AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
znaci pato izgleda i definitivno odlazi, e kad se sjetim ovdje rasprava gdje ste me napadali kad sam govorio da milan treba prodati tog igraca sto prije dok se nude velike pare, a strucnjaci ovdje tvrde da je to jedan od najboljih igraca svijeta, gdje ces to prodati...
lako je bilo zapretpostaviti da od njega nikad nista nece biti, da ce ostati samo jedan od neostvarenih talenata
kako cete igrati protiv nas, hocete li imati igraca dovoljno za zapisnika
lako je bilo zapretpostaviti da od njega nikad nista nece biti, da ce ostati samo jedan od neostvarenih talenata
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
pametovati mozes na temi Penalone a ne ovdje. stoga ne zajebaji molim te.Romariooo je napisao/la:znaci pato izgleda i definitivno odlazi, e kad se sjetim ovdje rasprava gdje ste me napadali kad sam govorio da milan treba prodati tog igraca sto prije dok se nude velike pare, a strucnjaci ovdje tvrde da je to jedan od najboljih igraca svijeta, gdje ces to prodati...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma mi mozemo samo sanjati o onom starom Milanu,prije su se smjenjivale generacije igraca,svaka je bila bolja od bolje,a ovo sada kako izgleda je smijesno,jedina zvijezda kluba nam je Boateng koji je usput govoreci izgleda zaboravio igrati
jos ostadosmo i bez Pata i Robinha,koji su imali kao neki status 'zvijezde'
A vrhunac transfera nam je neki Weis,Kucka ili Taarabt,jos su nam i oni luksuz postali
Kad samo pogledam sta smo imali proslih sezona i sta imamo sada,pa majke mi,dodje mi da placem
Ali dobro,da ne budem previse negativan iako sam svjestan da cemo jos dugo biti u ovakvoj situaciji,velike nade polazem u faraona,nianga,de sciglia i mastoura i ako ih celo ne proda vjerujem da ce oni biti nositelji nekog novog milana za par godina

Kad samo pogledam sta smo imali proslih sezona i sta imamo sada,pa majke mi,dodje mi da placem

Ali dobro,da ne budem previse negativan iako sam svjestan da cemo jos dugo biti u ovakvoj situaciji,velike nade polazem u faraona,nianga,de sciglia i mastoura i ako ih celo ne proda vjerujem da ce oni biti nositelji nekog novog milana za par godina

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Valjda ga Wan Bommel nagovori da prijedje kod nasMilan will try to get the price on @Kevin_strootman lowered to less than €10m, according to Gazzetta dello Sport.

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
meho-medo je napisao/la:Valjda ga Wan Bommel nagovori da prijedje kod nasMilan will try to get the price on @Kevin_strootman lowered to less than €10m, according to Gazzetta dello Sport.
Kako se meni gadi ovo prosijacenje fuj fuj fuj
mi mozda necemo imati ni 18 za zapisnika, al zato vi imate dodatnu trojicu na terenu.Romariooo je napisao/la:
Sta ima lose u prodaji Pata? Ruku na srce, previse se ulozilo u njega i pitanje je dal njegovo tijelo moze podnijeti tolike napore. Steta sto će ovako zavrsiti,al to je zivot. Patak nek si ti ziv i zdrav i sretno gdje god odes.
U prodaji Robinha nema nista lose, naprotiv plus ko kuća!! Jedino mozda diskutabilno dal ce te pare biti ulozene u nove igrace il će samozvani Prince u napad?
edoox je napisao/la:mi mozda necemo imati ni 18 za zapisnika, al zato vi imate dodatnu trojicu na terenu.Romariooo je napisao/la:
Sta ima lose u prodaji Pata? Ruku na srce, previse se ulozilo u njega i pitanje je dal njegovo tijelo moze podnijeti tolike napore. Steta sto će ovako zavrsiti,al to je zivot. Patak nek si ti ziv i zdrav i sretno gdje god odes.
U prodaji Robinha nema nista lose, naprotiv plus ko kuća!! Jedino mozda diskutabilno dal ce te pare biti ulozene u nove igrace il će samozvani Prince u napad?
lose je u tome sto ako ode PAto,a ostane Robinho nece dovesti napadace, nego ce kupiti Sissoka i to bi bilo sve

