RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ova naša garibska liga isto neka football manager igrica.
Svaki tim tokom sezone promijeni 30%+ igrača iz prvih jedanaest već na samoj polusezoni :S.
Svaki tim tokom sezone promijeni 30%+ igrača iz prvih jedanaest već na samoj polusezoni :S.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Upravo dovedite Osmanagica, Dzafica, Kurtanoivica, pa onog beka sto je nekad igrao Railica,, Conrada , Lelu... Handzica, Hirosa i Cerica... ostavite Macu, Mehremica, Curica i ovog rezervnog golmana... ostalo sve otjerajte... i onda nam obecajte da ce Velez i iduce godine igrati gradski derbi.... doduse sa Braniteljom
Rijesenje Kodro pa ovaj nije zasluzio ni da sjedi na klupi kakve partije pruza a ne on kapiten u Velezu ko i Kajtaz samo zauzima mjesto mladjima a nikad od njega igraca
kodro je sportista od glave do pete. momak koji je primjer ostalima. nikada klubu nije okrenuo leđa i potpuno zasluženo nosi traku. i kad mu jedna noga fali bolji je od nuhića i ćurića. tvoji zaključci su, bez uvrede, neumjesni, neosnovani i glupi.Rodeni je napisao/la:Rijesenje Kodro pa ovaj nije zasluzio ni da sjedi na klupi kakve partije pruza a ne on kapiten u Velezu ko i Kajtaz samo zauzima mjesto mladjima a nikad od njega igraca
Osmanagic bi bio veliko pojacanje, nadam se da ce nesto uraditi bar da ga pokusaju dovest.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Čovjek jeste, ali indirektno reći da je igrač... to već mora da je slijepa ljubav dotičnog i tvog visočanstva.kerzen je napisao/la:kodro je sportista od glave do pete. momak koji je primjer ostalima. nikada klubu nije okrenuo leđa i potpuno zasluženo nosi traku. i kad mu jedna noga fali bolji je od nuhića i ćurića. tvoji zaključci su, bez uvrede, neumjesni, neosnovani i glupi.Rodeni je napisao/la:Rijesenje Kodro pa ovaj nije zasluzio ni da sjedi na klupi kakve partije pruza a ne on kapiten u Velezu ko i Kajtaz samo zauzima mjesto mladjima a nikad od njega igraca
Ali dobro, s obzriom da si poznat po nebuloznim izjavama...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Haj reci ko onda zasluzuje traku? Kodro je uzor za mlade igrace, ponasanjem i profesionalizmom. Mozda fali malo temperamentom odudara, ali jbg... jedina dva igraca koja sam vidio da treniraju u ovoj pauzi su Kodro i Djano koji nije u Velezu. Tako da po meni Kodro u ekipi Veleza jedini zasluzuje traku... Ve
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nisi me razumio. Ja sam uvijek za to da prije svega uzor drugima na terenu, (ne mora znaciti igrom) nego ponasanjem bude kapiten tima. Samo kazem ovom kerzenu da je Kodro ruku na srce jedan od gorih na terenu sto se same igre tice i da imamo def. boljih igraca od njega cak i u ovom losem rosteru.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
to je tačno da je Kodro svojim ponašanjem zaslužio traku, Što se tiče terena nije je zaslužio. Moje mišljenje je da kapiten treba da bude uzor i da uči mlade igrače. Kodro samo gleda svoje interese nema šlifa za timski rad, nezna uspostaviti komunikaciju između uprave i igača uvjek je negdje sa strane, dečko nema petlje, a neće ni da se zamjeri nek je njemu dobro. Pa vidili ste na jednoj utakmici kako se Merza svađa sa sudijoma Kodro stoji ko ukopan.Titova-Juga je napisao/la:Nisi me razumio. Ja sam uvijek za to da prije svega uzor drugima na terenu, (ne mora znaciti igrom) nego ponasanjem bude kapiten tima. Samo kazem ovom kerzenu da je Kodro ruku na srce jedan od gorih na terenu sto se same igre tice i da imamo def. boljih igraca od njega cak i u ovom losem rosteru.
evo naša uprava zainteresovna za dovođenje Basare iz Radnika.....
-
- Kontakt:
sto znam : ADMIR VLADAVIC zavrsio sve pregovore pola godine u velezu ! naravno posudba..
Potvrdjeno - Velez dogovorio posudbu sa Vladavicem danas. Takodjer i Jugo se vraca.
Skaljic Armel najvjerovatnije dobit ce odrijesene ruke. Sretoh i Djanu danas, suza suzu goni, jer je s Ibrom dogovorio prelazak, a Iz Velezove uprave ga nude pojedinim menadzerima dok je jos Ibro u Svicarskoj, samo kako ga ne bi vratili u Velez, a ne dovodjenjem bi imali problema sa navijacima.

