BigBigBang je napisao/la:Pa i u sadasnjosti Valencija je smijesna naspram svakog jaceg Engleskog kluba, ja ne znam nabrojati vise od 5 igraca te ekipe. Prodju grupnu fazu svake trece godine i oni jaci od 90% engleskih klubova

. 7 godinaX5 miliona=35 miliona strasno otplatise od imena 470 miliona funti
Sadasnjost je takva da je na zadnjem kraju petogodisnjeg obracuna Engleska najbolja liga po ko zna koji put zaredom bila tako da dok se to ne promjeni ti se mozes zadovojliti ovim jednogodisnjim obracunom, pa sta i Portugalci su prije koju godinu imali najveci koeficijent pa nisu najjaca liga ni tada bili a ni sada.
S kakvim ja "znalcem" raspravljam.Cuj ne znas nabrojati vise od pet igraca iz ekipe u kojoj igraju 3 reprezentativca Argentine,po dva Brazila i Portugala,po jedan Španjolske,Alžira,Meksika,Paragvaja,Francuske.Jedan U-21 reprezentativac Španjolske i U-20 reprezentativac te zemlje.Zatim,David Albelda,svojevremeno ponajbolji def.veznjak u Europi.Tu je i Aly Cissokho,kojeg je pola klubova iz EPL trazilo.
A to da je slabiji od pola EPL timova je samo tvoje smijesno misljenje.Evo primjer da se vecina timova iz EPL muci sa Stoke Cityom,a taj isti tim protiv Valencije nije imao ukupno 3 udarca u okvir gola na dva meca.Zaista jadno.
@Henderson
Nisam mislio na proslot da je ocajan vec sadasnjost.Postujem sve sto su u proslosti uradili,ali realnost je danas drugacija.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net