Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

the scouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la the scouser » 23 dec 2012, 14:13

Ovo mi je prva asocijacija na Stoke :
[youtube][/youtube]
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 23 dec 2012, 14:17

Nove informacije :D
Srijandeep Das ‏@jeremy_LFC
Sturridge will earn 60 k per week once he joins the club officially, sans any goal bonus. Lesser than his contract at Chelsea.
This Is Anfield ‏@thisisanfield
Sunday Mirror report that Sturridge wanted a clause in his contract re: playing as a central forward. We can expect him to play there.
Znači Suarez i Sterling po krilu Danny napadač.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 dec 2012, 14:18

Svasta smo fulali taj mec, ali Hendersonova prilika je najbolja sigurno..

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 dec 2012, 14:20

I u tim ugovorima svašta se može naći,pa njihovo je da igraju gdje god ih trener stavi :roll: i za to primaju platu e svašta,znači opet ćemo da improvizujemo :| .

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 dec 2012, 14:22

Pa dobro, to je njegova prirodna pozicija i tu se najbolje snalazi ;) Mislim da nece biti problema da se i to potpise, no ipak mislim da se radi o dezinformaciji :!:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 23 dec 2012, 14:25

Nisam mogao sinoc da upratim rezultate ali kad sam vidio da je Liverpool razbuco Fulhama nisam se iznenadio uopste. Ja sam od pocetka govorio, znaju to neki ovdje, da ce Liverpool progledati sa Brendanom na klupi. Protiv Ville niste imali srece a i to je sastavni dio igre hebi ga.

5 bodova ste udaljeni od lige prvaka, a sad zamislite od ovih 7 remija da imate 4 remija tj. da ste imali malo vise srece u barem 3 tekme gdje je nerijeseno bilo, bili bi 3. sa 31 bodom ;)

Imajte vjere u njih i bice nesto od toga, ako vi ne vjerujete u ovu ekipu, ko ce?

Pozz
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 dec 2012, 14:28

---------------------------------------Reina------------------------------------------------------
--Glen---------Skrtel-----------------------------------Agger---------Enrique--------------
-----------------------------Lucas------------Allen--------------------------------------------
-----------Downing------------------Gerrard---------------------Sterling----------------
-----------------------------------Suarez-----------------------------------------------------

Nikakav Sturridge nam ne treba!!!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 dec 2012, 14:30

E moj Edine, pa necemo i sljedecu polusezonu sa jednim napadacem poceti :!: Moramo dovesti bar 2 na toj poziciji u januaru ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 dec 2012, 14:33

OTNYS_YNWA je napisao/la:E moj Edine, pa necemo i sljedecu polusezonu sa jednim napadacem poceti :!: Moramo dovesti bar 2 na toj poziciji u januaru ;)
Pa dovedi nesto za klupe, Sturridge sigurno ne bih iz Celzija pres'o da radi isto sto i tamo - da grije klupu.

Da je Demba u pitanju pa haj, al' ovaj flop, mister 1 dobra tekma, iducih 5 losih... :roll:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 dec 2012, 14:38

Nikad se ne zna, gledao sam ga dok je iole dobijao priliku kod Boasa i pokazao je da zna dosta. Samo mu je potrebno minutaze. Pusti to, jesi li ti pozdravio sinoc koga si trebao :?: :mrgreen:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 dec 2012, 14:41

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nikad se ne zna, gledao sam ga dok je iole dobijao priliku kod Boasa i pokazao je da zna dosta. Samo mu je potrebno minutaze. Pusti to, jesi li ti pozdravio sinoc koga si trebao :?: :mrgreen:
Ma jesam, napila se kaze koji Dzimi, ja rek'o humukupmpumapahua :lol: :lol: :lol: Skontala je kasnije :mrgreen:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 dec 2012, 15:09

Ima Sturidge kvalitete,možda nije najidealnije pojačanje ali šta je tu je,makar će pojačati konkurenciju u napadu i dobiti ćemo kakvu takvu širinu,kada bi Brendan doveo još jednog napadača (Cavanija :mrgreen: ),uz oporavak Borinija biće to sve dobro,ništa se vi ne sekirajte slika.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 dec 2012, 15:43

Sigurno nas ima više ;)

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=6996" onclick="window.open(this.href);return false;

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 dec 2012, 16:31

Zodiac je napisao/la:I ja čekam kada će Carlo da ubaci video kako onaj čiko pregleda Daniela :mrgreen: .

A prelazni rok počinje prvog januara valjda :? .
Načekat ćeš se do prvog januara :lol: :mrgreen:

@Edine, dobar je bio jučer Downing, samo mora igrati onako svaku utakmicu, a ne jednom u tri godine :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 dec 2012, 16:48

Carlo,imaj duše :mrgreen: .

Baš gledam tekmu danas i Svonsi se već par utakmica provlači,sudije nam poništiše onaj gol Enrique koji se kasnije pokazao kao regularan a i danas su dobru nafaku imali pa izvukose bod,šteta što ih nismo mlatnuli :roll: .

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 dec 2012, 16:51

Zodiac je napisao/la:Carlo,imaj duše :mrgreen: .

Baš gledam tekmu danas i Svonsi se već par utakmica provlači,sudije nam poništiše onaj gol Enrique koji se kasnije pokazao kao regularan a i danas su dobru nafaku imali pa izvukose bod,šteta što ih nismo mlatnuli :roll: .
Poništiše nam go protiv Evertona, Swanseaja i jel još nešto bilo? Sad bi bili 4. bez problema da je bilo upola manje grešaka :oops:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 23 dec 2012, 17:06

Carlo je napisao/la:@Edine, dobar je bio jučer Downing, samo mora igrati onako svaku utakmicu, a ne jednom u tri godine :mrgreen:
Pa ove sezone sto je igrao nije los uopce bio, na lijevom beku i ono malo na lijevom krilo... A sad je eksplodirao na desnom krilu 8-) Dobar ce on biti ako ovdje ostane i ako ne dodje onaj Sturridge i onda Downing ispada iz postave, ispada iz forme i nista od njeg vise.

Ako onaj Celzi danas odigra recimo nerijeseno, 5 ekipa ce imati 30 bodova u borbi za 2 mjesta koja vode u LP.

Ako dobijemo Stoke i QPR, priblizit cemo se maksimalno samo treba dobro igrati i ne prosipati bodove.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 23 dec 2012, 17:07

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sigurno nas ima više ;)

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=6996" onclick="window.open(this.href);return false;
hahah sta je ovo bilo odjednom :mrgreen:
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Motimox
Kontakt:

Post Postao/la Motimox » 23 dec 2012, 18:14

Da li neko zna, recimo da Staridz danas prodje ljekarski i potpise za Liverpool FC, ima li pravo odmah trenirati sa ekipom LFC-a ili mora cekati prvi januar kad i zvanicno postaje nas igrac?
"Liverpool je veći od svakog pojedinca i uvijek će tako biti"

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 dec 2012, 18:19

Mora čekati januar.

edit:
BREAKING NEWS: Sturridge je potpisao ugovor na 5 god sa LFC koji vrijedi £60k sedmicno. Uskoro i zvanicna potvrda.
sa fb stranice .

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fuerza, LiverpoolREDS, Venom i 22 gosta.