Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

keno94
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la keno94 » 26 dec 2012, 22:44

gledajmo i sa pozitivne strane, dobili smo prvi penal ove sezone i to ni manje ni vise od fergijevog omiljenog sudca, WEBBA (uspjesno realiziran), stoke je inace jako tezak protivnik i mnogo jacim ekipama od nas, jos samo qpr do januara
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 dec 2012, 22:44

fera je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Welcome back, fera kraljino :D :D
bolje vas nasao gospodine :mrgreen: :D
kad pobjedimo onda smo najjaci a cim malo kola krenu nizbrdo odma treba tjerati pola ekipe... kad enrique, donwning ili bilo ko drugi dobro odigra odma ih treba zadrzati i treba da cesce igraju ali nakon prve losije utakmice opet su klocevi... dok recimo agger ili skrtel koliko god grijesili to je normala jer njih nije doveo dalglish.
jos se ne borimo za opstanak, dobro je :D
uletio malo da glasam za redsa
Hvala Bogu na razumnoj osobi :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 dec 2012, 22:44

Pustite ovo sad,evo ga počelo glasanje :mrgreen: podržimo redsa 8-)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=240" onclick="window.open(this.href);return false; .

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 26 dec 2012, 22:45

Ja neću ništa napisati, jer ste vi već "prekucali". Malo je onih koji imaju nepromjenjivo mišljenje !

Usput, veselim se utakmici protiv QPR ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 26 dec 2012, 22:45

Negredo je na prodaju,zasto ne bi njega pokusali dovest da malo pomogne suarezu.koliko smo dali za allena mogli smo dovest pjanica.kakav sttaridge za te pare dovest begovica,i dat za volkota koliko god trazi arsenal.
mozda je bolje sto necemo u LP,samo bi se brukali.BR nije neki taticar.kod njega ide samo dodaj dodaj,nikad nema suta.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 dec 2012, 22:47

Pobjedu nisam ocekivao, ovo je jedno od tezih gostovanja i ni mnogo jace ekipe protiv drvosjeca nece dobro proci, ali ono sto mi nikako nije jasno je zasto Coates nije igro, pa onaj koji imalo prati englesku ligu, zna kako drvosjece igraju, i BR opet jedinog igraca koji moze koliko toliko parirati drvosjecama ostavi na klupi, pa igraj sa tri stopera, onako nemamo kako treba krila :evil:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 26 dec 2012, 22:48

keno94 je napisao/la:gledajmo i sa pozitivne strane, dobili smo prvi penal ove sezone i to ni manje ni vise od fergijevog omiljenog sudca, WEBBA (uspjesno realiziran), stoke je inace jako tezak protivnik i mnogo jacim ekipama od nas, jos samo qpr do januara
ja mislim da je fergi malo porazgovarao sa FA,i rekao da sad malo sude u nasu korist,sazalio se covjek.prvog klatenburg sudi bez greske(po meni)pa sad i webb nam dosudi penal
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 dec 2012, 22:52

Loša utakmica, prije svega mislim na igru Liverpoola. Shelvey igra loše cijelu sezonu, a pametni Rodgers ga drži u igri.
Jedina pozitivna stvar u ovom porazu je povratak @fere na forum, falio nam je definitivno.

Obaramo rekorde Stokea, odnosno oni obaraju:
OptaJoe @OptaJoe
44 - Stoke have scored more than twice in a Premier League game for the first time in 44 matches. Unusual.
Ukratko, prvi put u zadnjih 44 utakmice su zabili više od 2 gola na utakmici. PRVI PUT!

Odbrana nam je kriza odlaskom Kennyja i nikako da se popravi. Tika-taka nikad neće profunkcionisati na ovaj način, duge lopte non-stop u kazneni Stokea i onda se igrač pod imenom Andy Carroll ne uklapa u sistem. Bravo Rodgers.

