Lige petice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Najbolja liga je...?

Premiership
277
43%
Primera Division
164
26%
Seria A
99
15%
Bundesliga
90
14%
Le Championat
10
2%

Ukupno glasova: 640

Hypnose
Kontakt:

Re: Lige petice

Post Postao/la Hypnose » 21 dec 2012, 19:45

M4kaveli je napisao/la:Bio je i Don Manciniju Kompany u odbrani, Yaya i Silva na sredini terena i Aguero u napadu pa ih Ajax podera k'o siroce napolitanku.
Vjerujem da nije htio previse umarati igrace i da ih je stedio za fudbalsku NBA. :lol:

Svasta vi ne znate
..
Zato si ti tu da nam pokazes, buduca zlatna kanto...... Pajo ovo se ne odnosi na tebe jer si je ti totalno nezasluzeno dobio s obzirom kakve si fenomenalne postove pisao intelektualno nedokucive za ove kao sto je ovaj doticni kojeg sam citirao, jednostavno sam ostajao zapanjen....
A ovaj citirani ce je apsolutno zasluzeno dobiti..... Kako i zasluzuje....

Naravno da je Englezima EL sran.je od takmicenja uostalom kao i Italijanima..... Samo Spanci, Istocnjaci i Svabe to takmicenje uzimaju za ozbiljno..... Platini jest jedna od najvecih legendi kluba kojeg simpatisem, al' brate pravo je zasra.o sa ovim takmicenjem i ne moze ga nista oprati....

Naravno da ce izvesti 3-4 ozbiljna igraca, pa nece valjda bukvalno sve rezerve staviti..... Koji bukvalac moras biti pa da to ne kontas.....Msm stvarno....
Svasta ti ne znas... 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 21 dec 2012, 19:49

Jacina EL ne zanima velike klubove..Ovo govorim za epl..Takodjer ostali klubovi nekako se vise orijentisu domacem prvenstvu i F.A.kupu..Jedino bitno je LP.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 dec 2012, 19:49

Ako sam ja kanta ti si onaj Alba kamion.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 21 dec 2012, 19:51

M4kaveli je napisao/la:Ako sam ja kanta ti si onaj Alba kamion.
Da taj sam 8-) :lol: :lol: :lol:
Al' to ne mijenja cinjenicu da ces ti osvojiti zlatnu kantu foruma , ''nagradu'' koju i zasluzujes.... ;) i biti ta ista kanta foruma....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 21 dec 2012, 20:50

Evropa Liga je gubljenje vremena i nevazno takmicenje i zato tamo dominiraju Engleski klubovi.Cak 4 kluba imaju u ovom nizerazrednom takmicenju dok ce u 4-finalu LP vjerovatno ostati bezi i jednog predstavnika.Vjerovatno je EL dobila od ove godine na vaznosti jer je to takmicenje gdje ucestvuju "strasni" Chelsea, Liverpool , Tottenham i Newcastle.

Engleska liga je presmjesna.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 21 dec 2012, 20:55

A koja je smora kada igra jedan furt protiv ausburga

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 dec 2012, 21:16

Johny je napisao/la: Engleska liga je presmjesna.
Zamisli tek kakva je onda Spanska liga. Pojedini klubovi nemaju ni za plate ni za transfere. Jos smijesnija.
Celik!3,2,2.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 dec 2012, 22:14

BigBigBang je napisao/la:Pa kad jedna polusezona bude mjerilo jacine lige onda ces nekad i moci reci da je Primera najjaca. Haj mi nabroj te reprezentativce irske, skotske i welsa u Arsenalu? Haj sto lazes nas mi te mozemo skontati al sto ba lazes sebe?

