Ovo nije posve istina pošto BL i u CL zadnjih godina ima uvjerljivo bolje rezultate neg Serie A. Činjenice o tome imaš na topicu BL vs. SA, pa provjei.Raul_64 je napisao/la:Bolje ista nego nista..
Na tom drugorazrednom takmicenju izbi Njemacka , Italiji jedno mjesto za prvorazredno takmicenje..
da je bezveze nije
Lige petice
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Lige petice
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Jakako, kao što je poderao i Basela i Benficu.BigBigBang je napisao/la: ja smijem kucu uloziti da se vratimo prosle godine i da je bilbao-united mec bio u LP da bi ih United u oba meca poderao ko cigo napolitanku.

Kakva jedna polusezona??? Zadnje 2 sezone po UEFA-i Primera ima puno bolje rezultate, a 2 sezone prije toga su ujednačeni.BigBigBang je napisao/la:Pa kad jedna polusezona bude mjerilo jacine lige onda ces nekad i moci reci da je Primera najjaca. Haj mi nabroj te reprezentativce irske, skotske i welsa u Arsenalu? Haj sto lazes nas mi te mozemo skontati al sto ba lazes sebe?
Btw, primam okladu da će Valencia proći Parisa u LP. Vidim da se velikan Primere potcjenjuje u meču protiv francuskih precjenjenih, umjetno napumpanih igračića.
Zadnja izmjena: KSIVLE, dana/u 23 dec 2012, 10:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Kako da ne......KSIVLE je napisao/la:Ovo nije posve istina pošto BL i u CL zadnjih godina ima uvjerljivo bolje rezultate neg Serie A. Činjenice o tome imaš na topicu BL vs. SA, pa provjei.Raul_64 je napisao/la:Bolje ista nego nista..
Na tom drugorazrednom takmicenju izbi Njemacka , Italiji jedno mjesto za prvorazredno takmicenje..
da je bezveze nije
Naravno da je istina da je upravo zbog Sranj.a LE Italija izgubila predstavnika u LP....... Ko misli da je drugacije, nalazi se u dubokoj zabludi......
Dovoljno je da Italija ima osvajaca LP i to donosi vise bodova nego 2 polufinala i cetvrtfinale.... Ko o cemu Njemci o ebenim koeficijentima...... Iako dakako i pored osvajanja Italija ima i cetvrtfinala LP..... Dakle uzalud vam trud sviraci kad se zna zbog cega je Njemacka pretekla Seriu A...... Zbog sranj.a zvanog LE.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Imaš topic o tome pa čitaj. Taj mit je rutinski srušen i potkrepljen činjenicama. Budi mi pozdravljen.Hypnose je napisao/la:Kako da ne......KSIVLE je napisao/la:Ovo nije posve istina pošto BL i u CL zadnjih godina ima uvjerljivo bolje rezultate neg Serie A. Činjenice o tome imaš na topicu BL vs. SA, pa provjei.Raul_64 je napisao/la:Bolje ista nego nista..
da je bezveze nije
Naravno da je istina da je upravo zbog Sranj.a LE Italija izgubila predstavnika u LP....... Ko misli da je drugacije, nalazi se u dubokoj zabludi......
Dovoljno je da Italija ima osvajaca LP i to donosi vise bodova nego 2 polufinala i cetvrtfinale.... Ko o cemu Njemci o ebenim koeficijentima...... Iako dakako i pored osvajanja Italija ima i cetvrtfinala LP..... Dakle uzalud vam trud sviraci kad se zna zbog cega je Njemacka pretekla Seriu A...... Zbog sranj.a zvanog LE.....
Evo ti samo međusobni dvoboji u CL
MEĐUSOBNI DVOBOJI:
CHAMPIONS LEAGUE: Bundesliga - Serie A 12-4-7 43:32
Pljus, pljus.
