Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- RealMoudrid
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ne znam ripper čemu postavljanje tih slika i provociranje. Nosio je on šal Intera, Chelseaja i Porta, pa mi ne smetaju kao što mi ne smeta ni ta Barcina. Čovjek tako pokazuje odanost klubu u kojem radi.
-
E sad, što se tiče tih podjela i Ikera, ja imam jednu svoju teoriju, svoje objašnjenje, pa ako je tačno, a nadam se da će biti jer ne vidim drugog razloga da Kikser čami na klupi, onda svaka čast Mourinhu...
Naime, već duže vrijeme se piše o crnoj ovci u svlačionici Real Madrida. Čak je i MARCA svojevremeno iznosila nevjerovatne podatke koji su se na kraju ispostavili tačnim. Ta crna ovca koju spominjem ogleda se u liku i djelu nekog, najvjerovatnije Španca, a Cuatro ne isključuje ni mogućnost da je riječ o Pipiti.
Ta crna ovca koja iznosi podatke iz svlačionice Reala po meni NIJE Pipita jer je Mourinho tog momka pokušavao zaštiti od glupog predsjednika i jadnog doktorskog tima koji mu nisu dozvolili dva mjeseca da ide na operaciju iako je trebao, pa je onako povrijeđen morao igrati na vrlo niskom nivou. Na kraju se ispostavilo da Mournho ima pravo, pa je Pipita u Chicagu obavio operaciju leđa i to je najveći korak unazad u njegovoj karijeri.
Čvrsto sam vjerovao da je to Ramos, ali sam onda shvatio da MARCA previše laži iznosi i da je Ramos igrač sa najvećom minutažom u kadru Reala u Primeri i da to najvjerovatnije nije on (iako je MARCA tvrdila da se on posvađao trenerom zbog Mesuta Ozila kojeg je Mou izbacio iz prve postave na par utakmica zbog iznimno loše forme, što bi bilo smiješno da je zbog toga proturječio). Međutim, kada je MARCA opet jučer objavila da je Iker na klupi, a kasnije Valdano izjavio da je on tako htio pokazati autoritet u svlačionici... koja je očigledno podijeljena na klanove (to je svima jasno), onda imam pravo reći da opravdano sumnjam da je Iker, kao igrač koji najviše komunicira sa medijima, možda taj koji je iznio nekoliko informacija zbog kojih je Mourinhova ekipa pod lupom već mjesecima.
Da nešto ne štima u ekipi i to je jasno. Podjela ima, autoriteta baš i nema. Čudo da se i to desilo ekipi Mourinha. Mnogi mediji koji ne dobivaju direktne informacije iz svlačionice Reala vjeruju kako je ta "crna ovca" neko iz španskog klana u kojem se oduvijek nalazi i jedan Argentinac, gore spomenuti Pipita.
Mislim da je Mou "skroz" u pravu kada kaže da Toril radi pogrešnu stvar u omladinskom pogonu koji ne želi prilagoditi prvoj ekipi. Opravdane kritike idu i na račun Nacha kojeg svi toliko hvale a koji toliko očajno igra u prvoj ekipi da nije ni čudo da je Essien jučer zasjeo na poziciju beka. Isto tako, s pravom (barem mislim) kažem da je Mou u pravu kada ima loš odnos prema pojedinim novinarima koji su dosad iznijeli toliko gnusnih laži tipa otimanja kapitenske trake i sl. da to nije uopće normalno u drugim ligama.
Ko bi mogao biti ta crna ovca pogledajte u ovom videozapisu.
PuntoPelota, koja je po meni najrelevantniji "medij" u Španiji jer su ove godine iznijeli najviše tačnih informacija potkrijepljenih ne samo "izmišljenim dojavljivačima" iz Reala, kako je to Mou nekad volio reći, već videozapisima, dokumentima i slično, također je objavila da se u svlačionici Reala u španskom klanu krije jedna krtica, osoba koja je bliža medijima nego samom treneru.
Nažalost, video je na španskom, a ja baš i nemam živaca da se zajebavam titlovima, pa ko prati Real, kvaziMarcu i AS, pa i druge medije, taj razumije više od pola što se u ovom videu spominje.
[youtube][/youtube]
-
E sad, što se tiče tih podjela i Ikera, ja imam jednu svoju teoriju, svoje objašnjenje, pa ako je tačno, a nadam se da će biti jer ne vidim drugog razloga da Kikser čami na klupi, onda svaka čast Mourinhu...
