Ovako cu svaki dan, po jedan par i biljezim pogodjene i promasaje, kvote sve iznad 1,50

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Svaka cast , ova dva sam ispratiodr.van nostrand je napisao/la:mirzard je napisao/la:daj ako ti nije mrsko napisi neki tiket za sutra NBA
Noah 12,5 under
Lik ne prebacuje cesto ovih 12poena, Boston ga moze zaustaviti.
Duncan 15,5 over
Valjda veceras bude igrao vise i bolje, u jednoj ut. sa dosta poena i ekipi kakava je Denver moze prebaciti ovu marginu
GL
kralju aj postavi za vecerasdr.van nostrand je napisao/la:Smith 16,5 overmirzard je napisao/la:daj ako ti nije mrsko napisi neki tiket za sutra NBA
U prethodne dvije odigrane medjusobne ut. oba puta prebacivao.
Noah 12,5 under
Lik ne prebacuje cesto ovih 12poena, Boston ga moze zaustaviti.
Duncan 15,5 over
Valjda veceras bude igrao vise i bolje, u jednoj ut. sa dosta poena i ekipi kakava je Denver moze prebaciti ovu marginu
GL
Evo, da ti kazem ko teammateanonimni je napisao/la:hajmo NBA odmah, kasno će biti kasnije
EDIT:
mišljenja ?
p.s. ne pratim NBA, čisto da se zna
Dodaj onda Orlando kp1, po meni to je vrlo sigurno. Al nemoj da ja budem krivanonimni je napisao/la:ima još vremena, hvala Bogu, al' odmah hoću da riješim šta i kakokažu da je NY siguran pravo, pa sam njega dod'o, a ove igrače i under/over (više volim overe i inače, to ranije rekoh nekad
) baš i nisam puno igrao do sad, pa da i to probam
![]()
hajmo još mišljenja
Griffin Underanonimni je napisao/la:haj kad znalce vidimo, pa ću detaljnije razmotrit'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.