AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 24 dec 2012, 13:47

Taarabt: Moj agent pregovara sa AC Milanom

Igrač londonskog QPR-a, Adel Taarabt otkrio je kako njegov agent pregovara sa ekipom AC Milana oko transfera u ovaj talijanski klub.

Veznjak je svojim sjajnim partijama privukao pažnju velikog broja klubova, a kako sam kaže, vrlo lako bi karijeru mogao nastaviti u redovima Rossonera.

"Odbio bih ponude velikih engleskih klubova ukoliko bi Milan poslao ponudu. Moj agent pregovara sa Gallianijem ali sve zavisi od toga šta će se desiti sa Robinhom i Pastoreom", rekao je Taarabt te se osvrnuo na trenutno stanje milankog giganta.

"Milan trenutno ne prolazi kroz najbolji period i nije više među najboljim klubovima. Ipak, kada bih se priključio Milanu, to bi mi otvorilo vrata za sjajne klubove poput Real Madrida i Barce".
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 dec 2012, 13:50

Taarabt: "My friend Boateng is also at Milan. When we were at Tottenham he was often in the stands, so I think that I have a chance too."
Kakav je ovaj Taarabt :roll: je li igra na poziciji AMF-a
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 24 dec 2012, 14:20

[youtube][/youtube]

zna covjek sa loptom :D

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 dec 2012, 14:25

meho-medo je napisao/la:"Milan trenutno ne prolazi kroz najbolji period i nije više među najboljim klubovima. Ipak, kada bih se priključio Milanu, to bi mi otvorilo vrata za sjajne klubove poput Real Madrida i Barce".
Zbog ove izjave ja bi ga nabio nogom u guzicu mrs smradu ne trebaju Milanu takvi igraci.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 dec 2012, 14:35

:lol: :lol: :lol: :lol:

koji glupan jbt ... joj izjave ... a i ovo za boatenga sto je izjavio je smijesno ... u fazonu kad on moze igrati prvu postavu za milan, a ovdje je sjedio na klupi, onda mogu i ja :fejspalm:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 24 dec 2012, 14:36

meho-medo je napisao/la:
"Milan trenutno ne prolazi kroz najbolji period i nije više među najboljim klubovima. Ipak, kada bih se priključio Milanu, to bi mi otvorilo vrata za sjajne klubove poput Real Madrida i Barce".
Marš u pm drž se ti adele QPR-a.

Borriello bi mogao u manji milanski klub slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 dec 2012, 14:55

Pa dobro lik je makar iskren ,a ne ko neki lafinu prosipaju ,ja navijam za Milan bla bla ,a kada budu pare na stolu onda se to zaboravi
(İbn Qajjim)

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 24 dec 2012, 15:13

meho-medo je napisao/la:
Taarabt: "My friend Boateng is also at Milan. When we were at Tottenham he was often in the stands, so I think that I have a chance too."
Kakav je ovaj Taarabt :roll: je li igra na poziciji AMF-a
Na FIFI je dobar sad ne znam kako igra ove sezone u QPRu. :D
Unico amore sei!
❤️🖤

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 24 dec 2012, 15:16

Mozda nije ovo njegova izjava nego izmisljotina medija ko ce znati, medutim ako ipak jeste totalno bi mi pala uprava Milana u ocima koja dovodi igraca kojem ce Milan biti samo stepenica za "vece" klubove :?
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 24 dec 2012, 17:04

Dobar je Adel, ima tehniku na kojoj bi mu pozavidjeli mnogi ;)

Cijenim ga samo zbog ovog 8-)
slika
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 dec 2012, 19:39

UrbyEmanuelson je napisao/la:[youtube][/youtube]

zna covjek sa loptom :D
Ybg, ne možeš na osnovu jednog klipa zaključiti kakav je igrač. Mogu i ja sad postaviti koliko hoćeš snimaka gdje će igrač izgledati kao totalni fail. Razumiješ šta hoću reći? :mrgreen:

Inače, Taarabt... Hm, osrednji igrač u osrednjem klubu. Ni manje, ni više. Pa da nešto valja, ne bi mu tim bio prikucan za dno ili na posljednjim pozicijama.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 24 dec 2012, 19:39

ispod prosječan igrač, čini mi se da je igrao u Totenhemu, al ga Harry otjerao. Od njega je Robinho 4 klase bolji igrač.
Ne mogu da vjerujem da se sa ovakvim igračima uopste i spekulise! Meho mozes li poslati u pp izvor ove informacije, jer jos ne mogu da vjerujem u ovo da ima i 1% ozbiljnosti.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 dec 2012, 19:49

edoox je napisao/la:ispod prosječan igrač, čini mi se da je igrao u Totenhemu, al ga Harry otjerao. Od njega je Robinho 4 klase bolji igrač.
Ne mogu da vjerujem da se sa ovakvim igračima uopste i spekulise! Meho mozes li poslati u pp izvor ove informacije, jer jos ne mogu da vjerujem u ovo da ima i 1% ozbiljnosti.
edoxx imas pp,a druze evo imas i ovdje, a koliko se meni cini skysports ne objavljuje spekulacije nego samo provjerene vijesti http://www1.skysports.com/football/news ... o-AC-Milan" onclick="window.open(this.href);return false;

a evo sada se i ovo pojavilo mozda je ono neko samo ranije pogresno preveo

"Milan prolazi kroz teško razdoblje, ali su u skupini najboljih klubova.Odbit ću velike klubove ako mi Milan pošalje ponudu. Moj agent je u pregovorima s Gallianijem, ali mnogo toga ovisi o onome što se događa s Robinhom i mogućom zamjenom za Pastorea. "izjavio je Taarabt
(İbn Qajjim)

