AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nije u lako u par godina ostati bez Inzaghija,Neste,Maldinija,Gattusa,Ibrahimovića itd a da se to ne osjeti.
Milan prolazi kroz naglu smjenu generacije i tek se pravi kostur ekipe,i tek će se rezultati vidjeti za sezonu ili dvije.
Ima tu igrača koji mogu nositi Milan kako su to svojevremeno radili ovi gore nabrojani,Boateng,El Sharaawy,onda onaj mali sto večeras igra na beku čini mi se De Scgilio tako nekako ,kad se tome doda moguci povratak Kake i uz pojačanje na štoperskim pozicijama (koje vam je prijeko potrebno ) dobije se respektabilna ekipa možda ne stroj kao onaj iz 2005,6,7 recimo ali dok se to uigra vraća se Milan,izuzetno jak.
Nije lako navijačima koji su navikli na izgaranje na terenu,borbu do zadnje minute pa i na trofeje gledati bezidejnu igru kakva je bila večeras u prvom poluvremenu,ali strpite siguran sam da će uskoro sve doći na svoje.
Milan je i prevelik gigant da se dopusti nekakvo propadanje ,ali svaki klub mora u nekom periodu proći kroz krizu rezultata upravo zbog rekonstrukcije ekipe.
Pozz roso-neri ,za nadati se da će vaši puleni postići koji gol u nastavku,pa ako ništa da se časno izgubi .
Milan prolazi kroz naglu smjenu generacije i tek se pravi kostur ekipe,i tek će se rezultati vidjeti za sezonu ili dvije.
Ima tu igrača koji mogu nositi Milan kako su to svojevremeno radili ovi gore nabrojani,Boateng,El Sharaawy,onda onaj mali sto večeras igra na beku čini mi se De Scgilio tako nekako ,kad se tome doda moguci povratak Kake i uz pojačanje na štoperskim pozicijama (koje vam je prijeko potrebno ) dobije se respektabilna ekipa možda ne stroj kao onaj iz 2005,6,7 recimo ali dok se to uigra vraća se Milan,izuzetno jak.
Nije lako navijačima koji su navikli na izgaranje na terenu,borbu do zadnje minute pa i na trofeje gledati bezidejnu igru kakva je bila večeras u prvom poluvremenu,ali strpite siguran sam da će uskoro sve doći na svoje.
Milan je i prevelik gigant da se dopusti nekakvo propadanje ,ali svaki klub mora u nekom periodu proći kroz krizu rezultata upravo zbog rekonstrukcije ekipe.
Pozz roso-neri ,za nadati se da će vaši puleni postići koji gol u nastavku,pa ako ništa da se časno izgubi .
Ovo je stvarno sramota neki ljudi apsolutno nisu dostojni nositi dres Milana
sreca pa ide pauza da se saberete i pojacate jer ovo je ocaj znam kako se osjecaju navijaci Milana
sad i ja sam slicno osjecao kad je Juve 2 godine bio predmet sprdnja nadam se da ce kriza brzo proci da cete sa nekim kvalitetnim pojacanjima vratiti na stare staze gdje zasluzujete biti

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nisam imao priliku gledati prvo poluvrijeme,jedva cekao kuci doci da vidim rezultat,kad ono ....
ja sam pretpostavljao da ce protiv rome biti pretesko,ali ovakvu blamazu od rezultata nisam ocekivao.... cak i da se probude i naprave neku senzaciju,rezultat je preveliki da se preokrene
uglavnom,izgleda da mi se ne isplati gledati drugo poluvrijeme

