Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Mourinho je Ferrari a Pele zastava iz kragujevca to ko ne vidi veze o fudbalu nema,suditi po ovoj polusezoni o Mourinhu i Madridu nije u redu,puno više dobroga je za klub uradio od kada je došao nego što je griješio to i hejteri znaju.Sve što je moglo poć naopako pošlo je i sve svaliti na Josea je u najmanju ruku podlo ,u svakom slučaju kao navijač Madrida i madridista u srcu ne mogu se oteti dojmu da je Mou "the man" za Madrid, male pichkice koje glume navijače barce i podvriskuju "Mou ostani" mu mogu poduvati.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Real ima kvalitet, ima toliko jaku ekipu i potencijal i po tome je u top 3 u Evropi. Prije sam čak govorio (sjetit će se neki prije one Realove pobjede protiv Barce), da ekipa Reala opšte ne zaostaje za Barcom, nego je prednost Barce uigraniji sistem. Prevaga na stranu Barce može biti i taj čarobnjak Messi, ali kad se sve to uporedi ove dvije ekipe su tu negdje. Prošle sezone se pokazalo da Real može protiv Barce, u Superkupu ove sezone je sve išlo kraljevima, ali sad jednostavno nema više hemije između Mourinha i igrača Reala. Tu je puklo. Odavno se on prepucava sa Casillasem, pa je onda imao i tu svađu s Ozilom kojeg je uvijek hvalio i štitio i kada ovaj nije bio sjajan.
Ima tu par igrača koji ginu za Mourinha, a par je protiv njega i sad je ova druga strana očigledno pravagnula. U svemu mi je čudno jedino to što se Mou sukobljava sa Casillasom koji je po meni uzoran fudbaler. Al et tu su neke stvari u pitanju koje je teško shvatit.
Priča da je Mou loš stručnjak je neutemeljena, definitivno je on jedan od najboljih trenera. Bez daljnjeg. Međutim on je jaka ličnost i mora se sudarat s javnošću i posebnim okruženjem oko kluba. Puno je jakih faca u i oko kluba i mora tu doći nekad i do kratkog spoja.
Wengera neki spominju, ma on ne dolazi tu u obzir, nije on faca za Reala. A u Realu se ne očekuje samo forsiranje podmladka i da se time zadovolje. U Realu se samo titulama zadovoljavaju, ali naravno uz to je tu često potrebna i atraktivna igra na koju je publika navikla.
Po meni jedino pravo rješenje je Del Bosque, a moguće poslije i neko od bivših zvijezda. E sad oni koji su još bolji insideri i pravi insideri zapravo, po pitanju ovog kluba vjerovatno znaju i za još neka moguća rješenja.
Ima tu par igrača koji ginu za Mourinha, a par je protiv njega i sad je ova druga strana očigledno pravagnula. U svemu mi je čudno jedino to što se Mou sukobljava sa Casillasom koji je po meni uzoran fudbaler. Al et tu su neke stvari u pitanju koje je teško shvatit.
Priča da je Mou loš stručnjak je neutemeljena, definitivno je on jedan od najboljih trenera. Bez daljnjeg. Međutim on je jaka ličnost i mora se sudarat s javnošću i posebnim okruženjem oko kluba. Puno je jakih faca u i oko kluba i mora tu doći nekad i do kratkog spoja.
Wengera neki spominju, ma on ne dolazi tu u obzir, nije on faca za Reala. A u Realu se ne očekuje samo forsiranje podmladka i da se time zadovolje. U Realu se samo titulama zadovoljavaju, ali naravno uz to je tu često potrebna i atraktivna igra na koju je publika navikla.
Po meni jedino pravo rješenje je Del Bosque, a moguće poslije i neko od bivših zvijezda. E sad oni koji su još bolji insideri i pravi insideri zapravo, po pitanju ovog kluba vjerovatno znaju i za još neka moguća rješenja.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Strpljenje je uvijek nedostajalo u Madridu,mentalitet je čudna stvar i ako Perez povuče neki potez sad nakon sve one priče o promjeni kursa,strategiji za budućnost i sl.sve će pasti u vodu ,jer onda se opet godinama valja zajjebavati s polutrenerima i jadnicima jer ni jedan ozbiljan trener neće htjeti primirisati klupi Madrida znajući kakvu hipoteku ta klupa nosi a to je upravo ono što priželjkuju svi koji ne vole Madrid.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Mourinho ostani. 