Nista potrkrijepljeno nije..... Osim toga da osvajanje LP donosi vise bodova nego 2 polufinala i cetvrtfinale.....KSIVLE je napisao/la:Imaš topic o tome pa čitaj. Taj mit je rutinski srušen i potkrepljen činjenicama. Budi mi pozdravljen.Hypnose je napisao/la:Kako da ne......KSIVLE je napisao/la:
Ovo nije posve istina pošto BL i u CL zadnjih godina ima uvjerljivo bolje rezultate neg Serie A. Činjenice o tome imaš na topicu BL vs. SA, pa provjei.
I dakako kad se vodis tom logikom dodje se do toga da Italija nije trebala izgubiti mjesto u LP zbog rezultata u istoj, vec iskljucivo zbog LE.....
I hajd' ti meni reci u finalu LP igraju Bayern i Inter, i Inter pobjedjuje, to je bilo itekako dovoljno da Njemacka ne pretekne Italiju, kad bum pocetkom iduce sezone donosi se odluka da Italija ima 3 predstavnika u LP jos samo tu sezonu iako je Inter osvojio i donio prijeko potrebne bodove....
Pa ko koga tu pravi ludim

Ne racunaj ovo sad Bayernovo finale jer je bez njega Italija ranije izgubila predstavnika.... Kako je to moguce?

Uzalud vam trud sviraci.....
Zašto si u citatu izbjegao ovaj međusobni score u CL?
Sve je objašnjeno na topicu BL vs SA, pa je glupo da se ponavljamo. I tamo si skvičao o megaultrajakoj Serie A, a onda kad si našamaran činjenicama pobjegao podvijena repa.
Naravno da su Njemci prešli Talijane i zbog boljeg rezultata u EL, ali ne isključivo zbog toga kao što vi Talijani volite pametovati, nego i zbog rezultata u CL. Rečeno je već i kako su Njemci u EL znali igrati sa rezervama (dobar je primjer Domagoja Vide), kako se nemaju zašto sramiti ako shvaćaju poštenije/korektnije neko natjecanje od drugih...
Ugl, ovdje ljudi raspravljaju o tome jel jači Prem ili Primera, pa im nećemo dalje spamati raspravu. Ako misliš nastaviti o ovome, imamo topic BL vs SA.

Sve je objašnjeno na topicu BL vs SA, pa je glupo da se ponavljamo. I tamo si skvičao o megaultrajakoj Serie A, a onda kad si našamaran činjenicama pobjegao podvijena repa.
Naravno da su Njemci prešli Talijane i zbog boljeg rezultata u EL, ali ne isključivo zbog toga kao što vi Talijani volite pametovati, nego i zbog rezultata u CL. Rečeno je već i kako su Njemci u EL znali igrati sa rezervama (dobar je primjer Domagoja Vide), kako se nemaju zašto sramiti ako shvaćaju poštenije/korektnije neko natjecanje od drugih...
Ugl, ovdje ljudi raspravljaju o tome jel jači Prem ili Primera, pa im nećemo dalje spamati raspravu. Ako misliš nastaviti o ovome, imamo topic BL vs SA.
Mozda zato sto si ga kasnije dodao,,,KSIVLE je napisao/la:Zašto si u citatu izbjegao ovaj međusobni score u CL?![]()

Sto se tice ovoga mene nikad nije niko nasamarao cinjenicama ni na jednom topicu jer se prije nisam toliko ni raspravljao ni zamarao time, al' me zaboli kad vidim da neko nesto iskrivljuje i pise neupucen da neko sa strane i pomisli da je u pravu...... A ako nadjes ovo za mene svaka cast, al' neces nikad nista naci.... Mada i ja nikad nikog nisam nasamarao dokazima jer iskljucivo volim da zaebajem ostale i da ih furam a ne da nesto sokazujem na forumu....
pa tako si me sigurno pomijesao sa @Magicnim koji je najvise pisao o Serii A i koef.... Mada je sve sto je pisao bio i upravu....
