AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma kakav novi Milan, to su suplje price jer se nema dovoljno para da se ulaze u klub i dovedu prava pojacanja,ili jednostavno ne zele da ulazu vise u Milan, to je zabluda! Filozofija kluba vec neko vrijeme je dovodjenje potrosenih igraca koji su bez ugovora. Istina da posjedujemo par perspektivnih igraca, ali dok njihovo vrijeme dodje proci ce dosta vremena, do tad ko zna sta ce se desit... Sto se tice Pata, previse se od njeg ocekivalo i dugo se cekalo da dokaze svoju vrijednost. To sto je on podlezan povredama, jos i psiholoski problemi koji su ga pratili su na kraju rezultirali prodajom.. Ev spominju Ilicica kao zamjenu za Robinha..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
A sta bi trebali,skakati od srece,dizati ruke u vis od dragosti ili ih tapsati po ramenima jer nam je uprava prodala sve sto je valjalo,jer igramo katastrofalno ove sezone,jer trener nije u stanju sloziti ekipu kako treba,vec svaku utakmicu mjenja sastave,jer nam je odbrana kao svicarski sir i masu drugih stvari,a nista ne cine da to promijene?
Nase je nadati se u bolje sutra,ali realnost je takva kakva je i nema je potrebe uljepsavati,ljudi su svjesni situacije,svi zelimo najbolje za ovaj klub i tesko prozivljavamo ovu novonastalu situaciju s obzirom sta smo imali jos prosle sezone i shodno tome i ovakvi negativni komentari.
A ideju o novom Milanu apsolutno podrzavam (ako nasi i to ne zaseru) i vjerujem u ovu omladinu koja ce nas izvuci iz ove crne situcije,ali do toga treba proci jos malo.
Sto se tice Pata,ja sam svoje rekao i stojim iza toga,hvala njemu za sve sto je uradio od srca,ali ispao je djubre na kraju(nevezano za ovo navodno 'ucjenjivanje').

Nase je nadati se u bolje sutra,ali realnost je takva kakva je i nema je potrebe uljepsavati,ljudi su svjesni situacije,svi zelimo najbolje za ovaj klub i tesko prozivljavamo ovu novonastalu situaciju s obzirom sta smo imali jos prosle sezone i shodno tome i ovakvi negativni komentari.
A ideju o novom Milanu apsolutno podrzavam (ako nasi i to ne zaseru) i vjerujem u ovu omladinu koja ce nas izvuci iz ove crne situcije,ali do toga treba proci jos malo.
Sto se tice Pata,ja sam svoje rekao i stojim iza toga,hvala njemu za sve sto je uradio od srca,ali ispao je djubre na kraju(nevezano za ovo navodno 'ucjenjivanje').

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
niko nije rekao da nam je sve idealno, i budala svaka zna sta se desava i vidi se po rezultatima, i niko nije reko da skaces od srece, ali nema potrebe za pljuvanjem po svemu sto se veze za Milan, najlakse je biti pametan kad je situacija zafrkana pa ne stima dosta toga i onda uzeti i srati po svemu, kad je sve idelano i kad se pobjedjuje onda je lahko navijati za klub, a cim dodju teza vremena i tranzicija kluba onda se sere
nisam ni ja zadovoljan mnogim potezima uprave, ludjackim potezima trenera, igranjem pojedinih pi.ckica na terenu, ali ne moram crniti jos vise i pljuvati po svemu, govoriti da je Pato djubre samo zato sto je neko napisao u medijima da je trazio transfer i da je zvao agenta, u istog tog Pata su se mnogi kleli i radovali toliko puta
na kraju je zakljucak da se biraju rijeci kad se komentarise Milan, bar od navijaca Milana, i sada kad je tezak period da se strpimo dok se ne uhoda ekipa i novi nacin rada, ja sam prvi opsovao sve po redu kad su lose igrali, ali jednostavno necu to pisat na forumu i pljuvat po igracu kakav je Pato, pa makar i trazio transfer eto
nisam ni ja zadovoljan mnogim potezima uprave, ludjackim potezima trenera, igranjem pojedinih pi.ckica na terenu, ali ne moram crniti jos vise i pljuvati po svemu, govoriti da je Pato djubre samo zato sto je neko napisao u medijima da je trazio transfer i da je zvao agenta, u istog tog Pata su se mnogi kleli i radovali toliko puta
na kraju je zakljucak da se biraju rijeci kad se komentarise Milan, bar od navijaca Milana, i sada kad je tezak period da se strpimo dok se ne uhoda ekipa i novi nacin rada, ja sam prvi opsovao sve po redu kad su lose igrali, ali jednostavno necu to pisat na forumu i pljuvat po igracu kakav je Pato, pa makar i trazio transfer eto
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
Ma ok sve,mozda i ja nekad znam pretjerati sa svojim negativnim reakcijama,ali ja sam jednostavno preemotivna osoba koja tesko prihvata ovu situaciju koja nas je zadesila
A Pato je za nas zavrsena prica,ja stojim iza svojih rijeci da je uradio bezobrazan potez jer ono zvanje agenata i zaljenje da ne igra je itekako tacno,ali bilo kako bilo,hvala njemu od srca za sve sto je uradio i neka ga u nekom drugom klubu krene kako treba.
a evo i faraona na ljetovanju,blago njemu ...tata ambro platio