- 16 je fakat puno,toga su svjesne i ptice na grani.
Kraljevski klub nije naviknut na ovakve stvari,navijaci i simpatizeri kluba nisu navikli na ovakve stvari,ali sta bi bio pravi potez u ovom trenutku?
Nastaviti trend promjene trenera kojih se namjenjalo kao carapa u zadnjih 10 godina:
Carlos Queiroz 2003.
Jose Antonio Camacho 4 utakmice
Vanderlei Luxemburgo 2005.-06.
Bernd Schuster 2007.-08.
Juande Ramos 2008.-09.
Manuel Pellegrini 2009.-10.
José Mourinho 2010
Ili zadrzati Murinja na klupi do kraja sezone,sezone u kojoj su jos dva takmicenja u igri,i onda sumirati utiske.
Ja sam nekako vise za ovu drugu varijantu.
Price da ce portugalac protjerati Casillasa iz kluba za mene su u domenu naucne fantastike.
Da on jeste ostavio na klupi legendu i ikonu kluba u zadnjoj utakmici,i da druga legenda (mozda i najveca Raul) je otisla odmah po njegovom dolasku,ali mislim da je jasno svima da takvu odluku Murinjo sam nije mogao donjeti.
Odmah nakon odlaska Raula mnogi navijaci su zamjerali upravi,kao i portugalcu,na tom potezu.
Mislim da ce Perez ukoliko dodje do nekog ozbiljnijeg raskola na relaciji Iker-Jose nedvojbeno stati na stranu kapitena,jer uraditi suprotno bi moglo biti pogubno cak i za njega.
Gore sam zaboravio spomenuti Fabia.
Kraljevski klub nije naviknut na ovakve stvari,navijaci i simpatizeri kluba nisu navikli na ovakve stvari,ali sta bi bio pravi potez u ovom trenutku?
Nastaviti trend promjene trenera kojih se namjenjalo kao carapa u zadnjih 10 godina:
Carlos Queiroz 2003.
Jose Antonio Camacho 4 utakmice
Vanderlei Luxemburgo 2005.-06.
Bernd Schuster 2007.-08.
Juande Ramos 2008.-09.
Manuel Pellegrini 2009.-10.
José Mourinho 2010
Ili zadrzati Murinja na klupi do kraja sezone,sezone u kojoj su jos dva takmicenja u igri,i onda sumirati utiske.
Ja sam nekako vise za ovu drugu varijantu.
Price da ce portugalac protjerati Casillasa iz kluba za mene su u domenu naucne fantastike.
Da on jeste ostavio na klupi legendu i ikonu kluba u zadnjoj utakmici,i da druga legenda (mozda i najveca Raul) je otisla odmah po njegovom dolasku,ali mislim da je jasno svima da takvu odluku Murinjo sam nije mogao donjeti.
Odmah nakon odlaska Raula mnogi navijaci su zamjerali upravi,kao i portugalcu,na tom potezu.
Mislim da ce Perez ukoliko dodje do nekog ozbiljnijeg raskola na relaciji Iker-Jose nedvojbeno stati na stranu kapitena,jer uraditi suprotno bi moglo biti pogubno cak i za njega.
Gore sam zaboravio spomenuti Fabia.
Zadnja izmjena: Dzoni, dana/u 23 dec 2012, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Evo napokon sam i ja otklonio tehničke probleme nastale u raspravama sa pojedinim mediokritetima na ovoj temi. Danas ću dati odgovor na mnoge postove na ovoj temi, i iznijeti, još jednom, nepobitne dokaze koji pokazuju da postoji teorija zavjere u Savezu "kontroMou".
