ciza je napisao/la:po meni je samo pjanic bolji od njega,u kakvoj god daje forimi i u kini,ko da je medunjanin u nekoj jacoj ligi u raspalom gazientepu se bori sa opstanak,stevanovic u vojvodini ,zahorvic igra u ligi o kojoj podatke samo cia ima

jednostavno rteaba bit dio ekipe koja ce abd otic u brazl,pa onda nek se oprosti,njemu je 31 nije 40
OK je sve to što kažeš .. Ali Stevanović , Medunjanin i Zahirović uopšte ne igraju Misketove pozicije. Jedini s kojim se Miske može poredit su Ibričić i Pjanić (oni su najredovniji na toj poziciji) . Pjanić je bolji od Misketa , a Ibričić je davno trebao biti pušten iz repke. Sad da malo kažem nešto za Medunjanina, koliko god da je Gaziantep loš klub , Haris je barem redovan tamo... Miske nije odigrao utakmicu za Dinamo koliko dugo ? Zahirović mislim da i jeste za klupe jer protiv Grčke je bio dosta nesiguran . Stevanović je posebna priča . Koliko god je Vojvodina loš klub, Stevanović je bio zaista dobar u reprezentaciji. Od debija je postigao 1 gol i 2 asistencije . Nije bio na prve dvije utakmice kvalifikacija, a zaista je čudne stvari s njim radio Pape u naredne dvije utakmice. Protiv Grčke ga uvodi na lijevu stranu umjesto Salihovića . Pa gdje je tu logika ? To je isto ko da Dania Alvesa staviš na lijevog beka. Dok ga je u utakmici protiv Litvanije ubacio u period kad smo smirivali igru , odnosno jednostavno samo kontrolisali utakmicu i čuvali rezultat, tako da njegova brzina i prodornost nije bila od velike koristi.
Sada sam prešao na potpuno drugu temu , ali eto ja sam izjasnio svoje mišljenje o Misketovom stanju , ako se ne slažemo , bitno je da poštujemo tuđa mišljenja. I na kraju , opet napominjem, ja ne mislim da treba odmah Misketa otjerat iz repke , ali mislim da ne zaslužuje poziv ako ode igrati u Kinu . Ako ne ode tamo , može on imati poziv, ali teško je da će počinjati utakmice(ako budemo realni).