Iz Minska ili Tbilsia?ciza je napisao/la:nakon neuspjele epizode u besiktasu ocekujem da ce s 32,33 godine doci u dinamo
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma jok ovaj 330 km sjeverno,ili stopama Fredija Bobica u Nk FiumeCartman je napisao/la:Iz Minska ili Tbilsia?ciza je napisao/la:nakon neuspjele epizode u besiktasu ocekujem da ce s 32,33 godine doci u dinamo

Zadnja izmjena: ciza, dana/u 24 dec 2012, 13:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Bukureštanski je u pitanju
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nek' se spremi Aybaba za kvalitetno pljuvanje i socne psovke od strane forumasa. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ma on će u želju, vidi se kako osim pravi mjesto za njega. otjerao je zebu i sada dovodi zvjezdana.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Imamo novog nedimka na forumu
Samo vidi kad se ovaj registrovao.... 2009. god, tako da novi nedimko ne moze biti....grgr je napisao/la:Imamo novog nedimka na forumu
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nisam rekao da je on ali lupeta gluposti ko nedimko
On ako ne oboli na pluca bog me ubio
Toplo-hladno pa sad opet toplo

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pod pretpostavkom da je ovo istina, tj. da će karijeru nastaviti u Kini, baš me zanima šta će reći Pape. Sjetimo se da je za Muslimovića rekao da ga neće pozvati dok igra u Kini, tj. da njihova liga nije kvalitetna, itd.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja sam prvi za to da ga se ne zove , svaka mu cast hvala mu za sve zaista bio je srce repke dugi niz godina ali **** kina pored svega pa da igra u HNLu ja sam za to da ga se pozove ali kina ma daj :S
- EdenHazard
- Kontakt:
Covjek ide s jedne strane zemaljske kugle potpuno na drugu
mozes kopacke o dud okacit, sto si igr'o, igr'o si

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Druže, Miske dok može igrati, on treba i mora biti u repki. Nije bitno koja liga, klasa je vječna. Igrač koji jednim potezom riješi tekmu. Ima kod nas u Laziju jedan Stefano Mauri, do bola iritantan kada igra, a onda jednim potezom riješi tekmu, npr. kao protiv Intera. Takve igrače svaka ekipa mora da ima, bilo na klupi, bilo na terenu. A Miske repki može pružiti još dosta. Nakon ovog, sigurno još dva ciklusa kvalifikacija.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Miske je dao mnogo za reprezentaciju,ali ako ode u Kinu ne treba ga vise Susic zvati.Neka ostane jednom dosljedan onome sto kaze.Ako doista ode u Kinu treba sansu dati Stilicu (barem kao rezervi),a pokusati kasnije u repku zvati Vuckica i M.Vrancica 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Ako cemo se lagatiEdenHazard je napisao/la:Covjek ide s jedne strane zemaljske kugle potpuno na drugu![]()

Ako završi u Kini , Miske me totalno razočar'o . Mislio sam da on ima taj švabski mentalitet ugrađen u sebi ali izgleda ...

Bilo bi zanimljivo ako Misimović završi u Guizhou-u kako će Pape na to gledati . Hoće li imati dvostruke aršine ili će stati iza svojih riječi

Ako bi Miske završio u Kini ja ga ne bih zvao na prijateljske ni kvalifikacione tekme, ali bih na SP. U Kini će bar igrati non stop, a za kilažu se ne bojim. Ko se još udebljao na soji i riži. 

Ako Miske završi u Kini , a Pape ga ipak pozove u reprezentaciju , onda to nije pošteno prema Muslimoviću te bi i njega trebao pozvat .Najrealnije je da dok igraju tamo da nema poziva.
- ASD
- Kontakt:
Ako ode,ne treba ga zvati.
Kad brat nauci kako da kaze FUCK OFF na kineskom pa jos zarafala ko Bata Zivojinovic sa Sahat kule. 

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
jest prerano govorit jel presao u kinu ali ako je ovo tacno,ocekujem ove optimisticare da pocnu trazit opravdanje za misketa zasto je u kini,(kina drzava sa skrasit se mngim prosjecnim igracima za prostora ex-yu),imao je dobru karijeru do 29godine ovo ostale 2 godine nije odigrao poluvrjeme kako treba a ovdje se pisalo o njemackoj ligi,a krivci su bili svi drugi a ne miske! puno je dao reprezentaciji !
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 25 dec 2012, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.