FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 28 okt 2009, 15:27

danas nova pobjeda pa makar i uz pomoc sudija hahahahahaha...nedajte se manijaci provocirat ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

sorrow
Kontakt:

Post Postao/la sorrow » 28 okt 2009, 15:28

MostaracVelezovac je napisao/la:Da Velezu treba NFS BiH cuvat guzicu + sudije + okrecat glavu od "ustase ustase" - samo da bi MOJ klub OPSTAO.. - bi vjeruj mi. Briso bi suze peskirom a ne s tim.

Vjeruj da bi.

Nikad vi necete veliki klub postati s takvim razmisljanjem.

Ovo je vise stetilo Zelji nego Velezu. Kazne ce se isplatiti i sve nastavit svojim tokom - vi zavazda ostadoste u mojim ocima na rangu jednog Jedinstva i Banovica...

A zalostan je to rang.

I ja sam zavrsio svaki razgovor na ovom forumu ....

Fuj... eto vas tamo. Daleko vam kuca.
ja kolko znam...da sudije šilje samo velikim klubovima...a mali uvijek zbog toga plaču...

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 28 okt 2009, 15:33

čuo sam da se ime stadiona nakon ovih utakmica sa Veležom mijenja iz Grbavica u GUBAVICA sto bi trebalo u prevodu da znaci nesto kao ˝lopov , cicija, ˝ ima li istine u tome ? :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 28 okt 2009, 15:34

19TM87 je napisao/la:danas nova pobjeda pa makar i uz pomoc sudija hahahahahaha...nedajte se manijaci provocirat ;)
danas ce vam rudar pokazat kako se igra fudbal posteno

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 okt 2009, 15:59

Ma velezovcima je krivo jer su ocekivali i cak pisali na ovoj temi da je dogovoreno da oni nama puste u kupu a mi njima u prvenstvu. Medjutim mi prosli i u kupu i pobijedili u prvenstvu, normalno da ce im bit krivo. Oni su navikli da samo nesto dogovaraju a ko fol oni igraju najljepsi fudbal :mrgreen:
Nije ZELJO Modrica pa da s vama dogovara!
010 ISN'T JUST A CODE

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 28 okt 2009, 16:17

mostar_mo je napisao/la:čuo sam da se ime stadiona nakon ovih utakmica sa Veležom mijenja iz Grbavica u GUBAVICA sto bi trebalo u prevodu da znaci nesto kao ˝lopov , cicija, ˝ ima li istine u tome ? :D
Ima istine al ne gubavica nego bijeli brijeg kazu da ce se zvati, kad me vec vuces za jezik!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 okt 2009, 16:30

RK Gradacac je napisao/la:Ma velezovcima je krivo jer su ocekivali i cak pisali na ovoj temi da je dogovoreno da oni nama puste u kupu a mi njima u prvenstvu. Medjutim mi prosli i u kupu i pobijedili u prvenstvu, normalno da ce im bit krivo. Oni su navikli da samo nesto dogovaraju a ko fol oni igraju najljepsi fudbal :mrgreen:

Tacno ... nije Zeljo Modrica.

Ali nije Zeljo ni klub koji je ikad bio rangiran na UEFA-inoj listi medju prvih 100, ma nije ni medju prvih 200.

Velez je posljednje sezone kad je imao svoj stadion (1991) bio 53ci u Evropi ... a na primjer Man. United bio 93. Aston Villa 115. AS Roma bila 54.

Tacno, nije Zeljo Modrica... ali nama ste vi svi tu negdje.

A kad pobijedimo dusmane iz Zapadne Hercegovine i iz Sarajeva pa napokon izborimo svoj stadion - bicemo mi opet dje smo bili kad smo imali normalne uslove za rad. A vi cete gdje ste sada - bodove vuc na guzove preko sudije Golaca.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 28 okt 2009, 16:38

MostaracVelezovac je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:Ma velezovcima je krivo jer su ocekivali i cak pisali na ovoj temi da je dogovoreno da oni nama puste u kupu a mi njima u prvenstvu. Medjutim mi prosli i u kupu i pobijedili u prvenstvu, normalno da ce im bit krivo. Oni su navikli da samo nesto dogovaraju a ko fol oni igraju najljepsi fudbal :mrgreen:

Ali nije Zeljo ni klub koji je ikad bio rangiran na UEFA-inoj listi medju prvih 100, ma nije ni medju prvih 200.

Velez je posljednje sezone kad je imao svoj stadion (1991) bio 53ci u Evropi ... a na primjer Man. United bio 93. Aston Villa 115. AS Roma bila 54.

