače ali ne za nešto više od 1/8 finala uzeo LS...Nail for Real je napisao/la:Podcjenjujes trenera koji je uzeo dvije Lige Sampiona sa stilom. Gospodina u svakom smislu te rijeci, apsolutnog vladara svlacionice i psihologije fudbala...
Del Boskeov Real je dobio 3:0 Valenciu u finalu
i je bilo prije nego sto su galaktikosi bili in , nit je blilo Ronalda,Zidana ni Figa..
GK 27 Iker Casillas
SW 15 Iván Helguera
CB 18 Aitor Karanka
CB 12 Iván Campo
RWB 2 Míchel Salgado
LWB 3 Roberto Carlos
CM 8 Steve McManaman
CM 6 Fernando Redondo (c)
AM 7 Raúl
CF 9 Fernando Morientes
CF 19 Nicolas Anelka
Iker,Anelka zeleni..
daleko je to bio dream team te godine , a dobio je na Old Trafordu , dobio je Bayern za finale..
i je bilo prije nego sto su galaktikosi bili in , nit je blilo Ronalda,Zidana ni Figa..
GK 27 Iker Casillas
SW 15 Iván Helguera
CB 18 Aitor Karanka
CB 12 Iván Campo
RWB 2 Míchel Salgado
LWB 3 Roberto Carlos
CM 8 Steve McManaman
CM 6 Fernando Redondo (c)
AM 7 Raúl
CF 9 Fernando Morientes
CF 19 Nicolas Anelka
Iker,Anelka zeleni..
daleko je to bio dream team te godine , a dobio je na Old Trafordu , dobio je Bayern za finale..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
redondo i anelka 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Druže ti nisi skontao da ja pričam o oboje...mike10 je napisao/la:Druze ti si pomjesao LP,sa Svj.prvenstvomDANTES je napisao/la:Dvije? Ja znam za jednu! Inače ono sa ekipom španije je prvo aragonjes uzeo titulu, ovaj samo nastavio.... Nije im on donio pobjednicki mentalitet, samo nastavio gdje đedika počeo.... Sem Reala sa najjačim timom u istorji kluba, gdje se još dokazao? Murinjo je sa jednim Portom koji je imao dobre igrače ali ne za nešto više od 1/8 finala uzeo LS...Nail for Real je napisao/la:Podcjenjujes trenera koji je uzeo dvije Lige Sampiona sa stilom. Gospodina u svakom smislu te rijeci, apsolutnog vladara svlacionice i psihologije fudbala...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI