Premijer liga BiH u rukometu 2012/2013
Re: Premijer liga BiH u rukometu 2012/2013
Liga je losa, ako cemo biti realni, no ni ove oko nas nisu nista bolje. S druge strane, ovakva liga je dobra za razvoj mladih igraca, ali problem je sto sa njima nema ko raditi. Pa nasu djecu treniraju, vodoinstalateri, gradjevinci, mesari. Vrijeme je da se prilika pruzi bivsim rukometasima i rukometasicama, koji su se uz igranje ovog sporta i skolovali. S djecom moraju raditi skolovani treneri, a ako zelimo nesto vise u Evropi, onda je recept poznat. Bosna od prije par godina, nesto domacih igraca, vise stranaca i kvalitetan strucnjak. I rezultat dolazi, nema tu mnogo pametovanja.
Da ti sad ne trazim postove kad ste vi bili prvaci : bogovi ,ostali smijesni ,gazite ligu itd.Daj postedi nas tog zavidluka i pusti nas da uzivamo mame ti!Po tebi nas treba biti stid sto smo jesenji prvaci ,daj saberi se i procitaj ponovo sta pisesrkbosna je napisao/la:Eto nek si ti pametan,neznam sta ste se digli oko tog Gradačaca koda ste prvaci njemacke lige a ne nase šikare.
Neznam sta bi vi bili bez Doborca nesto kao Bosna visocka,oni bar imaju domace igrace,.Kazes igrate 7 godina premijer lige jakog vam uspjeha,pa prvaka Slogu jedan prejaki Partizan ili podmadzeni Zagreb bez vece muke dobije 15 do 20 razlike.Toliko o kvalitetu nasi klubova u poredzenju sa ekipama koje nemogu proc grupnu fazu lige prvaka.
U Capljine nema niko iz Mostara,ima samo Vegar i Grbovac iz Ljubuskog koji je Tela primio jer nemaju mjesta u Ljubuskom.A Goradze ima Lucica i Savica ali mislim da i bez niha imaju solidnu mladu ekipu i da im oni odu bili bi u vrhu lige.E Gradačac ima Doborca i redovne plate pa opet nemozete da dobijete Capljinu,ili strasni Leotar.Damiru zelim svu srecu i da pod hitno bjezi iz nase lige da zaradi koji marku pod stare dane.Sve najbolje,,

@rkbosna-Ma jbt te Gradačac,koje se digao. Čovjek ne smije nista napisati za svoj klub...jedni pogadjaju ko sam,drugi me napada...kažem ti da nikad nismo imali manje stranaca u klubu a nikad bolji rez,barem za sada,a o ligi da ne pričam,to sam davno rekao kad su osnovali sehu,tad je ova liga izg na jačini,mada nikad nije ni bila jaka...Doborac donosi prevagu i to pokazuje rez,i ja sam to rekao da čovjek treba bježati odavde,jer ova liga više izgleda na juniorsku nego seniorsku...i Čapljina je po meni definitivno iznenadjenje lige,dok je Derventa razočarenje...
U svim sportovima osim u sjedecoj odbojci su nam lige amaterske al to nije razlog da se malo ne proslavi !lifebook je napisao/la:@rkbosna-Ma jbt te Gradačac,koje se digao. Čovjek ne smije nista napisati za svoj klub...jedni pogadjaju ko sam,drugi me napada...kažem ti da nikad nismo imali manje stranaca u klubu a nikad bolji rez,barem za sada,a o ligi da ne pričam,to sam davno rekao kad su osnovali sehu,tad je ova liga izg na jačini,mada nikad nije ni bila jaka...Doborac donosi prevagu i to pokazuje rez,i ja sam to rekao da čovjek treba bježati odavde,jer ova liga više izgleda na juniorsku nego seniorsku...i Čapljina je po meni definitivno iznenadjenje lige,dok je Derventa razočarenje...
- gradacac10
- Kontakt:
@rkbosna
i dok je bilo bosne i borca i izvidjaca i konjuha ekstra jakog prije 4-5 godina mi smo treci bili, prosle godine smo u Challenge Cup-u najdalje dogurali u historiji, jedini BH predstavnik koji je doceko proljece u Evropi, ne dizemo se mi, mi imamo kontinuirano dobre rezultate zadnjih godina i sve vise napredujemo
i dok je bilo bosne i borca i izvidjaca i konjuha ekstra jakog prije 4-5 godina mi smo treci bili, prosle godine smo u Challenge Cup-u najdalje dogurali u historiji, jedini BH predstavnik koji je doceko proljece u Evropi, ne dizemo se mi, mi imamo kontinuirano dobre rezultate zadnjih godina i sve vise napredujemo

pa nemoras se toliko da hvalis po forumu da ste prvi.. vidimo i mi nismo slijepi.. pa kad se zna ko si, ovdje ogovaras igrace anonimno, mislis da ljudi ne znaju da si to ti.. hahah donosi prevagu u igri, a njegovih je 70% golova i jos doda 60% asistencija..hahahahahhahahahahlifebook je napisao/la:@rkbosna-Ma jbt te Gradačac,koje se digao. Čovjek ne smije nista napisati za svoj klub...jedni pogadjaju ko sam,drugi me napada...kažem ti da nikad nismo imali manje stranaca u klubu a nikad bolji rez,barem za sada,a o ligi da ne pričam,to sam davno rekao kad su osnovali sehu,tad je ova liga izg na jačini,mada nikad nije ni bila jaka...Doborac donosi prevagu i to pokazuje rez,i ja sam to rekao da čovjek treba bježati odavde,jer ova liga više izgleda na juniorsku nego seniorsku...i Čapljina je po meni definitivno iznenadjenje lige,dok je Derventa razočarenje...

