FK Krajina Cazin

Korektorsedmica
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la Korektorsedmica » 22 nov 2012, 22:45

Kad budeš pisao činjenično stanje onda se javi a do tad idi liži im znaš šta već ....bolestan si....pusti nas malo umaraš nas ...razgovaro bi ja normalnim ljudima o nogometu o sportu općenito.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 22 nov 2012, 22:58

Ma neću ni diskutovati sa tobom, nemam tu namjeru, sa anonimusima nemam namjeru pričati. Kad se bojiš predstaviti, šta ćeš mi. Eto diskutiraj sa istomišljenicima.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 22 nov 2012, 23:46

Podrzavam momke koji iznose cinjenice i koji se ne boje reci o pravom stanju u klubu . Para sigurno ima samo sto ih vasi ne zele trositi . Nacelnik vam je obecao stadion - politicki poeni , obecali vam sve najbolje za Krajinu - politicki poeni , ta vasa uprava ( kao i kod nas u Biscu ) - politicki poeni . Zar nije preocito da sve glatko krene i odjednom hop besparica ? Znamo i sami da ste bila najbolja ekipa prosle sezone u prvom dijelu . Imali ste strasnu ekipu , sacuvali ste je i u drugoj polusezoni nacelnik nije zainteresovan za PL . Da je to pravi nacelnik , on ne bi zalio ni za fening koji da ekipi samo da predstavlja grad u najvecem nogometnom rangu takmicenja . Rekli su vam cekajte da prodju izbori sredit cemo sve . Nista skoro dobili niste . Od onakve ekipe napravili su prosjecnu ekipu u kojoj su vecina juniori . Tjeraju ljude sa stadiona i prave od utakmica Krajine komediju . Kao sto isti film gledas par puta i unaprijed znas kraj , slicno je bilo sa utakmicama Krajine . Sigurno se moze obezbjediti 50 KM da se kupi lopta . Mogu se i plate obezbjediti ali svako gleda kako da ne da ni marku a da zaradi milione . Imate sigurno dosta ljudi sto vani radi i sto donira neku paru u Krajinu ali pitaj Boga gdje to zavrsi . Zahvalite se toj Upravi i nacelniku sto gledate jad i bijedu na stadionu . Sretno vam u nastavku i stvarno bih volio da se nesto radikalno promjeni u Krajini a ne da i dalje gledam smijesan nogomet na utakmicama koji su nekad zvali najveci krajiski derbi . Pozdrav

diesel
Kontakt:

Post Postao/la diesel » 23 nov 2012, 12:58

Korektorsedmica je napisao/la:Slažem se da je to amaterizam međutim htio sam ukazati na pojedince koji to brane taj lopovluk svim silama kao da to funkcionira u najboljem redu a većina nas zna da to nije ni blizu onog što bi trebalo biti
Upravo i zato kažem...bio lopovluk nebio tako je to...nemora se ništa...ili si u sastavu ili nisi :D
Bosanska Krajina :)

diesel
Kontakt:

Post Postao/la diesel » 23 nov 2012, 13:06

merdanovic je napisao/la:
Ljudi koji su zaduženi za to...slab ti taj odgovor....Loše informacije imaš,niko nikoga neće kazniti,a o Karaliću da i ne govorimo,znaš li ti da je ista ta uprava Krajine pomagala Karaliću dok je branio u Mladost Polju,znaš li da je vodio omladinsku ligu prošle sezone kako bi zaradio nešto,pa da je primao finu platu a bio drugi golman niko mu nije htio smanjivati platu upravo zato što mu je potrebna,i svašta toga ima moj jarane da bi on otišao zadnju utakmicu za 100 eura na turnir,Turnir bude i prođe a Krajina će ostati i biti,eto proljeća treba to sve sagledati pa onda jahati po ovoj tastaturi...**** upravu,ta uprava je spala na 3 čovjeka i da nije njih klub bi bio sada suspendiran...Ali neka tako im i treba sad su još lopovi....
Čuj da nije uprave klub bi bio suspendiran ...Da nije onih 11 igrača što su išli kombijem u Lukavac klub bi bio suspendiran,a to što se u Krajini radi je ubijanje cazinske mladosti i zdravog razuma(samo to je tesko shvatiti).
Koliko igrača Krajine igra u premijerligi BiH?
U Krajini vec godinama vlada nestučnost u svakom pogledu rada sa mladim igračima,koje za to kriv?Ko postavlja trenere u mladjim kategorijama Krajine?Da li smo mi krivi sto ce tatini sinovi uvijek moci igrati u Krajini upravo zbog nestručnih trenera koji ce u juniorima za 100KM prodati mjesto u ekipi?
Da li smo krivi mi koji godinama govorimo da mladima treba pružiti šansu ili uprava koja igrače poput Karalica dovodi i na kraju vidis sta se dešava.Karalicu je vjerovatno tih 100eura potrebnije sad,jer da nisu potrebni sigurno da ne bi isao?
Koje kriv za ovakav rad sa mladim igračima?Koje kriv za nestručne trenere?Koje kriv sto igračima kasne plate?Koje kriv što djeca propadaju?
Stvar je da nešto nevalja i gotovo!!Vi možete braniti upravu zajedno sa načelnikom Ogreševićem.
Zašto načelnik nije došao gledati utakmicu protiv Krajišnika ili Čapljine da vidi malo kako se igra pravi fudbal,koje bio iz uprave na ovim festivalima fudbala ?
Koje kriv za sve ovo ?
Ja ne znam zašto Vi nama koji smo sve to gledali pokušavate zamagliti oči kad smo sve vidjeli a i Vi ste nadam se .
Igrači imaju svoju zahvalu ali da nisu imali prevoz do Lukavca šta bi onda bilo.....Da se ne rješavaju obaveze prema savezu nebi igrači imali kada igrati dostu....
Šta tebi smeta kombi....koji je 600 KM do Kaknja a autobus 1200 KM...50 mjesta autobus a 16 igrača ide...na kraju krajeva brže dođeš kombijem :D
Šta hoćeš da kažeš za trenere da im klub treba plaćati seminare i edukacije...to je isto kao kad zidaru kupuješ mistriju :D
Karalić bio dobio tih 100 eura i da je osto na utakmici ;)
Niko tebi ne pokušava ništa magliti,imaš svoj stav i to je uredu,ali moraš imati prave info kad ih pišeš po forumima,a ne rekla-kazala ;)

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 23 nov 2012, 14:17

Igrači imaju svoju zahvalu ali da nisu imali prevoz do Lukavca šta bi onda bilo.....Da se ne rješavaju obaveze prema savezu nebi igrači imali kada igrati dostu....
Šta tebi smeta kombi....koji je 600 KM do Kaknja a autobus 1200 KM...50 mjesta autobus a 16 igrača ide...na kraju krajeva brže dođeš kombijem :D
Šta hoćeš da kažeš za trenere da im klub treba plaćati seminare i edukacije...to je isto kao kad zidaru kupuješ mistriju :D
Karalić bio dobio tih 100 eura i da je osto na utakmici ;)
Niko tebi ne pokušava ništa magliti,imaš svoj stav i to je uredu,ali moraš imati prave info kad ih pišeš po forumima,a ne rekla-kazala ;)
Baš si smiješan..ne znam sta želiš reci ali koliko vidim to je da su igrači trebali placati i obaveze za kombi i prema savezu a ne uprava.
Nisi ti izgleda dostojan rasprave jer stvari izokrećeš onakvima kakve one nisu.Ipak sumnjam da ti možeš više znati od igrača koji su u Krajini pa samim tim te vaše priče su smiješne,jer koliko vidim u Cazinu niko nista nije kriv.

