FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

nedim1993
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la nedim1993 » 20 dec 2012, 18:31

FC BAYERN je napisao/la:Ma kakav Arsenal d.o.o, otrescemo ih ko slinu, kakav Arsenal to je nikakava ekipa, jaci smo od njih na svakoj poziciji,nemaju sta traziti protiv giganta iz Munchena.
kad se registruje na forum, treba neki test postavit, da ne se ne može svako registrovat.
Vođa zna.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 20 dec 2012, 18:34

FC BAYERN je napisao/la:Ma kakav Arsenal d.o.o, otrescemo ih ko slinu, kakav Arsenal to je nikakava ekipa, jaci smo od njih na svakoj poziciji,nemaju sta traziti protiv giganta iz Munchena.
8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 20 dec 2012, 18:38

nedim1993 je napisao/la:
kad se registruje na forum, treba neki test postavit, da ne se ne može svako registrovat.
Kad vec napadas cojka bezevze na temi njegovog kluba da i ja tebi nesh kazem.Prije svega treba uvesti dobnu granicu,pa tako balavci 92.93.94.95 nebi trebali imati pristup forumu,ti spadas medju njih!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 dec 2012, 18:41

bayern bi trebao otresti vengerovu nejač ko seljak slinu, em ste dosta jaci, em arsenal ne zna igrati tvrdo na rezultat pa da tako naprave nesto

medjutim opet ima i arsenal svoje sanse, oni su onako nepredvidiva ekipa sa ogromnim oscilacijama, moze se desiti da ih demolirate, a moze se desiti da upravo protiv bayerna odigraju neku ludo dobru utakmicu i da vam zakomplikuju,cak mozda i da prodju, al sve to jako tesko, kad dodje do tog okrsaja njima ce gaće same spasti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 dec 2012, 18:43

Moglo se i bolje proci. Koliko god Arsenal djelovao raspadnuto i truhlo ove sezone, ne smiju se podcijeniti. Ne sumjnam ja da "cemo" ih ubiti igrom, ali bojim se tog ghnoja koji nas vec godinama handri u LP. Jos yebeni incestoidni Englezi koji su olicenje ghnoja kroz kompletnu historiju LP. :evil:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 20 dec 2012, 18:49

Veliki sam navijac i simpatizer Bajerna jos od finala LP protiv Crvene Zvijezde!
Netreba nikog pocijeniti i nadam se poznavajuci Njemacki mentalitet da to i nece!
Molim BOGA da prodemo sve prepreke i dignemo klempu!! uffff!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 dec 2012, 18:57

Rekordmeister je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
Kad vec napadas cojka bezevze na temi njegovog kluba da i ja tebi nesh kazem.Prije svega treba uvesti dobnu granicu,pa tako balavci 92.93.94.95 nebi trebali imati pristup forumu,ti spadas medju njih!
ja sa svojih 19 godina imam ličnu kartu imam i indeks, što me čini barem nečim, tako da ne razumijem zašto bi mi se trebao zabranit ulaz bilo gdje pogotovu na forum.
prije da bi tebi trebali zabranit jer taman da imaš 40 godina ti ne znaš šta je sportski duh, nijedan protivnik se potcjenjuje kao što vi radie, čast izuzecima, a dolazite na temu arsenala i pametuju o nerealnosti, a ja nigdje nisam ovde na ovoj temi da je vama neko nešto srao od arsenalovih navijača.
i hajd potcjenjivat, nego vi ponižavate klub kojeg ja volim, na ružan način. normalno da mi se ne sviđa.
Vođa zna.

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 20 dec 2012, 19:07

:o Nek si nam reko halal ti pita,haj sad ljep pozdrav!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 20 dec 2012, 20:13

vazno je imati index ,a ostalo je lahko 8-) :lol:

beela
Kontakt:

Post Postao/la beela » 20 dec 2012, 20:35

Nakon što su Bayern i Arsenal izvučeni kao protivnici u osmini finala Lige prvaka, sve ulaznice su rasprodane u roku od 70 minuta. Bayern je u tom kratkom roku primio oko 100.000 zahtjeva!

izvor:
http://www.facebook.com/Nogometni.Transferi.HD" onclick="window.open(this.href);return false;

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 dec 2012, 20:53

Op op gangnam style. :mrgreen:

Dobar Arsenal, ali jos bolji Bayern ce spektakl koji se rijetko vidja. Dvije ekipe koje igraju poprilicno napadacki nogomet i koje se ne znaju braniti ce ukrstiti koplja i siguran sam svima nama donijeti jednu veliku poslasticu.

