Vaterpolo

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Texi
Kontakt:

Re: Vaterpolo

Post Postao/la Texi » 25 dec 2012, 21:21

Devil je napisao/la:Koliko ti ne mozes da kazes da je Zvezda odigrala odlicnu utakmicu to je nestvarno.Ili nisi gledao utakmicu,ili ne pratis dovoljno vaterpolo,treca varijanta je da si gledao utakmicu i da poznajes vaterpolo ali da ne mozes da priznas da je Zvezda odigrala odlicnu utakmicu.
Odlicna je ono utakmica bila na Tasu.To moze da ti potvrdi svako ko je bio na istoj ili ko je gledao pored TV-a a da ima trunke realnosti i vaterpolo znanja.Zvezda je pojela ali doslovno pojela Radnicki bez dva kljucna igraca.Sa jednim koji je bio fenomenalno pokriven od strane vaterpolista Radnickog te Radjena koji nikako nije igrao.Strahinja i Boris odigrali maestralnu utakmicu,momci su velike nade naseg vaterpola i zasluzuju i u reprezentaciji bolju priliku.Radnicki je odigrao koliko je mogao,uzrok njihove lose partije mozemo da trazimo u sjajnoj Zvezdinoj odbrani a nikako u nekim neisplacenim platama Radnickog. ;)

Mozete govoriti i da smo drzavni projekat i vestacka tvorevina,ali niko ne moze oduzeti ovim momcima slavu za sjajne igre koje ce jos da se podizu i pripisivati ih losim igrama protivnika. ;)
Meni nije jasno zašto se ti spuštaš na taj nivo i odgovaraš na tako glup komentar ? :lol:
I think I'm a pussy one.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 dec 2012, 13:10

Devil je napisao/la:Koliko ti ne mozes da kazes da je Zvezda odigrala odlicnu utakmicu to je nestvarno.Ili nisi gledao utakmicu,ili ne pratis dovoljno vaterpolo,treca varijanta je da si gledao utakmicu i da poznajes vaterpolo ali da ne mozes da priznas da je Zvezda odigrala odlicnu utakmicu.
Odlicna je ono utakmica bila na Tasu.To moze da ti potvrdi svako ko je bio na istoj ili ko je gledao pored TV-a a da ima trunke realnosti i vaterpolo znanja.Zvezda je pojela ali doslovno pojela Radnicki bez dva kljucna igraca.Sa jednim koji je bio fenomenalno pokriven od strane vaterpolista Radnickog te Radjena koji nikako nije igrao.Strahinja i Boris odigrali maestralnu utakmicu,momci su velike nade naseg vaterpola i zasluzuju i u reprezentaciji bolju priliku.Radnicki je odigrao koliko je mogao,uzrok njihove lose partije mozemo da trazimo u sjajnoj Zvezdinoj odbrani a nikako u nekim neisplacenim platama Radnickog. ;)

Mozete govoriti i da smo drzavni projekat i vestacka tvorevina,ali niko ne moze oduzeti ovim momcima slavu za sjajne igre koje ce jos da se podizu i pripisivati ih losim igrama protivnika. ;)
Ti se vaterpola nagledao nisi... Utakmica je bila živi očaj... To što je Zvezda dobila ne znači da odmah moramo napisati hvalospjeve.... Od 10 golova koje ste dali prava ekipa i ozbiljna ekipa ne bi pola primila.... Ne vi ste bili dobri, a oni očajni, pa kako onda reći da je tekma bila oodličana.... Jedino opravdanje ti je da si bio na tribinama i da te ponijela navijačka groznica.... Tada se stvari ne gledaju objektivno.... Meni je bilo svejedno ko će dobiti, očekivao sam strašan meč, dobio loš.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 dec 2012, 13:18

Jesi li gledao bolju utakmicu ove sezone u ligi pa hajde da kazemo i u LP gde su igrali srpski klubovi ?
Eto imao si prilike da gledas nesta na B92 i RTS-u,jer znam da nisi gledao puno utakmica srpske lige. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 dec 2012, 14:11

Devil je napisao/la:Jesi li gledao bolju utakmicu ove sezone u ligi pa hajde da kazemo i u LP gde su igrali srpski klubovi ?
Eto imao si prilike da gledas nesta na B92 i RTS-u,jer znam da nisi gledao puno utakmica srpske lige. ;)
Ne shvataš ti mene.... Sa obzirom na mogućnosti, loša do bola.... A u Ligi je bila bolja Zvezda-Partizan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 dec 2012, 14:23

S obzirom na mogucnosti losa,slazem se.
ALI s obzriom na prikazano,veoma dobra,odlicna. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 dec 2012, 15:15

Dobili smo Banjicu 11:5 opet bez Radjena i lagano nastavljamo.