A Pato je za nas zavrsena prica,ja stojim iza svojih rijeci da je uradio bezobrazan potez jer ono zvanje agenata i zaljenje da ne igra je itekako tacno,ali bilo kako bilo,hvala njemu od srca za sve sto je uradio i neka ga u nekom drugom klubu krene kako treba.

a evo i faraona na ljetovanju,blago njemu ...tata ambro platio

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ako je to tačno za Pata onda nemam riječi. Može da bude sretan što je igrao za Milan i što su oni imali strpljenje sa njim. Da je bio Real u pitanju dobio bi on nogu u roku od 2 mjeseca i sad bi igrao po plažama Copacabane.Warrick je napisao/la: Jasta,zahtjeva da bude prodat,inace nece produziti ugovor koji mu istice 2014 i otici ko slobodan igrac......
Ponudjen nam Zarate![]()
U Cagliariju je izgleda neka pizdarija Radja i Astori na izlazin vratima......
Čuj Nani 25mMonolog je napisao/la:Šta će im prevara od igrača zvana Nani? I to za 25 miliona?Neka njega na Unitedovim tribinama, tu je najproduktivniji.

Gdje ima dima ima i vatre. Ima tu nešto. Brazilci su nedisciplinirani i rijetko je ko zaista privržen klubu. Rijetki su oni koji predstavljaju nešto poput bandiere. Robinho ti je dobar primjer boli njega qara i za Milan i za Italiju. Jasno je da je Pato nezadovoljan u Milanu. Ali koliko još treba čekati Pata? Trebam li govoriti koliko je povreda dosad imao? Na desetine? Milan je dao njemu mnogo više nego što je on uzvratio. Kako mali Šaraf igra? Trči ko konj, daje golove, igra lijevog BEKA ma sve živo šuti ko zaliven i ne sere jer zna ko ode iz Milana osuđen je na propast.Shevchenko4ever je napisao/la:...
Pato je nedavno usrao sve sa svojim agentom i onom pričom za koju svi dobro znamo. A Milan mu je tako mnogo dao ima platu 4-5m nit trenira nit igra. Pljuvao sam ja i po Shevi i po Kaki jer su to ZASLUŽILI i obojica su otišli za parama, i to sam pljuvao bez obzira što su uradili za klub a Pato njima dvojici nije do koljena da se razumijemo. Sheva lafo žena ga natjerala u London da živi da mogu djeca naučiti engleski jer eto u Italiji nemaju časova engleskog jezika. Slično i za Kaku, malo mu para bilo i slušao svog pohlepnog starog. Niko nije iznad kluba nema više bandiera Baresija, Maldinija

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
kad tacno pocinje januarski prelazni rok i kad ce se zavrsiti jel zna neko...
evo opet neke spekulacije o balonji. ccccc nikad rahat sa ovom dvojicom

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
ja mislim da pocinje 2 januara ,a u Italiji zavrasava 31 januara u 18 sati ,ne u 24 nego u 18 satimilanist je napisao/la:kad tacno pocinje januarski prelazni rok i kad ce se zavrsiti jel zna neko...

