Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kao sto je receno 100 puta do sada,nadigrali smo u vecini slucajeva protivnika danas smo iskoristili svoje sanse.Igraci svi na zadatku,mada po meni suso odigrao ispod prosjeka ne tolko puno da ga blatim ili sta mali je perspektiva i nije to njegova pozicija i odgovorno tvrdim da je kompletniji igrac od Shelvija koji me nervira iz utakmice u utakmicu,Suso treba da bude zamjena nekome a Shelvi treba da bude zamjena Susa.Jasno je da Brendanu ide bolje iz utakmice u utakmicu mada je isto tako jasno da on nije poslozio sve kockice,odmaranje Allena i Sterlinga je danas pokazalo nesto.Ja mislim da Allen treba da bude zamjena Lukasa i taj posao bi on obavljao fantasticno,sto se tice drugog slucaja kada pocinje BR sa Lukasom i Allenom u prvoj i vrsi izmjenu moje misljenje bi bilo da vadi Allena jer ga isturi vise uvijek a ubacuje Susa a ne da kvari perspektivnom momku svoju pozicju sto je takodje slucaj Hendersona ali ajde onda nam fali vezni za prve postave jer Suso to nije a po meni ni Allen stidan je ma kakav postotak tacnih pasova on prosljedio te statistike su meni cisto sranje kad ja znam da Allen vraca loptu nazad u 60% svojih dodavanja.Ako crnac
dodje vjerujem da ce to izgledati puno bolje.Danas kapiten na svom nivou a kad je on na nivou mi dobijamo ovim ne govorim da je njegova zasluga ali dosta dosta bjezi laickom oku sta radi kapiten 3-4 njegove lopte duge prave strasnu razliku.Sule ko Sule vidjelo se nema gola hvata ga nervoza buni se na svaki pad i drago mi je sto je zabio jer je zasluzio par puta je uposlio Shevija kojem trebaju minute da se namjesti na adekvatan sut.Reina izvadio po obicaju nemoguce a onaj sut ili dva nisam je bio onako malo klimav i nesiguran ali opet extra.Odbrana super stoperski tandem bio danas magican,Skrtel je danas procitao par lopti,presjekao,nisu dopustili da se sansa uopste stvori.Sad posljednji nas trener BR koliko sam ja mogao vidjeti extra se postavio,strasan presing,suzbijanje protivnika da napravi 4 dobra pasa,bukvalno smo ih pojeli.Toliko od mene,zadovoljan igrom sto bih mogao reci za skoro svaku utakmicu a ovaj put naravno i rezultatom heh,pozdrav.

"You'll Never Walk Alone"
Ne kontam vise ovu nasu upravu. Sta vide u Staridzu!?!?!?! Ova vijest mi pokvari ovu danasnju pobjedu. cccc e svasta.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Eh kako je lijepo procitati s vremena na vrijeme i ovakav naslov
http://sportsport.ba/ino_fudbal/redsi-d ... eldu/94657" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/ino_fudbal/redsi-d ... eldu/94657" onclick="window.open(this.href);return false;
ZZ
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ozrene, bitno je da je Chelsea Liverpoolu iskesirao 50 milkica za Torresa 

vide konkurenciju,jel ti mislis da bi Downing ovako igrao jucer da nije bilo Sterlinga oni prethodnih tekmi,covjek je cekao svoju tekmu i priliku,dobio je i iskoristio.Sad bi na toj strani imali Downinga i Sterlinga(+Sturidga) a na drugoj ni sam ne znam ko ce igrat,moze svak al bitna je konkurencija i borba za prvih 11 jer vise ce se igraci truditi ako znaju da ako ne odigraju dobru tekmu narednu su na klupi i sl.BigAndy je napisao/la:Ne kontam vise ovu nasu upravu. Sta vide u Staridzu!?!?!?! Ova vijest mi pokvari ovu danasnju pobjedu. cccc e svasta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Downing.

Kakva partija ovo nisam ni u snu očekivao od njega. Uz Gerrarda daleko najbolji igrač na terenu, a kapiten je danas podsjetio na najbolje dane. Napokon jedna utakmica koja je od prve do posljednje minute bila na vrhunskom nivou i gdje se nijednom igraču nema ni na čemu zamjeriti. Ova utakmica se od ostalih razlikovala po tome što smo iskoristili šanse koje smo imali na početku i onda je poslije sve išlo svojim tokom. Suarez je danas dosta više bio timski igrač i na kraju je stigla nagrada u vidu pogotka. Nadam se da će i iduću utakmicu Allen ostati na klupi jer mi je sredina terena dosta bolje izgledala bez njega.
CL nam bježi svega 5 bodova i to se ne čini puno s obzirom kako promjenljivo igramo od početka sezone, a uz BR i pokoje pojačanje sad u januaru ne mislim da je taj cilj nedostižan na kraju sezone. Izgleda da Danny stiže, po meni dobar igrač mada za mene ima dvije mane, a to su previše forsira lijevu nogu i u dosta situacija zna biti sebičan pa ćemo vidjeti na šta će to ličiti kad bude sa Suarezom igrao.

