Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nije to do kvarenja atmosfere nego do ne bas tako javnih stvari koje se tamo pisu i koje nebi trebali svi citati ako me razumijeszeljocity je napisao/la:To boldovano se moze diskutovat i iznijeti milion razlicitih definicija. Uglavnom mislim da je politika koja se sprovodi bezveze, pa nije valjda tolika frka banirat nekog ko kvari atmosferu.bagrcavi je napisao/la:pa nije to ss.ba da se i kunto i panto registruju i da tamo piskaraju
Sta sa ovim? Jel to zabranjeno svratiti do komsijske kucice?amerosm je napisao/la:![]()
Nije Boze sacuvaj...nego je meni smijesan njegov izraz lica.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta sa ovim? Jel to zabranjeno svratiti do komsijske kucice?amerosm je napisao/la:![]()
Ono wtf ? Zasto se mi nismo sjetili ovog ? zasto nas nije ovako lijep ?amerosm je napisao/la:Sta sa ovim? Jel to zabranjeno svratiti do komsijske kucice?Sarajlijc@ je napisao/la:![]()
Nije Boze sacuvaj...nego je meni smijesan njegov izraz lica.![]()
Nije to bas mal forum pa da se moze svima vjerovati koji su registrovani, uglavnom bio clan vise nisam i nisam zainteresovan da budem ponovo clan.vendeta1921 je napisao/la:nije to do kvarenja atmosfere nego do ne bas tako javnih stvari koje se tamo pisu i koje nebi trebali svi citati ako me razumijeszeljocity je napisao/la:To boldovano se moze diskutovat i iznijeti milion razlicitih definicija. Uglavnom mislim da je politika koja se sprovodi bezveze, pa nije valjda tolika frka banirat nekog ko kvari atmosferu.bagrcavi je napisao/la:pa nije to ss.ba da se i kunto i panto registruju i da tamo piskaraju
Koja smo mi silaBeyKopites je napisao/la:Ma ništa onda, sutra tema "FK Željezničara" protiv ostatka foruma pa da vidimo dokle će iči
Da ne bi Dine mozda ni ovog vaseg standa ne bi bilo ni u planu.Hypnose je napisao/la:MA nas je stand mnogo ljepsi od njihovog, i dosta vise artikala ima se kupiti.....
Ko zna mozda Dino je presao na pravu stranu....
ne budi kreten !England je napisao/la:Po tebi se vidi da si zalutali metak, pa znaš što je i sto nije bio plan.Tako je i tvoj stari, stavio i ono, puk..neplanirano dijete...Da ne bi Dine mozda ni ovog vaseg standa ne bi bilo ni u planu.
Jedno je to što se prepucavamo, bacamo bombe o tranferima, podj.. jedni druge o (ne)znanju o fudbalu, ali ovo je IDIOTIZAM i zaslužuje banEngland je napisao/la:Po tebi se vidi da si zalutali metak, pa znaš što je i sto nije bio plan.Tako je i tvoj stari, stavio i ono, puk..neplanirano dijete...Da ne bi Dine mozda ni ovog vaseg standa ne bi bilo ni u planu.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, WeekendOffender i 21 gost.