Ti rezultate posmatraj isklucivo zadnjih 5 god, dakle od finala LP izmedju Intera i BAyerna jer se od tada gleda koef., znaci zadnjih 5 god .....
I tu se dolazi do toga da su ital. timovi osvojili 2 titule a njemack. zero tituli..... Pa kako je Njemcka pretekla Italiju.....
Ti dueli nisu sigurno u tih 5 god...... Dakle nemoj tamo iz 87. nesto borjati jer toliko Italijani nisu igrali sa njemackim timovima sigurno u zadnnjih 5 god. dakle 2006, 2007, 2008, 2009 i 2010..... Te rezultate posmatraj....
JA tamo dodjem msm na taj topic kad @anton pocne nesto sra.ti kao po obicaju....
Odo i ja sada imam nekog posla pa do sljedeceg vidjenja.....
..
-
- Kontakt:
Jos jedna laz, samo proslu sezonu je Primera imala bolji keoficijent a i to najvise zbog Evropa lige koja ih svih oviz sezona i drzi uz PL na ovom koeficijentu. Na kraju petogodisnjeg obracuna zna se ko je uvijek prvi do tada mozete nalaziti neke sezone dje se potrefi neki rezultat Spanaca ali konstanta je kod Engleza i to je odlika kvalitete. Ti najjaci spanski klubovi trebaju sudijsku pomoc da izbace Arsnala, dok Valenciju Chelsea otrese bez problema.KSIVLE je napisao/la:Jakako, kao što je poderao i Basela i Benficu.BigBigBang je napisao/la: ja smijem kucu uloziti da se vratimo prosle godine i da je bilbao-united mec bio u LP da bi ih United u oba meca poderao ko cigo napolitanku.Sad još samo čekam teoriju kako su ManU i Šity lani tankirali u CL, jer im je bila teret u borbi u Premu.
Kakva jedna polusezona??? Zadnje 2 sezone po UEFA-i Primera ima puno bolje rezultate, a 2 sezone prije toga su ujednačeni.BigBigBang je napisao/la:Pa kad jedna polusezona bude mjerilo jacine lige onda ces nekad i moci reci da je Primera najjaca. Haj mi nabroj te reprezentativce irske, skotske i welsa u Arsenalu? Haj sto lazes nas mi te mozemo skontati al sto ba lazes sebe?
Btw, primam okladu da će Valencia proći Parisa u LP. Vidim da se velikan Primere potcjenjuje u meču protiv francuskih precjenjenih, umjetno napumpanih igračića.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Najjaci mi je izgovor bio kako su City i United ispali iz LP zbog toga sto igraju EPL. Pa kao zbog tog strasnog ritma ispastaju u Evropi
. A pazi ti ,City koji ima 20 kvalitetnih igraca,uglavnom taj tim ni nema nekih jasnih 11 prvotimaca,igraju gotovo svi i svaku utakmicu Mancini vrsi neke rotacije . Tako da uvijek imaju 4-5 svjezih igraca koji mogu pruzti svoj maksmimum u svakoj utakmici . I to je nesto sto rade gotovo svi jaci klubovi,bilo da je rijec o LP ili LE.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
- Kontakt:
City je ispao jer kao tim nema iskustvo igranja Lige Prvaka, nemaju iskustvo igranja utakmica gdje nemas popravni kroz cijelu sezonu vec 6. tekmi pa ako kiksas par puta ispao si. Chelsea je ispao i izgubio sva finala ovih malih superkupova, svjetskih prvenstva jer je nakon osvajanja lige prvaka njihov genije predjednik odlucio da njegova ekipa igra najljepsi napadacki fudbal pa doveo mali milion nekih hobita za velike pare i tako se odreko onog stila koji im je toliko uspjeha donio zadnjih godina. Brzo je platio ceh, Lampard i Terry stari, najbolji igrac Drogba je otisao kao i Essien i zato sada ispastaju ali brzo ce to Benitez vratiti u normalu.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ne znam, ono što ja mogu da vidim je da je Essien iz Chelsea posudjen Real Madridu, a Curtouis A. Madridu.