A kad pobijedimo dusmane iz Zapadne Hercegovine i iz Sarajeva pa napokon izborimo svoj stadion - bicemo mi opet dje smo bili kad smo imali normalne uslove za rad. A vi cete gdje ste sada - bodove vuc na guzove preko sudije Golaca.
a svasta sam cuo, sine dragi zeljo je nas najuspjesniji klub ikad u euro kupovima, cetvrtfinale kupa uefa je za vas samo san a polufinale iluzija,

stvarno sam vas gotivio uvijek ali ste mi se zadnjih dana zgadili ko malo ko, sa izmisljotinama raznoraznim
Cuva Bog Zelju svog!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 28 okt 2009, 17:06

San nam se dva put ostvario mirzza dragi. :P

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 okt 2009, 17:20

Haj' ne seri ŽELJO JE VEĆI KLUB OD veležaBIO I OSTAO !!!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 28 okt 2009, 17:25

Opet Mešan, čovjek ubija!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 okt 2009, 17:25

smijesni_ste je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:danas nova pobjeda pa makar i uz pomoc sudija hahahahahaha...nedajte se manijaci provocirat ;)
danas ce vam rudar pokazat kako se igra fudbal posteno
PS-Prati sine malo rezultat ;)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 28 okt 2009, 17:30

uuuuu **** je ovo....samo da ne bude katastrofa :o :(
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 okt 2009, 17:33

Dinamit ;) :mrgreen:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 okt 2009, 17:33

rudarprijedor je napisao/la:uuuuu **** je ovo....samo da ne bude katastrofa :o :(
Kako je Zeljo stisnuo tesko da ne bude potopa :mrgreen:
Eh zato sam vas prizeljkivao u kupu, nije potcjenjivanje al osveta je osveta :)
010 ISN'T JUST A CODE

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 28 okt 2009, 17:49

Znači, iz keca u dvojku ide utakmica. :D
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 okt 2009, 17:58

"neki_hajvan_sto_nezna_ko_je_velez" je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:

Sine moj...

Otidji na UEFA.com - i pogledaj rangove kroz godine i sve ce ti biti jasno ko je Velez a ko Zeljo.

Zeljeznicar nikad nije bio rangiran u prvih 100 a lista se prekida poslije 200. Zeljo je bio mozda jednom dvaput negdje odprilike 130 i neki - i to je to.

Eto pokazi mi ako grijesim - i daj mi link. Bola za vas se i ne cuje van bivse YU.

evo ja tebi par...

http://kassiesa.net/uefabackup/data/met ... k1975.html - Velez je ovdje 102 negdje ispred Zelje 140tak
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k1980.html - niko iz BiH se nije kvalifikovao '80te.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k1985.html - Zeljo je ovdje 7 polja ispred veleza - negdje 130 neki...
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k1990.html - Velez 51. , Zelje nema nikako
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k1995.html - nema nikoga
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k1992.html - Cak smo i 92. kad je gorio Mostar bili vise rangirani od Dinama i Hajduka ... a vi niste tu bili nikako...

Od tada Velez nema normalnih uslova za takmicenje, nema kluba, do prije par mjeseci nije imo ni svlacionica ni sobe za press ... nemoze se reci da su uslovi bili i ublizu fer za takmicenje

A da ste vece ikad bili - mozete mozda tvrdit u kratkom periodu od 85 i tuda... i to vrlo vrlo kratko i vrlo mala prednost (par mjesta gore dole)....

Izvinite djeco ali Velez je za vas Liverpool. Zaista jeste.

Procitajte malo pa pisite.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 28 okt 2009, 18:08

sto se mešanovic razigrao :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 okt 2009, 18:10

"neki_hajvan_sto_nezna_ko_je_velez" je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:

Sine moj...

Otidji na UEFA.com - i pogledaj rangove kroz godine i sve ce ti biti jasno ko je Velez a ko Zeljo.

Zeljeznicar nikad nije bio rangiran u prvih 100 a lista se prekida poslije 200. Zeljo je bio mozda jednom dvaput negdje odprilike 130 i neki - i to je to.

Eto pokazi mi ako grijesim - i daj mi link. Bola za vas se i ne cuje van bivse YU.

evo ja tebi par...

http://kassiesa.net/uefabackup/data/met ... k1975.html - Velez je ovdje 102 negdje ispred Zelje 140tak
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k1980.html - niko iz BiH se nije kvalifikovao '80te.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k1985.html - Zeljo je ovdje 7 polja ispred veleza - negdje 130 neki...
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k1990.html - Velez 51. , Zelje nema nikako
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k1995.html - nema nikoga
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k1992.html - Cak smo i 92. kad je gorio Mostar bili vise rangirani od Dinama i Hajduka ... a vi niste tu bili nikako...

Od tada Velez nema normalnih uslova za takmicenje, nema kluba, do prije par mjeseci nije imo ni svlacionica ni sobe za press ... nemoze se reci da su uslovi bili i ublizu fer za takmicenje

A da ste vece ikad bili - mozete mozda tvrdit u kratkom periodu od 85 i tuda... i to vrlo vrlo kratko i vrlo mala prednost (par mjesta gore dole)....

Izvinite djeco ali Velez je za vas Liverpool. Zaista jeste.

Procitajte malo pa pisite.
A mi smo za "velež" Barca ;)
U nemoj vise raspravjat i dolazit na temu , pises samo neke nebuloze..kompleski cine svoje! :!: :arrow:

LJOZEMAN
Kontakt:

Post Postao/la LJOZEMAN » 28 okt 2009, 18:13

e glupo je oko toga rasprav;jati ba..dosta.....i velez i ZELJO je velike ...,,,,,...ali ipak je ZELJO VECI KLUB...... :lol: ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Orvel, Stanceski i 41 gost.