Nevjerovatne se stvari dešavaju, a razlog izostanka Casillasa iz prve postave ću vrlo rado povezati sa famoznom "crnom ovcom", mada sumnjam da ovi "Madridisti" na ovoj temi uopće imaju pojma o tome.
Jose Mourinho - mejor entrenador de los todos tiempos!
Nevjerovatne se stvari dešavaju, a razlog izostanka Casillasa iz prve postave ću vrlo rado povezati sa famoznom "crnom ovcom", mada sumnjam da ovi "Madridisti" na ovoj temi uopće imaju pojma o tome.
Jose Mourinho - mejor entrenador de los todos tiempos!
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- RealMoudrid
- Kontakt:
Postove ovog dječka koji spominje Real otprije 7 godina kada je bio četvrti razred ću preskakati baš zbog ovakvkih gluposti. Njegove tvrdnje za "štimanje" ekipama koje donose zaradu potpuno padaju u vodu nedavnim ždrijebom koji omogućava malim poluklubovima da ostvare plasman u četvrtfinale.LBJ MVP je napisao/la:Zato što je LP nebitno takmičenje,kako Platini vodi uefu toliko se srozala uefa da me ne bi čudilo da ovakav Real osvoji LP.
Apsolutno se slažem, likovi poput bparene vise ovdje na temi kako bi pokušali dokazati svoja uvjerenja i samo omalovažavaju rad Josea Mourinha, njegove uspjehe i njegovu ličnost. I kao takvi će mi nakon ovih odgovora definitivno ići na ignore.BigBigBang je napisao/la:Ali najjace mi je od svega kako fanovi barcelone se trude da otvore oci ljudima kako murinjo ne valja, kako ima boljih, cigan, treba ga otjerati itd itd. eto oni se ko brinuLijepi strah. Ako je neko i sumnjao u kvalitete murinja mislim da bi nakon ovih postova fanova barcelone trebao da se predomisli.
Sveti je napisao/la:Pa lik ide u malagu da se brani yebote
Dva posta koja pokazuju koliko ljudi ne razmišljaju i koliko im je strana ona "ispeci pa reci". Jedva dočekali da vide poneko čudo u sastavu da bi se mogli istresti na Mourinhu. Dakako da nijedan nije promislio glavom i rekao sebi "pa nema ni Coentraa ni Marcela".iDon je napisao/la:Nema Ikera, 3 zadnja vezna. Ja ako ovo prokomentarisem sad u afektu ban mi ne gine. Cekam jos informacija, tjesim se jos da je razlog ovog' izostavljanja neka laksa povreda.
Kaže lik čiji klub igra Evropsku ligu...EdenHazard je napisao/la:Jel ovaj Adan ista u rodu Valdesu![]()
od 4 suta u okvir 3 gola primi
2012/2013
- RealMoudrid
- Kontakt:
Taj Real nije mogao proći poluekipe u kupu, niti izbaciti neke prosječne timove u Ligi prvaka, a da ne govorim o osvajanju Primere. Smiješan si liče.OTNYS_YNWA je napisao/la:Odlicno objasnjeno![]()
Bio jednom jedan Real, koji nije gubio titule vec na polovini sezone...
Pa se onda opet javlja genijalac, prije par sedmica, te govori kako je Real koji je sinoc izgubio bolji od ovog sa slike. Je li se pokajao
Protupitanje. Da li je Messi najbolji igrač svijeta i zbog čega? Da li je po tebi odabir najboljeg relevantan prema FIFI i UEFI? Ako jeste, čemu onda tvoj najsmiješniji post ikad?juznjak> je napisao/la:Pelegrini je bolji trener od Mourinha,ali Pelegrini nikada nije osvoji neki bitan trofej i kao takav nije imao dovoljno autoriteta u klubu gdje se trazi instant uspjeh . Mislim da je prerano otisao u Real,trebao je ostati jos koju sezonu u Villarealu koji je imao fantasticnu ekipu ,i ne bi bilo iskljuceno da bi se borili sa duopolom za titulu Pele jednostavno nije se previse pitao u tom klubu ,dok je Mourinho susta suprotnost tome,ja mislim da se on trenutno vise pita od Pereza ,i moze mu se ruku na srce zbog trofeja koje je osvojio . Ipak ,ja vise cijenim Pelea koji je od malog kluba poput Villareala napravio je ekipu koja je godinama bila u vrhu Evropskog fudbala . Isto sada radi i s Malagom . Da li bi Mourinho bio tako uspjesan s tim ekipama? Mislim da ne .