Ja sam napiso samo realnost nase lige i da u buducnosti ce moci opstati samo oni koji imaju 90% domaci igrace.
Kao sto napisem realnost nase reprerzentacije,ali kod nas nema krize,sve je sjajno.Zato nas nema ni na mapi,treba pratit generalno rukomet ne samo nasu šikaru od lige do reprezenatcije.
Pa onda vidite koliko smo daleko sve mi je jasno.poz
Kao sto napisem realnost nase reprerzentacije,ali kod nas nema krize,sve je sjajno.Zato nas nema ni na mapi,treba pratit generalno rukomet ne samo nasu šikaru od lige do reprezenatcije.
Jarane sve to stoji, ali u kojem to sportu nas ima. Pa proće još deset olimpijada što zimskih što ljetnih a BiH neće osvojit medalju. O prvenstvima kojekakvim da ne govorimo.rkbosna je napisao/la:Ja sam napiso samo realnost nase lige i da u buducnosti ce moci opstati samo oni koji imaju 90% domaci igrace.
@lifebook
Jarane Konjuh ima 2 stranca (Tuzla i Vakuf), Gradačac ima 6 uz navedene si zaboravio Trakića i Osmanovića.
@gradačac 10
zaboravio si jarane ko je najdalje dogurao, u to glupom, Challenge Cup-u.
Ako neznaš pogledaj EHF.com.
Slažem se s tobom oko ovog za Bosnu dok su oni "drmali" mi ostali smo bili nebitni.
Sve vam dobro želim i uživajte još malo u tituli jer....

Jarane Konjuh ima 2 stranca (Tuzla i Vakuf), Gradačac ima 6 uz navedene si zaboravio Trakića i Osmanovića.
@gradačac 10
Slažem se s tobom oko ovog za Bosnu dok su oni "drmali" mi ostali smo bili nebitni.
Sve vam dobro želim i uživajte još malo u tituli jer....

konjuh je napisao/la:@lifebook
Pa zar je bitno da li je stranac ili ne,ako nema para neće niko igrati,pa ni taj stranac a niti taj domaći igrač...zar ne?
@gradačac 10
Sve vam dobro želim i uživajte još malo u tituli jer....![]()
![]()
![]()
- gradacac10
- Kontakt:
Mutapcic, Trakic, Ilic i Sarenac - 4 matematikakonjuh je napisao/la:@lifebook
@gradačac 10
Sve vam dobro želim i uživajte još malo u tituli jer....![]()
![]()
![]()
Osmanovic u Gradaccu zivi 10 godina

Eto bujrum za sve ljubitelje rukometa.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- ASD
- Kontakt:
[quote="LjumanM95"]
Malo je glupo sto se sastavlja reprezentacija TK jer vjerujem da sam Gradacac nije nista slabiji od Metaloplastike.
Mada cu opet ici pogledati?
U koliko sati igraju?

Malo je glupo sto se sastavlja reprezentacija TK jer vjerujem da sam Gradacac nije nista slabiji od Metaloplastike.
Mada cu opet ici pogledati?
U koliko sati igraju?
Kad se ovo igra,i zna li ko koji su igrači pozvani u rep TK??? I ko ima još na ovom jubileju?
Šta mislite koja bi bila idealna postava TK , što se tiče Gračanice pozive bi trebali dobiti Salkić (LB) , Ahmetašević (G) , Osmanhodžić (DK) , Ferhatbegović (P) i Međić (SB) iz ostalih predlažite vi , nisam baš najbolje upoznat , ali iz Konjuha bi trebalo pozvati Rahimića (DB) , Kamberovića (G) , Hadžiomerovića (P) isto i ona dva beka , neznam koji je lijevi , a koji desni Suhonjić / Smajić , iz Gradačca Doborac (SB) , Ilić (P) , Doborac2 (DB) i neznam sa krilima kakav je koNekadašnji prvak Starog kontinenta šabačka Metaloplastika, u najboljem sastavu, u petak će gostovati u Banovićimaa u sklopu obilježevanja 60 godina postojanja RK Banovići.
Po prvi put će se okupiti i reprezentacija Tuzlanskog kantona, koju će sastaviti Damir Cipurković, Emir Junuzović i Jasmin Mrkonja.
Upravo će snage odmjeriti Metaloplastika i reprezentacija TK, dok će u 16.30 sati na parketu sportske dvorane igrati domaći Banovići i zavidovićka Krivaja. U pauzi utakmica svoje umjeće će pokazati i mladi rukometaši Banovića i živiničkog Konjuha.

Metaloplastika bez Mitrovića i Dragaša čisti prosjek 

- gradacac10
- Kontakt:
joj trener cipurkovic...
TK: Savić, Mutapčić, Ahmetašević, Kamberović, Buljugija, Begić, Kadić, O. Hodžić, Ferhatbegović, Ilić, Hadžiomerović, D. Doborac, A. Doborac, Smajić, Memić, Trakić, Rahimić, Brkić i Brđanović.
p.s. interesuje me dali je Savić napustio Goražde , gledao sam malo na TV-u snimak iz Derventei i nije ga bilo u sastavu ...
p.s. interesuje me dali je Savić napustio Goražde , gledao sam malo na TV-u snimak iz Derventei i nije ga bilo u sastavu ...
- gradacac10
- Kontakt:
Da se nije u Konjuh vratio?no rules je napisao/la:TK: Savić, Mutapčić, Ahmetašević, Kamberović, Buljugija, Begić, Kadić, O. Hodžić, Ferhatbegović, Ilić, Hadžiomerović, D. Doborac, A. Doborac, Smajić, Memić, Trakić, Rahimić, Brkić i Brđanović.
Nije napustio klub, već je povrijeđen od utakmice protiv Čelika 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.