lumani je napisao/la:najbolji prosjek% za 3 poena u jednoj sezoni

Prošle sezone, 47%

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
lumani je napisao/la:najbolji prosjek% za 3 poena u jednoj sezoni
0.536 % Korver sutao u sezoni 2009-2010 za Jazz. To je kako ja znam najbolji prosjek.Carlo je napisao/la:lumani je napisao/la:najbolji prosjek% za 3 poena u jednoj sezoni
Prošle sezone, 47%
BIHfan je napisao/la:Najdeblji NBA igrac koji je krocio na parkete je??
Onaj Sweetney se udebljao kada je otisao iz NBA cini mi se. Igra tamo negdje u Kini ili Juznoj Americi. Sweetney je bio cak i tezi kada je dosao na probu u Boston, imao je 205 kila. Znaci onda je on i tezi u NBA ligi bio od Olivera.Donnie Darko je napisao/la:Oliver Miller iz Sunsa.
Mada je i onaj Sweetney prosle godine bio hebeno blizu.
Nije zaigrao u NBAu poslije probe, znači ne broji seadriano_leite je napisao/la:Onaj Sweetney se udebljao kada je otisao iz NBA cini mi se. Igra tamo negdje u Kini ili Juznoj Americi. Sweetney je bio cak i tezi kada je dosao na probu u Boston, imao je 205 kila. Znaci onda je on i tezi u NBA ligi bio od Olivera.Donnie Darko je napisao/la:Oliver Miller iz Sunsa.
Sweetney 450 lbs, Miller 375 lbs.alemsa je napisao/la:ma meni se cini da je Shaq ba, oni lazu na kilazi, Shaq je ba imo preko 350 u Lakersima, nek prica ko sta hoce
Mislio sam da su ga potpisali na 10-dnevni ugovor Celticsi, ali nisam bio siguran da je odigrao ista za njih u NBA. Frajer je bio jednostavno ogroman, preko 200 kila sigurno.adriano_leite je napisao/la:Onaj Sweetney se udebljao kada je otisao iz NBA cini mi se. Igra tamo negdje u Kini ili Juznoj Americi. Sweetney je bio cak i tezi kada je dosao na probu u Boston, imao je 205 kila. Znaci onda je on i tezi u NBA ligi bio od Olivera.Donnie Darko je napisao/la:Oliver Miller iz Sunsa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.