Zvjezdan Misimović
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Ako je stvarno dogovorio prelazak u kinu onda se je sebi posrao na karijeru. Misimovic je jako dobar igrac no nerijetko zbog nekih svojih musica zezne svoj status u klubu. Ukoliko mu Pape posalje poziv to ce biti definitivno nefer prema Muslimovicu koji je, trenutno, uz Dzeku i Ibisevica jedini kvalitetan napadac kojega imamo na raspolaganju.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Nema se tu šta ni dodati ni oduzeti.... Ako ode u Kinu onda je završio sa repkom, ni ovako nema mjesta u prvih 11, a ako ode tamo onda je sve jasno....
Što se tiče repke, mislim da će to ojačati našu ekipu.. Pjanić će konačno zaigrati na svojoj prirodnoj poziciji i to ce biti ogromna prednost za Dzeku i Ibisevica u špicu a da ne pričam sto ce to stvoriti i situaciju gdje ćemo imati i desno krilo u vidu Stevanovica, bilo je smiješno vidjeti našu momčad koja igra bez desnog krila i guzvanje igrača na lijevoj strani i sredini..
Misketu hvala za sve ali to je najbolje za našu reprezentaciju....
Što se tiče repke, mislim da će to ojačati našu ekipu.. Pjanić će konačno zaigrati na svojoj prirodnoj poziciji i to ce biti ogromna prednost za Dzeku i Ibisevica u špicu a da ne pričam sto ce to stvoriti i situaciju gdje ćemo imati i desno krilo u vidu Stevanovica, bilo je smiješno vidjeti našu momčad koja igra bez desnog krila i guzvanje igrača na lijevoj strani i sredini..
Misketu hvala za sve ali to je najbolje za našu reprezentaciju....
Naci termin na ljeto i probat organizovat kakvu prijateljsku sa Svabama i nek se Miske oprosti sa stilom
ipak on ima toliko utakmica i golova pa je i zasluzio tako nesto . NE mozemo ga stavljati u isti kos sa Vladavicem i slicnima
ipak on ima toliko utakmica i golova pa je i zasluzio tako nesto . NE mozemo ga stavljati u isti kos sa Vladavicem i slicnima
Thomas Müller - Fußballgott
Dajte ba,Miske je vazan igrac za reprezentaciju i uvijek igra sa srcem i jedan je od najboljih na terenu.Taman da igra u Drini Zvornik treba ga zvati dok moze dati sve od sebe na terenu.
1946
I ako smatram da je Misimovic nas najbolji igrac poslije rata i meni licno najdrazi igrac reprezentacije, nazalost mislim da je njegovo vrijeme proslo.
Jednostavno moderni fudbal vise ne moze trpjeti klasicne playmakere i takvi igraci nemaju sanse da konstantno igraju u prvih 11, ukoliko nisu u stanju da se prilagode promjenama.
PS: Slazem se sa @don_burzinim komentarom...
Jednostavno moderni fudbal vise ne moze trpjeti klasicne playmakere i takvi igraci nemaju sanse da konstantno igraju u prvih 11, ukoliko nisu u stanju da se prilagode promjenama.
PS: Slazem se sa @don_burzinim komentarom...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja sve čekam da će neko reći da je ovo šega, šala. Ako se ostvari to, super. A ako Miske ipak ide u daleku Kinu, ne znam.. Misimović mi je najdraži igrač reprezentacije, i bilo bi mi žao da se ovako završi. Ali...
Apel ss.ba da kontaktiraju Misketa i audio verziju zakače na stranicu.
Apel ss.ba da kontaktiraju Misketa i audio verziju zakače na stranicu.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Odma sam govorio da on ne moze dobit klub iz Bundeslige. Nadam se da ce ostat u Evropi, ali svakako da nije za prvih 11 vise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Misimovic nista nije pokazao ni u reprezentaciji zadnje utakmice kvalifikacija,Pjanic je preuzeo protiv Latvije stvari u svoje ruke i onda smo ih pobijedili..Moje misljenje je da umjesto misimovića treba ući Medunjanin jer je standardan u Turskoj ligi i sigurno nam moze pomoci da drzimo duze loptu u svom posjedu,mislim da Stevanovic jos nije dovoljno afirmisan kao igrac da bi mogao igrati u prvom sastavu protiv renomiranih protivnika kakav je Grcka..Zbog Papetovih nepromisljenih izjava ne bi ga trebao ni pozvati vise,ako ode u KInu jer nije igrao vise od 2mj,a i tu je Muslimovic..
Misketov odlazak u Kinu bio bi pravi pogodak. Popularni Guza nije više fizički spreman da podnese ono što našu repku čeka u narednom periodu. Dobro @don_burza reče, treba nekoga od jačih repki naći za prijateljsku i da se čovjek oprosti sa stilom, naravno ako mu smeta to što će većinu vremena provoditi na klupi. Ako ne, onda ga neka.
Sve u svemu uvijek sam zahvalan ovmoe čovjeku za sve što je pružio našoj reprezentaciji.
Sve u svemu uvijek sam zahvalan ovmoe čovjeku za sve što je pružio našoj reprezentaciji.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I Drogba igra u Kini pa je opet jedan od 2 najbolja igrača svoje reprezentacije.
Ne znam, ja sam uvijek mišljenja da je bolje igrati za bilo koji klub negoli biti na tribinama Dinama.
Naravno, nije ni meni lijepo čitati ovo o Misketu - odlazak u Kinu, prelazak u mnogo slabiju ligu, al' barem će igrati i ako ništa, moći će se viđati sa Muslimovićem.
Interesantno je kako jedna odluka može syebati život. Upravo to se desilo Misketu. Koliko ga je samo syebao odlazak u Tursku, da je poslije bilo pod moranjem uzeti ponuđeno i ne birati ponude. Jbg, tako to ide. Eto, upravo to mu se i sad dešava. Vodio se fudbalskom logikom. Ništa strašno, ništa pogrešno, samo što je na kraju (barem na fudbalskom planu) naša reprezentacija izvukla deblji kraj. Ustvari još nije, al' sve su prilike da će to biti.