F4 kupa Srbije je na programu 12 i 13.januara cini mi se na Banjici jer je samo Partizan podneo zahtev za domacinstvo.Mi igramo protiv Vojvodine,Partizan udara na Radnicki. ;)

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 27 dec 2012, 17:15

Ne samo bez Rađena, već i bez Denisa, Andrije i Duška. http://vaterpolovesti.com/2012/12/26/zv ... olusezonu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina pobedila Dunav 9:2. http://vaterpolovesti.com/2012/12/26/vo ... nala-kupa/" onclick="window.open(this.href);return false;

Partizan večeras od 19:45 protiv Singidunuma, a u poslednjem meču 9. kola Radnički - ŽAK ( 5. januara ) saznaćemo da li je Zvezdin protivnik u kupu Vojvodina ili ŽAK. :lol:

Dakle, 12. januara na Banjici od 18:00 i 20:00, Partizan - Radnički i Zvezda - Vojvodina. http://vaterpolovesti.com/2012/12/26/na ... up-srbije/" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. Valjda će RTS prenositi. :lol: Mada će verovatno i Arena Sport 1, ali nemaju svi Arenu.
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 27 dec 2012, 17:23

Finalni turnir SL 2013 ( 11-16 jun ) u Pekingu. http://vaterpolovesti.com/2012/12/26/fi ... u-pekingu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Selektor o ciljevima za 2013. http://vaterpolovesti.com/2012/12/27/de ... -uspesima/" onclick="window.open(this.href);return false;

Svašta se dešava na vaterpolo utakmicama. :lol: http://www.crowaterpolo.com/ostalo/1248 ... ijeme.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 27 dec 2012, 17:42

Texi je napisao/la:
Kvalifikacije za EP 2014 ( Budimpešta, 13-26 jul )

Grupa A: Španija, Malta, Ukrajina
Grupa B: Holandija, Slovačka, Poljska, Danska
Grupa C: Hrvatska, Rusija, Portugal
Grupa D: Rumunija, Slovenija, Izrael
Grupa E: Makedonija, Francuska, V. Britanija, Češka
Grupa F: Turska, Gruzija, Belorusija

Prvoplasirane protiv drugoplasiranih ekipa u februaru i aprilu 2014 igraju baraž za EP, gde već čekaju Srbija, Crna Gora, Italija, Grčka, Nemačka i domaćin Mađarska.

1. kolo - 7 novembar 2012
2. kolo - 12 decembar 2012
3. kolo - 3 april 2013
4. kolo - 5 jun 2013
5. kolo - 10 jul 2013
6. kolo - 6 novembar 2013

Baraž: 15 februar i 12 april 2014
Novi sistem kvalifikacija za EP u Budimpešti. :lol:

Grupa A ( Gruzija ): Gruzija, Slovačka, V. Britanija, Poljska, Češka
Grupa B ( Švajcarska ): Švajcarska, Francuska, Slovenija, Ukrajina, Belorusija, Moldavija
Grupa C ( Danska ): Danska, Rusija, Portugal, Izrael, Bugarska, Malta

Mečevi se igraju od 4-7 aprila 2013, a prve 2 ekipe iz svake grupe igraće u baražu protiv Hrvatske, Španije, Rumunije, Holandije, Makedonije i Turske.

Srbija, Crna Gora, Mađarska, Italija, Nemačka i Grčka čekaju još 6 učesnika.
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 27 dec 2012, 17:46

Slobodan Soro o reprezentaciji. http://www.****/s272076/Ostali_spor ... da_ne.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Josip Pavić za HVS. http://www.hvs.hr/index.php/component/c ... itati.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 28 dec 2012, 19:42

Partizan - Singidunum 15:3
http://vaterpolovesti.com/2012/12/27/na ... ista-novo/" onclick="window.open(this.href);return false;
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 29 dec 2012, 22:25

Počelo je počelo. :lol: http://vaterpolovesti.com/2012/12/29/ko ... up-srbije/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sovrović o zahtevu za stranim sudijama

Predsednik VSS Velibor Sovrović reagovao je na zahtev Partizana, Radničkog i Vojvodine da završni turnir Kupa Srbije sude arbitri iz inostranstva. Ovakav zahtev nije podržala Crvena zvezda.

- Odmah sam odgovorio klubovima da takvu ideju ne podržavam. Smatraju da naše sudije ne mogu da izdrže pritisak takvog takmičenja, da nemaju potrebni kvalitet a sve u cilju zaštite regularnosti. Medjutim imamo i sudije i delegate koji su uspešni na medjunarodnoj sceni. Siguran sam da mogu dobro da obave posao. Sa druge strane šta će se onda dogadjati u budućnosti. Hoćemo li za svaki derbi, za plej of takodje da tražimo strane sudije. Ako kao ozbiljna organizacija ne možemo sami da vodimo takmičenje pokazaćemo da ne cenimo sebe a onda nas neće ceniti i drugi. Neka svako od uprava klubova preko delegata, sudija, trenera i igrača rade svoj posao kako treba biće u redu. U suprotnom ni stranci nam neće pomoći.