Ne mogu da ga ne kritikujem, jednostavno ne mogu. Koliko je grešaka napravio to je nevjerovatno. Da je osvojiti kakav put, a liga je postala manje-više nebitna ovim porazom.
8 bodova od lige prvaka, a koliko od drugog mjesta? :lol:
BBC Sport @BBCSport
Liverpool have never had fewer points after 19 games since the three points for a win rule was brought in. http://bbc.in/UWS1PT" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 26 dec 2012, 22:58

Bezveze se sad prepucavati čija su pojačanja gora ili bolja. Najbitnije je ono što je Brendan rekao prije početka sezone,a to je ako budemo bolji od osmog mjesta na kraju da će to biti uspjeh. To je naša realnost.

Kao što bi rekli Nadrealisti: Ne obra se bostan dok šljive ne popadaju :D

YRC
Kontakt:

Post Postao/la YRC » 26 dec 2012, 23:02

Marsal je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=220

Ajmo brzinski glas za redsa, nek Liverpool pobijedi makar na nekom frontu.
nista brzinski nego pravite peteroduple profile.druge nema :mrgreen:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 dec 2012, 23:03

fera je napisao/la: kad pobjedimo onda smo najjaci a cim malo kola krenu nizbrdo odma treba tjerati pola ekipe..
Dođe čovjek na forum poslije toliko vremena i jednom rečenicom objasni blago rečeno smiješno stanje na ovoj temi.Zaista nemam komentara na vas,pojedince.

Nema smisla npr.kriviti bekove za ovaj poraz kada su krivci stoperi.Agger 2 asistencije i bježi mu najbolji header na korneru.Eeeeeeeeeee.
Shelvey je definitivno pokazao u zadnjih nekoliko utakmica da bi ga trebali prodati.Momak ima šut jedino kako treba,sve ono ostalo što se smatra osnovnim nema.
Naravno da Lucas i Gerrard nisu krivci za poraz,mada su mogli bolje.Šta je kriv Gerrard ili Lucas što se prebaci sredina ili primi gol iz kornera.Ništa.
Suso nije odigrao dobro,ali nije ni toliko tragično.
Suarez nije baš nešto briljirao.Morao je dati gol početkom drugog poluvremenu,kada je sam sebe napucao u desnu nogu.Tada da je dao gol,sve je moglo otići u drugom smjeru.Ipak je čovjek izborio penal,trudio se a bojim se da se na kraju i povrijedio.
Sterling po običaju u zadnjim utakmicama nije ništa pokazao,tako i danas.Cameronu nije mogao ništa,ne znam je li ga i jednom prešao.
Henderson postaje onaj stari,nakon par dobrih partija.

Po mom mišljenju u ofanzivi se moglo malkice bolje odigrati,ali zato su stoperi bili katastrofalni kad su nam najviše trebali.Igrači orijentisani ka napadu su učinili svoje,dali su gol Stokeu.Sada što Agger ili Škrtel bukvalno ispadaju smiješni u vazdušnim duelima,to je druga stvar.
Za ovaj poraz krivi su pojedinci,a svakako krivci nisu Reina,Gerrard,Lucas,Johnson,Enrike.Oni su odigrali jako dobro po mom sudu.

Trebao nam je igrač poput Sturridgea,da malo rastereti krila.Brz i prodoran igrač,vjerujem da može donijeti nešto Liverpoolu,nadam se tome,ali sam skeptičan ipak bio i ostao po dovođenju tih Engleza.

I nemojte opet spominjati Kennya i uspoređivati ga sa Rodgersom.
Ja u Rodgersa vjerujem,vjerujem da uz pojačanja ovaj čovjek može sledeće sezone da bude u TOP 4,a ove će to biti preteško s obzirom da je i konkurencija zaigrala kako ne treba.
Morate samo biti strpljivi,imamo FA cup i Evropa Ligu,možda se tu proguramo nekako do finala a tamo je sve moguće.
U prvenstvu bi ja bio zadovoljan,realno,sa šestim ili sedmim mjestom i tako ne bi otišli u Evropu ako ne osvojimo jedan od dva trofeja.
A može neko objasniti,zašto šesto mjesto sada ne ide u EL?

IN RODGERS WE TRUST

YNWA
You'll never walk alone.