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
JEDNA od najviše praćenih brakorazvodnih parnica u Europi napokon je došla svom kraju. Nakon tri godine pravne bitke sud u Milanu presudio je o alimentaciji za bivšu suprugu bivšeg talijanskog premijera.
Veronica Lario dobivat će tri milijuna eura mjesečno ili 100.000 eura dnevno, a Silviu Berlusconiju ostaje vila u Milanu koja se procjenjuje na 78 milijuna. Bivša supruga jednog od još uvijek najmoćnijih ljudi Italije morala je potpisati da se odriče svih prava na Berlusconijeve nekretnine i profit od poslovnog imperija.
Ovo je mogla biti plata nekom dobrom igracu

Veronica Lario dobivat će tri milijuna eura mjesečno ili 100.000 eura dnevno, a Silviu Berlusconiju ostaje vila u Milanu koja se procjenjuje na 78 milijuna. Bivša supruga jednog od još uvijek najmoćnijih ljudi Italije morala je potpisati da se odriče svih prava na Berlusconijeve nekretnine i profit od poslovnog imperija.
Ovo je mogla biti plata nekom dobrom igracu

hej 3 miliona eura mjesecnojelle je napisao/la:JEDNA od najviše praćenih brakorazvodnih parnica u Europi napokon je došla svom kraju. Nakon tri godine pravne bitke sud u Milanu presudio je o alimentaciji za bivšu suprugu bivšeg talijanskog premijera.
Ovo je mogla biti plata nekom dobrom igracu![]()

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Dok ne umre vjerovatno
Ma ja,sve se nema,drma neka kriza,a vila od 78 miliona se ima
....mogao bi i nju prodati i dovesti nam nekoga dobrog,nije da mu je jedina pa da nece imati gdje zivjeti 
a kad se treba prodati ibrahimovic,silva i masa drugih,onda je kriza i onda nema drugog rjesenja osim tog....da,da

a kad se treba prodati ibrahimovic,silva i masa drugih,onda je kriza i onda nema drugog rjesenja osim tog....da,da

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Dragi moji rossoneri , javljam vam se iz hladne Svedske
Nakon 6-7 dana napokon sam "ugrabio " malo vremena da dodjem na forum .
Zelim da podjelim sa vama samo dvije zanimljive informacije i opet idem u "real life " i odmaram do daljneg od virtualnog svijeta .
1. Milan je od 8.01.2012 god. do 22.12.2012 odigrao 55 utakmica u svim takmicenjima , u tim mecevima ekipa je zabila 96 golova i primila cak 60 ( odmah mozete uociti gdje smo najslabiji ) .
Informacija ili zanimljivost br. 2 je o nasem Patu .
Naime pod budnim okom nase lijecnicke sluzbe Pato je uspio od "neuhranjenog " djecacica sa 18 god . doci do toga da izgleda k'o "Superman" .
Kad je dosao u Milan bio je visok 171 cm uz 69 kg mase , 3 godine kasnije Pato je uspio narasti 8 cm i dobiti 9 kg misica . Eto mozda i razloga stalnih problema sa povredama . Ovi malo stariji ce se sjetiti kako su poceli problemi sa povredama kod Ronalda ( Brazilca ) . Zaista ta dva slucaja su slicna .
A slika govori vise od 1000 rijeci !!

Na prvoj slici je Pato malo prije prelaska u Milan , a druga slika je Pato iz 2011 god .
Toliko od mene, drugovi moji ne gubite nadu .
Bit' ce bolje , jer gore ne moze
Forza Milaaaan !
I jedan veliki pozdrav iz Svedske , tacnije simpaticnog malog gradica pod imenom Vänersborg nedaleko od puno poznatijeg Goteborga .

Zelim da podjelim sa vama samo dvije zanimljive informacije i opet idem u "real life " i odmaram do daljneg od virtualnog svijeta .

