Evo da se riješe neke dileme, ako ih je uopšte bilo
Mladi fudbaler Olimpica, reprezentativac i jedan od najboljih igrača jesenskog dijela Premijer lige Haris Duljević, i ranije je privlačio pažnju velikih klubova, a posljednjih dana aktueliziran je prelazak u splitski Hajduk. Supertalentovani veznjak i dalje je pri stavu da treba samo igrati, a da će transfer prije ili kasnije doći kao plod kvalitetnog rada.
''Uopće se ne zamaram pričama o odlasku. Meni je u Olimpicu lijepo, mlad sam i nigdje mi se ne žuri. Ne želim praviti greške već u ranoj fazi razvoja svoje karijere i prije svake odluke dvaput ću razmisliti'', govori Duljević za http://www.--------.ba" onclick="window.open(this.href);return false; na početku razgovora uz konstataciju da interes Hajduka godi, svjestan veličine i ugleda kluba, kao i prestiža koje sa sobom nosi bijeli dres splitskog ponosa.
''Veliki je to klub, jedan od najvećih na ovim prostorima, a posebno su fascinantni splitski navijači. No, sve sam prepustio roditeljima i klubu, oni će donijeti odluku, a mogu reći da Hajduk nije jedini klub koji bi me želio dovesti. Interes je zaista ogroman, a meni je to znak da sam dobro radio i motiv da radim još bolje'', govori za ****.ba Duljević koji nakon završetka polusezone nije odmarao već je nastavio sa svakodnevnim treninzima koji će mu pomoći da početak priprema dočeka potpuno spreman.