Ja sam zadovoljan iako se moja zelja nije ostvarila.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 20 dec 2012, 21:04

beela je napisao/la:Nakon što su Bayern i Arsenal izvučeni kao protivnici u osmini finala Lige prvaka, sve ulaznice su rasprodane u roku od 70 minuta. Bayern je u tom kratkom roku primio oko 100.000 zahtjeva!

izvor:
http://www.facebook.com/Nogometni.Transferi.HD" onclick="window.open(this.href);return false;

bas sam to sad procito , svaka im cast !!! :)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 dec 2012, 21:16

bordo je napisao/la:Veliki sam navijac i simpatizer Bajerna jos od finala LP protiv Crvene Zvijezde!
cijenim to kume, svaka čast. znači da nisi baLAvarac kakvim nas neki predstavljaju. :?
nako usput mala izmjena.
bayčeka nije igrao gegen izvjesne zvezde u finalu, nego u semifinalu. sad mi to klaus augentaler potvrdio. :D
arsenal?
iskreno, ekipa koja mi ne ulijeva strah. ali isto tako ne mogu da pronađem onaj nekakav osjećaj u trbuhu koji će mi reći...mi ovo prolazimo glat. kao što je bilo protiv reala, recimo.
radujem se ovom dvomeču, kao i svakom u ligi prvaka, i mora se priznati da se za detaljnije analize mora pričekati.
sada je najlakše reći bayo je favorit (zbog toga i toga) ali monat veljača je ipak predaleko.
Hare_BvB je napisao/la: ali bojim se tog ghnoja koji nas vec godinama handri u LP.
samo bez tog famoznog gnoja, pa makar nas (po)handrili. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 dec 2012, 21:25

geronimo je napisao/la:
bordo je napisao/la:Veliki sam navijac i simpatizer Bajerna jos od finala LP protiv Crvene Zvijezde!
cijenim to kume, svaka cast. znaci da nisi baLAvarac kakvim nas neki predstavljaju. :?
Zar niste vi nešto kao AC Milan na ovom forumu :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 20 dec 2012, 21:27

geoxx je napisao/la:
beela je napisao/la:Nakon što su Bayern i Arsenal izvučeni kao protivnici u osmini finala Lige prvaka, sve ulaznice su rasprodane u roku od 70 minuta. Bayern je u tom kratkom roku primio oko 100.000 zahtjeva!

izvor:

bas sam to sad procito , svaka im cast !!! :)

Tako je kod Bayerna il igrali protiv Reala il Arsenala , Cotbusa ili Freiburga :D
Thomas Müller - Fußballgott

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 20 dec 2012, 21:40

don_burza je napisao/la:
Tako je kod Bayerna il igrali protiv Reala il Arsenala , Cotbusa ili Freiburga :D
ma znam brate , njima da nk vrbanjusu dovedes bio bi pun stadion :)

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 dec 2012, 21:51

To je mislila i Barca prosle sezone, pa im je sudija lijepo pomogao tako sto je RVP dobio crveni lave..

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 dec 2012, 22:01

AA23 je napisao/la:

To je mislila i Barca prosle sezone, pa im je sudija lijepo pomogao tako sto je RVP dobio crveni lave..
Prosle sezone nas je milan izbacio :oops: :oops:
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 20 dec 2012, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem

VahaCFC
Kontakt:

Post Postao/la VahaCFC » 20 dec 2012, 22:03

AA23 je napisao/la:

Prosle su ispali od Chelsea. :lol:
To je bilo u sezoni 2010/2011. :D
Keep the Blue Flag Flying High !

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 20 dec 2012, 22:14

@Vaha CFC je baš žestok hejter Barce, na svakoj temi je pokušava ocrniti i ne propušta priliku.
Žao mi tog napacenog decka, što ce je morati gledati u finalu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.