Nema ni malaga apsolutno nikakvo iskustvo , pocev od vecine igraca pa do samog renomea kluba pa opet izdominiraju grupu.Kvakva glupa vadiona.BigBigBang je napisao/la:City je ispao jer kao tim nema iskustvo igranja Lige Prvaka, nemaju iskustvo igranja utakmica gdje nemas popravni kroz cijelu sezonu vec 6. tekmi pa ako kiksas par puta ispao si. Chelsea je ispao i izgubio sva finala ovih malih superkupova, svjetskih prvenstva jer je nakon osvajanja lige prvaka njihov genije predjednik odlucio da njegova ekipa igra najljepsi napadacki fudbal pa doveo mali milion nekih hobita za velike pare i tako se odreko onog stila koji im je toliko uspjeha donio zadnjih godina. Brzo je platio ceh, Lampard i Terry stari, najbolji igrac Drogba je otisao kao i Essien i zato sada ispastaju ali brzo ce to Benitez vratiti u normalu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Malagu vodi Pellegrini, a City Mancini.
Kao tim, Malaga je dosta uigarnija od Citya.
Vjerujem da bi ih nadigrali u svim segmentima kad bi se sastali.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
- Kontakt:
Malaga je dobila presmijesnu grupu, sa tupavim Anderlehtom kojeg je smijesni Partizan znao izbaciti iz kvalifikacija, Milanom ciji se navijaci ne sjecaju losijeg Milana unazad 25 godina i Zenita gdje domaci igraic ne mogu ocima gledati novopridosle zvijezde. I ovu odron grupu ces da poredis sa grupama smrti u kojima je City upadao zadnje dvije sezone.Johny je napisao/la:Nema ni malaga apsolutno nikakvo iskustvo , pocev od vecine igraca pa do samog renomea kluba pa opet izdominiraju grupu.Kvakva glupa vadiona.BigBigBang je napisao/la:City je ispao jer kao tim nema iskustvo igranja Lige Prvaka, nemaju iskustvo igranja utakmica gdje nemas popravni kroz cijelu sezonu vec 6. tekmi pa ako kiksas par puta ispao si. Chelsea je ispao i izgubio sva finala ovih malih superkupova, svjetskih prvenstva jer je nakon osvajanja lige prvaka njihov genije predjednik odlucio da njegova ekipa igra najljepsi napadacki fudbal pa doveo mali milion nekih hobita za velike pare i tako se odreko onog stila koji im je toliko uspjeha donio zadnjih godina. Brzo je platio ceh, Lampard i Terry stari, najbolji igrac Drogba je otisao kao i Essien i zato sada ispastaju ali brzo ce to Benitez vratiti u normalu.
Mancini uopste ne vodi City. On samo svakog 1og u mesecu odlazi po platu na blagajnu.M4kaveli je napisao/la:Malagu vodi Pellegrini, a City Mancini.

Pa City je prvak Engleske...BigBigBang je napisao/la:Malaga je dobila presmijesnu grupu, sa tupavim Anderlehtom kojeg je smijesni Partizan znao izbaciti iz kvalifikacija, Milanom ciji se navijaci ne sjecaju losijeg Milana unazad 25 godina i Zenita gdje domaci igraic ne mogu ocima gledati novopridosle zvijezde. I ovu odron grupu ces da poredis sa grupama smrti u kojima je City upadao zadnje dvije sezone.Johny je napisao/la:Nema ni malaga apsolutno nikakvo iskustvo , pocev od vecine igraca pa do samog renomea kluba pa opet izdominiraju grupu.Kvakva glupa vadiona.BigBigBang je napisao/la:City je ispao jer kao tim nema iskustvo igranja Lige Prvaka, nemaju iskustvo igranja utakmica gdje nemas popravni kroz cijelu sezonu vec 6. tekmi pa ako kiksas par puta ispao si. Chelsea je ispao i izgubio sva finala ovih malih superkupova, svjetskih prvenstva jer je nakon osvajanja lige prvaka njihov genije predjednik odlucio da njegova ekipa igra najljepsi napadacki fudbal pa doveo mali milion nekih hobita za velike pare i tako se odreko onog stila koji im je toliko uspjeha donio zadnjih godina. Brzo je platio ceh, Lampard i Terry stari, najbolji igrac Drogba je otisao kao i Essien i zato sada ispastaju ali brzo ce to Benitez vratiti u normalu.