1. Milan je od 8.01.2012 god. do 22.12.2012 odigrao 55 utakmica u svim takmicenjima , u tim mecevima ekipa je zabila 96 golova i primila cak 60 ( odmah mozete uociti gdje smo najslabiji ) .
Naime pod budnim okom nase lijecnicke sluzbe Pato je uspio od "neuhranjenog " djecacica sa 18 god . doci do toga da izgleda k'o "Superman" .
Kad je dosao u Milan bio je visok 171 cm uz 69 kg mase , 3 godine kasnije Pato je uspio narasti 8 cm i dobiti 9 kg misica . Eto mozda i razloga stalnih problema sa povredama . Ovi malo stariji ce se sjetiti kako su poceli problemi sa povredama kod Ronalda ( Brazilca ) . Zaista ta dva slucaja su slicna .

Na prvoj slici je Pato malo prije prelaska u Milan , a druga slika je Pato iz 2011 god .
Bit' ce bolje , jer gore ne moze

I jedan veliki pozdrav iz Svedske , tacnije simpaticnog malog gradica pod imenom Vänersborg nedaleko od puno poznatijeg Goteborga .

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
francobaresi je napisao/la:Dragi moji rossoneri , javljam vam se iz hladne Svedske![]()
Zelim da podjelim sa vama samo dvije zanimljive informacije i opet idem u "real life " i odmaram do daljneg od virtualnog svijeta .![]()
Bit' ce bolje , jer gore ne mozeForza Milaaaan !
eee drago nam je da si nam se javio druze i da je sve uredno. navrni malo cesce ako mozes, lijepo se provedi

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- LegendKiller
- Kontakt:
mislim da je to da se gradi novi Milan sa mladim i perspektivnim igrackim kadrom najveca "šuplja" ikada bacena od tate i galijania! Ako želiš graditi Milan sa mladim igracima onda tim istim igracima treba dati priliku da zaigraju. U Milanu trenutno mlade šalju na posudbe ili ih prodaju za male pare a dovode istrošene 30-to godišnjake da igraju. Npr. prodali su Astoria ( dijete Milana) Kaljariju za 2 mil. a doveli su Yepesa da nam igra stopera uz nenadmašnog Boneru i Mexesa ( koji je i doveden samo zato što mu je ugovor istekao ), drugi primjer je Albatraze koji je jec 3-4 godinu na posudbi je ne dobija priliku a nemože biti nikako gori od ovih stopera što ih imamo. Ovakvih primjera ima koliko hoces. Od mladih su priliku dobili samo De Sciglioi Al-sarawy a i oni silom prilika a ne što je to politika kluba.Shevchenko4ever je napisao/la:ja mislim da vas je dosta vise takozvanih navijaca Milana, sta serete po svemu - po igracima, treneru, upravi, kad god udjem na forum samo citam sranja i neko zaljenje, budite svjesni da nema vise Milana sa velikim zvijezdama, receno je sto puta da se gradi novi Milan sa mladim i perspektivnim igrackim kadrom i to je skroz nova filozofija kluba, tako da bi vas lijepo zamolio da prestanete sa blacenjem kluba Milan, bar na ovom forumu
Uli Henes je vec rekao kada smo prodali Kaku da je Milan prvi veliki klub koji maše bijelom zastavicom i polako pocinjem vjerovati u to!
- _forzamilan_
- Kontakt:
francobaresi je napisao/la: ...

[youtube][/youtube]
Vidi Pata jači je od Hulka

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
[youtube][/youtube]
Bas gledam ovaj video i prisjecam se svega,kakav je samo igrac mogao biti da ga povrede nisu zezale,pa jedan od najboljih na svijetu,bas mi nekako bude zao kad skontam kakva ga je sudbina zadesila
2007-08 - 18 - 9
2008-09 - 36 - 15
2009-10 - 23 - 12
2010-11 - 25- 14
2011-12 - 11 - 1
2012-13 - 4 - 0
Evo znaci Patova statistika svih ovih godina,SEZONA-UTAKMICA-GOLOVI.
Ako nista,faraon djeluje mnogo produktivnije i korisnije od njega,ako uporedimo sezonu 08-09 kada je ovaj imao 19-20 godina,faraon je za skoro upola manje utakmica dao skoro isti broj golova (i nije jos stao).Da ne napominjem kakve je saigrace imao Pato da mu gurnu loptu,a kakvu sada ima faraon,nebo i zemlja,ja se ovom divim kako je uopste uspio zabiti ovih 14 golova
Izgubili smo jednog velikog talenta,ali mi je drago sto smo dobili jednog drugog talenta koji ce nadam se izrasti u simbol milana i jednog od najboljih igraca na svijetu.
Bas gledam ovaj video i prisjecam se svega,kakav je samo igrac mogao biti da ga povrede nisu zezale,pa jedan od najboljih na svijetu,bas mi nekako bude zao kad skontam kakva ga je sudbina zadesila

