Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Ultra Schalke
Kontakt:

Re: AS Livorno

Post Postao/la Ultra Schalke » 27 okt 2009, 21:11

Ma ja ba, Rubin Kazan igra dobro ove godine, hehehehe, oj bruke! Vidis kako ti "mali" timovi znaju biti veliki!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 27 okt 2009, 21:14

ljecite se ;) ovaj nije ni u top 15 :D a vidim i ti navijas za mali klub jel tako shalke :o nemam nista protiv malih timova pregledaj moje postove pa ces vidjeti da simpatisem dosta malih ekipa ali livorno :o
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 27 okt 2009, 21:23

CRNI_SA je napisao/la:ljecite se ;) ovaj nije ni u top 15 :D a vidim i ti navijas za mali klub jel tako shalke :o nemam nista protiv malih timova pregledaj moje postove pa ces vidjeti da simpatisem dosta malih ekipa ali livorno :o
Bolan to nije tvoj problem.

@Ultra Schalke:A da otvorimo temu Rubin Kazan ? :lol:

Ultra Schalke
Kontakt:

Post Postao/la Ultra Schalke » 27 okt 2009, 21:24

Pa Livorno, pa šta. Livorno je grad isto kao Barcelona i isto tako oba grada se reprezentiraju kroz istoimene fudbalske timove. Neko nemoze da zamisli da navija za veliki klub, neko za mali, tu smo da ubijemo vrijeme, dosadu, a ne da se vrijedjamo neki bezveznim komentarim, jel ovo šala i tome slicnim. Tu su moderatori i ostali odgovorni ljudi koji mogu temu ugasiti ako nebude dovoljno aktivna. Kad imamo tema mali milion o raznoraznim klubovima, neka bude i Livorno. Sta ces ako sutra se pojave teme o Bari-ju, Veroni, Las Palmasu i slicnim timovima, hoces li se odjaviti sa ss.ba??? Evo hammers navija za West Ham, steve-o za Millwall, ima tema o Leeds Unitedu, Udinese-u, Middlesbroughu, itd... Jesu li to veliki klubovi, imaju popularnost na temi, koliko, toliko!?
Evo recimo da nema ovog "marseille_unique", jel mislis da bi iko pisao po temi "Marseille"? A tema o Rubinu, obavezno :mrgreen:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 27 okt 2009, 21:54

Ultra Schalke je napisao/la:Pa Livorno, pa šta. Livorno je grad isto kao Barcelona i isto tako oba grada se reprezentiraju kroz istoimene fudbalske timove. Neko nemoze da zamisli da navija za veliki klub, neko za mali, tu smo da ubijemo vrijeme, dosadu, a ne da se vrijedjamo neki bezveznim komentarim, jel ovo šala i tome slicnim. Tu su moderatori i ostali odgovorni ljudi koji mogu temu ugasiti ako nebude dovoljno aktivna. Kad imamo tema mali milion o raznoraznim klubovima, neka bude i Livorno. Sta ces ako sutra se pojave teme o Bari-ju, Veroni, Las Palmasu i slicnim timovima, hoces li se odjaviti sa ss.ba??? Evo hammers navija za West Ham, steve-o za Millwall, ima tema o Leeds Unitedu, Udinese-u, Middlesbroughu, itd... Jesu li to veliki klubovi, imaju popularnost na temi, koliko, toliko!?
Evo recimo da nema ovog "marseille_unique", jel mislis da bi iko pisao po temi "Marseille"? A tema o Rubinu, obavezno :mrgreen:
potpis! ;)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 28 okt 2009, 00:31

Stone Island je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:ljecite se ;) ovaj nije ni u top 15 :D a vidim i ti navijas za mali klub jel tako shalke :o nemam nista protiv malih timova pregledaj moje postove pa ces vidjeti da simpatisem dosta malih ekipa ali livorno :o
Bolan to nije tvoj problem.

@Ultra Schalke:A da otvorimo temu Rubin Kazan ? :lol:
ne... otvorite temu Alcorcone.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 okt 2009, 10:39

Dosta Spama :P

Iako jedan od Toskanskih derbija rokamo sa Livornom, postujem ih upravo zbog navijaca, lijevo orijentisanih ..

Mi Smo Titovi, Tito Je Nas :P Jel sam ja negdje citao jednom da su imali ovu parolu, protiv Lazia, cini mi se? Ili sam ih zamijenio sa nekim?
Support Velez, It's logical! ★

Mont0
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Mont0 » 28 okt 2009, 10:43

obannon je napisao/la:Е ?, ?..... :cry:
Gledao sam prvo poluvrijeme samo, propustio sam izgleda pravu tekmu u nastavku..Samo sam molio Boga da ne izgubimo, ali eto, potopio nas Maggio, igrac koji je bio clan Fiorentine u onoj prvoj povratnickoj sezoni..Frey je doktor zivota mi, sta covjek brani :shock:

Prandelli je dobio neku nagradu, ne znam tacno kako se zove hehe, uglavnom, zasluzeno je, sta je god, mislim da nisam subjektivan :)
Support Velez, It's logical! ★

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 okt 2009, 15:22

Nagrada se zove po onom pokojnom talijanskom fudbaleru Faketiju,a dodleljuje se za častan odnos prema fudbalskoj igri,filozofiji,igračima, sudijama.Prošle sezone ovu nagradu je dobio Maldini.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 28 okt 2009, 15:35

Mont0 je napisao/la:Dosta Spama :P

Iako jedan od Toskanskih derbija rokamo sa Livornom, postujem ih upravo zbog navijaca, lijevo orijentisanih ..

