Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Gledaj Shelveyu primanja, ko od drvo se odbija lopta. Pa u Biseru se djeca prvo nauče primiti loptu, pa tek onda zaigraju u prvom timu
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 26 dec 2012, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Shelvey jos uvijek ne zna primiti loptu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sve mogu istrpit i kad ne zna driblat i kad ne šutne precizno al kad ne zna lopte uštopat na to mi se povraća.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Shelvey je užasan. U odbrani ga nikako nema...
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Pocelo je.Sad cemo do kraja ovako enrique-skrtel-agger-johnson-skrtel-lucas-gerrard-lucas pa prema downingu i nista i tako u krug do 90min
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel' moguce da ih ovako pustaju u odbrani.
Stoke odlican.

Stoke odlican.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ma imamo dva igraca manje
100 %Carlo je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Imamo 2 najgora stopera u premier ligi!
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- donCorleone1892
- Kontakt:
Pa kad ministri obrane ne mogu cuvati ove klempe kako ce tek Croucha ?neo je napisao/la:Sta ce biti tek kada Crouch udje u igru >_>Orion87 je napisao/la:Kkava turbulentna utakmica jebote,biće ovdje još golova,nije isključen i crveni karton...

dobar trener rodzers.. hahahaaa.. komedija bgm
- reds_forever
- Kontakt:
smotane odbrane Boze dragi

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
pa nemoze ih rodzers ucit primat lopte i da se bore
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja tika take i g0vana, 51% posjed imamo protiv ekipe koja samo igra na duge lopte
on je selvija odabr'o.. nismo ni ti ni ja.. ha ya
Pucaj Stjuarte pucaj sta mu je vracas 
Joj Selvi, pa povraca mi se, Suso, jos gori i kazu ne treba Sterling, ne treba **** moj

Joj Selvi, pa povraca mi se, Suso, jos gori i kazu ne treba Sterling, ne treba **** moj
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
U ovih pola sata mogla bi se napraviti petominutna kompilacija Shelveyevih gluposti 

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
ma svaki napad je u njega neka glupostDesmond je napisao/la:U ovih pola sata mogla bi se napraviti petominutna kompilacija Shelveyevih gluposti
Opet ce me oboriti a reko da necu igrati nikada vise posle onog poraza od vile .
sta je ovom susu sama upada
- elninho_resTO
- Kontakt:
Mi smo jednostavno ekipa koja nekoristi svoje sanse
Rijetko tko ima prilike na Britanija stadionu mi smo vec imali 3 100% , naravno nista
Downing jednom u 5 tekmi posalje upotrebljivu loptu i naravno odbije se od Selvija ko od drvo
Sviraju nam penal nakon 2 sezone i to u prvoj minuti i vec gubimo
Suso i Shelvey na poluvremenu out , Shelvey se nemoze sastavit sa loptom , ni u odbrani , ni u napadu ma nigdje...
Rijetko tko ima prilike na Britanija stadionu mi smo vec imali 3 100% , naravno nista
Downing jednom u 5 tekmi posalje upotrebljivu loptu i naravno odbije se od Selvija ko od drvo
Sviraju nam penal nakon 2 sezone i to u prvoj minuti i vec gubimo
Suso i Shelvey na poluvremenu out , Shelvey se nemoze sastavit sa loptom , ni u odbrani , ni u napadu ma nigdje...
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.