Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

RealMoudrid
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RealMoudrid » 23 dec 2012, 21:16

Raul_64 je napisao/la:a sta cemo ?
mijenjati 10 igraca il trenera ?
jel samo do tih promasaja il igra stvarno sveukupno izgleda letargicno,monotno,nemastovito ? i ponavljam kako rijesit problem
sa Falcaom,Baleom etc. il s novim trenerom ?
Ja ovdje trubim ima jednu godinu dana da su pojedini igrači sve samo ne kvalitet za Real. Prije svega mislim na klasične devetke i onog heravog lika koji u životu nije kvalitetno uspio dodati desnom nogom (tako se kaže, jel). Međutim, sve i da kažem svoje mišljenje ispada da branim Posebnog i u ovom slučaju. A već sam ga rekao pa već i očekujem da će doći ona poznata fraza "Mourinho ne diraj nam legendu".

Po meni nije problem samo forma devetki koje odavno nema, niti forma Di Marie koji nije u stanju biti u formi, već to što se dešava u svlačionici a što mi ne znamo.

Jer, besmisleno je reći da nema problema između igrača i trenera kada pojedinci provociraju ovakvim slikama na Instagramu, ili dresovima suigrača ispod svog dresa na utakmicama. Kada jedan trener ne želi gledati igrača u oči dok mu priča i dok se prema njemu odnosi onako kako se odnosi (pričam za trenera golmana i Ikera) onda tu opet možemo zaključiti da nešto ima.

Mene su naučili onu "Manus manum lavat", ali čini se da pojedince u klubu nisu.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 23 dec 2012, 21:21

Inace danas je formalno "Fondacija Iker Casillas", a neformalno likom i djelom San Iker Casillas poznatiji kao i Bog Reala u palaci sportova organizovala/o revijalni mec s' ciljem promocije zaposlenosti kod mladih. Koga zanima, Ikerova ekipa je pobjedila 5-3 a golove su postigli Morata, de la Red, El Butre i jos neko. Ono sto je bitnije, Iker je dobio veliku podrsku i konstantno su mu skandirali sa "tribina" palace sportova koja je bila puna k'o sibica. Pojavio se i Perez i dao podrsku Bozanstvu.

slika

slika
slika
slika
Zadnja izmjena: iDon, dana/u 23 dec 2012, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 dec 2012, 21:23

Bernabeu je i Zidaneu zviždao, od početka sezone smo imali toliko ključnih promašaja da je ovih -16 potpuno realno(samo primjer Benza čist gol protiv Barce), a da Iker nije u formi ja ponavljam od početka sezone.
Ovo za Zidanea sam rekao da neki ovdje ne bi počeli srrat da je Iker nedodirljiv.
Nema nedodirljivih,jjebeš to da klub pati zato što je neko legenda .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Samoubojica
Kontakt:

Post Postao/la Samoubojica » 23 dec 2012, 21:25

Ikera treba prodati i dovesti Begovica. Visociji je i ima duze ruke.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 23 dec 2012, 21:29

Iker od kako je uzeo EP ljetos nije ista osoba kad je Madrid u pitanju,valjda smo to svi vidjeli,al eto nek mu bude ova sezona ,neka i Mourinha otjeraju zbog njeg il zbog čega već nema veza ja ću i dalje biti madridista samo šteta što valja opet godinama maštat o pravom treneru dok na klupi Madrida budu Pelegriniji,Ramosi i slični koji su dobri za Getafeovski rang.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 23 dec 2012, 21:45

Samoubojica je napisao/la:Ikera treba prodati i dovesti Begovica. Visociji je i ima duze ruke.
Taman ti odgovara taj nick ;) okonca nas muka ;)

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 23 dec 2012, 21:46

Ja nebuloza :D :D

de prodajte Ikera u Barcelonu i svi sretni i ako moze i Ramosa 8-) a neko Jose dovede kakvo smece iz Portugala od golmana i stopera umjesto Ramosa (Y)

Krivo Joseu sto nije Iker smecar ko i on ... i sto ima prijatelje u Barceloni to ga boli u dusu 8-) a nece Perez jos da ga otpusti da ne isplacuje milioncice silne na odstetu. A nema adekvatnog rijesenja , zato lagano ovu sezonu sta god da bude a od naredne ili Loew ili Anceloti 8-)

a to tada prodajte Ikera nama u Barcelonu u ime svih navijaca FCB :P
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 dec 2012, 21:47

legenda reala je napisao/la:

E sad moj favorit za klupu Reala je uvijek bio Wenger i ja bih volio njega vidjeti u toj ulozi, nešto mi govori da bi se dobro snašao ;)
Mene samo zanima šta vi mislite da bi Wenger unaprijedio ili postigao u Realu (a mislim da ste ti i Mona njega iznijeli kao kandidata koji bi odgovarao kao trener Reala)?
Nije isto vodit Arsenal i vodit Real. Kao prvo u Arsenalu on ima tolike slobode, čovjek stalno podmlađuje sastav, izvuče on dosta talenata, klub posluje u plusu i oni su time zadovoljni. Ali oni su se opredijelili za tu filozofiju, njima je bitno da je Arsenal tu negdje među 10 najboljih klubova u Evropi, da posluju u plusu i još po mogučnosti da igraju atraktivno. Naravno da i oni povremeno žele osvojiti titule, ali ovo prije nabrojano je njima najbitnije.