Mi Smo Titovi, Tito Je Nas :P Jel sam ja negdje citao jednom da su imali ovu parolu, protiv Lazia, cini mi se? Ili sam ih zamijenio sa nekim?
Nisam čuo za to ali je vrlo moguće.Furali su dosta puta zastave Jugoslavije čak su jednom prilikom kada su igrali u Trstu protiv Triestine izvjesili masu jugoslovenskih zastava i izbacili parolu:TRST PRIPADA JUGOSLOVENIMA i usput su skandirali Jugoslavija.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 okt 2009, 21:12

hajde da vidimo tu sampdoriju protiv juveta, i da pogledamo je li sampdorijin nestaško ove godine džaba dolazio prije na treninge

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 okt 2009, 21:19

ne stigoh ni napisati a torinezi uvališe, veliki milan se napokon budi iz letargije.

Lucarelli
Kontakt:

Post Postao/la Lucarelli » 28 okt 2009, 21:34

Stone Island je napisao/la:Navijači Livorna su inače teške komunjare što mi se sviđa. 8-)
Cijeli grad je u tom fazonu a na tribini se posebno ističu B.A.L(Brigate Autonome Livornesi).Na njihovoj tribini često možemo vidjeti zastave SSSR-a,SFRJ,Kube,zastave s likom Che Guevare i s još mnogo toga vezanog za komunizam.
I u prijateljskim su odnosima sa navijačima Marseilla te AEK Athene koji su također ljevičari.
Evo i nekoliko slika.

slika
slika
slika
slika
Lijevo !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 okt 2009, 21:36

Opet primili gol iz prekida,jes da je penal al ' et,od zadnjih 5 golova primili smo 4 iz prekida :roll:

AVANTI CHIEVO!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 28 okt 2009, 22:04

bistrikboy je napisao/la:Opet primili gol iz prekida,jes da je penal al ' et,od zadnjih 5 golova primili smo 4 iz prekida :roll:

AVANTI CHIEVO!!!
Chievo je u 35. min. fulio penal, mogli su vec rijesiti tekmu.
P.S. I ja volim pravo "letece magarce". :mrgreen: Igraju najljepsi fudbal u Italiji.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 okt 2009, 22:06

potop sampdorije

Lucarelli
Kontakt:

Post Postao/la Lucarelli » 28 okt 2009, 22:11

Livorno blizu pobjede nad Atalantom.Još nekih 20-tak minuta. :)
Lijevo !

Lucarelli
Kontakt:

Post Postao/la Lucarelli » 28 okt 2009, 22:13

Lucarelli je napisao/la: Igrački kadar:

Golmani
Bardi Francesco
Benussi Francesco
Conti Andrea
De Lucia Alfono

Odbrana
Diniz Marcus Paixao
Galante Fabio
Knežević Dario
MIGLIONICO LEONARDO MARTIN
Perticone Romano
Pieri Mirko
Rivas Nelson Enrique Lopez
Vitale Luigi

Sredina
Bergvold Martin
Candreva Antonio
Filippini Antonio
Marchini Davide
Moro Davide
Mozart Junior Santos Batista
Pulzetti Nico
Raimondi Cristian

Napad
Cellerino Gaston
Danilevicius Tomas
Dionisi Federico
Lucarelli Cristiano
Tavano Francesco
Zanimljivo da sam slučajno ostavio velika slova na dotičnom i baš on bude strijelac na ovoj tekmi. :)
(Pogledaj prvi post,na otvaranju teme)
Lijevo !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 okt 2009, 22:15

jose je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Opet primili gol iz prekida,jes da je penal al ' et,od zadnjih 5 golova primili smo 4 iz prekida :roll:

AVANTI CHIEVO!!!
P.S. I ja volim pravo "letece magarce". :mrgreen: Igraju najljepsi fudbal u Italiji.
Znam da su fulili ali odbrana bas slabo stoji kod prekida,elem zabi ga Michelle 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 28 okt 2009, 22:18

bistrikboy je napisao/la:
jose je napisao/la:

AVANTI CHIEVO!!!
Znam da su fulili ali odbrana bas slabo stoji kod prekida,elem zabi ga Michelle 8-)
Marcolini se iskupio za promaseni penal. Mislim da Cataniji treba vratiti s kamatama za ono ispadanje prije 3 g.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.