Reprezentativci Francuske (vise od jednog), Engleske (vise od jednog), Njemacke(vise od jednog), Spanije, Obale Slonovace, Ceske, mladi reprezentativci Francuske, Engleske, Spanije, Holandije, Njemacke, ne lazi sam sebe. Masa vrhunskih igraca uz ove mlade igrace koji igraju u mladom timu za razliku od smijesne Valencije ciji je glavni igrac reprezetnativac Alzira a oni se nekome usudjuju smijati.
Konkretno reprezentativac Welsa u Arsenalu Ramsey ili je iznenada postao Brazilac?.Kada sam govorio na te igrace nisam konkretno mislio samo na Arsenal nego opcinito.Sad pitanje zasto ti nas lazes?Tko je to mladi reprezentativac Nizozmske,Njemacke u dresu Arsenala? :roll:
Grdno grijesis da je Feghouli glavni igrac Valencije,jer je to Soldado.Ali opet pogledaj sta ti "voljeni vođa" kaze o Feghouliu pa tek onda nesto pricaj.
I jos nesto,nemoj brinuti kako ce Valencia protiv PSG-a.Bolje je zabrini se kako ce Arsenal protiv Bayerna.U svakom slucaju Valencia ima vise sanse za prolaz od Arsenala ;)
@Hypnose :lol: :lol:
Pretpostavljam da bi Valencia u toj ligi bila iza Evertona,Tottenhama,Liverpoola,Sunderlanda itd :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 dec 2012, 22:16

Johny je napisao/la:Evropa Liga je gubljenje vremena i nevazno takmicenje i zato tamo dominiraju Engleski klubovi.Cak 4 kluba imaju u ovom nizerazrednom takmicenju dok ce u 4-finalu LP vjerovatno ostati bezi i jednog predstavnika.Vjerovatno je EL dobila od ove godine na vaznosti jer je to takmicenje gdje ucestvuju "strasni" Chelsea, Liverpool , Tottenham i Newcastle.

Engleska liga je presmjesna.
Pa to je samo dokaz koliko je sranje to takmicenje, kad Liverpool sa drugim timom prodje grupu, kao i Totenhem, onaj Newcastle je nekad i izvodio najjaci sastav ali vidi im se uspjeh u NBA ligi zato...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 dec 2012, 22:20

Adi_Zepce je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Pa kad jedna polusezona bude mjerilo jacine lige onda ces nekad i moci reci da je Primera najjaca. Haj mi nabroj te reprezentativce irske, skotske i welsa u Arsenalu? Haj sto lazes nas mi te mozemo skontati al sto ba lazes sebe?

Reprezentativci Francuske (vise od jednog), Engleske (vise od jednog), Njemacke(vise od jednog), Spanije, Obale Slonovace, Ceske, mladi reprezentativci Francuske, Engleske, Spanije, Holandije, Njemacke, ne lazi sam sebe. Masa vrhunskih igraca uz ove mlade igrace koji igraju u mladom timu za razliku od smijesne Valencije ciji je glavni igrac reprezetnativac Alzira a oni se nekome usudjuju smijati.
Konkretno reprezentativac Welsa u Arsenalu Ramsey ili je iznenada postao Brazilac?.Kada sam govorio na te igrace nisam konkretno mislio samo na Arsenal nego opcinito.Sad pitanje zasto ti nas lazes?Tko je to mladi reprezentativac Nizozmske,Njemacke u dresu Arsenala? :roll:
Grdno grijesis da je Feghouli glavni igrac Valencije,jer je to Soldado.Ali opet pogledaj sta ti "voljeni vođa" kaze o Feghouliu pa tek onda nesto pricaj.
I jos nesto,nemoj brinuti kako ce Valencia protiv PSG-a.Bolje je zabrini se kako ce Arsenal protiv Bayerna.U svakom slucaju Valencia ima vise sanse za prolaz od Arsenala ;)
@Hypnose :lol: :lol:
Pretpostavljam da bi Valencia u toj ligi bila iza Evertona,Tottenhama,Liverpoola,Sunderlanda itd :mrgreen:
KAd govorim o mladim reprezentativcima mislim ipak na igrace iz naseg u-21 i u-19 tima jer ti igraci ne mogu imati mjesta u prvom timu kao u smijesnoj Valenciji sto igraju raznorazni u 21 reprezetntativci a takvi igraci su kod nas u mladoj ekipi pa tu su Eisfeld i Gnabry Njemci, Kyle Ebecilio Holandjanin, Hajrovic Svicarac i da sad ne nabrajam jos Francuze Engleze posto ti prednjace. Jednog igraca si nasao u cijelom timu i to iz Welsa haj nam sad nadji te Irce i Skote silne :mrgreen:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 dec 2012, 22:25

