NK Troglav 1918 Livno

badblueboylivno
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la badblueboylivno » 16 dec 2012, 20:55

Casp3r je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Jesu li to želje za Božić ili ozbiljno govoriš?
:lol: :lol:

Šalu na stranu, igrači Troglava su zaslužili više od svih ostalih igrača u ovoj ligi. U Krajini igrači sjedali na početku utakmice, u Jedinstvu štrajkali, u svim klubovima igrači su ucjenivali igrom - dok su igrači Troglava gurali i igrali i to vraški dobro - ne mogu da zaboravim kad su došli u Lukavac sa nekim sendvičima koji bi bili premala užina djeci u drugom osnovne. Ako ni zbog čega drugog, zbog igre u takvim uslovima.
Apsolutno, skidam im kapu zbog toga što trpe to i što igraju u uvjetima kakvim igraju. Šteta i žalost je što se to dešava, što nam je grad u takvoj situaciji, i što njihovo pismo javnosti praktički nimalo nije pomoglo niti je se itko drznuo pitati kako se klubu može pomoći, ostala su ta tri-četiri čovjeka koji se skrbe o klubu i igrači, sami, nikog drugog nema.

:cry:
Hayley <3

andro
Kontakt:

Post Postao/la andro » 22 dec 2012, 20:37

Predsjednik Upravnog odbora,Mario Seremet,je danas podnio ostavku.
Cini se da su klubu dani odbrojani.Čestitam!

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 23 dec 2012, 10:45

Prijatelju klub ne ovisi od jednog čovjeka,klub postoji 100 godina i nije se ugasio tako da neće ni sada.Dobro je da se ovo naše zamršeno političko klupko u klubu pođe razmotavati i vjerujem da će do nove godine dati svi ostavku kako bi se do početka prvenstva poredala nova uprava koja bi ovom klubu dala zamaha-imamo odličnu ekipu i sa gradonačelnikom kao predsjednikom koji bi donio 200 ooo km rješili bi sve probleme jer nama za godinu dana i netreba više.Igračkom kadru želim sretan Božić i Novu godinu i nadam se da dok je njih bit će i TROGLAVA.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 03 jan 2013, 15:57

U troglavu ništa nova,klub se zaobilazi u luku i nezvjesnost oko istog ppostaje svakim danom sve veća i veća,pa čak i čestitka za novu godinu je napisana na crnoj podlozi kao da i Konjica sluti nešto lošega.DANAS JE UMRO VELIKI ZALJUBLJENIK KLUBA ŠEFKO KARAČA KOJI JE SVOJU MLADOST PROVEO U TROGLAVU I RUDARU IZ VELENJA-HVALA MU ZA LJUBAV PREMA SVOM TROGLAVU.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 04 jan 2013, 17:58

Po mojim saznanjima klub napušta Nikola Kajić,sigurno jedan od najboljih napadača u državi,te Stipe Miloš koji bi trebao otići u Čelik.Ekipa se lagano osipa a niko ništa neradi i neizvjesnost se uvlači u redove Troglava i njegovih navijača.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 04 jan 2013, 20:02

Hvala na informacijama, ali najbolji napadač u državi? :mrgreen: :mrgreen: Pojasni malo

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 04 jan 2013, 22:01

Jednostavno,koje bolji igrač od njega a da igra u ovoj državi-mislim na naše lige.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 06 jan 2013, 10:34

plavobijeli je napisao/la:Jednostavno,koje bolji igrač od njega a da igra u ovoj državi-mislim na naše lige.
svi :mrgreen:
1947!

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 10 jan 2013, 18:00

Ljumani_Banovici je napisao/la:
plavobijeli je napisao/la:Jednostavno,koje bolji igrač od njega a da igra u ovoj državi-mislim na naše lige.
Veliki poznavatelju nogometa hoćeš li se sad smijati kad čuješ da je Kaić otišao u Zrinjski?
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 11 jan 2013, 00:35

xvid je napisao/la:
Veliki poznavatelju nogometa hoćeš li se sad smijati kad čuješ da je Kaić otišao u Zrinjski?
I sta sad ako je otisao u Zrinjski to je najbolji napadac u drzavi?

Pa treba biti barem malo realan, da je takva klasa davno bi nasao neki bolji klub i igrao za pare, a ne za zaostale plate u Treoglavu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 11 jan 2013, 00:51

Kaić je dobar igrač, ja to nikad nisam opovrgnuo, pa velik broj golova smo dali na njegovu asistenciju, nakon njegovih prodora, ili je sam zavrsavao akcije, ali da je najbolji u drzavi, to se nikako ne moze tvrdit, ima igraca koji imaju daleko dulji staz u boljim ligama, ali on je na dobrom putu da postane jedan od najboljih ;)

Kaja, sretno u Zrinjskom, nadam se da nećeš zaboravit svoj Troglav kao neki, i da ćeš se nekad vratit, hvala ti na svemu što si učinio za klub :)

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 11 jan 2013, 01:29

NeRi_K je napisao/la:I sta sad ako je otisao u Zrinjski to je najbolji napadac u drzavi?

