Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sa srecom ,ja ne volim nikako Hv igrati u gostima ,nikad mi nisu nesto impresivni bili ,ali eto ,sretno 

- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ne znam sto mu smetaju kvote,ali evo da se admin ne buni, ne reklamiram nikoga
Obori me Sevilja na fixu.

Imam jos jedan nocni, San Jose hokej cekam,pa se nadati da ce proci.

Obori me Sevilja na fixu.

Imam jos jedan nocni, San Jose hokej cekam,pa se nadati da ce proci.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
-
- Kontakt:
Sutra ima kup utakmica u Njemackoj i Spaniji. Budite oprezni, tu ga favoriti pushe u gostima u 50% utakmica. 

Stake per bet: €25
HV 71 - Rogle BK 1
Färjestads BK - Frölunda Indians 1
Djurgårdens IF - Skellefteå AIK 1
Stevinhooooooooooo jesu li onda dobio onaj tiket od tri hokejaška para
nisam brate oborio me MoDoRz88 je napisao/la:Stevinhooooooooooo jesu li onda dobio onaj tiket od tri hokejaška para

Modnem ih....
Nadam se da ćeš danas dobiti. Sretno.
Nadam se da ćeš danas dobiti. Sretno.
hvala. samo mi ovaj svedski hokej kida zivce, nikako ih skockati 

Dok sam ja igrao skidao sam košarku nenormalno. Sjećam se da sam i dva ili tri put pao samo na jednom košarke jer su odigrali neriješeno. Ako ti trebaju savjeti za košarku, samo se javi =)
hvala brate, al' davno sam se sjebo na kosarci pa vise furam hokej na kladionicama trenutnoRz88 je napisao/la:Dok sam ja igrao skidao sam košarku nenormalno. Sjećam se da sam i dva ili tri put pao samo na jednom košarke jer su odigrali neriješeno. Ako ti trebaju savjeti za košarku, samo se javi =)

Ne volim ja toliko taj hokej kao nekada. 2 min isključenja i svaki kvalitetniji tim će to da iskoristi. Ma inaće kladionica je čista stvar sreće. nema toga koji ti može garantovati da ćeš proći 5 para 10000000%.
Evo ti od mene jedan NBA tiket.
Sve kećevi, samo Bostona dvicu, iako je to rizično hehe. Ostala tri su sigurna oko 85%.

Sve kećevi, samo Bostona dvicu, iako je to rizično hehe. Ostala tri su sigurna oko 85%.

sto kazes, sve je to sreca kad covjek dobije na kladionica, vec samo sto neki malo vise dobiju jer se nastimaju dobro na neke sportove heheRz88 je napisao/la:Ne volim ja toliko taj hokej kao nekada. 2 min isključenja i svaki kvalitetniji tim će to da iskoristi. Ma inaće kladionica je čista stvar sreće. nema toga koji ti može garantovati da ćeš proći 5 para 10000000%.
Sve kećevi, samo Bostona dvicu, iako je to rizično hehe. Ostala tri su sigurna oko 85%.![]()
![]()
![]()
Da, jer gledaj brate.
Većina današnjeg sporta nije sport već kladionica. Što da se igraju neke utakmice po 4 puta u pola godine. Nemta to nikakve logike, nego to je radi kladionice. Posebno recimo ovaj tennis, te Hokej. Više natjecanja, bogatija kladionica.
Većina današnjeg sporta nije sport već kladionica. Što da se igraju neke utakmice po 4 puta u pola godine. Nemta to nikakve logike, nego to je radi kladionice. Posebno recimo ovaj tennis, te Hokej. Više natjecanja, bogatija kladionica.
tako ti je danas, pogledaj samo npr. ko sponzira najvece klubove na svijetu, sve Bwin, Unibet itd. itd.Rz88 je napisao/la:Da, jer gledaj brate.
Da, u pravu si. Eto , sve je to logični i opet toliko ljudi igra kladionicu. I ja sam je igrao, mogu reći i da mi i dan danas dođe nekad da odigram neki listić. Jednostavno sam sebi rekao neću i tačka.
Može se dobiti ako igraš na dobitke do 100km, ostalo je čista fantazija, nekad se ubode nešto, ali na kraju krajeva si u egalu ili gubitku, nikad u dobitku.
Sada sam mogao vozati neko solidno auto koliko sma prije potrošo para na tu KLAONICU a ne kladionicu.
Može se dobiti ako igraš na dobitke do 100km, ostalo je čista fantazija, nekad se ubode nešto, ali na kraju krajeva si u egalu ili gubitku, nikad u dobitku.
Sada sam mogao vozati neko solidno auto koliko sma prije potrošo para na tu KLAONICU a ne kladionicu.

kad se sve sabere, ne isplati se to uopste, al' sta ces ipak to ima svoj "draz" rekao bihRz88 je napisao/la:Da, u pravu si. Eto , sve je to logični i opet toliko ljudi igra kladionicu. I ja sam je igrao, mogu reći i da mi i dan danas dođe nekad da odigram neki listić. Jednostavno sam sebi rekao neću i tačka.

Da, naravno =)
Ma moze se dobit ,samo treba fino i pazljivo odabrati sta odigrati ,mada naravno bez srece ne mozes racunati na neki dobitak .Rz ,da Clevland ne uzvrati pobjedom sada u regularnoj sezoni nakon poraza od neku noc vs Boston ? 

Ono je bilo radi reda. Mislim da su po roosteru kvalitetniji od Cavsa.
joj kako me **** ovaj hokej
, al nema veze idemo dalje. uplata ko' uvijek €25...

Södertälje SK - HV 71 2
Timrå IK - Luleå HF 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.