@BigBigBang
Eto vidis tog se drzis,a ja niti u jednom trenutku nisam gledao igrace iz "B" tima Valencije za koju reprezentaciju igraju.Tvoje neznanje je ogromno,a u prvom timu Valencije samo dva su mlada reprezentativca i to Španjolske,Canales (U-21) i Bernat (U-20).Mogao sam i ja nabrajati tko igra za mlade selekcije Argentine,Brazila,Španjolske,Kameruna,J.Koreje,Grcke,Norveske itd,koji su clanovi mladih selekcija Valencije,no svjesno sam ih izostavio jer nisu dio prvog tima.Kontas?.
A ovo za EL sto pisete nista cudno sto je L'pool prosao u 2.krug sa kombinovanim sastavom,pa isto su ucinili Levante i Atl.Madrid.Kroz grupnu fazu se mogu ti timovi kockati,mada je Liverpool cesto znao odigrati bas sa gotovo najjacim sastavom.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 dec 2012, 22:28

Adi_Zepce je napisao/la:@BigBigBang
Eto vidis tog se drzis,a ja niti u jednom trenutku nisam gledao igrace iz "B" tima Valencije za koju reprezentaciju igraju.Tvoje neznanje je ogromno,a u prvom timu Valencije samo dva su mlada reprezentativca i to Španjolske,Canales (U-21) i Bernat (U-20).Mogao sam i ja nabrajati tko igra za mlade selekcije Argentine,Brazila,Španjolske,Kameruna,J.Koreje,Grcke,Norveske itd,koji su clanovi mladih selekcija Valencije,no svjesno sam ih izostavio jer nisu dio prvog tima.Kontas?.
A ovo za EL sto pisete nista cudno sto je L'pool prosao u 2.krug sa kombinovanim sastavom,pa isto su ucinili Levante i Atl.Madrid.Kroz grupnu fazu se mogu ti timovi kockati,mada je Liverpool cesto znao odigrati bas sa gotovo najjacim sastavom.
PA sta ti ja mogu ti si poceo sa tim kriterijom mladih reprezentativaca i nekim hvalisanjem ja sam ti rekao da Arsenal ima na desetine takvih u svom mladom timu, ne znam nisam kakav je bio tvoj cilj potenciranja mladih reprezentativaca kao nekog dokaza necega.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 dec 2012, 22:33

BigBigBang je napisao/la:
PA sta ti ja mogu ti si poceo sa tim kriterijom mladih reprezentativaca i nekim hvalisanjem ja sam ti rekao da Arsenal ima na desetine takvih u svom mladom timu, ne znam nisam kakav je bio tvoj cilj potenciranja mladih reprezentativaca kao nekog dokaza necega.
Niti u jednom trenutku nisam krenuo nabrajati igrace iz omladinskog pogona da bih nesto dokazao.Sjeti se da si napisao da znas samo pet prvotimaca Valencije,pa rekoh da ti napisem za koju tko reprezentaciju igra da nesto i naucis ;) :D

www.valencia-balkan.net

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 dec 2012, 22:39

Hypnose je napisao/la:Naravno da ce izvesti 3-4 ozbiljna igraca, pa nece valjda bukvalno sve rezerve staviti..... Koji bukvalac moras biti pa da to ne kontas.....Msm stvarno....
Trolaš po Serie A topicu,sad moraš i ovdje?

Idemo gledati prošlu sezonu.1/8 finala.1.utakmice...
Susret United-Athletic
slika

City-Sporting
slika

Uzvrati:
United-Athletic
slika

City-Sporting
slika
Jasno se vide kakvi su sastavi izvedeni,tko je i kada ulazio s klupe i tko nije uopće ulazio jer se "odmarao".Pametnom dosta.slika

AllGunsBlazing nije pokušao obranit svoju tvrdnju o odmaranju nakon mojih argumenata u postu od popodne...meni dovoljno.slika
Nastavite s trolanjem kako vas volja.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 dec 2012, 22:56

Adi_Zepce je napisao/la:
Niti u jednom trenutku nisam krenuo nabrajati igrace iz omladinskog pogona da bih nesto dokazao.Sjeti se da si napisao da znas samo pet prvotimaca Valencije,pa rekoh da ti napisem za koju tko reprezentaciju igra da nesto i naucis ;) :D
Pa da i dok si nabrajao reprezentativce sa njima si pomenuo i mlade reprezentativce na sta sam se ja nadovezao sa odgovorom.

