Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Ultra Schalke
- Kontakt:
Re: AS Livorno
Ma ja ba, Rubin Kazan igra dobro ove godine, hehehehe, oj bruke! Vidis kako ti "mali" timovi znaju biti veliki!
ljecite se
ovaj nije ni u top 15
a vidim i ti navijas za mali klub jel tako shalke
nemam nista protiv malih timova pregledaj moje postove pa ces vidjeti da simpatisem dosta malih ekipa ali livorno 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Stone Island
- Kontakt:
Bolan to nije tvoj problem.CRNI_SA je napisao/la:ljecite seovaj nije ni u top 15
nemam nista protiv malih timova pregledaj moje postove pa ces vidjeti da simpatisem dosta malih ekipa ali livorno
@Ultra Schalke:A da otvorimo temu Rubin Kazan ?

- Ultra Schalke
- Kontakt:
Pa Livorno, pa šta. Livorno je grad isto kao Barcelona i isto tako oba grada se reprezentiraju kroz istoimene fudbalske timove. Neko nemoze da zamisli da navija za veliki klub, neko za mali, tu smo da ubijemo vrijeme, dosadu, a ne da se vrijedjamo neki bezveznim komentarim, jel ovo šala i tome slicnim. Tu su moderatori i ostali odgovorni ljudi koji mogu temu ugasiti ako nebude dovoljno aktivna. Kad imamo tema mali milion o raznoraznim klubovima, neka bude i Livorno. Sta ces ako sutra se pojave teme o Bari-ju, Veroni, Las Palmasu i slicnim timovima, hoces li se odjaviti sa ss.ba??? Evo hammers navija za West Ham, steve-o za Millwall, ima tema o Leeds Unitedu, Udinese-u, Middlesbroughu, itd... Jesu li to veliki klubovi, imaju popularnost na temi, koliko, toliko!?
Evo recimo da nema ovog "marseille_unique", jel mislis da bi iko pisao po temi "Marseille"? A tema o Rubinu, obavezno
Evo recimo da nema ovog "marseille_unique", jel mislis da bi iko pisao po temi "Marseille"? A tema o Rubinu, obavezno

potpis!Ultra Schalke je napisao/la:Pa Livorno, pa šta. Livorno je grad isto kao Barcelona i isto tako oba grada se reprezentiraju kroz istoimene fudbalske timove. Neko nemoze da zamisli da navija za veliki klub, neko za mali, tu smo da ubijemo vrijeme, dosadu, a ne da se vrijedjamo neki bezveznim komentarim, jel ovo šala i tome slicnim. Tu su moderatori i ostali odgovorni ljudi koji mogu temu ugasiti ako nebude dovoljno aktivna. Kad imamo tema mali milion o raznoraznim klubovima, neka bude i Livorno. Sta ces ako sutra se pojave teme o Bari-ju, Veroni, Las Palmasu i slicnim timovima, hoces li se odjaviti sa ss.ba??? Evo hammers navija za West Ham, steve-o za Millwall, ima tema o Leeds Unitedu, Udinese-u, Middlesbroughu, itd... Jesu li to veliki klubovi, imaju popularnost na temi, koliko, toliko!?

ne... otvorite temu Alcorcone.Stone Island je napisao/la:Bolan to nije tvoj problem.CRNI_SA je napisao/la:ljecite seovaj nije ni u top 15
@Ultra Schalke:A da otvorimo temu Rubin Kazan ?
Dosta Spama
Iako jedan od Toskanskih derbija rokamo sa Livornom, postujem ih upravo zbog navijaca, lijevo orijentisanih ..
Mi Smo Titovi, Tito Je Nas
Jel sam ja negdje citao jednom da su imali ovu parolu, protiv Lazia, cini mi se? Ili sam ih zamijenio sa nekim?

Iako jedan od Toskanskih derbija rokamo sa Livornom, postujem ih upravo zbog navijaca, lijevo orijentisanih ..
Mi Smo Titovi, Tito Je Nas

Support Velez, It's logical! ★
Re: Serie A
Gledao sam prvo poluvrijeme samo, propustio sam izgleda pravu tekmu u nastavku..Samo sam molio Boga da ne izgubimo, ali eto, potopio nas Maggio, igrac koji je bio clan Fiorentine u onoj prvoj povratnickoj sezoni..Frey je doktor zivota mi, sta covjek braniobannon je napisao/la:Е ?, ?.....