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 01 dec 2012, 21:13

Kako se ovi ( branioci ) uprave u fk krajini ne oglase povodom 80 godišnjice kluba ,nešto mi ostali bez glasa ili možda čekaju još ovaj mjesec do nove godine nebili se šta desilo.

diesel
Kontakt:

Post Postao/la diesel » 03 dec 2012, 14:05

[/quote]
Baš si smiješan..ne znam sta želiš reci ali koliko vidim to je da su igrači trebali placati i obaveze za kombi i prema savezu a ne uprava.
Nisi ti izgleda dostojan rasprave jer stvari izokrećeš onakvima kakve one nisu.Ipak sumnjam da ti možeš više znati od igrača koji su u Krajini pa samim tim te vaše priče su smiješne,jer koliko vidim u Cazinu niko nista nije kriv.[/quote]

Govorim ti da igrači nebi ni igrali u ovoj ligi ili bi već bili suspendovani u pola sezone da nije bilo iste te uprave..Tvoja konstatacija na to je : pa ljudi su rješavali te obaveze.Igrači ne trebaju plaćati,znači da uprava nije pratila te obaveze igrači nebi ni igrali..ne znam šta ti nije jasno u tome.....
Teško ti prevaliti preko jezika da je uprava to rješavala a ne neki ljudi :)
Ne branim ja upravu ko je j...... Ali su to činjenice ...Kotizacija za takmičenje jedne sezone je 5.200 KM. ovakve obaveze i slične trebamo se boriti da nisu ovolike ,jer su cifre megalomanske...Boga mi u ovoj krizi puno je 5.200 KM PUTA 2 to je 10.400 KM u jednoj kalendarskoj godini i još toga da se ne nabrojava ovdje....
Opet kažem igračima kapa dole ali nebi mogli sami izgurati klub da nije tu jos ljudi..( odnosno uprave ) :D

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 03 dec 2012, 15:08

diesel je napisao/la:
Nisi ti izgleda dostojan rasprave jer stvari izokrećeš onakvima kakve one nisu.Ipak sumnjam da ti možeš više znati od igrača koji su u Krajini pa samim tim te vaše priče su smiješne,jer koliko vidim u Cazinu niko nista nije kriv.[/quote]

Govorim ti da igrači nebi ni igrali u ovoj ligi ili bi već bili suspendovani u pola sezone da nije bilo iste te uprave..Tvoja konstatacija na to je : pa ljudi su rješavali te obaveze.Igrači ne trebaju plaćati,znači da uprava nije pratila te obaveze igrači nebi ni igrali..ne znam šta ti nije jasno u tome.....
Teško ti prevaliti preko jezika da je uprava to rješavala a ne neki ljudi :)
Ne branim ja upravu ko je j...... Ali su to činjenice ...Kotizacija za takmičenje jedne sezone je 5.200 KM. ovakve obaveze i slične trebamo se boriti da nisu ovolike ,jer su cifre megalomanske...Boga mi u ovoj krizi puno je 5.200 KM PUTA 2 to je 10.400 KM u jednoj kalendarskoj godini i još toga da se ne nabrojava ovdje....
Opet kažem igračima kapa dole ali nebi mogli sami izgurati klub da nije tu jos ljudi..( odnosno uprave ) :D[/quote]
Eto vidis reko sam ti da baratamo smijesnim ciframa od 10 400KM,a koliko košta jedan put 50 000 najmanje :).Evo sto za 80 godina kluba(mnogi spominju) nisu nista uradili,zasto nisu pozvali da ugostimo Sarajevo ili Željezničar sigurno bi se ti klubovi odazvali ali pitanje je kako bi se raja odazvala imajuci u vidu sve.Da je sve pošteno doslo bi 2000 možda a to je 6000 :) lijepa svotica.

diesel
Kontakt:

Post Postao/la diesel » 04 dec 2012, 13:22

[/quote]
Eto vidis reko sam ti da baratamo smijesnim ciframa od 10 400KM,a koliko košta jedan put 50 000 najmanje :).Evo sto za 80 godina kluba(mnogi spominju) nisu nista uradili,zasto nisu pozvali da ugostimo Sarajevo ili Željezničar sigurno bi se ti klubovi odazvali ali pitanje je kako bi se raja odazvala imajuci u vidu sve.Da je sve pošteno doslo bi 2000 možda a to je 6000 :) lijepa svotica.[/quote]

- Ja sam iznio samo jedan godišnji trošak kluba od 50 ostalih troškova koje klub mora ispoštovati,a da ne govorimo sada o putnim troškovima i hranarini igrača...
Trebamo se svi okrenuti oko sebe pa vidjeti u kakvom vremenu živimo...Teško je danas izdvojiti 500 KM sponzorstva a kamoli više...
Ja pokušavam kazati da je teško vrijeme,sve je stagniralo i budžet i privreda i sve što može pomoći sportu...
Dobro je da se ikako održava sport u našoj državi kakvo je vrijeme došlo..

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 04 dec 2012, 15:41

Rezultati i tabela Omladinske lige. Službeni zapisnik je takav da sam dobio tabelu za 13 kola, a vidim da imam 14 rezultata (jednu utakmicu smo bili slobodni)...

http://fk-krajina.cazin.net/?p=791" onclick="window.open(this.href);return false;

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 04 dec 2012, 23:54

- Ja sam iznio samo jedan godišnji trošak kluba od 50 ostalih troškova koje klub mora ispoštovati,a da ne govorimo sada o putnim troškovima i hranarini igrača...
Trebamo se svi okrenuti oko sebe pa vidjeti u kakvom vremenu živimo...Teško je danas izdvojiti 500 KM sponzorstva a kamoli više...
Ja pokušavam kazati da je teško vrijeme,sve je stagniralo i budžet i privreda i sve što može pomoći sportu...
Dobro je da se ikako održava sport u našoj državi kakvo je vrijeme došlo..
Mogo bi ti ovdje štošta napisati ,al rece ovaj fkkc da su sve price koje nisu utemeljene...
Nažalost izgleda samo treba tražiti loše primjere i prema njima se orjentisati..
Kad proučiš poslovanje nekih klubova u BiH i regiona iz malih mjesta i kako su oni dosli do para tad cemo pricati ovako nema smisla.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 05 dec 2012, 01:18

Emir je na utakmici Zvijezde i reprezentacije Prve lige dobio 30 minuta.

Irfan Durić je kao potpredsjednik NSFBiH uručio priznanje najboljem igraču utakmice.

http://fk-krajina.cazin.net/?p=778" onclick="window.open(this.href);return false;

Sada slijedi višemjesečna stanka i neće biti previše zanimljivosti, osim odlazaka i možda dolazaka.

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 05 dec 2012, 09:39

Na žalost zbog ovakvih što uručuju zahvalnice imamo nogomet kakav imamo .O zemljo Indijo šta smo dočekali , da nam voćari vode nogomet .

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 07 dec 2012, 22:15

Korektorsedmica je napisao/la:Na žalost zbog ovakvih što uručuju zahvalnice imamo nogomet kakav imamo .O zemljo Indijo šta smo dočekali , da nam voćari vode nogomet .
Nesto gledam opcina Čapljina ima GOŠK u premijerligi,NK Čapljina u 1.ligi federacije,RK Čapljina u vrhu premijerlige u rukometu,KK Čapljina u vrhu košarkaške lige(dali jednog igrača ove sezone u Cibonu ,jednog u Zadar) i čak i u odbojci imaju klub u Premijerligi.A čitav USK nema predstavnika u najvisem rangu u ekipnim sportovima.
Da li je moguce da je jedna općina od 30tak hiljada stavnonika(nisam siguran koliko ima) ima ovoliko uspiješnih sportskih kolektiva a da čitav kanton nema ni jednog?