Kakva partija ovo nisam ni u snu očekivao od njega. Uz Gerrarda daleko najbolji igrač na terenu, a kapiten je danas podsjetio na najbolje dane. Napokon jedna utakmica koja je od prve do posljednje minute bila na vrhunskom nivou i gdje se nijednom igraču nema ni na čemu zamjeriti. Ova utakmica se od ostalih razlikovala po tome što smo iskoristili šanse koje smo imali na početku i onda je poslije sve išlo svojim tokom. Suarez je danas dosta više bio timski igrač i na kraju je stigla nagrada u vidu pogotka. Nadam se da će i iduću utakmicu Allen ostati na klupi jer mi je sredina terena dosta bolje izgledala bez njega.
CL nam bježi svega 5 bodova i to se ne čini puno s obzirom kako promjenljivo igramo od početka sezone, a uz BR i pokoje pojačanje sad u januaru ne mislim da je taj cilj nedostižan na kraju sezone. Izgleda da Danny stiže, po meni dobar igrač mada za mene ima dvije mane, a to su previše forsira lijevu nogu i u dosta situacija zna biti sebičan pa ćemo vidjeti na šta će to ličiti kad bude sa Suarezom igrao.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
- peppo_owen
- Kontakt:
Perverzija bi ovo bilaZodiac je napisao/la:

Nesto sam citao da se Sahin zalio da ne igra na prirodnoj poziciji,i posle togaa nije zaigrao ni jednu tekmu.Mozda ga BR vec otpisao.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Luis Suarez:
"My dream and desire is to play in the Champions League and achieve big things with Liverpool, because they’re the club I wanted to play for, and now that I’m here, I want to stay for a long time.
We hope that over time, we can take Liverpool back to where they belong"
"My dream and desire is to play in the Champions League and achieve big things with Liverpool, because they’re the club I wanted to play for, and now that I’m here, I want to stay for a long time.
We hope that over time, we can take Liverpool back to where they belong"
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Chelsea striker Daniel Sturridge to have Medical today at melwood ahead of his £12m move to Liverpool. (sky)
Srijandeep Das @jeremy_LFC
LiverpoolEcho suggests an agreement has been reached and Sturridge is set to undergo a medical at #LFC.
Sky Sports News @SkySportsNews
Sky ****: Chelsea striker Daniel Sturridge is expected to have a medical at Liverpool tomorrow #SSN
LFC Transfer Update @TransferUpdate
Liverpool are close to agreeing a fee of around £7m for Blackpool striker Tom Ince. #LFC
Liverpool Echo @LivEchoLFC
Daniel Sturridge to have Liverpool FC medical ahead of £12m transfer http://****/YyUpBX" onclick="window.open(this.href);return false; #LFC #LiverpoolFC
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa jel za danas zakazan taj medicinski ili sutra 

Muštuluk rajaSturridge arrived
on Merseyside on Saturday night, expected to complete his medical today(Sunday). (Telegr)

- peppo_owen
- Kontakt:
Puno je 7M za Inca...
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Cuj to, pa gdje su vam ti igraci sto ih dovedoste od tih para, kome ih vi proslijedisteOTNYS_YNWA je napisao/la:Ozrene, bitno je da je Chelsea Liverpoolu iskesirao 50 milkica za Torresa

imam osjecaj da ce Danijel da uzme 18-ku 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Vjerovatno, jer je Rodgers rekao da mu neće tako lagano dat 9-kugaston je napisao/la:imam osjecaj da ce Danijel da uzme 18-ku

Rodgers nije rekao ni da dolazi, a ne da neće dobiti devetkuEBSCO je napisao/la:Vjerovatno, jer je Rodgers rekao da mu neće tako lagano dat 9-kugaston je napisao/la:imam osjecaj da ce Danijel da uzme 18-ku

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Jedna špekulacija manje, Huntelaar produžio ugovor sa Schalkeom.
Evo neki moj dream team poslije januara.
---------------Reina---------------
Glen---Skrtel---Agger---Enrique
--------------Lucas----------------
-------Gerrard----Sahin----------
Sturridge-------Ba--------Suarez
I Ince na klupi.
A na ljeto dovesti Begovica/Mignoleta, Erickssena/Isca i Walcotta.
Evo neki moj dream team poslije januara.

---------------Reina---------------
Glen---Skrtel---Agger---Enrique
--------------Lucas----------------
-------Gerrard----Sahin----------
Sturridge-------Ba--------Suarez
I Ince na klupi.
A na ljeto dovesti Begovica/Mignoleta, Erickssena/Isca i Walcotta.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Negdje sam to pročitao nemogu se sjetit gdje, ali možda nije bilu u stilu broja 9, nego o poziciji, nešto kao da Sturridge neće uvijek igrat napadača nego da će se mjenjat sa Suarezom, nekad ovaj na krilo, nekad ovaj drugi.Carlo je napisao/la:Rodgers nije rekao ni da dolazi, a ne da neće dobiti devetkuEBSCO je napisao/la:Vjerovatno, jer je Rodgers rekao da mu neće tako lagano dat 9-kugaston je napisao/la:imam osjecaj da ce Danijel da uzme 18-ku![]()
Nije Rodgers ni izgovorio njegovo ime tokom ikakvog intervjua 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam juce ocekivao Sahina kada smo imali vecu prednost, ali ipak Carragher uđe
Treba iskoristavati svaku minutu, jer ja i dalje smatram kako moze dosta napredovati
Šta je Hendersone, ušutio si se nakon jucerasnjeg meca. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.