O cemu pricas.Hoces me ubjediti da je grupa sa Ajaxom bila preteska za izboriti Evropa Ligu ?
Real nije losiji bio od 2007-me dok je Dortmund jedina ekipa koja je igra atomski fudbal u onoj grupi.City je za 6 utakmica upisao 3 boda bez i jedne pobjede.
Malaga je izdominirala grupu , mislim da su u prva 3 kola imali gol razliku 9:0 i vec tada osigurali prolaz.Milan je veliko ime i kao takav uvjek tezak protivnik posebno za debitanta, dok je Zenit ekipa koja je potrosila 100 miliona u posljednjem prelaznom roku...
Ne kazem da je City imao lagan posao , ali me ne mozes ubjediti da nisu morali bolje od 3 boda u grupi.Da im je Ajax odnio 4 boda u 2 utakmice te da su ih Real i Dortmund rasuli u dvomecu sto se tice same igre.I ta 3 boda su vise manje odnjeli sretno posebno mislim na izdanja protiv Reala i Dortmunda na Etihadu.Igra ravna 0.
Teska grupa nije izgovor jer su oni ekipa koja je prvak Engleske i ljudi su ulozili prakticno 500 miliona u zadnjih nekoliko godina...
Johnny b, how much there is to see
-
- Kontakt:
Sta ce im Evropa liga, da su malo zapeli mogli su proci u to smijensno takmicenje, Dortmund je izveo neki sklj sastav sa 2 prvotimca i tako im se ponudio. City je uradio sto i svako na njihovom mjestu, ispao iz Evrope skroz, jer kome treba igranje cetvrtkom u onom smijesnom takmicenju dje zaradis par stotina hiljada za prolazak u knock out fazu a u ligi se boris za titulu? Malagina je grupa bila smijesna, oni su po meni opravdali ulogu favorita, realno Zenit je kanta pun nekakvih rusa i dva pojacanja koja ostatak ekipa ocima ne moze da gleda, pravi je podvig za njih i zavrsiti ispred Anderlehta a kakva su ekipa najbolje su pokazali protiv najgoreg Milana unazad par decenija od kojeg su izgubili na svom terenu.
Ja ti kazem, City jos nije uigran do kraja, mogu kiksati ali se u ligi to ne osjeti jer ima 38 utakmica mozes se brzo popraviti dok u LP prakticno dva kiksa te izbacuju. A teska grupa je olakotna okolnost, nisu imali srece Malaga je imala losiji koeficijent od Citya i bila u zadnjem sesiru i dobila onakvu grupu a City je bio u drugom sesiru i dobio grupu smrti.
Ja ti kazem, City jos nije uigran do kraja, mogu kiksati ali se u ligi to ne osjeti jer ima 38 utakmica mozes se brzo popraviti dok u LP prakticno dva kiksa te izbacuju. A teska grupa je olakotna okolnost, nisu imali srece Malaga je imala losiji koeficijent od Citya i bila u zadnjem sesiru i dobila onakvu grupu a City je bio u drugom sesiru i dobio grupu smrti.
Imao je Arsenal jos smijesniju grupu pa je na jedvite jade prosao .