Kakvu to slobodu? Koji su tvoji izvori po pitanju Mourinhove "slobode" otkako je za kormilom nazovikraljevskog kluba?L_blancos je napisao/la:A ne treba zaboraviti da je jedino Mou imao slobodu da bira igrace, tako da je opet i to njegovo maslo.
2012/2013
Jbga ne moze se reci da nije u pravu covjekRealMoudrid je napisao/la:Kaže lik čiji klub igra Evropsku ligu...EdenHazard je napisao/la:Jel ovaj Adan ista u rodu Valdesu![]()
od 4 suta u okvir 3 gola primi
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
Khedira jucer odigrao 100tu utakmicu za Real.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Calma muchacho, calma . Napisao sam da je za mene bolji strucnjak . Fife i Uefu iz mnogo razloga ne postujem ,tako da me ne zanima sta oni kazu .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 23 dec 2012, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- RealMoudrid
- Kontakt:
Pa ne daje Blatter nagradu najboljem treneru svijeta po svom izboru, već po izboru relevantnih osoba - igrača i trenera širom svijeta. 2010. prvo mjesto, 2011. treće mjesto a u 2012. zagarantirano treće mjesto.
Nevjerovatno da se neko usudi spomenuti Pellegrinija.
Nevjerovatno da se neko usudi spomenuti Pellegrinija.
2012/2013
- hule_barca
- Kontakt:
Nikad nisam bio fan Mourinha kao ni cijelog Reala, ali ipak mislim da Mourinho neće biti otjeran zasad. Previše je tu novaca prije svega u igri, nije ni Perez lud i ako ga otjera koga drugog dovesti. Malo je trenera koji mogu voditi Real na ovakvom nivou, ali s druge strane je potrebna neka promjena u klubu. Ovo s Casillasom je kao što Valdano kaže pokazivanje autoriteta igračima od strane Mourinha. Zaista teška situacija u kojoj je evidentna podjela u svlačionici, ali na kraju mislim da će ovi Portugalci shvatiti da nemaju šta tražiti i samo je pitanje njihovog odlaska za dobrobit Reala, a to će se desiti dosta vjerovatno u Februaru ako ispadnu od Barce u polufinalu (ako dođu do polufinala, što vjerujem hoće) i od Manče što je dosta realno.
Mes Que Un Club
Volim je Mourinha i smatram je da medju top 5 najboljih trenera svijeta . Ali Pelegrini je jednako kvalitetan strucnjak kao i Mourinho . Drugo je to sto zbog Barcelone nije uspio da osvoji titulu i pored toga sto je osvojio rekordan broj poena,ako se ne varam? Razlika izmedju njih je to sto je Pelegrini vodio samo jedan veliki klub,dok Morinho sve sto je vodio bili su glamurozni klubovi s velikim financijskim sredstvima . Dakle,Pelegrinu fali da preuzme neki veliki klub i njim osvoji neki trofej . Kada se to desi(a hoce) onda ces ga ti i slicni cijeniti kao i Mourinha. Pa dovoljno je pogledati sta lik radi s klubom koji je bio gotovo na rubu propasti . U Real je dosao u pogresno vrijeme ,to je bila ekipa u kojoj je obavljen remont ekipe,mnostvo egoista ,individualista koje on inace ne volim imati u ekipi . A Pele jednostavno nije imao dovoljan jak autoritet da vodi tu ekipu ,zato se desio Alcorconazo i ispadanje u LP. Njega se uopste nije pitalo za transfere,dok se Morunho pita itekako . Aj ti radi u takvim uvjetima.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.

