Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Yucca
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Yucca » 26 dec 2012, 00:01

Andrej je napisao/la:Yucca klub nema pare za veliko ime u januari

Druze moj to su smijesne price pa maltene smo dosli na to kao da smo Pescara pa nemamo da dovedemo napadaca ta prica kako nemamo para je smijesna :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 26 dec 2012, 00:29

Ma ima tu puno vise faktora od samog novca. Meni je drago sto barem ne daju pusta obecanje o nekim vrhunskim igracima da bi se na kraju navijaci razocarali vec otvoreno govore o mogucim pojacanjima a samim tim stvaraju mnogo manje negativne atmosfere nego sto bi stvorili da se desi vec pomenut scenario ;)
Alessandro Del Piero !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 dec 2012, 00:51

Juve ima bruku para,stvar je sto nezeli da ih prosipa kao sto se mnogi razasipaju..Juventus je imao i uvjek ce imati !!! ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 26 dec 2012, 00:54

http://sportsport.ba/ino_fudbal/wenger- ... dama/94875" onclick="window.open(this.href);return false;

???
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 26 dec 2012, 00:57

jedino ako dolazi na posudbu sa pravom otkupa na tri rate(minimalno). Marottin princip rada. Ovo je obicna guska. :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 dec 2012, 01:28

Ma vala, ako uprava i Conte misle da nam ne treba napadač, i da nemaju para za neku klasu to je po meni ok. Ljudi su dolaskom napravili revoluciju u klubu. Osvajaju se trofeji, napredujemo na svakom polju, vraćaju se dugovi, stadion završili ... šta više da tražim od toga? Pa realno, mi i ne trebamo očekivati LP-a ... nemamo još uvijek dovoljno široku klupu za takav podvig. Možda bi i mogli al' da kiksamo u prvenstvu opasno. Što nikad ne bih izabrao.

Zna se da je Scudetto uvijek prioritet.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 dec 2012, 01:54

Malo je klubova koji se rasipaju u januaru, ja nisam za neko veliko ime u januara, jer većina boljih napadača ne bi mogla igrati LP, koji će nam vrag. Ovu sezonu završiti sa ovim napadačima (eventualno neka posudba) i onda na ljeto odraditi pravi merkato, jer će i biti više para. Taman sa ovim Sissokom bi zaokružili i sredinu terena, sad u januaru odbranu i onda pare potrošiti na napad, ostaviti Vučinića i Gia, priključiti nekog od (Ciro,Gabiadini, Boakye) i srediti sa Llorenteom za dzaba + pokušati dovesti Cavania (što bi se i moglo odraditi ukoliko se izdešavaju stvari kao što sam i napisao ima li bi 30+ za njega uz nekog malca. Mislim da bi ovo bio strašan mercato, Marotta nadam se da čitaš ( :lol: )
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 26 dec 2012, 02:21

Padovan@ ljepe zelje samo od toga tesko da ce sta biti posebno Cavani i Llorente jer drugi vec rade da ih dovedu a mi sjedimo i cekamo da sami dodu nema Marrota kapacitet i znanje da dovede top igraca toj cinjenica jednostavno ne zna covjek ako nije na rate :evil:

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 02:35

juventus moze izdvojit pare za napadaca, al to znaci i anomalno trosenje para, klub jos uvijek nije steko promet od minimalnih 300 miliona da moze dovoditi skupe igrace, trenutni promet je oko 200 miliona, tako je reko predsjednik
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 dec 2012, 05:46

Yucca je napisao/la:Padovan@ ljepe zelje samo od toga tesko da ce sta biti posebno Cavani i Llorente jer drugi vec rade da ih dovedu a mi sjedimo i cekamo da sami dodu nema Marrota kapacitet i znanje da dovede top igraca toj cinjenica jednostavno ne zna covjek ako nije na rate :evil:
Nije da ne zna, nego jednostavna takva je politika kluba, i ja sam tako nekad razmišljao ali u zadnje vrijeme kako čitam izjave iz vrha kluba, jednostavno ljudi žele da sve postave na svoje mjesto, prvo idu da stabiliziraju klub, pa će poslije doći i taj famozni top player, ne govori džaba Conte svako malo da pogledamo odakle se krenula (dva 7 mjesta). Dalje Juventus bi morao dati platu tom igraču najmanje 7-8 miliona, a ako znamo da Vidal, Marchisio igraja za oko 3 mil, a sa povišicom će to biti oko 4 do 4.5 miliona, to je još jedan dokaz da trenutno takav igrač teško može doći, meni bi prvom bilo bezveze da ovi momci imaju platu 2-3 miliona manju od nekog "top playera" , zbog toga sam i pisao za Cavania i Llorentea, jer bi on pristali i na platu oko 4-5 miliona, ali ponovo "kažem" to je nekako za ljeta prihvatljivije (pogotovo za Cavania).