Skaljic Armel najvjerovatnije dobit ce odrijesene ruke. Sretoh i Djanu danas, suza suzu goni, jer je s Ibrom dogovorio prelazak, a Iz Velezove uprave ga nude pojedinim menadzerima dok je jos Ibro u Svicarskoj, samo kako ga ne bi vratili u Velez, a ne dovodjenjem bi imali problema sa navijacima.
brato brato je napisao/la:sto znam : ADMIR VLADAVIC zavrsio sve pregovore pola godine u velezu ! naravno posudba..

ako je ovo tacno,to je super stvarvm22 je napisao/la:brato brato je napisao/la:sto znam : ADMIR VLADAVIC zavrsio sve pregovore pola godine u velezu ! naravno posudba..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sve okej, sve za pet, izborit cemo i ove godine premierku, a onda na ljeto opet razna obecanja o velikom Velezu pa lagano vec nakon 6-7 koga spustanje na zemlju... SmaKu sto se ne desi!!!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:Sve okej, sve za pet, izborit cemo i ove godine premierku, a onda na ljeto opet razna obecanja o velikom Velezu pa lagano vec nakon 6-7 koga spustanje na zemlju... SmaKu sto se ne desi!!!

Ma nece nas ni Smak kakvi smo

Kako ce bola biti Smak kad su rekli sto puta ;"nije Smak svijeta ako ispanemo"znaci nema ti Smaka nikako

FORZa CRVENI DJAVOLI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
eto nam opet Vlade, uh kada se sjetim njegovih partija za nas kada smo bili drugoligaši.....
Jugo? ne znam koji je ovo put da se vraćao?
nisam znao da je Djano tako ludo zaljubljen u VELEŽ, svaka čast......

Jugo? ne znam koji je ovo put da se vraćao?
nisam znao da je Djano tako ludo zaljubljen u VELEŽ, svaka čast......

- Titova-Juga
- Kontakt:
A Boga mi, i "on" nas zaobisao kakvi smo.rodjak je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Sve okej, sve za pet, izborit cemo i ove godine premierku, a onda na ljeto opet razna obecanja o velikom Velezu pa lagano vec nakon 6-7 koga spustanje na zemlju... SmaKu sto se ne desi!!!
![]()
Ma nece nas ni Smak kakvi smo![]()
Kako ce bola biti Smak kad su rekli sto puta ;"nije Smak svijeta ako ispanemo"znaci nema ti Smaka nikako,a ja se bio tako ponado
Nema nam druge nego nastaviti se sekirati i cireve dobijati dok sami sebe ne smaknemo,ha ja
![]()
FORZa CRVENI DJAVOLI
Ok mi je ova vijest za Vladavica, ali s obzirom da je samo posudba, eto nama opet sljedece sezone gonjanja sa starim "talentima" i bacanja para u prazno. Nista, aposlutno nista pozitivno ne ocekujem ni sljedece sezone. Ovaj Velez je vec odavno zreo da se iz korijena sve promijeni!
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
U pravu si TJ,i ja to zagovaram odavno,da se nacin rada uprave ,pristup i neprofesionalnost moraju iz korijena mjenjati.Ne zelim nikoga goniti iz uprave ako su u stanju da se njihov rad korijenito promjeni(i da se velezov brod usmjeri prema kursu uspjeha a ne prema provaliji na kojem je kursu trenutno ),a ako to nisu u stanju onda nek iskoce sa broda i nek predaju kormilo nekome boljem i uspjesnijem,ili barem onome sa vise ambicija.Ovako kako se do sada radilo(narocito u zadnjim godinama)je tiho unistavanje kluba(mada mnogi to ne vide ili ne zele da vide)
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.