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 26 dec 2012, 23:06

Ja jedno samo ne mogu da shvatim,kako ja kao laik vidim da je onaj Shelvi jedan od najgorih u Liverpoolu,moram priznati da sam polagao nade u njega ali jednostavno to je zavaravanje.Momak je trom,spor,okret dodavanje 0 bodova,medjupas 0 bodova,eto malo ga sut cupa jer je pogodio par puta(liga europe)mada i to je uhhh tesko se izraziti,pa kako igra on u prvoj Boze...Steta poveli smo rano,sve onako kako smo mislili da je idealno za nas izvuc taj zid iz odbrane Stokea pa onda jer smo tehnicki bolji i sve preuzet kontrolu u potpunosti,dati jos jedan i zavrsiti pricu.Gubili smo mi i od slabijih timova ali sve je to na terenu iz moje perspektive barem izgledalo puno bolje neka je bio poraz,imali smo tu dominaciju takoreci moglo se nadati golu,preokretu i tako veceras je sve to bilo drugacije rezultat nije na nasoj strani niti igra.Nismo usli kako treba u 16 da nesh probamo,daljina eh tu smo imalo jedan korektan sut kapitena koji je na zalost bio pored gola.Ne znam vise sta da kazem,prije je bilo dobra igra los rezultat sada su obije stavke lose.

Jos da se osvrnem na postove keno94 i younggreedcomps(bez obzira da li je sala ili ne),cisto onako da kazem da kvarite jacinu,ime ovog odjela foruma.
"You'll Never Walk Alone"

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 26 dec 2012, 23:06

Jedno mjesto daje osvajaca FA cup-a, jedno Liga cup-a i petoplasirani lige....

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 26 dec 2012, 23:11

VolimLiverpool je napisao/la:
fera je napisao/la: kad pobjedimo onda smo najjaci a cim malo kola krenu nizbrdo odma treba tjerati pola ekipe..
Dođe čovjek na forum poslije toliko vremena i jednom rečenicom objasni blago rečeno smiješno stanje na ovoj temi.Zaista nemam komentara na vas,pojedince.

Nema smisla npr.kriviti bekove za ovaj poraz kada su krivci stoperi.Agger 2 asistencije i bježi mu najbolji header na korneru.Eeeeeeeeeee.
Shelvey je definitivno pokazao u zadnjih nekoliko utakmica da bi ga trebali prodati.Momak ima šut jedino kako treba,sve ono ostalo što se smatra osnovnim nema.
Naravno da Lucas i Gerrard nisu krivci za poraz,mada su mogli bolje.Šta je kriv Gerrard ili Lucas što se prebaci sredina ili primi gol iz kornera.Ništa.
Suso nije odigrao dobro,ali nije ni toliko tragično.
Suarez nije baš nešto briljirao.Morao je dati gol početkom drugog poluvremenu,kada je sam sebe napucao u desnu nogu.Tada da je dao gol,sve je moglo otići u drugom smjeru.Ipak je čovjek izborio penal,trudio se a bojim se da se na kraju i povrijedio.
Sterling po običaju u zadnjim utakmicama nije ništa pokazao,tako i danas.Cameronu nije mogao ništa,ne znam je li ga i jednom prešao.
Henderson postaje onaj stari,nakon par dobrih partija.

Po mom mišljenju u ofanzivi se moglo malkice bolje odigrati,ali zato su stoperi bili katastrofalni kad su nam najviše trebali.Igrači orijentisani ka napadu su učinili svoje,dali su gol Stokeu.Sada što Agger ili Škrtel bukvalno ispadaju smiješni u vazdušnim duelima,to je druga stvar.
Za ovaj poraz krivi su pojedinci,a svakako krivci nisu Reina,Gerrard,Lucas,Johnson,Enrike.Oni su odigrali jako dobro po mom sudu.

Trebao nam je igrač poput Sturridgea,da malo rastereti krila.Brz i prodoran igrač,vjerujem da može donijeti nešto Liverpoolu,nadam se tome,ali sam skeptičan ipak bio i ostao po dovođenju tih Engleza.