Naime, već duže vrijeme se piše o crnoj ovci u svlačionici Real Madrida. Čak je i MARCA svojevremeno iznosila nevjerovatne podatke koji su se na kraju ispostavili tačnim. Ta crna ovca koju spominjem ogleda se u liku i djelu nekog, najvjerovatnije Španca, a Cuatro ne isključuje ni mogućnost da je riječ o Pipiti.
Ta crna ovca koja iznosi podatke iz svlačionice Reala po meni NIJE Pipita jer je Mourinho tog momka pokušavao zaštiti od glupog predsjednika i jadnog doktorskog tima koji mu nisu dozvolili dva mjeseca da ide na operaciju iako je trebao, pa je onako povrijeđen morao igrati na vrlo niskom nivou. Na kraju se ispostavilo da Mournho ima pravo, pa je Pipita u Chicagu obavio operaciju leđa i to je najveći korak unazad u njegovoj karijeri.
Čvrsto sam vjerovao da je to Ramos, ali sam onda shvatio da MARCA previše laži iznosi i da je Ramos igrač sa najvećom minutažom u kadru Reala u Primeri i da to najvjerovatnije nije on (iako je MARCA tvrdila da se on posvađao trenerom zbog Mesuta Ozila kojeg je Mou izbacio iz prve postave na par utakmica zbog iznimno loše forme, što bi bilo smiješno da je zbog toga proturječio). Međutim, kada je MARCA opet jučer objavila da je Iker na klupi, a kasnije Valdano izjavio da je on tako htio pokazati autoritet u svlačionici... koja je očigledno podijeljena na klanove (to je svima jasno), onda imam pravo reći da opravdano sumnjam da je Iker, kao igrač koji najviše komunicira sa medijima, možda taj koji je iznio nekoliko informacija zbog kojih je Mourinhova ekipa pod lupom već mjesecima.
Da nešto ne štima u ekipi i to je jasno. Podjela ima, autoriteta baš i nema. Čudo da se i to desilo ekipi Mourinha. Mnogi mediji koji ne dobivaju direktne informacije iz svlačionice Reala vjeruju kako je ta "crna ovca" neko iz španskog klana u kojem se oduvijek nalazi i jedan Argentinac, gore spomenuti Pipita.
Mislim da je Mou "skroz" u pravu kada kaže da Toril radi pogrešnu stvar u omladinskom pogonu koji ne želi prilagoditi prvoj ekipi. Opravdane kritike idu i na račun Nacha kojeg svi toliko hvale a koji toliko očajno igra u prvoj ekipi da nije ni čudo da je Essien jučer zasjeo na poziciju beka. Isto tako, s pravom (barem mislim) kažem da je Mou u pravu kada ima loš odnos prema pojedinim novinarima koji su dosad iznijeli toliko gnusnih laži tipa otimanja kapitenske trake i sl. da to nije uopće normalno u drugim ligama.
Ko bi mogao biti ta crna ovca pogledajte u ovom videozapisu.
PuntoPelota, koja je po meni najrelevantniji "medij" u Španiji jer su ove godine iznijeli najviše tačnih informacija potkrijepljenih ne samo "izmišljenim dojavljivačima" iz Reala, kako je to Mou nekad volio reći, već videozapisima, dokumentima i slično, također je objavila da se u svlačionici Reala u španskom klanu krije jedna krtica, osoba koja je bliža medijima nego samom treneru.
Nažalost, video je na španskom, a ja baš i nemam živaca da se zajebavam titlovima, pa ko prati Real, kvaziMarcu i AS, pa i druge medije, taj razumije više od pola što se u ovom videu spominje.
[youtube][/youtube]
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Inače danas čitam zanimljiv članak vezan za"proizvodnju" igrača u omladinskom pogonu i na toj listi su prva tri mjesta u Europi Barca,Lyon i Real Madrid.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Uvijek je Real imao jaku školu, samo što trenutna politika kluba ne daju baš šansu tim mladim igracima u prvom timu. Pa kasnije ti momci traže svoj selamet po njemackoj i ostalim ligama.madridist je napisao/la:Inače danas čitam zanimljiv članak vezan za"proizvodnju" igrača u omladinskom pogonu i na toj listi su prva tri mjesta u Europi Barca,Lyon i Real Madrid.
Ova njihova generacija '91 i '92 godište nije ništa slabija od Barcine
Koliko god ga zanima samo rezultat, morao je Jozo izgurati za ove 3 godine bar 3-4 mlada igraca iz domace škole. I to su mu zamjerili mediji sigurno.
Callejona necu racunati jer se on afirmisao u Espanyolu prije povratka u maticni Real.