2007-08 - 18 - 9
2008-09 - 36 - 15
2009-10 - 23 - 12
2010-11 - 25- 14
2011-12 - 11 - 1
2012-13 - 4 - 0
Evo znaci Patova statistika svih ovih godina,SEZONA-UTAKMICA-GOLOVI.
Ako nista,faraon djeluje mnogo produktivnije i korisnije od njega,ako uporedimo sezonu 08-09 kada je ovaj imao 19-20 godina,faraon je za skoro upola manje utakmica dao skoro isti broj golova (i nije jos stao).Da ne napominjem kakve je saigrace imao Pato da mu gurnu loptu,a kakvu sada ima faraon,nebo i zemlja,ja se ovom divim kako je uopste uspio zabiti ovih 14 golova

Izgubili smo jednog velikog talenta,ali mi je drago sto smo dobili jednog drugog talenta koji ce nadam se izrasti u simbol milana i jednog od najboljih igraca na svijetu.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zamparini: Ilicic will leave http://www.football-italia.net/28870/za ... will-leave" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je vjerovatno neki moguci pokazatelj da ce Milan kupiti Ilicica ,na kojoj poziciji tacno igra Josip Ilicic
ovo je vjerovatno neki moguci pokazatelj da ce Milan kupiti Ilicica ,na kojoj poziciji tacno igra Josip Ilicic
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ne znam šta kenjate i crnjacite, kad sasvim dobro prolazite kroz tranziciju i podmlađivanje tima
Ne može i jare i pare, mora se prvo stabilizovati tim pa onda ganjati titule....i ovakav kakav je sad, Milan je opasan tim.
Dobra stvar za vaš klub što se krenulo u nogiranje gerijatrije i svih onih likova od preko 30 godina (a imali ste ih za izvoza). To vam je jako dobar rez za perspektive.
Ostalo je još naci mlađe zamjene za golmana Abiatija, Mexesa, Boneru i Ambrosinija - i vi ste isplivali.
Ovo je Patom je logican potez jer je decko propao, još cete uzeti pare za njega. I Robinha treba prodati dok još vrijedi
Imate mladu zvijezdu u Kresti, Pazzinija (tu ste bolje prošle u onoj razmjeni sa Interom i Cassanom) i Krkića. Tako da vam napad nije frka.

Ne može i jare i pare, mora se prvo stabilizovati tim pa onda ganjati titule....i ovakav kakav je sad, Milan je opasan tim.
Dobra stvar za vaš klub što se krenulo u nogiranje gerijatrije i svih onih likova od preko 30 godina (a imali ste ih za izvoza). To vam je jako dobar rez za perspektive.
Ostalo je još naci mlađe zamjene za golmana Abiatija, Mexesa, Boneru i Ambrosinija - i vi ste isplivali.
Ovo je Patom je logican potez jer je decko propao, još cete uzeti pare za njega. I Robinha treba prodati dok još vrijedi

Imate mladu zvijezdu u Kresti, Pazzinija (tu ste bolje prošle u onoj razmjeni sa Interom i Cassanom) i Krkića. Tako da vam napad nije frka.
ripper je napisao/la:Ne znam šta kenjate i crnjacite, kad sasvim dobro prolazite kroz tranziciju i podmlađivanje tima![]()
Ovo je Patom je logican potez jer je decko propao, još cete uzeti pare za njega. I Robinha treba prodati dok još vrijedi![]()

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nuovo capitano !
ASAMOAH JE BIO POJEDEN ZA VEČERU ..
[youtube][/youtube]

ASAMOAH JE BIO POJEDEN ZA VEČERU ..

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 0 gostiju.