I ne bih ja rekao da oni sjede i ništa ne rade, ako si skoro čitao intervju Paraticia mogao si pročitati o sistemu skautinga, kako se to radi u Juventusu, nisu u pitanju samo mladi igrače, nego i ono najbolji. Mi ponekad previše tražimo, mora se malo spustiti na zemlju, nije napadač presudan za osvajanje LP, džaba i Falcao ako ostale pozicije zakažu, a treba se priznati da su ove godine napadači mnogo bolji za razliku od prošle godine, jeste bila kriza protiv Danaca, ali u toj utakmici i sreća je okrenula leđa.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 26 dec 2012, 08:56

Vidjecete vi sta je Marotta tek za 2-3 godine, kad u prvom timu budemo imali vrhunske igrace koje je on ove i prosle sezone doveo za male pare, a jos uvijek su mladi i treba samo iskustva da nakupe na posudbama. Ko hoce transfere od 25-30 miliona, nek navija za Chelsea...ili mozda da vratimo Secca?
SI AMO CONte!!!

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 26 dec 2012, 19:16

Secco :D

Marotta je lik. Realno mi osvajamo bar jos 2 titule u naredne tri sezone, polako napravit cemo mi od ove ekipe jedan super tim, koji ce sigurno biti u vrhu i uspjesno parirati ovim dosta bogatijim klubovima sa stranim vlasnicima.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 26 dec 2012, 19:23

Juve, bloccato Doria del Botafogo: i dettagli

C’è l’accordo per Doria. La Juve ha messo le mani su questo giovane difensore, considerato tra i migliori giovani brasiliani. E’ un classe ’94, gioca nel Botafogo, è compagno di squadra di Seedorf. La Juve l’ha bloccato, c’è l’accordo con il Botafogo a 4,2 milioni. La società intende mettere questa operazione nel prossimo bilancio, quindi per ora il giocatore è solo opzionato, in prestito con obbligo di riscatto. Poi, la Juve deciderà quando farlo arrivare, ma fino a giugno non vestirà la maglia bianconera. Ad oggi ci sono due soluzioni possibili: può arrivare a Torino direttamente a giugno, dopo il Sub 20, oppure può giocare fino a giugno in un altro club italiano. Intanto il giocatore è bloccato, ora la Juve deve solo decidere. Nessun riscontro, invece, sulle voci che arrivano dalla Russia riguardo a Nicolas Lombaerts, difensore dello Zenit.

gianlucadimarzio.com

Blizu je da zavrsimo oko sampDorie :mrgreen:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 19:30

ponudili smo i 4 miliona za llorentea, tako kazu ovi neki spanci

ovaj doria je onako igrac, ljevak je, treba takav igrac u ekipi, klasicni brazilac, dobar je s loptom u nogama sto bas conte trazi od svoji stopera

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 dec 2012, 19:36

ma Ljorente nije nikakav trosak tako da objesi macku o rep da se nema para, jer ako se nema para za Ljorentea , ili da se Drogbi da 4-5 miliona do kraja godine, onda da se pripremimo za scenarij Milana jer smo jadniji od njih , ako je stalo da se u jednom Juventusu "kuca vrti" na jednom milionu pa se moze nekom "Borijelu" dat 2-3 miliona, a Drogbi ne moze 4 je.i nas onda komotno, da i mi onda ocekujemo da se do godine prihvati ona ponuda od 60 mil za Markizija i Vidala.