Malaga je imala izuzetno tesku grupu sa ekipama koje godinama igraju u Evropi .To sto je Malaga zavrsila kao prva na tabeli samo govori o jacini tog kluba . Samo da im se vlasnik hoce malo uozbiljiti ,ne treba ni trositi previse para,samo neka pusti Pelegrina da sklapa ekipu i Malaga ce biti jak klub i u narednim godinama . Iskreno,prvi sam ja mislio da nece proci ni kvalifikacije za LP,ali ocigledno da je to jedan jak kolektiv bez nekih velikih imena u sastavu..No tako su uigrani da je to strasno . Mozda igraju i najljepsi fudbal u Spaniji . Imaju iskusnu odbranu, dobre igrace na sredini terena i napadace koji imaju dovoljno iskustva da naprave razliku u nekim utakmicama . Uspjesno guraju na tri fronta. Sto dovoljno govori o njima . Jos kada im se ubrzo vrati Baptista ,pih , nema zime za njih .
Mislim da su oni ,kao klub, legitimni nasljednici da postanu ono sto je nekada bio Super Depor
Paja standardno pokusava omalovazavati svaki uspjeh spanskih klubova ,dok s druge strane ,na sve moguce nacine trazi opravdanja za to sto City nije uspio domaci se ni Evropske lige . Tu ne postoji alibi za neuspjehe . Nisu dorasli ni jednom od dva Evropska takmicenja i to je to .
Ne mozes slucajno ispasti dvije sezone zaredom u grupnoj fazi LP,zatim prosle sezone od Sportinga u LE .
Jel to do Mancinija ne znam ,vjerovatno jeste,ali traziti izgovore za klub koji je u proteklih nekoliko godina potrosio preko 500 miliona eura je smijesno . Cuj da su malo zapeli osvojili bi to takmicenje
pa gledali smo prosle sezone kako su itekako bili zapeli protiv Dynama ,zatim prosle sezone protiv Sportinga . Ovi koji kazu da City nije htio da prodje ocigledno nisu gledali utakmicu.
Grizlu su,igrali sa najboljima 3 napadaca na kraju,pa cak i salju golmana koji zamalo da donese pobjedu u zadnjim minutima.Jos je tada Sporting prosao uz dosta srece i odlicnom glumom, odnosno izlezavanjem ,to je bila prava destrukcija igre i fudbalski kriminal. Međutim, ne smije im se nista zamjeriti jer su igrali protiv sampiona engleske . Poslije neko laprda gluposti da ne zele da prodju, smijesno . Takvom klubu su itekako potrebni trofeji ,pa makar se radilo i o onom Carling kurtzu . Ove sezone Liverpool i Tottanham u grupnoj fazi su izvodili jace sastave od Levantea i Atletica na kraju krajeva . Toliko o tome sto engleze ne zanima Evropska liga.

Mislim da su oni ,kao klub, legitimni nasljednici da postanu ono sto je nekada bio Super Depor

Paja standardno pokusava omalovazavati svaki uspjeh spanskih klubova ,dok s druge strane ,na sve moguce nacine trazi opravdanja za to sto City nije uspio domaci se ni Evropske lige . Tu ne postoji alibi za neuspjehe . Nisu dorasli ni jednom od dva Evropska takmicenja i to je to .
Ne mozes slucajno ispasti dvije sezone zaredom u grupnoj fazi LP,zatim prosle sezone od Sportinga u LE .