Ja ne znam sta skauti rade u Milanu ,zasto Milan ne pokusa dovesti jednog od ova dva igraca , jos uvijek mediji ne bruje o njima a veliki su talenti ,tako da im se i cijena krece negdje oko 10 miliona eura ,pogledajte u prilozenom snimku
Jedan se zove Adryan Oliveira Tavares ima 18 godina i igra na poziciji ofanzivnog veznog ,igra u Flamengu evo o njemu snimak
[youtube][/youtube]
Jedan se zove Adryan Oliveira Tavares ima 18 godina i igra na poziciji ofanzivnog veznog ,igra u Flamengu evo o njemu snimak
[youtube][/youtube]
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Evo i drugog talenta nije moglo stati u jedan post sve ,iznesite vasa misljena po ovom pitanju ,ja mislim da je odlazak Leonarda bio veliki minus za Milan ,izgubili smo strasnog covjeka za trziste u Brazilu
Drugi se zove Bernard Anício Caldeira Duarte , ima 20 godina ,igra u Atletico Mineiru i igra u vezi
[youtube][/youtube]
Mozda su problem non E-U mjesta ali neka ih makar dogovore jednog za ljeto dok mediji nisu poceli brujiti o njima

Drugi se zove Bernard Anício Caldeira Duarte , ima 20 godina ,igra u Atletico Mineiru i igra u vezi
[youtube][/youtube]
Mozda su problem non E-U mjesta ali neka ih makar dogovore jednog za ljeto dok mediji nisu poceli brujiti o njima

(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Pa non EU mjesta bi se mogla osloboditi prodajom Pata i Robinha. 

Mislim da to nema veza, jer svake sezone možeš dva igrača non EU dovesti.Claus je napisao/la:Pa non EU mjesta bi se mogla osloboditi prodajom Pata i Robinha.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Tako je,svake sezone se mogu dovest 2 non-EU igraca.
A sta ja znam,volio bi da se barem jedan od ove dvojice dovede.I Kaka je tako dosao,za 5,5 miliona.
Nama je uvijek islo sa brazilcima.
A sta ja znam,volio bi da se barem jedan od ove dvojice dovede.I Kaka je tako dosao,za 5,5 miliona.
Nama je uvijek islo sa brazilcima.

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Izgleda da onaj jad od Pata ucjenjuje Gallianija....... 

- _forzamilan_
- Kontakt:
Ucjenjuje???Warrick je napisao/la:Izgleda da onaj jad od Pata ucjenjuje Gallianija.......
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Jasta,zahtjeva da bude prodat,inace nece produziti ugovor koji mu istice 2014 i otici ko slobodan igrac......betton je napisao/la:Ucjenjuje???Warrick je napisao/la:Izgleda da onaj jad od Pata ucjenjuje Gallianija.......
Ponudjen nam Zarate