Pa treba biti barem malo realan, da je takva klasa davno bi nasao neki bolji klub i igrao za pare, a ne za zaostale plate u Treoglavu.
Prvo i osnovno nauči čitati. Čovjek je napisao da je najbolji u ovoj ligi (Prvoj), na što je Ljuman napisao da su svi napadači ove lige bolji od njega. Kad su svi bolji zbog čega je on otišao, a ne netko iz Goražda, Jedinstva, Krajine, Budućnosti itd.? Dakle, ja nigdje nisam napisao da je on najbolji, ali da je jedan od najboljih to ne može nitko poreći.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 11 jan 2013, 11:18

Mislim da je mislio na Bosnu i Hercegovinu, pa dodao pojašnjenje NAŠE lige, da se ne racunaju ovi sto vani igraju ;)

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 11 jan 2013, 14:28

xvid je napisao/la:
NeRi_K je napisao/la:I sta sad ako je otisao u Zrinjski to je najbolji napadac u drzavi?

Prvo i osnovno nauči čitati. Čovjek je napisao da je najbolji u ovoj ligi (Prvoj), na što je Ljuman napisao da su svi napadači ove lige bolji od njega. Kad su svi bolji zbog čega je on otišao, a ne netko iz Goražda, Jedinstva, Krajine, Budućnosti itd.? Dakle, ja nigdje nisam napisao da je on najbolji, ali da je jedan od najboljih to ne može nitko poreći.
Nauci se ti citati :D rekao je NASE LIGE, a to su sve lige u BiH, boli mene neka stvar i da je najbolji meni ni iz dzepa ni u dzep, vec treba biti realan. A sto je najveci fazon nije najbolji ni u ovoj ligi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 11 jan 2013, 14:51

xvid je napisao/la:
ja se izvinjavam, nasao je pravi angazman, gigant iz mostara...skidam kapu jbt :ugeek:
1947!

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 11 jan 2013, 14:57

Ja sam napisao i sada tvrdim da je to napadač ili polušpica ili kako ga ko zove sigurno pravi igrač i igrač za veće domete od ovog koji je sada napravio,a to što nije ranije negdje otišao je sigurno bila knjiga-momak završava fakultet-i bolest njegove majke koja je jako mlada umrla i na koju je emotivno vezan.Štose tiče kvalitete to treba pitati igrače koji su ga čuvali-on je paklen igrač.To je završena priča na žalost nas navijača Troglava kao i mladog Mamića za kojeg sam lani pisao da je u drugoj ligi pravi igrač i sad to dokazuje u Slaviji-mi još imamo izuzetno dobrih igrača i ako uprava bude blizu njima opstanakneće biti upitan.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 11 jan 2013, 15:06

otislo je i od nas igrača KIJAMET, ali niko nikad nije reko da je jedan od najboljih u drzavi ili ligi :D ajmo malo bit realni...ali hajde vas je, mozete pisati sta hocete ;)
1947!

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 11 jan 2013, 22:28

Samo vi svoje pričajte, vrijeme će pokazati.

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 12 jan 2013, 00:19

Bez obzira na sve okolnosti koje su ga pogodile, on je dobar igrač, ali ljudi ajmo bit realni, pa sta vam je, gdje su igrači koji jako dobro igraju u Premier ligi, koja je sigurno kvalitetnija od nižih liga... On će pokazati kakav je, ali ipak, bez iskustva mislim da se malo toga može napraviti u profesionalnom sportu :) A na kraju krajeva, tko god valja, otišao je vani :)
Zadnja izmjena: Hans, dana/u 12 jan 2013, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 12 jan 2013, 02:31

plavobijeli je napisao/la:Ja sam napisao i sada tvrdim da je to napadač ili polušpica ili kako ga ko zove sigurno pravi igrač i igrač za veće domete od ovog koji je sada napravio,a to što nije ranije negdje otišao je sigurno bila knjiga-momak završava fakultet-i bolest njegove majke koja je jako mlada umrla i na koju je emotivno vezan.Štose tiče kvalitete to treba pitati igrače koji su ga čuvali-on je paklen igrač.To je završena priča na žalost nas navijača Troglava kao i mladog Mamića za kojeg sam lani pisao da je u drugoj ligi pravi igrač i sad to dokazuje u Slaviji-mi još imamo izuzetno dobrih igrača i ako uprava bude blizu njima opstanakneće biti upitan.
majstore nek pokaze pola od toga sto si napsio,mi cemo svi biti sretni ;)
napadac nam fali ko suho zlato,valjda ce kaic biti taj ;)

@ljumani_banovici
dobro si napiso,pa i jesmo giganti za nase prilike ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.