Ne znate vi kakvog covjeka i ljudinu tjerate
halo jarane jes' ti procito moj post gore ? velis murinjo vodio samo velike klubove , istina sem jednog a to je porto s kojim je pokorio evropu , portugal , dakle murinjo se prvo pokazao s malim klubom , pa ga je nakon toga trazilo pola evrope , ako vi velite da je pellegrini uspio sa malim klubom ( mada ja ne vidim sta je on veliko postigao) zasto njega ne trazi neki veliki tim , s malagom je izborio lp i tu ce stati .juznjak> je napisao/la:Volim je Mourinha i smatram je da medju top 5 najboljih trenera svijeta . Ali Pelegrini je jednako kvalitetan strucnjak kao i Mourinho . Drugo je to sto zbog Barcelone nije uspio da osvoji titulu i pored toga sto je osvojio rekordan broj poena,ako se ne varam? Razlika izmedju njih je to sto je Pelegrini vodio samo jedan veliki klub,dok Morinho sve sto je vodio bili su glamurozni klubovi s velikim financijskim sredstvima . Dakle,Pelegrinu fali da preuzme neki veliki klub i njim osvoji neki trofej . Kada se to desi(a hoce) onda ces ga ti i slicni cijeniti kao i Mourinha. Pa dovoljno je pogledati sta lik radi s klubom koji je bio gotovo na rubu propasti . U Real je dosao u pogresno vrijeme ,to je bila ekipa u kojoj je obavljen remont ekipe,mnostvo egoista ,individualista koje on inace ne volim imati u ekipi . A Pele jednostavno nije imao dovoljan jak autoritet da vodi tu ekipu ,zato se desio Alcorconazo i ispadanje u LP. Njega se uopste nije pitalo za transfere,dok se Morunho pita itekako . Aj ti radi u takvim uvjetima.
i muka mi je vise slusati napacene forumase koji govore da je pelle bolji od murinja , nek se dokaze kako je Bog reko , ova utakmica sinoc nije nikakvo mjerilo buduci da ga je jose proteklih godina dobro izguzio.
Čuj vodio Mourihno samo velike klubove??
Pa haj ti zasluži da te veliki klubo zovne pa ga vodi i osvoji s njim trofej. Razmislite kakve vi nebuloze pišete sa tim, eto nek je Porto bio mega klub tada, Chelsea bio ekipa u koju su nabacali novih igrača i tražili uspjeh koji je on naravno donjeo.. Doveden u Inter koji nije znao šta je prolazak osmine finala i gle čuda, osvoji Lp nakon 49 godina ako se ne varam.
Pa haj ti zasluži da te veliki klubo zovne pa ga vodi i osvoji s njim trofej. Razmislite kakve vi nebuloze pišete sa tim, eto nek je Porto bio mega klub tada, Chelsea bio ekipa u koju su nabacali novih igrača i tražili uspjeh koji je on naravno donjeo.. Doveden u Inter koji nije znao šta je prolazak osmine finala i gle čuda, osvoji Lp nakon 49 godina ako se ne varam.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
druže ripperripper je napisao/la:
Ne znate vi kakvog covjeka i ljudinu tjerate![]()
![]()
a dobro mu je pristajala ova sveta zastava
ta slika nije ništa u usporedbi s kapitenom barse
Mou je bio mlad i zelen ,može se reć da nije znao šta radi(mada mi na slici djeluje kao da je upravo pošo zastavu nabit naqrac
ali Figo...u najboljim godinama
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- RealMoudrid
- Kontakt:
A kako ti znaš ovo? Jesi li to pročitao u medijima? Ako jesi, mogu li ti ja onda iznijeti par informacija iz tih medija ?juznjak> je napisao/la:Njega se uopste nije pitalo za transfere,dok se Morunho pita itekako . Aj ti radi u takvim uvjetima.
2012/2013
fakat, ono sa Figo "judom" je bila bjelosvjetska izdaja
jedan od žešćih šamara od strane Pereza i pocetak one ere galacticosa.
Bilo i ne ponovilo se više
Da se ja pitam, ustavom bi zabranio prelaske iz Barce u Real i obratno.
Bilo i ne ponovilo se više
Da se ja pitam, ustavom bi zabranio prelaske iz Barce u Real i obratno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.