Ne znam, ja sam uvijek mišljenja da je bolje igrati za bilo koji klub negoli biti na tribinama Dinama.

Interesantno je kako jedna odluka može syebati život. Upravo to se desilo Misketu. Koliko ga je samo syebao odlazak u Tursku, da je poslije bilo pod moranjem uzeti ponuđeno i ne birati ponude. Jbg, tako to ide. Eto, upravo to mu se i sad dešava. Vodio se fudbalskom logikom. Ništa strašno, ništa pogrešno, samo što je na kraju (barem na fudbalskom planu) naša reprezentacija izvukla deblji kraj. Ustvari još nije, al' sve su prilike da će to biti.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Miske vec odavno svojom formom i statusom u klubovima nije zasluzio mjesto u prvih 11,covjek vec dobre 2-3 godine gotovo da i ne igra u svojim klubovima..Hvala mu za ono sto je uradio u ranijim kvalama,iako meni nikad nije bio pretjerano drag zbog cinjenice da je svako malo pravio neke probleme kad god mu nije bilo po volji nesto..
Sve u svemu,ova repka sad vise ne ovisi o njemu,tu je Mire koji igra u boljoj formi,jacoj ligi,klubu,mladji,brzi,pokretljiviji i mogo nabrajati do sutra sve njegove prednosti u odnosu na Misketa..Svakako da Miske uvijek ima mjesta da bude na spisku,pa cak ako ode i u Kinu,ali pitanje je da li bi on zelio sjediti na klupi a i onda ne bi bilo fer prema Muslimovicu..
Sve u svemu,ova repka sad vise ne ovisi o njemu,tu je Mire koji igra u boljoj formi,jacoj ligi,klubu,mladji,brzi,pokretljiviji i mogo nabrajati do sutra sve njegove prednosti u odnosu na Misketa..Svakako da Miske uvijek ima mjesta da bude na spisku,pa cak ako ode i u Kinu,ali pitanje je da li bi on zelio sjediti na klupi a i onda ne bi bilo fer prema Muslimovicu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Što se tiče ubacivanja Zlaje u ovu priču: ako Misimović i on ostvare odličnu suradnju, što ne bi bilo iznenađenje, ne bi onda bilo ni loše isti taj par pozvati opet u ekipu. Normalno da Pape neće zvati jednog a drugog eto kao neće jer igra u Kini.
A, kako @Monolog reče bolje je i igrati u Kini, nego sjediti po ruskim kvalitetnim klupama. Nije smak svijeta bio prije 4 dana, a vala neće biti ni ako Miske ode u Kinu, nisu ni tamošnji pucači lopte toliko loši. Trude se ljudi.
Ali, da mi ne prejudiciramo, kako sam rekla, i dalje čekam zvaničnu potvrdu Zvekija.