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 24 dec 2012, 21:25

Cuj odbice velike klubove i doci u Milan. A to Milan nije veliki klub? Svakakvih budala danas
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

ChrisBoyd
Kontakt:

Post Postao/la ChrisBoyd » 24 dec 2012, 21:51

milanist je napisao/la:sad bi im **** sve po spisku al necu, dzaba da zivce kidam, romi svaka cast i n jihovim igracima, odigrali su maestralno, dok ovi nasi invalidi ne mogu da se sastave. treba ovo sve gasulit. dvojica mogu ostat i milanu. ostalo bi ja protjero u zimbabve nek tamo igraju mamicu im manekensku... kad sam se ponadao da mozemo se jos pribliziti oni me **** u mozak, ambro da si sto godina igro u Milanu, ne zasluzujes vala vise da si mi od matere otpo. ne mozes da trcis a ti bi da igrac. pa ovi mladici iz rome ne staju, dok nasi kospe jedu tokom utakmice, sreca pa ce sad pauza nek malo vide gdje su. ali cini mi se da je 3 mjesto sve dalje i dalje. ima jos puno da se igra ali ako ovako nastave dabogda kceri...

bojan bi trebao da igra ispred pola ovih igraca al et... emanuelson klupa? allegri degenu jedan..
pootpis druze sve sto si rekao .. ja sam misljenja da mi nismo kao sto neki kazu odma iz juveta , ja mislim da smo tek peta ekipa prvenstva

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 dec 2012, 22:11

ChrisBoyd je napisao/la:
milanist je napisao/la:sad bi im **** sve po spisku al necu, dzaba da zivce kidam, romi svaka cast i n jihovim igracima, odigrali su maestralno, dok ovi nasi invalidi ne mogu da se sastave. treba ovo sve gasulit. dvojica mogu ostat i milanu. ostalo bi ja protjero u zimbabve nek tamo igraju mamicu im manekensku... kad sam se ponadao da mozemo se jos pribliziti oni me **** u mozak, ambro da si sto godina igro u Milanu, ne zasluzujes vala vise da si mi od matere otpo. ne mozes da trcis a ti bi da igrac. pa ovi mladici iz rome ne staju, dok nasi kospe jedu tokom utakmice, sreca pa ce sad pauza nek malo vide gdje su. ali cini mi se da je 3 mjesto sve dalje i dalje. ima jos puno da se igra ali ako ovako nastave dabogda kceri...

bojan bi trebao da igra ispred pola ovih igraca al et... emanuelson klupa? allegri degenu jedan..
pootpis druze sve sto si rekao .. ja sam misljenja da mi nismo kao sto neki kazu odma iz juveta , ja mislim da smo tek peta ekipa prvenstva
potencijala ima. samo se ne radi pravilno sa igracima, trenutno vode losu politiku i poteze, treba ovdje neko da ovo uredi sve i dovede na visi nivo, uz malo ulaganja mozemo ponovo biti gdje i zasluzujemo, samo niko da to skonta na vrijeme od ovih nasi baksuza.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 24 dec 2012, 22:25

:? :cry:

slika

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 dec 2012, 22:57

[youtube][/youtube]
:lol:

Shevchenko4ever
Kontakt:

Post Postao/la Shevchenko4ever » 25 dec 2012, 08:14

tog igraca adela taarabta je nedavno alex ferguson pratio i zagrijao se za njega, znam da je izjavio da bi ga volio vidjeti u manchesteru, upravo je protiv manchestera odigrao odlicnu utakmicu, tako da kad alex procijeni nekog igraca malo ima prostora za pogresku

ljudi znam samo da gallianiju i silviu nista vise ne mozemo vjerovati, ljudi svasta pricaju i pisu, pa samo osvane vijest opvog prodali, ovog kupili, tako da nazalost dok se nesto ne obistini i ne potvrdi sve su samo spekulacije

inace mislim da bi pastore legao ko budali samar, a izjava allegrija da cemo gledati drugi Milan u nastavku prvenstva mi je dala nadu da ce biti nekih opasnih desavanja
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 dec 2012, 10:10

Predsjednik Corinthiansa potvrdio dolazak Pata iz Milana

Sve je izgledniji odlazak 23-godišnjeg brazilskog nogometaša Alexandra Pata tijekom siječnja iz Milana. Kako navode mnogi izvori destinacija je aktualni svjetski prvak Corinthians...

Mario Gobbi, predsjednik Corinthiansa, tako je u nedjelju potvrdio:

- Imamo spremnu količinu novaca o kojoj smo se dogovorili s Milanom. Sve je spremno da Pato dođe kod nas - rekao je Gobbi čija je momčad nedavno pobijedila Chelsea 1-0 u finalu Svjetskog klupskog prvenstva.

U pitanju je cijena od, navodno, 15 milijuna eura.

Ove je sezone u Seriji A Pato odigrao tek četiri utakmice (i ovom se prilikom mnogo borio s ozljedama), te nije postigao prvenstveni pogodak. Kao velika potencijalna zvijezda Pato je 2007. godine došao na San Siro iz Internacionala. Potom se izgubio, prvenstveno u velikom broju ozljeda koje su ga dugo odvajale od travnjaka.
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.