uglavnom,izgleda da mi se ne isplati gledati drugo poluvrijeme

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
kao sto vidim nije nista promjenjeno u sastavu, ocito milsi allegri da ne treba nista mjenjat, gubis prvo poluvrijeme 3:0 i nemas igre i nista ne mjenjas, da bog sacuva stvarno
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
- francobaresi
- Kontakt:
Svaka čast Tottiu , ali je zaštićen ko j.ebeni Grizli , i najmanji kontakt sa njim sudija svira u njegovu korist .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
treba sada Emanuelson i Bojan da se malo igra ubrza a Pazzini bi je samo jos vise usporio
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- _forzamilan_
- Kontakt:
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
al stavrno nevjerovatno, je.bem ti allegri svu familiju, i tebi i yepesu i mexesu, i komplet odbrani i veznom redu, pa ovo nema nigdje FUUUUUUJJJJJJJJJJJJ
Milan Milan solo con te
Ova nasa odbrana izgleda tragikomicno,skupa sa Ameliom na golu.Ne znas bi li se smijao ili plakao...
ovo je gotova stvar,jedino bi volio da faraon da gol,cisto da nastavi svoju seriju,ionako je prekasno za bilo sta drugo

ovo je gotova stvar,jedino bi volio da faraon da gol,cisto da nastavi svoju seriju,ionako je prekasno za bilo sta drugo

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Šta reći osim, daBogda svi pomrli ... gasim stream
applausi per Roma

applausi per Roma

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Sta vas ceka protiv Barse ako bude imala duse nece vam 10-ku. Jedina pozitivna stvar su ova dva beka.
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
kupi ovakvog golmana celo je.bem i tebi svu familiju, sto mi ovo treba debile gledat kako ne mogu gola dati nikako, ne bi ga dali da se igra jos tri dana utakmica aaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjj
Milan Milan solo con te
- francobaresi
- Kontakt:
Najsmješnije od svega da je Amelia imao jednu odbranu a sve ostalo je prošlo pored njega , s druge strane ovaj golman Rome je spriječio 3 gola sigurna 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Evo pocasni gol,mada ni njega nismo zasluzili,panj se posteno bacio
edit: evo ga i bojan...
eh,da smo od pocetka ovako igrali,mozda i ne bi ispalo ovako ... ako nista,ovako izgleda manje katastrofalan rezultat.

edit: evo ga i bojan...
eh,da smo od pocetka ovako igrali,mozda i ne bi ispalo ovako ... ako nista,ovako izgleda manje katastrofalan rezultat.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Neutralan88
- Kontakt:
4.2 krkic 

- francobaresi
- Kontakt:
5 prilika Rome i 4 gola ! Hvala Yepes i hvala Mexes
S druge strane onaj golman kojem ne znam izgovoriti ime je 3 klase iznad Amelie
Definitivno treba najmanje 2 nova igrača dovesti sad u Januaru , i moliti Boga da nikad ama baš nikad se ne ponovi ovakvo poluvrijeme , gdje su naši igrači izgledali bezvoljno i demotivisano .

S druge strane onaj golman kojem ne znam izgovoriti ime je 3 klase iznad Amelie

Definitivno treba najmanje 2 nova igrača dovesti sad u Januaru , i moliti Boga da nikad ama baš nikad se ne ponovi ovakvo poluvrijeme , gdje su naši igrači izgledali bezvoljno i demotivisano .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Manekeni yebem vam sve retardirano , 4 pobjede zaredom nanizali i odma to su zvijezde , ne mogu izgubiti.
Niko se s loptom sastavio nije kako treba.
Yepes , Boze sacuvaj , mejt mejtova.
Amelia , od 5 suteva na gol , 4 su prosla.
Niko se s loptom sastavio nije kako treba.
Yepes , Boze sacuvaj , mejt mejtova.
Amelia , od 5 suteva na gol , 4 su prosla.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
ne zasluzuju ni komentar nakon svega, samo cu se odjavit
pozz raja i nadam se boljim vremenima za Milan, jer ova utakmica je pokazala sve slabosti, i sto neko rece mozda je bolje sad pred mercato nek malo vide sta im se desava i kakav kapacitet imaju u ekipi
FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
pozz raja i nadam se boljim vremenima za Milan, jer ova utakmica je pokazala sve slabosti, i sto neko rece mozda je bolje sad pred mercato nek malo vide sta im se desava i kakav kapacitet imaju u ekipi
FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
Milan Milan solo con te
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 3 gosta.