odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
imao sam ovakve kao mali, ali sad sam ipak to prevazišao
sve su pite pitice, samo burek pitac je
-
- Kontakt:
Nazovi Bega ili Džeku neka vide gore po Engleskoj ima povoljnih pa nek ti donesu u martuPanda je napisao/la:gdje ovo ima uzet u sarajevu?? i koliko paraIlPrincipe je napisao/la:TRENERKA STIIIIIIIIIIIL![]()
![]()
NEŠTO OGAVNIJE I SELJASTIJE NISAM VIDIO

Teferic sine , teferic! HAHAHAHHAOtelo je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la:TRENERKA STIIIIIIIIIIIL![]()
![]()
NEŠTO OGAVNIJE I SELJASTIJE NISAM VIDIO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
takodjer
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Isto kolaž-papir 

- IlPrincipe
- Kontakt:
@IlPrincipe- Kol'ko keša su ove slusalice otprilike ?
- IlPrincipe
- Kontakt:
Beatz by Dr Dre sluse su nove oko 150-300KMDzakmic je napisao/la:*IlPrincipe- KOl'ko keša su ove slusalice otprilike ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ma sitnica.IlPrincipe je napisao/la:Beatz by Dr Dre sluse su nove oko 150-300KMDzakmic je napisao/la:*IlPrincipe- KOl'ko keša su ove slusalice otprilike ?

- IlPrincipe
- Kontakt:
imaš kopija po 50-60KM a i ove originale možeš polovne kupit
mjeraNarin je napisao/la:Ma sitnica.IlPrincipe je napisao/la:Beatz by Dr Dre sluse su nove oko 150-300KMDzakmic je napisao/la:*IlPrincipe- KOl'ko keša su ove slusalice otprilike ?

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
principe, jel to ona "magicna" narukvica sto nosaju sportasi? jel valja icemu, znam da sam gledao neku na piku, 15 km kosta, da li se isplati uzeti, rado bih si kupio jednu, i dzesi kupio te adidas patike, rado bih sebi jedne plave uzeo 

Jeste,Power balance.Imam i ja crnu,mada sam se zeznuo,kada sam je uzeo,ruka mi je bila poveca,sada sam se osušio,pa mi spada sa ruke.QUARESMA 18<<< je napisao/la:principe, jel to ona "magicna" narukvica sto nosaju sportasi? jel valja icemu, znam da sam gledao neku na piku, 15 km kosta, da li se isplati uzeti, rado bih si kupio jednu, i dzesi kupio te adidas patike, rado bih sebi jedne plave uzeo
A dokazano je da ne radi,ali opet,špica je narukvica.
Sto se tice tena,mislim da ih nema kod nas,da se moze sa ebaya naruciti.
- IlPrincipe
- Kontakt:
jeste, zove se powerbalance. Ne pomažu ništa ali eto, samo prodaju narodu muda pod bubrege. Ja je više radi šminke uzimam, a ove pele nemam to sam samo onako sliku stavio tih patika imam sličneQUARESMA 18<<< je napisao/la:principe, jel to ona "magicna" narukvica sto nosaju sportasi? jel valja icemu, znam da sam gledao neku na piku, 15 km kosta, da li se isplati uzeti, rado bih si kupio jednu, i dzesi kupio te adidas patike, rado bih sebi jedne plave uzeo

Ja ne volim ove furke na zapad, tacnije na Ameriku sto oni tamo nosaju ove kackete, ove dublje patike "skejterke", generalno me nervira taj "urban swag".
Ako mislis na "Beats" to ti je jako skupo, ali vise je stvar furke nego kvaliteta zvuka.Dzakmic je napisao/la:@IlPrincipe- Kol'ko keša su ove slusalice otprilike ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Imam ja Beats,tacnije ima ih brat jer ih je kupio na svoje ludilo,nesta puno je iskesirao samo zato sto su mu se svidjalle.I iskreno meni su dosta losije od Sennheiserica koje imam a koje su cak i jeftinije od BeatS.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koja je u tebe velicina? i koja bojaNarin je napisao/la:Jeste,Power balance.Imam i ja crnu,mada sam se zeznuo,kada sam je uzeo,ruka mi je bila poveca,sada sam se osušio,pa mi spada sa ruke.QUARESMA 18<<< je napisao/la:principe, jel to ona "magicna" narukvica sto nosaju sportasi? jel valja icemu, znam da sam gledao neku na piku, 15 km kosta, da li se isplati uzeti, rado bih si kupio jednu, i dzesi kupio te adidas patike, rado bih sebi jedne plave uzeo
A dokazano je da ne radi,ali opet,špica je narukvica.
Sto se tice tena,mislim da ih nema kod nas,da se moze sa ebaya naruciti.

Crna boja,L velicina.
- vedofeelgood
- Kontakt:
lima Ilprincipe

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ja imam ovakve, nosim ih nekad u grad, nekad na termin(basket) ..ja zadovoljan, nema im smrti

Zadnja izmjena: Ljumani_Banovici, dana/u 25 dec 2012, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
1947!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Giuseppe1, n0dix, nerkolfc i 8 gostiju.