U Cagliariju je izgleda neka pizdarija Radja i Astori na izlazin vratima......
Ako je to istina,stvarno nemam rijeci,a poslije svega sto se desilo ne bi me ni najmanje cudilo da na taj nacin zeli sto prije otici iz kluba.
Stvarno djubre od covjeka,je li on svjestan da je bio u pitanju drugi klub da bi vec sada zavrsio u drugoj brazilskoj ligi i da niko ne bi imao zivaca drzati invalida u klubu,a nasi su odbijali ponude od 40-50 miliona,vjerovali i imali strpljenja u njega,cekali da se izlijeci i vrati igrama i jos uz sve to imao je jednu od najvecih placa za NEigranje,lik je imao ama bas SVE,bio im je kao dijete.
I on im to sve na ovaj nacin vraca...
cak mozda i nije toliki problem sto zeli da ide,vec na kakav nacin on to zeli postici,neigranjem,ucjenjivanjem i zvanjem agenata.
Stvarno jedno nezahvalno i bezobrazno bice,neka ide sada i nece mi ni najmanje biti zao,ima i boljih od njega,nije ni on bogom dan.
Imamo mi trenutno faraona i de sciglia i vjerujem u njih,od njih bi mogao nauciti sta znaci pokornost klubu i zahvalost za pruzenu priliku,a ne kao ovaj kloc.
Stvarno djubre od covjeka,je li on svjestan da je bio u pitanju drugi klub da bi vec sada zavrsio u drugoj brazilskoj ligi i da niko ne bi imao zivaca drzati invalida u klubu,a nasi su odbijali ponude od 40-50 miliona,vjerovali i imali strpljenja u njega,cekali da se izlijeci i vrati igrama i jos uz sve to imao je jednu od najvecih placa za NEigranje,lik je imao ama bas SVE,bio im je kao dijete.

I on im to sve na ovaj nacin vraca...

Stvarno jedno nezahvalno i bezobrazno bice,neka ide sada i nece mi ni najmanje biti zao,ima i boljih od njega,nije ni on bogom dan.
Imamo mi trenutno faraona i de sciglia i vjerujem u njih,od njih bi mogao nauciti sta znaci pokornost klubu i zahvalost za pruzenu priliku,a ne kao ovaj kloc.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- majestic24
- Kontakt:
Milan neka dovede Nanija (nekih 25 mill) i Pjanica (20 mill) i biti ce jaci za barem 50%.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šta će im prevara od igrača zvana Nani? I to za 25 miliona?
Neka njega na Unitedovim tribinama, tu je najproduktivniji. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
ja mislim da vas je dosta vise takozvanih navijaca Milana, sta serete po svemu - po igracima, treneru, upravi, kad god udjem na forum samo citam sranja i neko zaljenje, budite svjesni da nema vise Milana sa velikim zvijezdama, receno je sto puta da se gradi novi Milan sa mladim i perspektivnim igrackim kadrom i to je skroz nova filozofija kluba, tako da bi vas lijepo zamolio da prestanete sa blacenjem kluba Milan, bar na ovom forumu
dalje, vjerujete u sve sto napisu mediji, u kakvoj vi zabludi zivite da Bog sacuva, pa od ljeta 2012 do danas sam se naslusao takvih prica i vijesti iz medija da bi mogao roman napisati, zato ne serite vise po Patu na osnovu onoga sto ste procitali na netu, jedino ako vama licno nije rekao na kafici sve to, Pato je imao takvu sudbinu da su ga povrede sprijecile da napravi fantasticnu karijeru, iako jos vjerujem da nije kasno za njega, volio bih da ode negdje drugo i postigne nekadasnju formu i rijesi se problema sa povredama, i onda se vrati u svoj Milan, jer tu je dosao kao dijete i tu mu je sve.
GRANDE PATO, GRANDE MILAN!!
FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
dalje, vjerujete u sve sto napisu mediji, u kakvoj vi zabludi zivite da Bog sacuva, pa od ljeta 2012 do danas sam se naslusao takvih prica i vijesti iz medija da bi mogao roman napisati, zato ne serite vise po Patu na osnovu onoga sto ste procitali na netu, jedino ako vama licno nije rekao na kafici sve to, Pato je imao takvu sudbinu da su ga povrede sprijecile da napravi fantasticnu karijeru, iako jos vjerujem da nije kasno za njega, volio bih da ode negdje drugo i postigne nekadasnju formu i rijesi se problema sa povredama, i onda se vrati u svoj Milan, jer tu je dosao kao dijete i tu mu je sve.
GRANDE PATO, GRANDE MILAN!!
FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te