Jel to do Mancinija ne znam ,vjerovatno jeste,ali traziti izgovore za klub koji je u proteklih nekoliko godina potrosio preko 500 miliona eura je smijesno . Cuj da su malo zapeli osvojili bi to takmicenje

Grizlu su,igrali sa najboljima 3 napadaca na kraju,pa cak i salju golmana koji zamalo da donese pobjedu u zadnjim minutima.Jos je tada Sporting prosao uz dosta srece i odlicnom glumom, odnosno izlezavanjem ,to je bila prava destrukcija igre i fudbalski kriminal. Međutim, ne smije im se nista zamjeriti jer su igrali protiv sampiona engleske . Poslije neko laprda gluposti da ne zele da prodju, smijesno . Takvom klubu su itekako potrebni trofeji ,pa makar se radilo i o onom Carling kurtzu . Ove sezone Liverpool i Tottanham u grupnoj fazi su izvodili jace sastave od Levantea i Atletica na kraju krajeva . Toliko o tome sto engleze ne zanima Evropska liga.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
-
- Kontakt:
Joj ne mojte mi na rende kora cuj oni pricaju o Malaginoj grupi, to je najlosija grupa od svih, vec sam sve objasnio Milan odron da ne moze biti veci, Anderleht presmijesan, Zenit vec sve receno o njima. Pa pored ove grupe i Arsenalova slaba grupa djeluje jako. A najjace od svega je to da je Arsenal jedva prosao grupu haha pa kolo prije kraja su obezbjedili nastup sta znaci kod tebe pojam jedva? Ma dje je ba City kao i United i protiv koga zapeo u EL, toliko su zapeli da ove godine nisu htjeli ni posteno napasti B tim Dortmunda kako bi obezbjedili to takmicenje. City bi izveo sklj sastav da ne bi uslijedio linc Uefe koja prijeti kaznama, tebi su mjerilo to sto su ispali od smijesnog Dinama i Sportinga preslabih ekipa za koje je City druga planeta sto se tice kvalitete.
Ja sam realno objasnio razlog Citijevog neuspjeha u Evropi, ovo im je tek treca sezona u LP to sto vi kao i mediji namecete nerealni pritisak zbog potrosenih miliona je rezultat vaseg neznanja. Kiksali su u LP zbog neiskustva a nisu imali promil srece dvije sezone zaredom grupa smrti, ove sezone iz drugog sesira su dobili najteze moguce protivnike dok su Malaga i PSG takodjer lovatorske ekipe iz treceg i cetvrtog sesira dobile lagane grupe. Razlika izmedju Citya i Malaga je sto ce City i slijedece godine doci u LP jos jaci, vjerovatno opet kao prvak Engleske dok ce Malaga propasti sa milion problema koje ima, imaju suspenziju, nemaju love, glavni igraci ce da odlaze to je najbolji pokazatelj dvije lige, jedni konstanta dok drugi jednogodisnja senzacija.
Ja sam realno objasnio razlog Citijevog neuspjeha u Evropi, ovo im je tek treca sezona u LP to sto vi kao i mediji namecete nerealni pritisak zbog potrosenih miliona je rezultat vaseg neznanja. Kiksali su u LP zbog neiskustva a nisu imali promil srece dvije sezone zaredom grupa smrti, ove sezone iz drugog sesira su dobili najteze moguce protivnike dok su Malaga i PSG takodjer lovatorske ekipe iz treceg i cetvrtog sesira dobile lagane grupe. Razlika izmedju Citya i Malaga je sto ce City i slijedece godine doci u LP jos jaci, vjerovatno opet kao prvak Engleske dok ce Malaga propasti sa milion problema koje ima, imaju suspenziju, nemaju love, glavni igraci ce da odlaze to je najbolji pokazatelj dvije lige, jedni konstanta dok drugi jednogodisnja senzacija.
Milan odron, a nalupali lani Arsenala po ušima sa 4 komada.
City (prvak engleske) kao nema iskustva, iako vec dvije godine ispadaju iz grupne faze LP sa timom igraca koje su platili preko 500 miliona
....a Malaga koja igra tek prvi put u LP i koja završi prva u grupi ispred Milana koji decenijama igra u LP - kao ima iskustva
Kad Paja vadi nekog i pocne da racionalizira, uvijek ispadne cirkus

City (prvak engleske) kao nema iskustva, iako vec dvije godine ispadaju iz grupne faze LP sa timom igraca koje su platili preko 500 miliona

Kad Paja vadi nekog i pocne da racionalizira, uvijek ispadne cirkus

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.