Iker kao i Raul je biser Reala i on ne treba da ide iz vaseg kluba. Firgos treba da ode.LBJ MVP je napisao/la:Iker je Real Madrid,Iker,Raul i Di Stefano iznad svih pogotovo iznad portugalskog firgoša.Iker će otići kada on bude želio kao i Raul
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
a cime se ono bavi ikerova hanumaRealMoudrid je napisao/la:kada je MARCA opet jučer objavila da je Iker na klupi, a kasnije Valdano izjavio da je on tako htio pokazati autoritet u svlačionici... koja je očigledno podijeljena na klanove (to je svima jasno), onda imam pravo reći da opravdano sumnjam da je Iker, kao igrač koji najviše komunicira sa medijima, možda taj koji je iznio nekoliko informacija zbog kojih je Mourinhova ekipa pod lupom već mjesecima.
lajkam teorije zavjere

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- _forzamilan_
- Kontakt:
- RealMoudrid
- Kontakt:
Za one tipove koji tvrde da je Mourinho otjerao Raula iz Real Madrida postavljam pitanje zar vam nije vjerodostojna ni izjava Raula Gonzaleza da je iz Real Madrida otišao kako bi posljednje godine svoje karijere proveo negdje gdje će igrati, čime je direktno rekao da mu je konkurencija u Realu prevelika s obzirom na njegove godine.
Guti je također na presici izjavio, uz suze, kako odlazi iz Reala svojom odlukom jer smatra da je došlo vrijeme za nove izazove.
Neutemeljene tvrdnje su gluplje od svakog glupog posta bparene. A svaki mu je glup.
Guti je također na presici izjavio, uz suze, kako odlazi iz Reala svojom odlukom jer smatra da je došlo vrijeme za nove izazove.
Neutemeljene tvrdnje su gluplje od svakog glupog posta bparene. A svaki mu je glup.
2012/2013
Šta je ba ovo?_forzamilan_ je napisao/la:
Koga ti provociraš ovim sranjjem?
De sad da se opereš postavi na barcin pdf onu s psom
Milan je veliki klub mani se hinjskog postanja.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- RealMoudrid
- Kontakt:
Mourinho jučer nije izjavio "Adan je bolji od Casillasa".
Još jedna laž španskih medija.
Evo i Perezove reakcije na najbolju moguću odluku...
[youtube][/youtube]
Još jedna laž španskih medija.
Evo i Perezove reakcije na najbolju moguću odluku...
[youtube][/youtube]
2012/2013
Podmetanja marce su od dolaska Josea nevjerovatna,novina koja iz nekog razloga uveliko doprinosi nemiru u svlačionici,barem mi se tako čini prateći uz skromno poznavanje španjolskog.
Roncero je koliko toliko okrenut stvarnosti.
Roncero je koliko toliko okrenut stvarnosti.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ne znam sto mene opet prozivas - iako zelis da me isprovociras i da sa psovkama s moje strane prozivas i moderatora. Nemam namjeru ali zelim da me ostavis na miru. BParena ne dira nikoga licno pa ostavite se i vi meneRealMoudrid je napisao/la:Za one tipove koji tvrde da je Mourinho otjerao Raula iz Real Madrida postavljam pitanje zar vam nije vjerodostojna ni izjava Raula Gonzaleza da je iz Real Madrida otišao kako bi posljednje godine svoje karijere proveo negdje gdje će igrati, čime je direktno rekao da mu je konkurencija u Realu prevelika s obzirom na njegove godine.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ti svojim postanjem izazivaš kod ljudi potrebu da te ismijavaju,najgore od svega što ti to znaš ali se praviš naivan ko mala curica a svi znamo da to nisi.
Inače sve dok budeš srao budi spreman i da to pojedeš (msm po pdf-u).
Inače sve dok budeš srao budi spreman i da to pojedeš (msm po pdf-u).
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
@RealMoudrid
ja spadam u onih 82% koji zele odlazak Murinja. Ali kad bolje skontam neka njega vama. Mozda predzem i u onih 18% koji su za to da vam ostane jos 100 god. Dobro vama - dobro nama.
ja spadam u onih 82% koji zele odlazak Murinja. Ali kad bolje skontam neka njega vama. Mozda predzem i u onih 18% koji su za to da vam ostane jos 100 god. Dobro vama - dobro nama.
E tako sinko,to je primjer usranog posta,zato se nemoj ljutiti kad ti neki ukažu da si možda too old for this shit...
