HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Stone Island
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Stone Island » 25 okt 2009, 17:10

antipolitika2 je napisao/la:evo na dnu ima slika djecaka zamotane glave ,i da nam netko dođe na utakmicu?!?!?!?!
http://www.****/content/view/40628/158/
Šta je bilo malcu ?

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 25 okt 2009, 17:11

umjesto da navijate za zrinski, ja sam cuo samo navijanje protiv bosne , i navijanje za jednu drzavu sa kojom imate veze kao ja sa amerikom :roll: sudija vas spasi kao i milion puta do sada !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 okt 2009, 17:13

Zurzinov je danas uradio isto sto i Regoje kad su igrali Zeljo i Slavija isto kao ni Regoje nije dobio zesluzen crveni mada je trebao dobiti 2 zbog svog nasilnickog ponasanja samo se je Regoje onda bio navalio na sudiju i Popovica a Zurzinov na koga stigne bolesnik totalni a ja sam cuo jos da su govorili Horde zla ...ckice i govorili Zrinjski Mostar
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 25 okt 2009, 17:51

CRNI_SA je napisao/la:umjesto da navijate za zrinski, ja sam cuo samo navijanje protiv bosne , i navijanje za jednu drzavu sa kojom imate veze kao ja sa amerikom :roll: sudija vas spasi kao i milion puta do sada !
a možda si samo želio to čut....
vi ne shvaćate da se to u nas pijva odkad postojimo,i pjevat će se dokad postojimo...
adio..
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 25 okt 2009, 18:25

Vi ste ugrozeni (:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 25 okt 2009, 18:27

um vuk je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:umjesto da navijate za zrinski, ja sam cuo samo navijanje protiv bosne , i navijanje za jednu drzavu sa kojom imate veze kao ja sa amerikom :roll: sudija vas spasi kao i milion puta do sada !
a možda si samo želio to čut....
vi ne shvaćate da se to u nas pijva odkad postojimo,i pjevat će se dokad postojimo...
adio..
blago vama :? :? :? :? :? :?
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 25 okt 2009, 18:57

nezna se jeli danas bilo sramnije sudjenje ili navijanje protiiv države
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 25 okt 2009, 19:14

antipolitika2 je napisao/la:Sramota,cista SRAMOTA da nam se onako pokloni jedan gol koji je iz ne cistog vec Mr.Muscolo cistog zaleđa,pomocni sudije su ostetile sarajevo u dva navrata a to je kod cistog udaranje zurzinova laktom u vrat igraca sarajeva zbog kojeg ne da dobije samo crveni vec i zabranu igranja pola godine,onako igraca u teku docekat,sramota,Zurzinove nauci se kulturi ponasanja sto prije,drugo gol,ne trebam ni spominjat,bio sam u liniji na stadionu i zaleđe je i tocka!
Utakmica je mogla otici u oba pravca ,Sarajevo po meni jace,bolje,brz i uvjek prije na lopti,nasi su podbacili u svim segmentima igre,mene je osobno stid zbog onakvog suđenja domacinu bez obzira sto se to i nama desava svako malo,prvo treba priznat DA pokradeno je Sarajevo i NE ne zelimo da nam se poklanja ako smo zasluzili poraz onda to treba sportski prihvatit,castitke na igri Sarajevu koje ce sigurno biti u vrhu a mi s ovakim mlitavim crncima,kordicem ocajnim,zadrom mr promasajem i ne nalazimo se na losem mjestu,Jovic je od njih ucinio sto se moze al ruku na srce sredina tablice nam je realnost ove godine jer ima puno boljih timova,mozda kad se ozlijđeni (ivankovic,dzidic,stojanovic,dragicevic i zizovic)vrate mozda se i na kraju uspijemo plasirati od 5 do 7 mjesta!
svaka cast za post
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 25 okt 2009, 20:44

Pravo da kažem, bio sam na stajanju i nisam vidio da je Žuržinov nekoga udario,a ako jeste zna se koja je kazna i to je propust suca, a ne Zrinjskog. Mislim da utakmica i nije bila tako loša, u svakom slučaju puno bolje nego ona u Srijedu. Ofsajd, ne znam je li bio, vidjet ćemo večeras. Da je Sarajevo pobjedilo, nebi bilo nezasluženo ali mislim da je remi realan ishod.
Uglavnom, danas je kod nas izgleda Sarajevo oštećeno,a to se odavno nije desilo nekom klubu u Mostaru. Doduše, mogao je i za nas svirati jedan penal ali nije. U svakom slučaju sudca treba suspendirati kad je radio tolike pogreške. I mi smo u ovoj sezoni debelo oštećeni na nekoliko utakmica. Svima bi bilo bolje, da smo mi te utakmice možda pobjedili,a danas možda izgubili. Sigurno bi bilo bolje za sve.
Nadam se da se ovakvo što neće više ponavljati.
SVI KLUBOVI MULJAJU, ne žele se dogovoriti oko udruženja prvoligaša,a bit će ovako dok god savez ima isključivu kontrolu nad sudcima.

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 26 okt 2009, 21:33

Hrvat sam, ne BH katolik!!
Svim srcem ne želim da sudci dobiju utakmicu za Zrinjskoga. Ako je tako bilo treba kazniti sudca.
Ali onda treba kazniti i one koji su oštetili Zrinjskog i sve ostale klubove. Ali treba biti pošten da se pod B. Brijegom odavno može igrati bez tih stvari, ponekad se prokrade pokoja ali zbog nekvalitete sudaca.