Viktor Jelenić

“ Ti klubovi su se prvo sve dogovorili, a onda nam ponudili papir da potpišemo. Za nas je to glupost! Imamo ligu za koju kažemo da je među najjačima na svetu, imamo takav rejting na međunarodnoj sceni, a nemamo arbitre. To nije stvar klubova. Bojim se da iza svega stoji neka druga priča“, rekao je Jelenić.
I think I'm a pussy one.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 dec 2012, 14:43

Da ona priča o tome kako se stvaraju klubovi u Srbiji...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 dec 2012, 14:49

Po meni je ovo izuzetno glup potez da se dovode strane sudije.Kao sto rece Sovrovic imamo mi odredjeni broj odlicnih sudija.Liga je jedna od najjacih na svetu i kao takva mora da proizvodi i izbacuje svoje sudije.Istu Zvezdu koja se protivi ovome su prethodnih godina sudije ukopavale najstrasnije,a i ove sezone je bilo par izuzetno losih sudjenja,iako to niko sada ne gleda jer Zvezda pobedjuje,ali zato ce prvom prilikom cim sudije poguraju nju krenuti da se zumira.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 dec 2012, 14:59

Ma pokrase je čitavo vrijeme.... Oni vrše poteze iz Moral Kombata u odbrani, ali sudije ih kažnjavaju čak isključenjima... Ponekad.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 dec 2012, 15:02

DANTES je napisao/la:Ma pokrase je čitavo vrijeme.... Oni vrše poteze iz Moral Kombata u odbrani, ali sudije ih kažnjavaju čak isključenjima... Ponekad.....
Ti gledao sve Zvezdine utakmice ?
Znam da je odgovor ne,ali cisto da ispostujem tvoje pitanje da ne propadne fazon.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 dec 2012, 15:06

Devil je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Ma pokrase je čitavo vrijeme.... Oni vrše poteze iz Moral Kombata u odbrani, ali sudije ih kažnjavaju čak isključenjima... Ponekad.....
Znam da je odgovor ne,ali cisto da ispostujem tvoje pitanje da ne propadne fazon.
Gledao derbije... Zar im treba pomoć sudija protiv Singidunuma? U Evropi im baš nešto i ne ide... Nema te blistave igre i dominacije ko u domaćem prvenstvu... Sovrovic naravno brani....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 dec 2012, 15:10

DANTES je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Gledao derbije... Zar im treba pomoć sudija protiv Singidunuma? U Evropi im baš nešto i ne ide... Nema te blistave igre i dominacije ko u domaćem prvenstvu... Sovrovic naravno brani....
Zar smo imali krucijalnu pomoc u derbijima ?
Nismo,ako cemo opravdanje porazima Partizana,Radnickog,Vojvodine traziti u sudijama a ne u njihovom odnosu prema igri onda ga pisaj,treba ugasiti celi sport,raskuciti sve vaterpoliste i najsretniji da budemo.
Kada je proslih sezona Partizan kontrolisao celi vaterpolo savez,tada je sve bilo u redu.Bilo je najnormalnije da Udovicic kao selektor uslovljava igranje u reprezentaciji time sto je taj igrac morao proci kroz Partizan,a sada kada se gubi kriva je drzava,kriv je Gazprom,Ceda Jovanovic,Aca Vucic,sudije,Dejan Savic,vaterpolisti Zvezde i svi su krivi jer pomazu Zvezdi samo jadnom postenom Partizanu niko ne pomaze. :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 dec 2012, 15:14

Zato pomažu svjetskom velikanu koji ima toliko trofeja, i još jednom još većem juče osnovanom.... To je tebi normala.... Bitno je da je Partizan kontrolisao savez i doveo u Srbiju Prlainovića, Mandića i Subotića.... Što ja strašno......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 dec 2012, 15:17

Vidim da nisi upoznat oko toga ko i koliko ulaze u vaterpolo klub tako da je bolje da stanem da ne bi ispadao smesan. ;)
Smejali ste se nekim teorijama zavere koje poturaju navijaci Zvezde,a onda dodje ova godina i Zvezda odjednom postade prema navijacima Partizana u basketu,fudbalu,vaterpolu,odbojci predmet takvih teorija da je i smak sveta mala stvar koliko ih ima za to. :roll:

I da jedno cisto logicko pitanje da ti postavim,ne ocekujem odgovor.Zasto ekipe prethodnih godina nisu zahtevale strane sudije.Sta je tada su srpske sudije bile fenomenalne i preko noci postali olos ?

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.