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 23 dec 2012, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- RealMoudrid
- Kontakt:
Pitali su ga da li je Adan po formi bolji od Ikera, on je rekao da je po njegovom i po mišljenju njegovih asistenata Adan bio bolja opcija za ovu utakmicu. Nigdje čak nije ni rekao da je Adan po formi bolji od Ikera.
Nijednom nije direktno rekao ni "ADAN ESTA MEJOR QUE IKER", kako Marca navodi.
Uostalom, evo video sa izjavom.
MARCA je huškački medij čiji četverooki novinar iznosi neutemeljene tvrdnje da ga je neko vrijeđao, a niko se od njegovih kolega nije sjetio pored vrata upaliti kameru, diktafon ili nešto osmo.
[youtube][/youtube]
Dakle, mediji pretjeruju.
Nijednom nije direktno rekao ni "ADAN ESTA MEJOR QUE IKER", kako Marca navodi.
Uostalom, evo video sa izjavom.
MARCA je huškački medij čiji četverooki novinar iznosi neutemeljene tvrdnje da ga je neko vrijeđao, a niko se od njegovih kolega nije sjetio pored vrata upaliti kameru, diktafon ili nešto osmo.
[youtube][/youtube]
Dakle, mediji pretjeruju.
2012/2013
Nikad Iker nije bio na klupi (barem najmanje 10 godina), ocito je da ga Jozo kažnjava i to pokazuje javno svima i preko njega gradi autoritet (izaberi najjaceg i njega slomi pred ostalim, da bi bio kralj džungle) i sad odjednom "mediji pretjeruju"
ma pretjeruju moj q
...bezze se ofiraš sa tim pokušajem racionaliziranja stvari.
ma pretjeruju moj q
- Samoubojica
- Kontakt:
Podrska Mourinhu!
Ikerova samovolja je prevazisla svaku granicu!
Ikerova samovolja je prevazisla svaku granicu!
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ja tebi iznosim dokaz iz kojeg se može donijeti čist zaključak da Mourinho nijednom nije rekao da je Adan bolji golman od Ikera, i ti opet osporavaš mene? Pretjeruju u ovom slučaju za ovu izjavu, i ne vidim zašto me želiš osporiti?ripper je napisao/la:Nikad Iker nije bio na klupi (barem najmanje 10 godina), ocito je da ga Jozo kažnjava i to pokazuje javno svima i preko njega gradi autoritet (izaberi najjaceg i njega slomi pred ostalim, da bi bio kralj džungle) i sad odjednom "mediji pretjeruju"![]()
![]()
ma pretjeruju moj q...bezze se ofiraš sa tim pokušajem racionaliziranja stvari.
Pa prije deset dana je bio na klupi i niko o tome nije ni pričao dok nije došla ta "kofol" informacija od strane Marce prema kojoj Iker deset godina nije bio na klupi. Pa nije bio kad je deset godina bio u formi, sad ovdje mogu iznijeti najmanje nekoliko utakmica u kojima je Iker direktan krivac za smiješne golove koje smo primali.
2012/2013
Ništa ja nisam osporavao ni pominjao samu izjavu Joze oko Adana i sve to.RealMoudrid je napisao/la:Ja tebi iznosim dokaz iz kojeg se može donijeti čist zaključak da Mourinho nijednom nije rekao da je Adan bolji golman od Ikera, i ti opet osporavaš mene? Pretjeruju u ovom slučaju za ovu izjavu, i ne vidim zašto me želiš osporiti?ripper je napisao/la:Nikad Iker nije bio na klupi (barem najmanje 10 godina), ocito je da ga Jozo kažnjava i to pokazuje javno svima i preko njega gradi autoritet (izaberi najjaceg i njega slomi pred ostalim, da bi bio kralj džungle) i sad odjednom "mediji pretjeruju"![]()
![]()
ma pretjeruju moj q...bezze se ofiraš sa tim pokušajem racionaliziranja stvari.
Pa prije deset dana je bio na klupi i niko o tome nije ni pričao dok nije došla ta "kofol" informacija od strane Marce prema kojoj Iker deset godina nije bio na klupi. Pa nije bio kad je deset godina bio u formi, sad ovdje mogu iznijeti najmanje nekoliko utakmica u kojima je Iker direktan krivac za smiješne golove koje smo primali.
To nije uopšte bitno.
Bitno je šta se radi.....a radi se autoritet nad kapitenom kluba i reprezentacije (zapravo ikona španskog fudbala opcenito) pred svima. To je primjer pred svima. Ne treba biti Tesla da bi sabrao 2 i 2
Odjednom nekakav Adan bolji golman ili boljoj formi od Ikera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.