Navijam za Hrvatsku ... samo da se zna. :mrgreen:
Momče Hercegovče

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 okt 2009, 21:59

Josip321 je napisao/la:Hrvat sam, ne BH katolik!!
Svim srcem ne želim da sudci dobiju utakmicu za Zrinjskoga. Ako je tako bilo treba kazniti sudca.
Ali onda treba kazniti i one koji su oštetili Zrinjskog i sve ostale klubove. Ali treba biti pošten da se pod B. Brijegom odavno može igrati bez tih stvari, ponekad se prokrade pokoja ali zbog nekvalitete sudaca.

Hajde ti jos jednom ponovi gradivo,pa jos jednom,pa jos jednom,pa jos jednom :mrgreen:
P.S cisto nas zaboli za koga navijas,samo da se zna :mrgreen:
P.SII imas prolaznu to za sudije ;) :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 26 okt 2009, 23:00

Nek si nam rekao lafe, samo nadam se da će HDZ organizovati kakav miting u ZG do kraja godine nebili i ti dodacio do svoje države u ovoj godini...
I ja navijam za BiH samo nek se zna...
P.S. Ispade da si ti hrvatska dijaspora ovdje...

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 okt 2009, 09:29

Davno sam ja rek'o da je to dole bermudski trougao. Niko ne zna šta se dešava, nestaju države, ginu ljudi, pamet se odavno povukla, fenomen širih razmjera. Dno.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 27 okt 2009, 10:52

ajde ljepo **** sa ove teme,sa "vašim" dokazivanjem tko smo MI!!

ima nešto povjesti i prije nastanka bošnjačke nacionalnosti...

e da primjetio sam da se ovaj sajt zove sportsport a eto valjda ja griješim

Brcak
Kontakt:

Post Postao/la Brcak » 27 okt 2009, 11:52

tropico je napisao/la:

Nek si nam rekao lafe, samo nadam se da će HDZ organizovati kakav miting u ZG do kraja godine nebili i ti dodacio do svoje države u ovoj godini...
I ja navijam za BiH samo nek se zna...
P.S. Ispade da si ti hrvatska dijaspora ovdje...
Zasto djaba "tusite" ljude sa svojim frustracijama...Osnovno pravilo demokratije je sloboda religije i izrazavanja a samim tim i izjasnjavanja o tome Ko i Sta si...Po ustavu drzave u kojoj zivis konstutivni narodi su Bosnjaci,Hrvati i Srbi i ja stvarno nevidim gdje je problem vidis problem i ti i tebi slicni...
I ja navijam za BiH.....

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 27 okt 2009, 12:23

ma ne znam koji **** pisem o ovome apsolutno me na zanima nista sto ima veze ni sa politikom ni sa vjerom nek bude ko sta hoce ako neko hoce da je svemirac neka bude jbte
Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 27 okt 2009, 13:15, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 27 okt 2009, 13:04

CRNI_SA je napisao/la:

da kada odes u hrvatsku pitaj tvoje hrvatke sta si ti za njih bosanac i hercegovac ili hrvat ;) isti slucaj sa srbima odavde znam licno momka u novom sadu koji je iz bosne a tamo ga zovu boske :lol: znaci bosanac

niko nije reko da nije boske ili hercegovac,al malo si pobrko nacije nacija nije bosanac ni hercegovac.
ako voliš toliko BIH onda moraš i znat tko zivi u njoj...

što se tiče hrvata u hrvatskoj naravno da sam ja za njih bosanac ili hercegovac zavisi odakle sam al opet kazem to nije nacija nego stvar odakle si...
za mene je splićanin dalmatinac, jel dalmatinac nacija???
u svakoj normalnoj zemlji toga ima al eto u našoj BIH nemaš pravo biti ono sto si oduvjek bio...
neznam točnu cifru al švicarska je puna (švicarskih talijana) ima još bezbroj primjera da neduljim.
uglavnom znam da shvaćaš neznam zasto ikako pisem sranja.
a vidim da i moderatori dopuštaju da se kaki po ovoj temi pa...

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 27 okt 2009, 13:04

kad odem u dalmaciju za njih sam hercegovački hrvat,kad slavonac dođe u dalmaciju on je slavonac hrvat,kad istrijan dođe u dalmaciju onj je istrijan hrvat..to ti ga je tako...a ti i dalje pati.. :D
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 okt 2009, 13:17

ero je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:

da kada odes u hrvatsku pitaj tvoje hrvatke sta si ti za njih bosanac i hercegovac ili hrvat ;) isti slucaj sa srbima odavde znam licno momka u novom sadu koji je iz bosne a tamo ga zovu boske :lol: znaci bosanac

niko nije reko da nije boske ili hercegovac,al malo si pobrko nacije nacija nije bosanac ni hercegovac.
ako voliš toliko BIH onda moraš i znat tko zivi u njoj...

što se tiče hrvata u hrvatskoj naravno da sam ja za njih bosanac ili hercegovac zavisi odakle sam al opet kazem to nije nacija nego stvar odakle si...
za mene je splićanin dalmatinac, jel dalmatinac nacija???
u svakoj normalnoj zemlji toga ima al eto u našoj BIH nemaš pravo biti ono sto si oduvjek bio...
neznam točnu cifru al švicarska je puna (švicarskih talijana) ima još bezbroj primjera da neduljim.
uglavnom znam da shvaćaš neznam zasto ikako pisem sranja.
a vidim da i moderatori dopuštaju da se kaki po ovoj temi pa...
Vi bi i Švajcarsku raz.je.bali za tri mjeseca. Tamo ne žive kompleksaši koji osnivaju klubove u kojima mogu igrati samo pripadnici jedne vjere. Tamo ne žive ljudi koji po kućama stavljaju talijanske zastave itd. itd. Švica je imala sreće mi nažalost nismo.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 okt 2009, 13:25

Za razliku od Sirokog, Zrinjski je ekipa u kojoj NE IGRAJU samo igraci iste vjere.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.