http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 0%B2%D0%BE" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Lijepo si to sve napisao i bas si olaksao svima da se otprilike vidi kakav je igracki kadar sa kojim raspolazemo u slucaju da ova dvojica jos odu iz Zelje.Imamo tu par igraca koji su polivalentni i koji mogu igrati na par pozicija u ekipi,mada meni to izgleda kao krpljenje,jer ti igraci ne igraju isto kvalitetno na razlicitim pozicijama.Prema ovom tvom sto je napisano,mene brine par pozicija i volio bih da se tu na neki nacin pojacamo.KB-TM87 je napisao/la:Malo sam razmišljao o postavi pa evo da iznesem koju....
GK- Imamo tu Antolovića i nema problema sa njim, o tome ćemo na kraju sezone
DR- Stanić koji je dobro igrao zadnjih par utakmica, ali ne treba zaboraviti Čolu
DL- Kvesa neprikosnoven, ne znam koju poziciju igra onaj Emrah, je li DL![]()
DC- Kerla će se valjda oporaviti, a pored njega neka se rotiraju Veca i Bogi, u zavisnosti od forme
DMC- Zolotić
A/MC- Bekrić, tu treba dodati Hasanovića od kojeg očekujem dosta, mislim da će ga Šef dovesti u red, a i Tomića naravno, ima on potencijala![]()
MR - Opet Stana, Selimović, Smajkevaljda će mu konačno krenuti...
ML- pojma nemam ko bi ovdje mogao a da mu je prirodna pozicija... očekujem pojačanje
ST- Pehilj, Ramić, Hodžić, Selimović... Ja bi dao šansu Hodžiću, ali je još mlad, tako da tu očekujem pojačanje
p.s. računao sam odlazak Svrake i Adilovića, ako ne odu, tim bolje za nas
Radmilo Mihajlović.KB-TM87 je napisao/la:stariji vjerovatno znaju, ali evo ja sam tek od danas za ovo saznao![]()
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... 0%B2%D0%BE" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta stariji znaju?? Za ove ublehe?? Ma daajjjj ovo treba dati doznanja i UPRAVI ZBOG BLACENJA IMNEA I KORISTENJE GRBA a takodz i wikipediji koja je bas i poznata po tome sto mozes napisati sta ti je cejf i skoro niko ne provjerava napisano. U skoli slucajno da stavis wikipediju kao izvor kec do Marsa!KB-TM87 je napisao/la:stariji vjerovatno znaju, ali evo ja sam tek od danas za ovo saznao![]()
Jedna od najljepsih pjesama sto sam cuo ovo se moze lako obraditi.MarkoDa je napisao/la:
NEMA VEZE SA ZELJOM ALI NAJLJEPSA MELODIJA KOJU SAM IKAD CUO...Mozemo li mi sta od ovog iskoristit!?
članak je živa istina, odigrali su i jedan "derbi" željo - sarajevo nekad u toku rata.zeljocity je napisao/la:Sta stariji znaju?? Za ove ublehe?? Ma daajjjj ovo treba dati doznanja i UPRAVI ZBOG BLACENJA IMNEA I KORISTENJE GRBA a takodz i wikipediji koja je bas i poznata po tome sto mozes napisati sta ti je cejf i skoro niko ne provjerava napisano. U skoli slucajno da stavis wikipediju kao izvor kec do Marsa!KB-TM87 je napisao/la:stariji vjerovatno znaju, ali evo ja sam tek od danas za ovo saznao![]()
Čak mislim da su ''pitari'' i ''manijaci'' iz Istočnog sarajeva tada zajedno stajali na tribini.....u glavnom i ''Željo'' i ''Sarajevo'' iz PC-a su se nedugo poslije kraja rata raspali i ugasili.ChWilla je napisao/la:članak je živa istina, odigrali su i jedan "derbi" željo - sarajevo nekad u toku rata.zeljocity je napisao/la:Sta stariji znaju?? Za ove ublehe?? Ma daajjjj ovo treba dati doznanja i UPRAVI ZBOG BLACENJA IMNEA I KORISTENJE GRBA a takodz i wikipediji koja je bas i poznata po tome sto mozes napisati sta ti je cejf i skoro niko ne provjerava napisano. U skoli slucajno da stavis wikipediju kao izvor kec do Marsa!KB-TM87 je napisao/la:stariji vjerovatno znaju, ali evo ja sam tek od danas za ovo saznao![]()
wikipediini veći članci na engleskom su zaključani za editovanje, provjeravaju se i ažuriraju svakodnevno, a u dnu stranice zna biti i par stotina referenci na prave naučne radove i članke. tako da nisi baš u pravu, generalno.