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 07 dec 2012, 22:59

Merdanović dobro si to zapazio,svaka čast za Čapljinu.Ja kad ovdje hoću da iznesem samo svoje mišljenje odmah se nađe potrčko od ovih što nam vode sport i počne da ih brani kao oni daju svoje pare , potrošili se itd.Pa bolan i doguro nam je sport a pogotovo nogomet upravo zbog tih ljudi.PIšem samo činjenice ništa drugo a najviše pišem za fk krajinu pošto sam upoznat sa stanjem u klubu unazad barem 10godina. Dalje ja lično sam dao više u tu krajinu nego što će ovaj njihov potrčko dati dok je živ.On će meni da brani političku upravu krajine ,iste te ljude koji su doveli klub u ovo stanje kakvo jest.Ništa bolje stanje nije ni u dvorani Cazin ,svi znamo kakvo je tamo rasulo nezna se ni ko pije ni ko plaća jer su to opet ljudi ove grupe koju navodim tako da je za očekivati takvo stanje.Na kraju krajeva kad već znamo kakvo je stanje i do čega su doveli klub red bi bio da imamo koliko toliko ljudskosti pa da to barem na ovaj način osuđujemo a ne da im se uvlačimo u znate već šta al očito kao ovaj 1932 nema ljudskosti ja mu puno i ne zamjeram možda dobije od njih nekad dvadesetak maraka pa ih svim silama brani.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 07 dec 2012, 23:54

Korektorsedmica je napisao/la:Merdanović dobro si to zapazio,svaka čast za Čapljinu.Ja kad ovdje hoću da iznesem samo svoje mišljenje odmah se nađe potrčko od ovih što nam vode sport i počne da ih brani kao oni daju svoje pare , potrošili se itd.Pa bolan i doguro nam je sport a pogotovo nogomet upravo zbog tih ljudi.PIšem samo činjenice ništa drugo a najviše pišem za fk krajinu pošto sam upoznat sa stanjem u klubu unazad barem 10godina. Dalje ja lično sam dao više u tu krajinu nego što će ovaj njihov potrčko dati dok je živ.On će meni da brani političku upravu krajine ,iste te ljude koji su doveli klub u ovo stanje kakvo jest.Ništa bolje stanje nije ni u dvorani Cazin ,svi znamo kakvo je tamo rasulo nezna se ni ko pije ni ko plaća jer su to opet ljudi ove grupe koju navodim tako da je za očekivati takvo stanje.Na kraju krajeva kad već znamo kakvo je stanje i do čega su doveli klub red bi bio da imamo koliko toliko ljudskosti pa da to barem na ovaj način osuđujemo a ne da im se uvlačimo u znate već šta al očito kao ovaj 1932 nema ljudskosti ja mu puno i ne zamjeram možda dobije od njih nekad dvadesetak maraka pa ih svim silama brani.
Vidim posto si upoznat i sa situacijom u dvorani da ti se nema šta objašnjavati...Isti su problemi u sve jednom klubu jedina zdrava sredina možda i na kantonu je Dundo Bears ,ja bih volio da je drugacije al nažalost je ovako.

Korektorsedmica
Kontakt:

Post Postao/la Korektorsedmica » 08 dec 2012, 10:21

Apsolutno se slažem za Dundo Bears to je zaista za pohvaliti ne namjerno sam ih zaboravio .

KaiseR
Kontakt:

Post Postao/la KaiseR » 27 dec 2012, 10:11

Kakvo je stanje u Krajini?Ima li naznaka za bolje dane?Odlasci,dolasci?

gerijatrija
Kontakt:

Post Postao/la gerijatrija » 13 jan 2013, 18:48

Ima li sta novo u Krajini ili se spreman nastavak katastrofe od jeseni :(

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.