Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Bravo Vedo.... 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
samo trpaj vedo 

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Žil Kretenie
- Kontakt:

Majstor je majstor!

Kahva, Kava, Kafa!
Bravo decko,sve je bolji Vedo nas ...
- Principatus
- Kontakt:
Evo malo duzi isjecak iz prosle utakmice, tu se moze Vedadov goal jos duze uzivati i kako udara corner-zastavicu.
Kod 4:58 mozete da vidite tu situaciju pri kojoj Vedo super stvara situaciju ali Eduardo hoce sam da zabije. Vedo inace veoma koncentrisan, kao sto vidi pri goalu od Zuccolinija.
Hoffenheimovi navijaci kazu da Bosna vec samo zbog takvog simpaticnog napadaca mora na SP, za nas su.
[youtube][/youtube]

Hoffenheimovi navijaci kazu da Bosna vec samo zbog takvog simpaticnog napadaca mora na SP, za nas su.
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
E svaka cast za video.A jest dobar i onaj prvi gol Cristiana Einchnera,strava..Principatus je napisao/la:Evo malo duzi isjecak iz prosle utakmice, tu se moze Vedadov goal jos duze uzivati i kako udara corner-zastavicu.Kod 4:58 mozete da vidite tu situaciju pri kojoj Vedo super stvara situaciju ali Eduardo hoce sam da zabije. Vedo inace veoma koncentrisan, kao sto vidi pri goalu od Zuccolinija.
[youtube][/youtube]
Bas se vidi da se i nas Vedo oslobodio,ja mislim da kod njega nema vise staha i da se vratio u formu

- rob do bagro
- Kontakt:
ovo ce biti 100% Torr des MonatsPrincipatus je napisao/la:Evo malo duzi isjecak iz prosle utakmice, tu se moze Vedadov goal jos duze uzivati i kako udara corner-zastavicu.Kod 4:58 mozete da vidite tu situaciju pri kojoj Vedo super stvara situaciju ali Eduardo hoce sam da zabije. Vedo inace veoma koncentrisan, kao sto vidi pri goalu od Zuccolinija.
[youtube][/youtube]

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
Stavrno me kicker.de poceo nervirati!!! Dali Ibisevicu ocijenu 3.5??!!
Ima li iko da zna perfektno njemacki da im sastavi meil i **** majku u moje ime....Proslu utakmicu dali mu 5 protiv Werdera a samo poluvrijeme odigrao...
Simunic dobio 3 ,a napravio klasicni penal koji sudija nije vidio...cuj 3.5...momak uz Eichnera najbolji na terenu!
Stvarno uzas i bruka!!
Ima li iko da zna perfektno njemacki da im sastavi meil i **** majku u moje ime....Proslu utakmicu dali mu 5 protiv Werdera a samo poluvrijeme odigrao...
Simunic dobio 3 ,a napravio klasicni penal koji sudija nije vidio...cuj 3.5...momak uz Eichnera najbolji na terenu!
Stvarno uzas i bruka!!
kod njih ocjene idu naopakoNecromacer je napisao/la:Stavrno me kicker.de poceo nervirati!!! Dali Ibisevicu ocijenu 3.5??!!
Stvarno uzas i bruka!!

Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Ćamil Sijarić
-
- Kontakt:
Kod njih je 1 najjaca ocijena ,a 6 najslabija...to naravno znam...a Ibi nije zasluzio prosjecnu ocijenu 3.5...2.5 bi bilo Ok!!gibi72 je napisao/la:kod njih ocjene idu naopakoNecromacer je napisao/la:Stavrno me kicker.de poceo nervirati!!! Dali Ibisevicu ocijenu 3.5??!!
Stvarno uzas i bruka!!
- Evil Genius
- Kontakt:
kako god zasluzuje vise od 6.5 tj. negdje oko 2 il' 2.5
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Jest i to je sve zbog Carlosa Eduarda soupka koji nece da doda i jos otima sve lopte kad se treba pucati na gol.Necromacer je napisao/la:Stavrno me kicker.de poceo nervirati!!! Dali Ibisevicu ocijenu 3.5??!!
Stvarno uzas i bruka!!

P.S Ebo vas ocjena,Vedo je prosle sezone bio najbolje ocjenjen igrac pa mu koljeno izvalise

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
To su najjace kontradikcije...po goal.com Eduardo igrac utakmice....po bundesliga.de moze se glasati za njega kao igraca kola....dok po kickeru Carlos Eduardo dobio 4!!harishp je napisao/la:Jest i to je sve zbog Carlosa Eduarda soupka koji nece da doda i jos otima sve lopte kad se treba pucati na gol.Necromacer je napisao/la:Stavrno me kicker.de poceo nervirati!!! Dali Ibisevicu ocijenu 3.5??!!
Stvarno uzas i bruka!!![]()
![]()
P.S Ebo vas ocjena,Vedo je prosle sezone bio najbolje ocjenjen igrac pa mu koljeno izvalise

Ma pusti ti Hare pricu pusti ocijene...jel tako i djecu svoju savjetujes

Na prvom mjestu zdravlje,ocjene ce doci po sebiNecromacer je napisao/la:To su najjace kontradikcije...po goal.com Eduardo igrac utakmice....po bundesliga.de moze se glasati za njega kao igraca kola....dok po kickeru Carlos Eduardo dobio 4!!harishp je napisao/la:Jest i to je sve zbog Carlosa Eduarda soupka koji nece da doda i jos otima sve lopte kad se treba pucati na gol.Necromacer je napisao/la:Stavrno me kicker.de poceo nervirati!!! Dali Ibisevicu ocijenu 3.5??!!
Stvarno uzas i bruka!!![]()
![]()
P.S Ebo vas ocjena,Vedo je prosle sezone bio najbolje ocjenjen igrac pa mu koljeno izvalise![]()
Ma pusti ti Hare pricu pusti ocijene...jel tako i djecu svoju savjetujes

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Citizen-X
- Kontakt:
Vedo ako procitas ovaj podforum posalji koju marku pardon euro da propijemo majka mu stara.
Shta's' stisn'o dupe.

Shta's' stisn'o dupe.

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Principatus
- Kontakt:
Evo links za utakmicu Hoffenheima, nazalost samo konferencija sa drugim utakmicama.
Ako ko ima link direkt za utakmicu, postavite.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Edit: Nasao sam ovaj link, ali nisam siguran da li ce funkcionisati i da li se odnosi samo na tu utakmicu.
http://www.rajangan.net/template_live.php?ida=762
Ako ko ima link direkt za utakmicu, postavite.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Edit: Nasao sam ovaj link, ali nisam siguran da li ce funkcionisati i da li se odnosi samo na tu utakmicu.
http://www.rajangan.net/template_live.php?ida=762
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Vedo kralju ako Bog da i veceras jedan ili dva komada i da se vratis u potpunosti a onda neka je na pomoci tebi Gospodar a golamnima vise srece u utakmicama u kojima ti nisi akter.
U ime Gospodara...
- Principatus
- Kontakt:
Evo press konferencija sa Vedadom, na Njemackom.
http://www.eyep.tv/beitrag/1-bundesliga ... pokal.html
http://www.eyep.tv/beitrag/1-bundesliga ... pokal.html
-
- Kontakt:
ocekujem gol od vedad-a....
Ja bih vise volio da Sejo nastima sprave.I da onaj Brazilcic,,odabije,,Boskvalitet je napisao/la:ocekujem gol od vedad-a....

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: General505, Mow, Sheyi i 15 gostiju.