Prandelli je dobio neku nagradu, ne znam tacno kako se zove hehe, uglavnom, zasluzeno je, sta je god, mislim da nisam subjektivan

Support Velez, It's logical! ★
- alan_kardec
- Kontakt:
Nagrada se zove po onom pokojnom talijanskom fudbaleru Faketiju,a dodleljuje se za častan odnos prema fudbalskoj igri,filozofiji,igračima, sudijama.Prošle sezone ovu nagradu je dobio Maldini.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Stone Island
- Kontakt:
Nisam čuo za to ali je vrlo moguće.Furali su dosta puta zastave Jugoslavije čak su jednom prilikom kada su igrali u Trstu protiv Triestine izvjesili masu jugoslovenskih zastava i izbacili parolu:TRST PRIPADA JUGOSLOVENIMA i usput su skandirali Jugoslavija.Mont0 je napisao/la:Dosta Spama![]()
Mi Smo Titovi, Tito Je NasJel sam ja negdje citao jednom da su imali ovu parolu, protiv Lazia, cini mi se? Ili sam ih zamijenio sa nekim?
hajde da vidimo tu sampdoriju protiv juveta, i da pogledamo je li sampdorijin nestaško ove godine džaba dolazio prije na treninge
ne stigoh ni napisati a torinezi uvališe, veliki milan se napokon budi iz letargije.
Cijeli grad je u tom fazonu a na tribini se posebno ističu B.A.L(Brigate Autonome Livornesi).Na njihovoj tribini često možemo vidjeti zastave SSSR-a,SFRJ,Kube,zastave s likom Che Guevare i s još mnogo toga vezanog za komunizam.Stone Island je napisao/la:Navijači Livorna su inače teške komunjare što mi se sviđa.![]()
I u prijateljskim su odnosima sa navijačima Marseilla te AEK Athene koji su također ljevičari.
Evo i nekoliko slika.

Lijevo !
- bistrikboy
- Kontakt:
Opet primili gol iz prekida,jes da je penal al ' et,od zadnjih 5 golova primili smo 4 iz prekida
AVANTI CHIEVO!!!

AVANTI CHIEVO!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Chievo je u 35. min. fulio penal, mogli su vec rijesiti tekmu.bistrikboy je napisao/la:Opet primili gol iz prekida,jes da je penal al ' et,od zadnjih 5 golova primili smo 4 iz prekida![]()
AVANTI CHIEVO!!!
P.S. I ja volim pravo "letece magarce".

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
potop sampdorije
Zanimljivo da sam slučajno ostavio velika slova na dotičnom i baš on bude strijelac na ovoj tekmi.Lucarelli je napisao/la: Igrački kadar:
Golmani
Bardi Francesco
Benussi Francesco
Conti Andrea
De Lucia Alfono
Odbrana
Diniz Marcus Paixao
Galante Fabio
Knežević Dario
MIGLIONICO LEONARDO MARTIN
Perticone Romano
Pieri Mirko
Rivas Nelson Enrique Lopez
Vitale Luigi
Sredina
Bergvold Martin
Candreva Antonio
Filippini Antonio
Marchini Davide
Moro Davide
Mozart Junior Santos Batista
Pulzetti Nico
Raimondi Cristian
Napad
Cellerino Gaston
Danilevicius Tomas
Dionisi Federico
Lucarelli Cristiano
Tavano Francesco

(Pogledaj prvi post,na otvaranju teme)
Lijevo !
- bistrikboy
- Kontakt:
Znam da su fulili ali odbrana bas slabo stoji kod prekida,elem zabi ga Michellejose je napisao/la:Chievo je u 35. min. fulio penal, mogli su vec rijesiti tekmu.bistrikboy je napisao/la:Opet primili gol iz prekida,jes da je penal al ' et,od zadnjih 5 golova primili smo 4 iz prekida![]()
AVANTI CHIEVO!!!
P.S. I ja volim pravo "letece magarce".Igraju najljepsi fudbal u Italiji.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Marcolini se iskupio za promaseni penal. Mislim da Cataniji treba vratiti s kamatama za ono ispadanje prije 3 g.bistrikboy je napisao/la:Znam da su fulili ali odbrana bas slabo stoji kod prekida,elem zabi ga Michellejose je napisao/la:Chievo je u 35. min. fulio penal, mogli su vec rijesiti tekmu.bistrikboy je napisao/la:Opet primili gol iz prekida,jes da je penal al ' et,od zadnjih 5 golova primili smo 4 iz prekida![]()
AVANTI CHIEVO!!!
P.S. I ja volim pravo "letece magarce".Igraju najljepsi fudbal u Italiji.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 0 gostiju.