Oj majko mila pa vi imate haman 20+ nad Realom, ne vidim razlog za ikakvu kritiku
Edit: Ja bi samo bio zabrinut zbog te krampe na golu, zbog njega cete opet ispast iz lige prvaka
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Al malo kaskaju sa kosarkom ove godineM4kaveli je napisao/la:Nevezano za fudbal, ali za Barcelonu kao kolektiv jeste.
Barcelonini rukometasi u 26 utakmica ostvarili 26 pobjeda.
Ubise katalonci u svim sportovima ..
pa normalno da nema od prodaje nista,sta ste mislili da ce ga prodat,drugo je sto se novinari marce izvaljuju iz dana u dan sa tim vijestima o prodaji villeripper je napisao/la:HmmmZubi se javno izjasnio oko Ville
Andoni Zubizareta: "Nećemo prodati Davida Villu"
Sportski direktor Barcelone Andoni Zubizareta je odbacio špekulacije o tome kako bi David Villa u siječanjskom prijelaznom roku mogao napustiti redove kluba s Nou Camp stadiona.
Villu se kroz medije povezuje s mogućim transferom u Englesku, u redove Arsenala ili Liverpoola, nakon što se u dosadašnjem dijelu sezone nije uspio nametnuti kao standardni prvotimac, pa često utakmice gleda s klupe za pričuve ili čak s tribina.
Međutim, Zubizareta tvrdi kako ga u klubu nemaju nikakvu namjeru prodati, te je najbolji strijelac španjolske reprezentacije i dalje važan dio svih planova za budućnost.
"U siječnju ćemo zadržati Villu, a važno je zapamtiti i kako je Barcelona klub koji nema običaj prihvaćati ponude za svoje važne igrače u siječanjskom prijelaznom roku. David je igrač koji donosi golove i intenzitet u momčad. Sad kad se oporavio od ozbiljne ozljede, vjerujem da može još puno toga dobrog ponuditi na terenu. Normalno je da veliki igrači imaju želju uvijek igrati, ali to je savršeno za konkurenciju unutar momčadi." rekao je Zubizareta za Canal Plus.
http://www.****.com/news/read/47 ... -Villuquot" onclick="window.open(this.href);return false;
ako nemaju namjeru da ga prodaju, nek' ga onda ne tretiraju ovako, nije David ovo zasluzioripper je napisao/la:HmmmZubi se javno izjasnio oko Ville
Andoni Zubizareta: "Nećemo prodati Davida Villu"
Sportski direktor Barcelone Andoni Zubizareta je odbacio špekulacije o tome kako bi David Villa u siječanjskom prijelaznom roku mogao napustiti redove kluba s Nou Camp stadiona.
Villu se kroz medije povezuje s mogućim transferom u Englesku, u redove Arsenala ili Liverpoola, nakon što se u dosadašnjem dijelu sezone nije uspio nametnuti kao standardni prvotimac, pa često utakmice gleda s klupe za pričuve ili čak s tribina.
Međutim, Zubizareta tvrdi kako ga u klubu nemaju nikakvu namjeru prodati, te je najbolji strijelac španjolske reprezentacije i dalje važan dio svih planova za budućnost.
"U siječnju ćemo zadržati Villu, a važno je zapamtiti i kako je Barcelona klub koji nema običaj prihvaćati ponude za svoje važne igrače u siječanjskom prijelaznom roku. David je igrač koji donosi golove i intenzitet u momčad. Sad kad se oporavio od ozbiljne ozljede, vjerujem da može još puno toga dobrog ponuditi na terenu. Normalno je da veliki igrači imaju želju uvijek igrati, ali to je savršeno za konkurenciju unutar momčadi." rekao je Zubizareta za Canal Plus.
http://www.****.com/news/read/47 ... -Villuquot" onclick="window.open(this.href);return false;
Nekom logikom bi se dalo zakljuciti da imas odredjenih vizuelnih smetnji stoga cu biti tako dobar da ti pomognem.barca_87 je napisao/la:
messi okruzen sa 9 igraca
U ovom krugu nema nijednog drugog igraca Barcelone osim Messija,mozda je u tome stvar ?Samoubojica je napisao/la: Neki od tih igraca su kilometar udaljeni od Messija. Ne vidim zasto je to bitno. Pretpostavljam da ako se branis blizu 16 metara da ce biti velika koncentracija igraca.
NIsam ni vrstan matematicar al znam da ako povuces liniju od njihovog golmana do njihovog napadaca mozes ustvrditi da se Messi nalazi izmedju te da je alanologijom okruzen cak sa 11 igraca.
Iduci dalje, s obzirom da je stadion napravljen da zatvara krivu liniju mozemo tvrditi i d aje okruzen desetinama hiljada ljudi.
Ucini mi nesto, trajno napusti forum
Broj 6PatrickBateman je napisao/la:U ovom krugu nema nijednog drugog igraca Barcelone osim Messija,mozda je u tome stvar ?Samoubojica je napisao/la: Neki od tih igraca su kilometar udaljeni od Messija. Ne vidim zasto je to bitno. Pretpostavljam da ako se branis blizu 16 metara da ce biti velika koncentracija igraca.
NIsam ni vrstan matematicar al znam da ako povuces liniju od njihovog golmana do njihovog napadaca mozes ustvrditi da se Messi nalazi izmedju te da je alanologijom okruzen cak sa 11 igraca.
Iduci dalje, s obzirom da je stadion napravljen da zatvara krivu liniju mozemo tvrditi i d aje okruzen desetinama hiljada ljudi.
pa izvan je kruga ?Samoubojica je napisao/la:Broj 6PatrickBateman je napisao/la:U ovom krugu nema nijednog drugog igraca Barcelone osim Messija,mozda je u tome stvar ?Samoubojica je napisao/la: Neki od tih igraca su kilometar udaljeni od Messija. Ne vidim zasto je to bitno. Pretpostavljam da ako se branis blizu 16 metara da ce biti velika koncentracija igraca.
ovo nisam ja izmislio il ja nesto svoje piso,ovo sam naso na elmundodeportivo ,evo clanka http://www.mundodeportivo.com/20121222/ ... 81989.html" onclick="window.open(this.href);return false;Samoubojica je napisao/la:Nekom logikom bi se dalo zakljuciti da imas odredjenih vizuelnih smetnji stoga cu biti tako dobar da ti pomognem.barca_87 je napisao/la:
messi okruzen sa 9 igraca
Neki od tih igraca su kilometar udaljeni od Messija. Ne vidim zasto je to bitno. Pretpostavljam da ako se branis blizu 16 metara da ce biti velika koncentracija igraca.