Ali, da mi ne prejudiciramo, kako sam rekla, i dalje čekam zvaničnu potvrdu Zvekija.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Zavisi kako se Stevanović pokaže protiv Slovenije. Mislim, dosad koliko je igrao upisao je jedan gol i dvije asistencije, i sjajno je odigrao uglavnom. Ako Miske ode biće mnogo više prostora za Stevanovića , ako budemo igrali sa Pjanićem u sredini kao playmaker i Lulićem/Salihovićem (po lijevoj strani) , onda može Medunjanin bit zadnji vezni a Stevanović po desnoj strani.zgembo89 je napisao/la:Misimovic nista nije pokazao ni u reprezentaciji zadnje utakmice kvalifikacija,Pjanic je preuzeo protiv Latvije stvari u svoje ruke i onda smo ih pobijedili..Moje misljenje je da umjesto misimovića treba ući Medunjanin jer je standardan u Turskoj ligi i sigurno nam moze pomoci da drzimo duze loptu u svom posjedu,mislim da Stevanovic jos nije dovoljno afirmisan kao igrac da bi mogao igrati u prvom sastavu protiv renomiranih protivnika kakav je Grcka..Zbog Papetovih nepromisljenih izjava ne bi ga trebao ni pozvati vise,ako ode u KInu jer nije igrao vise od 2mj,a i tu je Muslimovic..
Baš me zanima da li će Pape biti dosljedan sebi i stavu da u reprezentaciji ne može igrati igrač kineske lige. Poštujem to ali šta je sa Drogbom koji redovno igra za Slonove?
4-IN-A-ROW
- ASD
- Kontakt:
Ako slucajno neki nas igrac bude najvose zasluzan za osvajanje Lige Prvaka i ode u Kinesku ligu,mislim da ce dobiti pozivemir_ je napisao/la:Baš me zanima da li će Pape biti dosljedan sebi i stavu da u reprezentaciji ne može igrati igrač kineske lige. Poštujem to ali šta je sa Drogbom koji redovno igra za Slonove?

"Muslimovića nisam zvao jer imam Ibiševića i Džeku, te bi on bio treći napadač. Nema logike zvati nekoga da dođe iz Kine, da bi sjedio na klupi ili igrao u posljednjih 15 minuta. Međutim, Misimović je nešto drugo. On je igrač koji nam mnogo znači. Standardan je prvotimac u reprezentaciji i mene lično ne bi obradovalo da ode u Kinu. Više bih volio da ode u Drugu njemačku ligu, nego u Kinu. Međutim, ukoliko je tako odlučio, to je njegova stvar, ali ja i dalje računam na njega", kazao je selektor BiH Safet Sušić...Ne sam Safete,ne sam..
dosljedni i kontinuirani pape.........njemu stvarno treba zabraniti da daje izjave.. dekretom.
i sta sad da mu zlatan psuje sve sta stigne , ima li iko reci da ne bi bio u pravu ?
i sta sad da mu zlatan psuje sve sta stigne , ima li iko reci da ne bi bio u pravu ?
- ASD
- Kontakt:
joooj Miske,Miske sta nam cinis. 

Misimovic je jedan od nasih najvaznijih igraca i bitno je da nadje klub gdje ce igrati,kad moze Drogba igrati u Kini i ujedni nastupati za reprezentaciju Obale Slonovace,onda moze i Miske igrati za BIH,sto da ne!? bitno je da nadje klub gdje ce biti standardan a time ce najvise profitirati reprezentacija! ako do Grcke Misimovic odigra 4-5 utakmica,onda je to pun pogodak za nas... a tu su i pripremne utakmice! naravno najbolje bi bilo da nadje klub u Evropi,ali i odlazak u Kinu je bolji nego sjediti na tribinama Dinama!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.