Hahaha pa sta ako su City i United igrali sa najjacim sastavima, ipak zna se sta je prioritet kakav god sastav izasao, pa ova dva tima igraju za trofej zele da idu do kraja a United i City se bore za PL. Sa najjacim sastavima su igrali pro forme jer su i Mancini i Ferguson poceli u medijima suplju kako im je EL bitna kao i EPL :lol: a i zbog toga sto je Uefa cini mi se i zabranila i zaprijetila kaznama ako se u ovim fazama izvode neki sklj sastavi.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 21 dec 2012, 23:01, ukupno mijenjano 2 puta.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 dec 2012, 22:57

Ma kakve ti bolan tvrdnje iznosis? Nije do igraca, vec do stava prema takmicenju. I btw kad Jones-Giggs-Young-Park, ako su ovo prvi igraci Uniteda onda si totalno upravu. Druga, Giggs-Carrick-Cleverly-Park-Young, sve sami prvotimci(Carrick jedini). City je prica za sebe, odnosno Mancini je prica za sebe, sa njim City nikad nece biti ozbiljn u bilo kojem Evropskom takmicenju.
Celik!3,2,2.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 dec 2012, 23:29

AllGunsBlazing je napisao/la:Ma kakve ti bolan tvrdnje iznosis? Nije do igraca, vec do stava prema takmicenju. I btw kad Jones-Giggs-Young-Park, ako su ovo prvi igraci Uniteda onda si totalno upravu. Druga, Giggs-Carrick-Cleverly-Park-Young, sve sami prvotimci(Carrick jedini). City je prica za sebe, odnosno Mancini je prica za sebe, sa njim City nikad nece biti ozbiljn u bilo kojem Evropskom takmicenju.
Paja doesn't like this.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 dec 2012, 09:34

Faraon iz Visokog je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:@Faraon i BigBigBang a jel po vama za ocjenu trenutne kvalitete liga bitnije ono što se dešava u ovoj sezoni ili ono što se desilo prije 5 godina?
Jel tebi Chelsea trenutno najjaci klub ili Barcelona?
Barcelona. Zašto?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 dec 2012, 09:39

KSIVLE je napisao/la:@Faraon i BigBigBang a jel po vama za ocjenu trenutne kvalitete liga bitnije ono što se dešava u ovoj sezoni ili ono što se desilo prije 5 godina?
Pa mora se gledati zadnjih pet sezona ne mozes na osnovu pola godine zakljucivati koja je liga najjaca zato i postoji petogodisnji obracun, svake godine bi onda neka druga liga bila najbolja a Portugal bi na osnovu one jedne sezone ima 4 predstavnika u Ligi Prvaka jer su za tu godinu imali najveci koeficijent. Konstanta se cijeni, 5 godina je realno razdoblje, nije to neka daleka proslost pa da se sad zalis na to, ako si konstantan 5. godina imaces titulu najbolje lige koju Engleska godinama drzi, sta je tu problem, ako Bundelsiga bude konstantno naredne 3-4 sezone imala 1 ili 2 najbolji koeficijent bice najbolja liga...
Pa ja gledam 5 godina. Samo sam mišljenja da je za usporedbu trenutne kvalitete liga puno bitnija ova sezona nego ona otprije 5 godina. Dakle, gledam tekuću i prethodne 4 sezone. Isto radi i UEFA. Nitko ne spominje 1 sezonu. :roll:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 23 dec 2012, 09:44

BigBigBang je napisao/la:Pa i u sadasnjosti Valencija je smijesna naspram svakog jaceg Engleskog kluba, ja ne znam nabrojati vise od 5 igraca te ekipe. Prodju grupnu fazu svake trece godine i oni jaci od 90% engleskih klubova :lol: . 7 godinaX5 miliona=35 miliona strasno otplatise od imena 470 miliona funti :lol:
Više bi oni namučili najjače Engleze nego Arsenal ili Tottenham najjače Španjolce. Plus što trenutno uopće nisu lošiji od tih koje ističete kao silu Prema tipa Arsić, Tottenham, Lpool...

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.