I nemojte opet spominjati Kennya i uspoređivati ga sa Rodgersom.
Ja u Rodgersa vjerujem,vjerujem da uz pojačanja ovaj čovjek može sledeće sezone da bude u TOP 4,a ove će to biti preteško s obzirom da je i konkurencija zaigrala kako ne treba.
Morate samo biti strpljivi,imamo FA cup i Evropa Ligu,možda se tu proguramo nekako do finala a tamo je sve moguće.
U prvenstvu bi ja bio zadovoljan,realno,sa šestim ili sedmim mjestom i tako ne bi otišli u Evropu ako ne osvojimo jedan od dva trofeja.
A može neko objasniti,zašto šesto mjesto sada ne ide u EL?

IN RODGERS WE TRUST

YNWA

1. Shelvey nedavno predstavljen za nasljednika Gerrarda, a sada ga prodati u 20-oj godini. :lol:
2. Ja mislim da sve zavisi od osvajača i finaliste FA CUPA i osvajača CO CUPA - ti timovi obezbjeđuju plasman u EL ako ga plasmanom u EPL već nisu obezbijedili.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 dec 2012, 23:13

Rodgersu pune oci suza,to sve govori o stanju u nasem dragom klubu....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 dec 2012, 23:18

Biće bolje prijatelji,ništa se vi ne sekirajte,sljedeće godine u ovo vrijeme ćemo se boriti za titulu :mrgreen: .

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 dec 2012, 23:23

Kakav nasljednik,kakvi bakrači.Momak ono osnovno ne zna,ništa on nema što ima Gerrard.Osim šuta.

A šta npr.ako kupove osvoje recimo Chelsea i Arsenal,a oni u TOP 4?
You'll never walk alone.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 dec 2012, 23:27

Produktivniji sam ja na terminu (a igram samo kad imam loptu u nogama) negoli Shelvey. Ok, nema bolje stvari od igrača koji je prošao sve selekcije tvog kluba, ali kad neko ne zna - onda ne zna. Liverpool nije škola fudbala već jedan od najvećih evropskih klubova (ne, nisam prespavao krizu rezultata i igara u posljednjih nekoliko sezona), a opet se trpe poluproizvodi samo zato što su englezi ili što su tu od pionirskih dana. :roll:

Škrtel bi se trebao razvesti. :mrgreen: Frajer je bukvalno stao na ludi kamen. Pa od ženidbe on nije uvezao 2 dobre partije. :mrgreen: Na papiru on i Agger mogu izgledati strašno, ali na terenu pokazuju sve slabosti. No, takav je Liverpool počevši od Reine pa nadalje. :mrgreen:

Suarez je majstor, vjerovatno jedan od 5 najboljih igrača u ligi, al' brate dragi i njemu treba reći da ovo nije snooker i da je fudbal timska igra. Ja bih mu zaprijetio skidanjem plate na svako mlataranje rukama, negodovanje pojedinim potezima svojih suigrača i prigovore kod sudaca. Šuti i igraj :!: Ovako ne pomažeš nikome, a samo stvaraš negativnu atmosferu.

Šta je sreća u nesreći? Katastrofalna forma svih ekipa u Premiershipu koje su iole konkurentne Liverpoolu. Tu se i nazire svjetlo na kraju tunela; nikako u igračkom kadru.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 dec 2012, 23:29

Pa ako ovako nastavimo kupove mozemo samo gledati na tv-u ali ne i igrat ih.....
Mora se u timu napraviti jaka konkurencija na pojedinim pozicijama,previse to izgleda labavo....

Monolog@

Hajd reci da ti nebi mahao da igraci oko tebe igraju onako jadno?covjek je zivac jbg tako je,srcan a takav i treba da bude,previse nekad sere,nece da doda ali on je takav on se promjeniti nemoze....I ja se slazem umjesto da mase,treba ih nogama udarati oko sebe i taceve paliti :lol: 8-) :mrgreen:

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 26 dec 2012, 23:54, ukupno mijenjano 3 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 dec 2012, 23:46

Prije svega pozdrav za @feru lafa. K'o što @Carlo reče, jedina pozitivna stvar večeras.

Što se tiče utakmice, mislim da je sve već napisano. Rodžers me je negativno iznenadio sa prije svega ostavljanjem Šelvija u ekipi iako je ovaj bio očajan. Mislim da ću uzeti malu pauzu od ove teme, a možda i foruma. Sretno vam bilo, i manje se sikirajte. Biće to nekad dobro. :D
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.