Ja ovdje trubim ima jednu godinu dana da su pojedini igrači sve samo ne kvalitet za Real. Prije svega mislim na klasične devetke i onog heravog lika koji u životu nije kvalitetno uspio dodati desnom nogom (tako se kaže, jel). Međutim, sve i da kažem svoje mišljenje ispada da branim Posebnog i u ovom slučaju. A već sam ga rekao pa već i očekujem da će doći ona poznata fraza "Mourinho ne diraj nam legendu".Raul_64 je napisao/la:a sta cemo ?
mijenjati 10 igraca il trenera ?
jel samo do tih promasaja il igra stvarno sveukupno izgleda letargicno,monotno,nemastovito ? i ponavljam kako rijesit problem
sa Falcaom,Baleom etc. il s novim trenerom ?
Po meni nije problem samo forma devetki koje odavno nema, niti forma Di Marie koji nije u stanju biti u formi, već to što se dešava u svlačionici a što mi ne znamo.
Jer, besmisleno je reći da nema problema između igrača i trenera kada pojedinci provociraju ovakvim slikama na Instagramu, ili dresovima suigrača ispod svog dresa na utakmicama. Kada jedan trener ne želi gledati igrača u oči dok mu priča i dok se prema njemu odnosi onako kako se odnosi (pričam za trenera golmana i Ikera) onda tu opet možemo zaključiti da nešto ima.
Mene su naučili onu "Manus manum lavat", ali čini se da pojedince u klubu nisu.