Potpis.DevilS je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:Paklen par, ali moj glas ide za @rio_Ferdy88, jedan od boljih forumaša.
Forumaš Godine 2012.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Forumaš Godine 2012. - rio_Ferdy88 (2) vs Arnelinho (7)
Volio bih znati zbog čega je Rio pakleni forumaš? Na stranu to što nema aferima, ali momak se malo bavi pisanjem, uglavnom slikovito priča ono što je bilo. Hoda od teme do teme i postavlja ocjene igrača sa utakmice ili tim kola na temama liga, na temi Uniteda lijepi gifove i to je to.
Arnenlinho se više bavi skautingom, pisanom rječju po temama, podrškom ili kritikom.
Obojica nemaju aferima, nisu provokatori, ulizice niti bjelosvjetske lude. Ali, između slike i slova, moj glas ide za slovo.
Arnenlinho se više bavi skautingom, pisanom rječju po temama, podrškom ili kritikom.
Obojica nemaju aferima, nisu provokatori, ulizice niti bjelosvjetske lude. Ali, između slike i slova, moj glas ide za slovo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Slika govori hiljadu rijeci pa sad' skontaj koliko je to slova.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Cuj Arnelinho se bavi skautingom
Jel ga to Wenger zaposlio il mu je Paja izdao licencu ?

Jel ga to Wenger zaposlio il mu je Paja izdao licencu ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Rio Colchonero
mislim da najvise doprinosi kvaliteti foruma.

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Dobar je ferdy,korektan forumas ali njegovo pisanje je nekako sablonsko(bez uvrede)..
Arnel je ok momak i uvijek ima stosta toga za "reci"..I pored toga sto Jenkinsona smatra kvalitetnim igracem moj glas ipak ide njemu
..
Arnel je ok momak i uvijek ima stosta toga za "reci"..I pored toga sto Jenkinsona smatra kvalitetnim igracem moj glas ipak ide njemu

Potpis.Moraću za monologa glasat u finaluHenderson je napisao/la:Volio bih znati zbog čega je Rio pakleni forumaš? Na stranu to što nema aferima, ali momak se malo bavi pisanjem, uglavnom slikovito priča ono što je bilo. Hoda od teme do teme i postavlja ocjene igrača sa utakmice ili tim kola na temama liga, na temi Uniteda lijepi gifove i to je to.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
rioferdy je prije svega krajnje korektan i prijatan forumas(i Arnelinho jeste ali nije u tome stvar) i njegov trud na cijelom forumu je vrijedan hvale.
Sta sad, treba da pise kilometarske postove, da kritikuje sve i svakog da bi bio odlican forumas? Na foru, sad cu napisat' brdo necega da se vidi da ja znam bre i te gluposti.
Naravno, ne odnosi se na Arnelinha vec na glupe stavove Zoleta i kompanije.
Sta sad, treba da pise kilometarske postove, da kritikuje sve i svakog da bi bio odlican forumas? Na foru, sad cu napisat' brdo necega da se vidi da ja znam bre i te gluposti.
Naravno, ne odnosi se na Arnelinha vec na glupe stavove Zoleta i kompanije.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Baš tako, ne mora lik napisati kilometarski post da bi bio dobar forumaš. Dovoljno je nekad u 2, 3 rečenice obrazložiti svoje argumente. Oba su dobra forumaša, izvrsna ali je @rio jednostavno svugdje 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- legenda reala
- Kontakt:
Vrhunski su 3-4 čovjeka, ostalo prosipa iz šupljeg u prazno, ona da neko poznaje sport neki u dušu neno#4 košarku,oni sa PDF-a tenis(formance,retro)
Ima na fudbalu par momaka, ali niko nije stručan za taj sport kao pomenuti za ove
Ima na fudbalu par momaka, ali niko nije stručan za taj sport kao pomenuti za ove

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zavrsili smo klocinolegenda reala je napisao/la:oni sa PDF-a tenis(formance,retro)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- BeyKopites
- Kontakt:
Kako si @Edina izostavioEdin TM87 je napisao/la:Zavrsili smo klocinolegenda reala je napisao/la:oni sa PDF-a tenis(formance,retro)

Što se tiče ovog para, meni je Arnelinho daleko prijatniji i konstruktivniji forumaš od Rio.F i to je to...
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Edin TM87 je napisao/la:Zavrsili smo klocinolegenda reala je napisao/la:oni sa PDF-a tenis(formance,retro)

- legenda reala
- Kontakt:
ma znaš ko je meni najdraži na forumuEdin TM87 je napisao/la:Zavrsili smo klocinolegenda reala je napisao/la:oni sa PDF-a tenis(formance,retro)

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Forumaš Godine 2012. - Devil (3) vs Boccaccio (11)
ryo drugi polufinalista.
next:
Devil vs. Boccaccio
next:
Devil vs. Boccaccio

Glasao za Devila, koliko sam ja vidio, vjerovatno najbolje poznaje nogomet od svih na forumu. Svi mi nesto znamo o velikim klubovima i ligama, ali ovaj zna sve zivo. Rusija, Afrika, ove nase lige i tako dalje. Jedan od glavnih kandidata za forumasa godine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Devil dobio mojglas iz razloga sto je korektan forumas,velik poznavalac sporta,postuje tuđe ne da na svoje.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- legenda reala
- Kontakt:
I ja sam glasao za Indijanca, al on ti nema pojma to si ti njega s nekim zamjenioCartman je napisao/la:Glasao za Devila, koliko sam ja vidio, vjerovatno najbolje poznaje nogomet od svih na forumu. Svi mi nesto znamo o velikim klubovima i ligama, ali ovaj zna sve zivo. Rusija, Afrika, ove nase lige i tako dalje. Jedan od glavnih kandidata za forumasa godine.

Mora da sam mislio na tebe.legenda reala je napisao/la:I ja sam glasao za Indijanca, al on ti nema pojma to si ti njega s nekim zamjenioCartman je napisao/la:Glasao za Devila, koliko sam ja vidio, vjerovatno najbolje poznaje nogomet od svih na forumu. Svi mi nesto znamo o velikim klubovima i ligama, ali ovaj zna sve zivo. Rusija, Afrika, ove nase lige i tako dalje. Jedan od glavnih kandidata za forumasa godine.![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Zavrsili smo klocinolegenda reala je napisao/la:oni sa PDF-a tenis(formance,retro)

You'll never walk alone.