A mozda da ti proveris pa da onda pises na forumu ?zeljocity je napisao/la:Sta stariji znaju?? Za ove ublehe?? Ma daajjjj ovo treba dati doznanja i UPRAVI ZBOG BLACENJA IMNEA I KORISTENJE GRBA a takodz i wikipediji koja je bas i poznata po tome sto mozes napisati sta ti je cejf i skoro niko ne provjerava napisano. U skoli slucajno da stavis wikipediju kao izvor kec do Marsa!KB-TM87 je napisao/la:stariji vjerovatno znaju, ali evo ja sam tek od danas za ovo saznao![]()
Kako su mogli igrati na Grbavici kad je to bila prva linija??Devil je napisao/la:A mozda da ti proveris pa da onda pises na forumu ?zeljocity je napisao/la:Sta stariji znaju?? Za ove ublehe?? Ma daajjjj ovo treba dati doznanja i UPRAVI ZBOG BLACENJA IMNEA I KORISTENJE GRBA a takodz i wikipediji koja je bas i poznata po tome sto mozes napisati sta ti je cejf i skoro niko ne provjerava napisano. U skoli slucajno da stavis wikipediju kao izvor kec do Marsa!KB-TM87 je napisao/la:stariji vjerovatno znaju, ali evo ja sam tek od danas za ovo saznao![]()
Klub je postojao,igrao na Grbavicu i bilo je kvalitetnih fudbalera u to doba u njemu.Bjelica bivsi fudbaler Slavije,Mile Markovic bivsi fudbaler pravog Zeljeznicara,Dragan Macan,Goran Gvozdic tada bio odlican golman,Vladimir Drinjak takodje vrlo dobar fudbaler bio...
Cuo sam i za varijantu Sarajevo Srpsko Sarajevo ali nikakvih dokumenata za razliku od Zeljeznicara nema tako da ne znam koliko je to ustvari trajalo i kakvo je bilo.
Nikad četnici nisu igrali niti će igrati na našoj Grbavici. To je bio još jedan pokušaj prekrajanja istorije od strane agresora. Osnovali su šumski klub i kao sve šumsko što je bilo. Klub se je i zvao srpski željezničar. Šta sve gamad nisu pokušala. Kakav su samo oni urbicid bili zamislili.Devil je napisao/la:A mozda da ti proveris pa da onda pises na forumu ?zeljocity je napisao/la:Sta stariji znaju?? Za ove ublehe?? Ma daajjjj ovo treba dati doznanja i UPRAVI ZBOG BLACENJA IMNEA I KORISTENJE GRBA a takodz i wikipediji koja je bas i poznata po tome sto mozes napisati sta ti je cejf i skoro niko ne provjerava napisano. U skoli slucajno da stavis wikipediju kao izvor kec do Marsa!KB-TM87 je napisao/la:stariji vjerovatno znaju, ali evo ja sam tek od danas za ovo saznao![]()
Klub je postojao,igrao na Grbavicu i bilo je kvalitetnih fudbalera u to doba u njemu.Bjelica bivsi fudbaler Slavije,Mile Markovic bivsi fudbaler pravog Zeljeznicara,Dragan Macan,Goran Gvozdic tada bio odlican golman,Vladimir Drinjak takodje vrlo dobar fudbaler bio...
Cuo sam i za varijantu Sarajevo Srpsko Sarajevo ali nikakvih dokumenata za razliku od Zeljeznicara nema tako da ne znam koliko je to ustvari trajalo i kakvo je bilo.
Prva utakmica im je na domacem terenu ovako u prolece 1996.godine,jer je to prva sezona koju su igrali ligu.Od 1993-1995 su igrali samo prijateljske utakmice.Ako se ne varam prva posleratna utakmica na Grbavici je Zeljo-Sarajevo 1996.tako da je vrlo moguce da su i oni tada nekada tu zaigrali.Mada vrlo malo podataka o tome ima,i usmeno pricanje je jedino sto je ostalo od tog perioda.Rios je napisao/la:Kako su mogli igrati na Grbavici kad je to bila prva linija??Devil je napisao/la:A mozda da ti proveris pa da onda pises na forumu ?zeljocity je napisao/la: Sta stariji znaju?? Za ove ublehe?? Ma daajjjj ovo treba dati doznanja i UPRAVI ZBOG BLACENJA IMNEA I KORISTENJE GRBA a takodz i wikipediji koja je bas i poznata po tome sto mozes napisati sta ti je cejf i skoro niko ne provjerava napisano. U skoli slucajno da stavis wikipediju kao izvor kec do Marsa!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Maestro^^, svrakino1921, Vanja8 i 47 gostiju.