calcio je napisao/la:Smij se ali mislim da i sam znas da tu ima malo (puno) istine

Kad pročitam cijeli tvoj post, ok, svako ima svoje mišljenje.
Prvi dio posta, upućen Wilsheru. Ne znam jesi li ga gledao ove sezone, momak se bori k'o lav, gine na terenu. S obzirom da je dugo vremena bio povrijeđen (prokletstvo ovog kluba

) njegove igre su odlične. Al' ok, tvoje mišljenje.
Drugi dio posta, davanje šanse englezima u budućnosti. Već sad igraju ti Englezi, Wilshere, Oxlade, Gibbs, ajde reći ću i Walcott, dobro, on i nije više talent, al hajd. Uglavnom, nije davanje šanse u budućnosti, davanje šanse je u sadašnjosti.
Treći dio, dovođenje francuza. Tu ima istine, ali kada su dolazili u klub bili su najveće zvijezde francuskog fudbala. Chamakh najbolji strijelac, Gervinho yebo francuze dok je bio u Lilleu, i Giroud bio najbolji strijelac. Za Girouda ne mogu reć' da je loš igrač, ako gledamo statistiku nije nešto posebno, ali veliku ulogu ima u timu, i on je veliki radnik i nadam se da će uspjeti. Mada sam ja na početku bio protiv njegovog dolaska, sad mi nije žao tih para koje su date za njega.
calcio je napisao/la:pocinjem sumnjati da ima nekog svog menadzera u Francuskoj preko kojeg uzima te poluigrace a zauzvrat dobije neki procenat?
E ovo je uzrokovalo taj smijeh. Nadam se da si ovo rek'o u zayebanciji.