E sad šta se broji u Realu: TITULE, TITULE, TITULE, pa onda slijedi atraktivna igra. Znači uletio bi Arsene u jednu mašinu koja mu je totalno nepoznato. A da se puno prilagođava, nešto ne vjerujem da može, nije on toliko ni mlad za toga. Prema tome za Wengera je sad pogotovo kasno, ako je ikad i mogao biti trener Reala mogao je prije. Ali on je majstor da izvlači talente i na njoj gradi ekipu. Veliki winner tip baš i nije i nema mi on nikako karizmu za Reala. Nakon kratkog perioda bi ga uprava najurila kopljem iz Madrida. Pa uprava ovog kluba ne može trpit ljude koji titule osvoje, a da ne govorimo o nekome ko bi uzeo pa eksperimentisao s mladima samo. Iako rad s mladima u kombinaciji s uspjehom je odlična stvar, ali ne bi oni imali živaca za Wengera.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Samoubojica
Kontakt:

Post Postao/la Samoubojica » 23 dec 2012, 21:51

MElloo je napisao/la:
Samoubojica je napisao/la:Ikera treba prodati i dovesti Begovica. Visociji je i ima duze ruke.
Taman ti odgovara taj nick ;) okonca nas muka ;)
U cemu je problem?
Evo provjerio sam, cak 14 cm je visociji Begovic! To ti ga dodje kao i dva puta po sedam ili polovina od 28

Vec u januaru bi se mogao realizovati ovaj transfer.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 23 dec 2012, 21:54

Rekao bi covjek da je Mourinho donio 15 trofeja u 3 godine a ne 3,koliko ga branite i pusite mu ku.rac..
Zanima me kako bi samo reagovali da je Ronalda ostavio na klupI? Tad mi D10S i co. ostali razapeti izmedju dva idola.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 dec 2012, 21:56

Zajebo si se ako mislis da D1OS je za Mourinha , ovdje su dvojica covjeka za njega..
i jos nekih dvadesetak u ilegali sto pokazuje anketa , il da nije novinar sa par nikova odradio glasanje :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 23 dec 2012, 22:07

Raul_64 je napisao/la:Zajebo si se ako mislis da D1OS je za Mourinha , ovdje su dvojica covjeka za njega..
i jos nekih dvadesetak u ilegali sto pokazuje anketa , il da nije novinar sa par nikova odradio glasanje :mrgreen:
Pa ko mislis da je napravio ovolike nickove? :lol: il' on il' madridist :mrgreen:

Cudi me da ne trazi da Ronaldo dobije kapitensku traku :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 dec 2012, 22:09

Pa znas ko je Real Moudrid , pise mu u potpisu
samoubica je jedan drugi levat :mrgreen:

D1OS ti je davno zavrsio sa Žozem , kao i vecina..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 dec 2012, 22:10

Amire ti si do neki dan bio sa Žozeom :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 dec 2012, 22:12

LBJ MVP je napisao/la:Amire ti si do neki dan bio sa Žozeom :?
Nisam ima vise od mjesec :?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 dec 2012, 22:15

Raul_64 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Amire ti si do neki dan bio sa Žozeom :?
Nisam ima vise od mjesec :?
Haj nek ti bude.Karanka je prvi izbor dakako.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 dec 2012, 22:39

Neće Mourinho nikad otić. :mrgreen:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 23 dec 2012, 22:46

anonymousHD je napisao/la:Neće Mourinho nikad otić. :mrgreen:
atentat! :lol: iDon + Lebron :lol: mogu im i ja pomoc ako treba :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 dec 2012, 22:54

Kako Vas nije stid, do neki dan ste se svi kleli u Mourinha sad ga šutate. Ostavio Casillasa na klupi, pa šta fali. Hoćete prestati navijati kad Casillas ode iz kluba? Nećete! Real Madrid nije samo Casillas! Mourinho je imao svoje razloge zašto ga je ostavio na klupi, a sigurno su i dobri, čim je Casillas rekao da je imao osećaj da će biti na klupi!

In Mourinho we trust!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 dec 2012, 22:57

slika

:lol: :lol: :lol:

Zipa face u lika...sta li je u paketu?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.