dat 10 miliona za nekog klinca ( Doria), 5 miliona za Pelusa, dok nam je napad ovakav a skrtarit na Ljorenteu koji bi nas unaprijedio za klasu( Drogba da ne govorim) a njihov transfer se moze pokrit rjesavanjem Kvaljarele...sve to mirise na nedostatak ambicija a to je najveci neprijatelj svakog kluba, ili Konte nece igraca koji ne zna talijanski...

ako je zapelo u par miliona, ako smo tolika sirotinja koliko Marota zeli prikazati i ako cemo se zadovoljiti samo serijom A, predlazem Maroti odmah sad u januaru prodaju Vidala ili Markzija za 30-35 miliona, kupca cemo lako naci za bilo kojeg od njih, pa da se rijesi taj finansijski problem pa da ne kuka vise...dovoljno smo kvalitetni da osvojimo skudeto i bez nekog od njih a posto vecih ambicija nemamo daj makar da se zaradi ...

Milan ce nas pored svih ovih govana u kom je sustic i prestic za par godina iz razloga sto ne skrtare na milionu, sto se nece libit potpisat nekog Drogbu ako vide da im fali za iskorak dok cemo mi stagnirat zbog Marotinog mentaliteta Sampdorija.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 26 dec 2012, 19:38

Budimo realni ovaj momak ima 18 god.... ..... Bice kikseva u buducnosti al' ga treba uvijek podrzavati jer ce sigurno izrasti u jednog od najboljih stopera svijeta, jer samo odabrani stoperi, citaj Nastasic i Phil Jones su pokazali klasu njegovih god i donekle S. Savic, a evo on to pokazuje u Brazilu, i ako je istina ovo za 4,2mil, pa to je bagatela za takvog dragulja....
I uvijek za potpisivanje ovako mladog igraca prije nego li recimo za potpisivanje B.Alvesa, koji jest prekaljeni as, al' taj ce traziti veliku platu, a ovaj nece ni milion.... I ovaj moze napredovati i postati najbolji na svijetu..... Uz Chiellinia, Barzu i Bonya nasa ionako najbolja stoperska linija svijeta postaje jos jaca......
Ovo momka bez obzira sto imamo problema sa Chielom ja bi ga odmah poslao na posudbu recimo u Udine, da se pola godine navikne na ital. fudbal, a onda naljeto ga vratiti....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 26 dec 2012, 19:43

#ultra

jarane nisi u pravu i ne svidja mi se ovo sto si napisao, iz kluba su rekli da ce se pare ulozit i ulozit ce se, to je pitanje vremena

razlika izmedju milana i juventusa je sto milan vrsi obracune po kalendarskoj godini, tj do 31 decembra, a juventus do 31 juna, zato juventus nikad se ulaze previse u januaru jer su to troskovi za trenutsnu fiskalnu godinu

i mi gledamo potcjenjivacki prema ovoj ekipi, pretesku grupu smo prekucali u zadnje 3 utakmica, skudeto cemo osvojit 4 il 5 kola prije kraja i opet nezadovljni

jos jedan razlog sto se klub ne upusta u prevelika ulaganje je sto se stadion jos uvijek isplacuje, on je kosto oko 120 miliona

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 26 dec 2012, 20:20

Dijalog juventina i "ostalih hejtera"

hejter: eno Juve ...6 minuta dobio produzetka...
juventino: pa bilo je 12 zutih i 3 crvena i dva puta su ljude iznosili sa terena
hejter: ja al ....
hejter: a sto cim se Juve spomene dodje copor?
juventino: ja sam sam ovdje i vidim da sam dovoljan.
hejter: ja al vi sve nesto komplekse imate od drugih
juventino: ne znam ko je prvi spomenuo Juve na temi koja nije Juventusova

u nedostatku dalje patetike jer je presusio izvor postavi se neka glupa slika ili se doda sljedeci odgovor.
hejter: ma vi kupujete titule
:D
Proud to be Juventino!

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 26 dec 2012, 20:24

Jesi li ovo sam sastavio il ti je chopor pomagao :lol:

:shock:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 26 dec 2012, 20:27

Bitno je da si se ti pronasao. :D

p.s. kako prepoznat hejtera : stavi sliku debilnog izgleda ili optuzi te da si dio copora a rasprava oko fudbala mu obavezno zavrsi oko kupovine titula i namjestanja vezano za Juventus.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.